Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Inflammation of the sinuses destroys the teeth. Poskiontelontulehdus, hampaiden tuho.

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 8353  Su 02 Jou 2012, 1:56 (GMT+3)  Aihe: Inflammation of the sinuses destroys the teeth. Poskiontelontulehdus, hampaiden tuho. Vastaa lainaamalla viestiä

How Your Sinus Infection Could Be Causing a Toothache

Lainaus:
Many people don’t realize it, but the sinuses and your teeth are very connected. The connection between the two is that the roots in the upper back teeth are actually in the sinuses. So if your sinus membranes are infected, they can irritate the nerves that are in the middle of your teeth.

"Monet ihmiset eivät sitä ymmärrä, mutta poskiontelot ja hampaasi ovat kovasti yhteydessä toisiinsa. Näiden kahden yhteys on siinä, että ylätakahampaiden juuret ovat oikeasti poskionteloissa (maksillaariontelossa). Eli jos poskiontelosi limakalvot ovat tulehtuneet, ne voivat ärsyttää hampaittesi keskellä olevia hermoja."---------------------
Muokattu otsikkoa.
English title added.


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Su 03 Syy 2017, 21:09, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 8354  Su 02 Jou 2012, 2:13 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

An Assessment of the Relationship between the Maxillary Sinus Floor and the Maxillary Posterior Teeth Root Tips Using Dental Cone-beam Computerized Tomography

Lainaus:
Knowledge of the anatomical relationship between the maxillary sinus floor and the maxillary posterior teeth root tips is important for the preoperative treatment planning of maxillary posterior teeth. In view of the proximity of the maxillary sinus floor and maxillary root tips, clinicians must be particularly cautious when performing dental procedures involving the maxillary posterior teeth. The measurements found in the present study highlight the need for preoperative treatment planning.

Lainaus:
Tieto maksillaariontelon pohjan ja poskihampaiden juurten kärkien anatomisesta suhteesta on tärkeää poskihampaiden preoperatiivisessa hoitosuunnittelussa. Ottaen huomioon maksillaariontelon pohjan ja poskihampaiden juurten kärkien läheisyyden lääkäreiden täytyy olla erityisen varovaisia suorittaessaan hammastoimenpiteitä liittyen poskihampaisiin. Tämän tutkimuksen mittauksissa havaittiin korostunutta tarvetta preoperatiiviseen suunnitteluun.

Seuraavasta kuvasta näkee, kuinka ylähampaiden juuret työntyvät maksillaarionteloon:


-------------------
Lisätty suomennos.


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm La 02 Hel 2013, 1:23, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 8355  Su 02 Jou 2012, 2:50 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

New Treatments for Chronic SinusitisSanasinko 20.10.2010 kirjoitti:
Videon esittelyssä sanotaan: "The Stanford University Medical Center brings this informative program on sinusitis as presented by Peter H. Hwang, director of the Stanford Sinus center and professor of otolaryngology at Stanford University."

Siinä Stanfordin yliopiston lääketieteellisen keskuksen johtaja ja Stanfordin yliopiston korva- ja kurkkutautien professori Peter H. Hwang esitelmöi kroonisen sinuiitin uusista hoidoista.

Video on joulukuulta 2008 ja sen kesto 59:42. Aika jännää vaan, että siinäkin sivuttiin ns. muna ja kana -ongelmaa, toisin sanoen kumpi aiheuttaa kumman, hammasongelmat poskiontelo-ongelmat vai poskiontelo-ongelmat hammasongelmat. - Kohdassa 54:24 alkaen Peter H. Hwang puhuu tästä ja sanoo, että on olemassa joitain hyvin epätavallisia hammasongelmia, jotka aiheuttavat sinusinfektion, mutta suurimmassa osassa (the majority) sinusinfektio aiheuttaa hammasinfektion, ja hän sanoo, että on epätavallista (unusual), että hammasinfektio kulkee toiseen suuntaan.

Edellinen on kirjoitettu asian ollessa akuutti vuonna 2010. Poskionteloni olivat jo tulehtuneet tammikuun lopussa 2010 lääkäreiden vähätellessä sitä.

Jouduin tutustumaan aiheeseen jonottaessani hikisesti korvapolille pääsyä. Syksyllä 2010 poskiontelontulehduksen ollessa pahimmillaan kuoli ensiksi viisaudenhammas D28 ja parin viikon sisällä poskihammas D26.

Minulla on aihetta epäillä, että liian pitkä hoitoonpääsyaika korvapolille aiheutti hampaitteni kuoleman.

Tiedän, etten ole ainoa poskiontelontulehduksessa hampaitaan menettänyt! Meitä on monia, jotka olemme joutuneet maksamaan heitteillejätön hampaillaan ja terveydellään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 8370  Ti 04 Jou 2012, 3:04 (GMT+3)  Aihe: Kertausta ja tuoreempaa aineistoa Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Minulla on aihetta epäillä, että liian pitkä hoitoonpääsyaika korvapolille aiheutti hampaitteni kuoleman.


1) The diagnosis and incidence of allergic fungal sinusitis.

Lainaus:
Fungal cultures of nasal secretions were positive in 202 (96%) of 210 consecutive CRS patients. Allergic mucin was found in 97 (96%) of 101 consecutive surgical cases of CRS. Allergic fungal sinusitis was diagnosed in 94 (93%) of 101 consecutive surgical cases with CRS, based on histopathologic findings and culture results.


2) Striking deposition of toxic eosinophil major basic protein in mucus: implications for chronic rhinosinusitis.

Lainaus:
In patients with CRS, eosinophils form clusters in the mucus where they release MBP, which is diffusely deposited on the epithelium, a process not observed in the tissue. Estimated MBP levels far exceed those needed to damage epithelium from the luminal side and could predispose patients with CRS to secondary bacterial infections.

Myrkkyjen jälkeen sekundaarinen bakteeri-infektio; tervemenoa hampaat...


3) Fungal Rhinosinusitis: A Categorization and Definitional Schema Addressing Current Controversies


4) Fungal Rhinosinusitis: A Retrospective Microbiologic and Pathologic Review of 400 Patients at a Single University Medical Center

Lainaus:
Of the 219 patients without histologic fungus, 46 had positive fungal cultures for an overall total of 180 presumed AFRS patients. The remaining 173 patients with EM either had negative fungal cultures (100 patients) or unknown culture results (73 patients) and these patients were considered to have insufficient evidence for a pathologic diagnosis of AFRS although since more sensitive techniques for fungal detection such as PCR were not performed on this population, they may still actually have AFRS.

Tarkkoja eivät ole nuokaan tutkimukset...

Jumal'auta - ja täällä vaan homesairaita hutkitaan ilman minkäänlaisia tutkimuksia!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 9606  Pe 23 Elo 2013, 1:06 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lirkuttelujen sijaan härkää sarvista ja tehtävä mitä jaksaa. Yötoimina aloin lukea läpi valitusta, jota olen kirjoittanut jo kymmenen sivua ja joka on edelleen kesken. Kävin läpi myös tallentamiani linkkejä ja aloin lukea korvapolin kertomusta tutkiakseni aikajanaa. Päästyäni tähän kohtaan Markus Liljan lausunnossa 21.9.2011 olin pöyristynyt:

Lainaus:
Keskusteltu potilaan kanssa puhelimessa. Potilaalla voimakas pelko että vasemmassa poskiontelossa on krooninen tulehdus huolimatta siitä että kaikki tutkimustulokset puhuvat sitä vastaan.

Paksumpaa ei voisi olla tietoinen vääristely ja potilaan oireiden päältäkävely suomettuneella ja homehtuneella korvapolilla, jossa ei vaivauduttu ottamaan poskiontelostani edes kuvan kuvaa.

Tosiasiassa tammikuun lopusta 2010 lähtien otettujen röntgenkuvien perusteella vasen maksillaarionteloni on ollut koko ajan tulehtunut. Tulehdus johti hampaitteni kuolemaan syksyllä 2010 joutuessani odottamaan korvapolille pääsyä ja on jatkunut senkin jälkeen, jo neljättä vuotta. Samaa kertoo 21.8.2013 otettu röntgenkuvakin, joka ei ollut yllätys minulle. Tilanne on vaan sen verran vakava, ettei tumpelot koske minuun enää pikkusormellakaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 9848  To 31 Lok 2013, 0:54 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Päivä alkoi normaaliin tapaan, niin kuin aina ennenkin. Tammikuun puolen välin jälkeen vuodesta 2010 alkaen ei ole ollut yhtä ainoaa päivää, etten olisi kärsinyt poskiontelostani. Särky oli niin julmaa ja helvetillistä, että se vei uneni. Mutta julminta kaikista oli, etten saanut lääkäreiltä mitään apua, että he vähättelivät oireitani.

Kun särkyä oli kestänyt kahdeksan (8) kuukautta tammikuun puolesta välistä syyskuun puoleen väliin, kuoli ensimmäinen hammas ja parin viikon jälkeen toinen.

Hampaani kestivät peräti kahdeksan kuukautta, kunnes tulehtuneen maksillaariontelon alta kuolivat nuo kaksi. Koko sen kahdeksan kuukautta sain kitua puhumattakaan siitä sen jälkeisestä ajasta.

Mutta kun vaivoja oli jatkunut jo toista vuotta, jollain lääkärillä on otsaa puhua kroonisesta tulehduksesta pelkkänä pelkotilana. Saatanan vääristelijä! Mikä häntä vaivaa?

Kipu on piinannut minua päivittäin, eikä vain kipu... Päivittäistä ja jatkuvaa on myös hermovapina, joka tuntuu eniten hiljentyessäni istumaan tai lepäämään.

Tänäänkin vapisin koko lepohetken sängyssä; vapina ei loppunut ollenkaan, oli noustava ylös. Tässäkin vapisen.

✞ ✞ ✞

Poskiontelo-oireeni alkoivat tämän firman suojaamattomasta hometestistä, jonka jälkeen helvettiä on riittänyt:

Biofacton vaaralliset kotihometestit
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 9890  Pe 08 Mar 2013, 1:47 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 23.8.2013 klo 0.06 kirjoitti:
Kävin läpi myös tallentamiani linkkejä ja aloin lukea korvapolin kertomusta tutkiakseni aikajanaa. Päästyäni tähän kohtaan Markus Liljan lausunnossa 21.9.2011 olin pöyristynyt:

Lainaus:
Keskusteltu potilaan kanssa puhelimessa. Potilaalla voimakas pelko että vasemmassa poskiontelossa on krooninen tulehdus huolimatta siitä että kaikki tutkimustulokset puhuvat sitä vastaan.

Paksumpaa ei voisi olla tietoinen vääristely ja potilaan oireiden päältäkävely suomettuneella ja homehtuneella korvapolilla, jossa ei vaivauduttu ottamaan poskiontelostani edes kuvan kuvaa.

Jo Markus Liljan sanat "potilaalla voimakas pelko" on väärä todistus lähimmäisestä ja hänen omaa sepitettään, joka pitäisi oikaista. Fyysisen helvetin pitäminen pelkotilana ei ole muuta kuin puoskarointia, jolla oireileva potilas potkaistaan pellolle tutkimatta vaivojen syytä.

Mitä pelkoihin tulee, ne hoidettiin karvaasti jo nuorena.

Peloissani rukoilen Jumalaa, en lääkäreitä. Kaikki pelkoni ovat Jumalan hoidossa, lääkäreillä ei ole niissä enää mitään hoidettavaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10289  To 30 Tam 2014, 18:57 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 30.10.2013 klo 23.54 kirjoitti:
-- Tammikuun puolen välin jälkeen vuodesta 2010 alkaen ei ole ollut yhtä ainoaa päivää, etten olisi kärsinyt poskiontelostani. Särky oli niin julmaa ja helvetillistä, että se vei uneni. Mutta julminta kaikista oli, etten saanut lääkäreiltä mitään apua, että he vähättelivät oireitani.

Kun särkyä oli kestänyt kahdeksan (8) kuukautta tammikuun puolesta välistä syyskuun puoleen väliin, kuoli ensimmäinen hammas ja parin viikon jälkeen toinen.

Hampaani kestivät peräti kahdeksan kuukautta, kunnes tulehtuneen maksillaariontelon alta kuolivat nuo kaksi. Koko sen kahdeksan kuukautta sain kitua puhumattakaan siitä sen jälkeisestä ajasta.

Nyt on neljä vuotta sitten alkaneessa poskiontelotulehduksen kärsimysnäytelmässä otettu uusi askel ja poistettu vuonna 2010 juurihoidettu hammas D26.

Minulla ei ole enää yhtenäistä hammasriviä, kun hampaiden D27 ja D25 väli on tyhjä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10292  To 30 Tam 2014, 19:57 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 2.12.2012 klo 0.56 kirjoitti:
Lainaus:
Many people don’t realize it, but the sinuses and your teeth are very connected. The connection between the two is that the roots in the upper back teeth are actually in the sinuses. So if your sinus membranes are infected, they can irritate the nerves that are in the middle of your teeth.

"Monet ihmiset eivät sitä ymmärrä, mutta poskiontelot ja hampaasi ovat kovasti yhteydessä toisiinsa. Näiden kahden yhteys on siinä, että ylätakahampaiden juuret ovat oikeasti poskionteloissa (maksillaariontelossa). Eli jos poskiontelosi limakalvot ovat tulehtuneet, ne voivat ärsyttää hampaittesi keskellä olevia hermoja."

Jos tuo ei pitäisi paikkaansa, miksi nenäliinaan nousi äsken verensekaista vettä? Olin unohtanut hammaslääkärin kieltäneen niistämisen itkiessäni äsken.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10293  La 01 Hel 2014, 1:59 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 30.1.2014 klo 18.57 kirjoitti:
Jos tuo ei pitäisi paikkaansa, miksi nenäliinaan nousi äsken verensekaista vettä? Olin unohtanut hammaslääkärin kieltäneen niistämisen itkiessäni äsken.

Söin puolen yön aikaan tummat juustovoileivät ottaessani päivän toiset lääkkeet, jonka jälkeen vasen poskiontelo turposi taas ja tärisen tässä parhaillaankin, vaikka juurihoidettu hammas on poistettu. Jo viime yönä huomasin stressin aiheuttavan samoja oireita kuin ennenkin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10294  La 01 Hel 2014, 5:52 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 1.2.2014 klo 0.59 kirjoitti:
Söin puolen yön aikaan tummat juustovoileivät ottaessani päivän toiset lääkkeet, jonka jälkeen vasen poskiontelo turposi taas ja tärisen tässä parhaillaankin, vaikka juurihoidettu hammas on poistettu. Jo viime yönä huomasin stressin aiheuttavan samoja oireita kuin ennenkin.

Nukkuminen on vähän vaikeaa täristessään hillittömästi. Aloin sitten sängyssä miettiä, miksi tärinä on lisääntynyt hammaslääkärillä käynnin jälkeen niin paljon, kunnes tajuan. Se juurihoidettu, kuollut hammas porattiin ensiksi kappaleiksi ja kolme juurta nypittiin yksitellen pois. Yhden juuren päähän oli kasvanut erikoinen sienen mallinen pussukka, halkaisijaltaan noin puoli senttiä. Näin koko helahoidon, ne hampaan kappaleet ja kaikki juuret. Hampaan kappaleissa oli valkoista ja harmaata - siis amalgaamia, jota porattiin suussani ilman mitään suojaa ja joutuessani nieleskelemään välillä!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10295  La 01 Hel 2014, 6:16 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Nukkuminen on vähän vaikeaa täristessään hillittömästi. Aloin sitten sängyssä miettiä, miksi tärinä on lisääntynyt hammaslääkärillä käynnin jälkeen niin paljon, kunnes tajuan. Se juurihoidettu, kuollut hammas porattiin ensiksi kappaleiksi ja kolme juurta nypittiin yksitellen pois. Yhden juuren päähän oli kasvanut erikoinen sienen mallinen pussukka, halkaisijaltaan noin puoli senttiä. Näin koko helahoidon, ne hampaan kappaleet ja kaikki juuret. Hampaan kappaleissa oli valkoista ja harmaata - siis amalgaamia, jota porattiin suussani ilman mitään suojaa ja joutuessani nieleskelemään välillä!

Ihmettelin yöllä peilin ääressä yrittäessäni ottaa suuhun mennyttä hiusta pois, että jopa kieleni tärisi ihan silminnähtävästi. Sanoin pojallekin, että katso, kuinka kieleni tärisee!

Ongelmana seuraavaksi on, miten elimistöön ryöpsähtänyttä elohopeamyrkkyä saisi kelatoitua. Kysyttävä pojalta; muistaa paremmin. Eihän siitä ole kauankaan, kun sama tapahtui edellisen kerran.

Täytyisi pyytää myös lähetettä veren elohopea-arvojen tutkimiseen. Tosin elohopeamyrkytyksestä voi kärsiä ilman korkeita veren elohopea-arvojakin, koska elohopea hakeutuu verenkierrosta sisäelimiin.

Kaikki on pelkkää kusetusta, jolla karseaa ongelmaa yritetään vähätellä ja peittää.

Amalgaami - törkeä rikos ihmiskuntaa kohtaan
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10298  Su 02 Hel 2014, 1:34 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 1.2.2014 klo 5.16 kirjoitti:
Ihmettelin yöllä peilin ääressä yrittäessäni ottaa suuhun mennyttä hiusta pois, että jopa kieleni tärisi ihan silminnähtävästi. Sanoin pojallekin, että katso, kuinka kieleni tärisee!

Ongelmana seuraavaksi on, miten elimistöön ryöpsähtänyttä elohopeamyrkkyä saisi kelatoitua. Kysyttävä pojalta; muistaa paremmin. Eihän siitä ole kauankaan, kun sama tapahtui edellisen kerran.

Täytyisi pyytää myös lähetettä veren elohopea-arvojen tutkimiseen. Tosin elohopeamyrkytyksestä voi kärsiä ilman korkeita veren elohopea-arvojakin, koska elohopea hakeutuu verenkierrosta sisäelimiin.

Kaikki on pelkkää kusetusta, jolla karseaa ongelmaa yritetään vähätellä ja peittää.

Amalgaami - törkeä rikos ihmiskuntaa kohtaan

Nukahdettuani lopen uupuneena tärinään vasta aamulla heräsin puolen päivän jälkeen ajattelemaan ja rukoilemaan kaikkea. Vasta silloin väsyneenä tajusin, että oli ollut kolmaskin kerta, jolloin olin alkanut täristä hammaslääkärikäynnin jälkeen. Sehän oli se juurihoito lokakuussa 2010, jonka jälkeen tärinä oli lisääntynyt! En tajunnut saaneeni tuolloin elohopeamyrkytystä amalgaamipaikan suojaamattomasta rassaamisesta, niin kuin on tehty kaksi kertaa myöhemminkin: viime kesänä ja nyt torstaina, jonka takia tärisen koko ajan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10318  To 06 Hel 2014, 1:43 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 2.2.2014 klo 0.34 kirjoitti:
Nukahdettuani lopen uupuneena tärinään vasta aamulla heräsin puolen päivän jälkeen ajattelemaan ja rukoilemaan kaikkea. Vasta silloin väsyneenä tajusin, että oli ollut kolmaskin kerta, jolloin olin alkanut täristä hammaslääkärikäynnin jälkeen. Sehän oli se juurihoito lokakuussa 2010, jonka jälkeen tärinä oli lisääntynyt! En tajunnut saaneeni tuolloin elohopeamyrkytystä amalgaamipaikan suojaamattomasta rassaamisesta, niin kuin on tehty kaksi kertaa myöhemminkin: viime kesänä ja nyt torstaina, jonka takia tärisen koko ajan.

Aika rankkoja ovat viime päivät ja yöt olleet. Olen nukkunut kipulääkkeiden voimalla, joita joutunut käyttämään muiden lääkkeitteni lisäksi. Pahinta on se, ettei hampaanpoisto näytä auttaneen oireisiini yhtään. Aivan niin kuin ennenkin ruoka turvottaa poskionteloani ja aiheuttaa huonoa vointia, pahimpina hiilihydraatit ja sokeri. Alkoholista ei ole tietoa, koska tällä kunnolla ja näillä unilla en ole uskaltanut sitä pitkään aikaan nauttiakaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10319  To 06 Hel 2014, 2:11 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Aika rankkoja ovat viime päivät ja yöt olleet. Olen nukkunut kipulääkkeiden voimalla, joita joutunut käyttämään muiden lääkkeitteni lisäksi.

Veto on aivan poissa. Kipu ja kolo hammasrivistössä häiritsee nukkumistani lempiasennossa vasemmalla kyljellä. Vaikka Voltaren Rapid on hyvä kipulääke, olen alkanut saada siitä päänsärkyä eikä unenlaatukaan ole ollut hyvää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10327  Pe 07 Hel 2014, 1:40 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 6.2.2014 klo 1.11 kirjoitti:
Veto on aivan poissa. Kipu ja kolo hammasrivistössä häiritsee nukkumistani lempiasennossa vasemmalla kyljellä. Vaikka Voltaren Rapid on hyvä kipulääke, olen alkanut saada siitä päänsärkyä eikä unenlaatukaan ole ollut hyvää.

Viime yökin oli yhtä tuskaa. Yritin pärjätä ilman kipulääkkeitä, mutta levätessäni oikealla kyljellä jalka vihoitteli, vaikka kaatumisesta oli jo kuukausi. Vasemmalla kyljellä levätessäni taas poski vihoitteli hampaanpoiston jälkeen. Kaiken lisäksi joka paikassa veti, jopa villasukkien läpi peiton alle tämän asunnon ollessa kuin hattara. Aloin hermostua ja stressi teki vielä enemmän oireita. Lopulta otin 25 mg Voltarenia, joka ei auttanut yhtään.

Ajattelin kaikenlaista levätessäni valveilla ja unetonna. Sydän tykytti, vatsa rylläsi, poskiontelo oli turvonnut, jonka perään varpaanvälikin alkoi vielä kaivella. Eikä yhtään ole sieni-infektiota juu... Kiehuin kiukusta, kuinka jouduin kärsimään, ja mietin, nousenko ylös kirjoittamaan. Sitten aamulla, kun olin edelleen hereillä, käsivarsien luutkin alkoivat särkeä muistutuksena borrelioosista, jolloin mieleeni tuli, että olen kuoleman oma.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10336  Su 09 Hel 2014, 0:28 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kärsiessään monista päällekkäisistä oireista ja vaivoista on vaikeaa miettiä, mihin ketjuun juttunsa postaa. Täytyy sitten perästäpäin kopioida toisiin ketjuihin, niin kuin olen monta kertaa tehnytkin.

Ikävä kyllä hampaanpoisto ei ole poistanut poskiontelon oireita; se turpoaa syömisen jälkeen niin kuin ennenkin, ja vatsakin turpoaa ja elämöi, ja kehoni alkaa täristä. Noin kävi eilen joka syömiskerran jälkeen ja niin kävi tänään.

Poikani on murehtinut olemattomista unistani ja ostanut valeriaanaa eli rohtovirmajuurta. Edellisyönä otin sitä 2 x 200 mg, viime yönä samoin. Mutta jos valmisteessa onkin raukaisevaa vaikutusta, se ei poistanut minua valvottaneita oireita. On vaikeaa nukahtaa vatsan elämöidessä ja sydämen tykyttäessä koko ajan. Tykytys on lisääntynyt viime aikoina ihan hirveästi ja se on kuin jotain lepatusta. Tässä istuessanikin sydämeni tykyttää ja lepattaa.

En ole enää pitkään aikaan käyttänyt rytmihäiriölääkkeitä niiden pahentaessa Raynaudin tautia entisestään. Mutta viime yönä ajattelin kokeilla Emconcoria, jos se auttaisi ja otin 2,5 mg:sta puolet. Eikä kulunut kauankaan, kun rytmi tasaantui normaaliksi - tosin vain hetkiseksi lepatuksen jatkuessa heti perään uudestaan.

Kaikkien oireitteni vuoksi uni ei ole virkistävää eikä hoitavaa. Mainittuani tänään sydänoireistani pojalleni hän tuli heti kohta kertomaan, että Jumala oli sanonut elohopeaa syyksi. Sitten ollessani huolissani lepatuksesta edelleen, Jumala sanoi, etten kiinnittäisi siihen mitään huomiota.

Ei ole vaan mukava tunne, kun sydän tykyttää ja lepattaa koko ajan. Ihan kuin vetelisi viimeisiään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10337  Su 09 Hel 2014, 0:48 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
En ole enää pitkään aikaan käyttänyt rytmihäiriölääkkeitä niiden pahentaessa Raynaudin tautia entisestään. Mutta viime yönä ajattelin kokeilla Emconcoria, jos se auttaisi ja otin 2,5 mg:sta puolet. Eikä kulunut kauankaan, kun rytmi tasaantui normaaliksi - tosin vain hetkiseksi lepatuksen jatkuessa heti perään uudestaan.

Kaikkien oireitteni vuoksi uni ei ole virkistävää eikä hoitavaa. Mainittuani tänään sydänoireistani pojalleni hän tuli heti kohta kertomaan, että Jumala oli sanonut elohopeaa syyksi. Sitten ollessani huolissani lepatuksesta edelleen, Jumala sanoi, etten kiinnittäisi siihen mitään huomiota.

Niin, mahtaako Jumala tietää mitään, vai tietääkö Hän kaiken?

Suomeksi ei löydy paljoa sydämen rytmihäiriöiden ja elohopean yhteydestä, mutta englannin kielellä löytyi heti laitettuani selaimeen hakusanat: mercury heart arrhythmia (elohopea sydän rytmihäiriöt).

What Mercury Does to Your Heart

Role of mercury toxicity in hypertension, cardiovascular disease, and stroke.

Mercury Toxicity and Systemic Elimination Agents
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10340  Ke 12 Hel 2014, 0:30 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sunnuntain vastaisen yön hyvä tuuri ei jatkunut enää maanantain vastaisena yönä, jolloin stressireaktiossa meni aamuun. Kun on jo lopen uupunut, toivoisi vain nukahtavansa rauhassa. Ei jaksa äksyilyä, josta tulee stressiä. Kortisolihormonia alkaa erittyä, joka on sairaassa elimistössä kuin bensaa liekeille ja ruokaa kaikille taudinaiheuttajille. Poskiontelo turpoaa, vatsa alkaa ryllätä, varpaanväli kaivella ja luut jäytää. Elimistö on hälytystilassa eikä siinä nukuta - ja sitten onkin jo aamu ja koko päivä kauhea.

Seuraavana yönä uni kyllä maistuisi, jos muita häiriötekijöitä ei ilmaantuisi...

Hartaasti olisin kaivannut viime yönäkin unta, jota varten tuli sänkyyn kömmittyä jo hyvissä ajoin. Ja että sydänkin jaksaisi paremmin, otin puolikkaan 2,5 mg:n Emconcorista rytmiä tasoittamaan. Otin lääkkeen vasta mentyäni nukkumaan, mutta sen kanssa kävikin toisin kuin oli tarkoitus. Vähän sen jälkeen, kun tunsin lääkkeen alkavan vaikuttaa, sain aivan hirveän rytmihäiriökohtauksen. Se oli niin raju, että säikähdin sitä. Beetasalpaajanhan pitäisi tasoittaa rytmiä eikä vaikuttaa päinvastaisesti. Muttei tuo ollut ensimmäinen kerta, kun noin kävi, lievempänä aiemmin vaan.

Raju rytmihäiriökohtaus viime yönä nosti mieleeni kolkon ajatuksen, että voisin kuolla sellaiseen. Se ei ole mikään olematon vaiva eikä mitään leikkiä. Oli aikaa ajatella kaikkea, kun unikaan ei vatsan vaivatessa ja epämukavassa olossa tullut. Juuri silloin, pyöriessäni keskellä yötä sängyssä, sain vision Sanasingon uudesta logosta, joka on mustavalkoinen; hengellisyyteen viittaava "Sana" valkoinen ja taisteluun viittaava "sinko" musta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10342  La 15 Hel 2014, 2:07 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 8.2.2014 klo 23.28 kirjoitti:
Kärsiessään monista päällekkäisistä oireista ja vaivoista on vaikeaa miettiä, mihin ketjuun juttunsa postaa. Täytyy sitten perästäpäin kopioida toisiin ketjuihin, niin kuin olen monta kertaa tehnytkin.

Ikävä kyllä hampaanpoisto ei ole poistanut poskiontelon oireita; se turpoaa syömisen jälkeen niin kuin ennenkin, ja vatsakin turpoaa ja elämöi, ja kehoni alkaa täristä. Noin kävi eilen joka syömiskerran jälkeen ja niin kävi tänään.

Poikani on murehtinut olemattomista unistani ja ostanut valeriaanaa eli rohtovirmajuurta. Edellisyönä otin sitä 2 x 200 mg, viime yönä samoin. Mutta jos valmisteessa onkin raukaisevaa vaikutusta, se ei poistanut minua valvottaneita oireita. On vaikeaa nukahtaa vatsan elämöidessä ja sydämen tykyttäessä koko ajan. Tykytys on lisääntynyt viime aikoina ihan hirveästi ja se on kuin jotain lepatusta. Tässä istuessanikin sydämeni tykyttää ja lepattaa.

Viime aikoina on ollut enemmän aamuun asti valvottuja kuin nukuttuja öitä. Kaiken huipuksi unettomuuteen tarkoitetut luontaisrohdot ovat laittaneet vatsani rylläämään niin, etten ole pystynyt nukkumaan ja on täytynyt nousta ripuloimaan vessaan, jossa on joutunut viettämään pitkiä aikoja. Koska vatsa voi mennä sekaisin paljosta muustakin, yhdistävän tekijän löytämisessä kesti tovi. Valeriaana taisi valvottaa kolme yötä. Poikaakin stressaa kaikki ja purkaa sitä minuun. Auttaa ja kiukuttelee vuorotellen, ja sitten maha kipeänä taas valvotaan. Hapon neutraloijina kalkkivalmisteetkin voivat sekoittaa vatsan; edellisyönä jouduin käymään kolme kertaa vessassa.

Eilen illalla pojalla olikin ostettuna jo uusi pakkaus rohtoja; tällä kertaa ei Unihiekkaa vaan Unikuuta, jota tuli antamaan minulle kirjoittaessani ennen puolta yötä vielä kuudetta aamusivuliuskaa. Tabletteja piti ottaa kaksi kappaletta ja tunsin, kuinka ne alkoivat poltella vatsaani, jonka jälkeen join nestettä vielä lisää. Kaikki ei ollut vaan siinä, sillä mentyäni sänkyyn vatsa alkoi ryllätä taas eikä nukkumisesta tullut mitään. Oli kuin jostain painajaisesta, että piti taas nousta valvotun yön jälkeen ruikulle vessaan ja sain nukuttua aamulla vain pari tuntia. Ilmoitinkin jo, etten suostu ottamaan tuntia paria ennen nukkumaanmenoa mitään vieraita pillereitä enää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10345  Su 16 Hel 2014, 2:41 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 15.2.2014 klo 1.07 kirjoitti:
Viime aikoina on ollut enemmän aamuun asti valvottuja kuin nukuttuja öitä.

Poika kauhisteli mustia silmänalusiani viime yönä; hän sanoi minun näyttävän nyrkkeilijältä ilman, että olisin nyrkkeilijä.

Onneksi vatsa ei yöllä nukkumaan mennessä ryllännyt, vaan oli ihan hiljainen. Olo sen sijaan oli kauhea; olin aivan liian väsynyt, yliväsynyt. Kunnon unet olisi pitänyt saada jo aikoja sitten, viikko pari sitten. Vapisin ja tärisin, hermostoni oli ihan loppu. Samoin sydän lepatteli ja tykytteli miten sattui. Se oli jopa liian huonossa kunnossa sydänlääkkeeseen, jota en viimeaikaisten kokemusteni takia uskaltanut enää ottaa. Olin tilassa, jossa pelkäsin nukahtaa. Voisin saada jonkun kohtauksen, ja hirveä alitajuinen pelko häiritsi nukahtamistani. Mutta tarvitsin unta enemmän kuin mitään, koko kehoni huusi unta. Olin tuudittautunut turvallisuudentunteeseen, jota oltiin viemässä pois. Olinko pysytellyt tarpeeksi lähellä Jumalaa vai kuin huomaamattani kuleksinut omilla teilläni taas? Niin nöyränä piti palata rukoilemaan Jumalaa, ainoaa oljenkorttani. Rukoukseni sisältö oli vain: "Jeesus, Jeesus..." Siihen olin nukahtanut heräten aamulla kauhean väsyneenä jatkaen uniani yli puoleen päivään, jonka jälkeen olin edelleen niin uupunut, että silmämunani ja silmänaluseni särkivät... Univelkaa oli niin paljon, ettei yhden yön unissa ollut tarpeeksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10374  Ke 26 Hel 2014, 1:24 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 1.2.2014 klo 4.52 kirjoitti:
Nukkuminen on vähän vaikeaa täristessään hillittömästi. Aloin sitten sängyssä miettiä, miksi tärinä on lisääntynyt hammaslääkärillä käynnin jälkeen niin paljon, kunnes tajuan. Se juurihoidettu, kuollut hammas porattiin ensiksi kappaleiksi ja kolme juurta nypittiin yksitellen pois. Yhden juuren päähän oli kasvanut erikoinen sienen mallinen pussukka, halkaisijaltaan noin puoli senttiä. Näin koko helahoidon, ne hampaan kappaleet ja kaikki juuret. Hampaan kappaleissa oli valkoista ja harmaata - siis amalgaamia, jota porattiin suussani ilman mitään suojaa ja joutuessani nieleskelemään välillä!

Arvatkaas kaksi kertaa, mikä vasemmalla puolella päätäni on turvoksissa? Vasen poskionteloni.

Siellä on yhä edelleen jotain. Ja paljon onkin.

Lääketieteellisesti olen niin kusessa kuin ihminen voi vain olla. Saan sairastaa ja kärsiä ilman hoitoa. Ei ole lottovoitto syntyä junttilääkäreiden Suomeen - heillä ei ole tietoa eikä taitoa kuin aivan tavallisimpien sairauksien hoitoon. Monia sairauksia ei haluta edes nähdä, kuten homesairauksia ja sieni-infektiota, borrelioosia tai amalgaamin aiheuttamaa elohopeamyrkytystä, joka jo muissa Pohjoismaissa tunnustetaan ja hoidetaan, mutta Suomessa uusitaan vain krematorioiden uuneja. Se, mikä luonnossa on niin myrkyllistä ja tappavaa, ettei sitä saa sinne laskea, on ihmisten suussa ja elimistössä perin terveellistä... Kaikki käy totuuden taipuessa ja antaessa periksi, juuri sitä on suomettuminen. Taivutaan, valehdellaan, vääristellään; ei olla edes tietääkseenkään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10375  Ke 26 Hel 2014, 2:24 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voimani lopahtivat skannattuani ja tutkittuani maanantaina saamaani PAD-vastausta näytteestä, jonka olin pyytänyt ottamaan.

Edellä kuvaus näytteestä, joka lähti patologin tutkittavaksi. Vastauksessa ei analysoida taudinaiheuttajia, mutta näytteessä on voimakas krooninen tulehdusinfiltraatti; tulehduksen jatkuessa varsin voimakkaana näytteen laidoille asti ja todennäköisesti myös leikkeiden ulkopuolelle, näytteen analysoinut professori kirjoittaa. Näytteessä nähdään myös pieni rihma, hän kirjoittaa.

Jumal'auta. Oireitteni perusteella tiedän rihmoja olevan enemmänkin, ja tiedän mistä tartunnan sain!

Virkistävää luettavaa:

Actinomyces Infection of Periapical Granuloma

Lainaus:
Note:

Actinomyces and Arachnia genera have been shown to prevent normal periradicular healing following conventional orthograde endodontic therapy due to their capacity to survive in the periapical tissues outside the root canals (Bystrom et al., Endod Dent Traumatol 1987; 3:58-63; Happonen, R.-P., Endod Dent Traumatol 1986; 2:205-209; Weir & Buck, Oral Surg Oral Med Oral Pathol 1982; 54:336-40). In such cases, surgical intervention subsequent to an orthograde endodontic treatment approach may be necessary for periradicular healing to occur.

Mitähän omassa poskiontelossani on tuhojaan tekemässä? Tappanut perä perään kaksi hammasta, iskeekö vielä muihinkin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 10567  Ke 19 Maa 2014, 3:17 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Tärinää voi aiheuttaa myös hampaiden amalgaamipaikat sisältäessään elimistölle vaarallista hermomyrkkyä, elohopeaa, jota ei Suomessakaan saa laskea enää luontoon, mutta ihmisten suuhun toki. Lue lisää:

Amalgaami - törkeä rikos ihmiskuntaa kohtaan

Koska olen koko ajan epäillyt kärsiväni poskiontelon sieni-infektiosta oireiden alettua Biofacton suojaamattomasta kotihometestistä, jossa alkoi kasvaa seuraavia homeita: Aspergillus fumigatus, Aspergillus flavus, Aspergillus niger, Aspergillus versicolor, Arthrinium, Exophiala, Penicillium sp., Rhizopus, Rhodotorula, Streptomyces ja muut bakteerit, voi sekin aiheuttaa hermostollisia oireita ja reagoida amalgaamipaikkojen elohopeaan.

Poikani löysi tällaisia aika karseita linkkejä:

Aflatrem: a tremorgenic mycotoxin with acute neurotoxic effects.

Toxins other than aflatoxins produced by Aspergillus flavus.

Edellä kerrotaan, kuinka Aspergillus flavus tuottaa aflatoksiinien lisäksi myös Aflatremiä, joka tuhoaa hermostoa ja aiheuttaa vapinaa.

Itse löysin vielä kauheamman tutkimuksen siitä, kuinka Aspergillus flavus aiheuttaa kroonista granuloomasinuiittia:

Aspergillus flavus: human pathogen, allergen and mycotoxin producer.

Ehkä oma "limakalvokystani" olikin jo alkuaan flavuksen aiheuttama rakkula, jota ei viitsitty tutkia, vaikka kaksi hammastanikin kuoli. Kun juurihoidetun hampaan kärkeen kasvanut pussukka nyt alkuvuodesta tutkittiin, siitä löytyi rihma!

Perään vielä poikani linkkejä siitä, miten elohopea vaikuttaa sieniin:

The pectic enzymes of Aspergillus niger. A mercury-activated exopolygalacturonase

A Study on the Adsorption Mechanism of Mercury on Aspergillus versicolor Biomass

Biosorption of inorganic and methyl mercury by a biosorbent from Aspergillus niger
__________________

Viesti kopioitu: täältä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 12942  Pe 03 Lok 2014, 21:43 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Todiste siitä, että dimorfinen sieni tappoi hampaani.

- Ei tarvitse laskea yhteen kuin yksi plus yksi.

Edellä lääkäri Stephen Gislason kertoo taistelustaan lääkäreitä vastaan, ja joukossa on mielenkiintoisia kuvia siitä, kuinka dimorfinen sieni alkaa muuttua hiivamuodosta rihmamuotoon jo muutamassa tunnissa jouduttuaan pois elimistöstä.

Oireitteni perusteella ei ollut yllätys, että 30.1.2014 poistetun hampaan kärkeen kasvaneen pussukan sisällä kellui irrallisena rihma patologin tutkiessa näytettä mikroskoopilla, niin kuin hän kirjoittaa vastauksessaan 11.2.2014:Lainaus:
Näytteessä nähdään pieni rihma epiteeliksi tulkittua rakennetta joka kuitenkin on vaikeammin tulkittava. Se ei liity sidekudokseen vaan "kelluu" irrallisena kudoskappaleena.

Kuitenkin lausuntonsa lopussa hän vesittää löydöksensä kirjoittamalla kontaminaation mahdollisuudesta, vaikka on itse avannut pussukan. Enpä ole ennen vastaavanlaiseen sepustukseen törmännyt, että tutkija vetoaa hutkimiseen löydettyään näytteestään hiivamuodosta rihmamuotoon muuttuneen sienen!
------------------------
Viesti kopioitu täältä.
Copied from here.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com