Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Homeet ja mykotoksiinit

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 3287  Ti 08 Maa 2011, 20:17 (GMT+3)  Aihe: Homeet ja mykotoksiinit Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
HOMEET JA HOMEMYRKYT


Homeet ja hiivat ovat yleisiä elintarvikkeiden hävittäjiä. Niitä käytetään myös hyödyksi mm. käymis- ja homejuustoteollisuudessa. Haitalliset hiivat ja homeet aiheuttavat lisääntyessään elintarvikkeisiin maku-, väri- ja hajuvirheitä, rakennemuutoksia, samentumista, limoittumista ja sakkautumista. Ne avaavat lisäksi tietä bakteerien aiheuttamalle pilaantumiselle. Merkittävä osa homeista pystyy tuottamaan homemyrkkyjä. Homeet voivat lisäksi aiheuttaa pinnallisia ja syviä mykooseja ja allergisia reaktioita.

Homeitiöitä on ilmassa runsaasti varsinkin kesällä ja syksyllä. Homeista ainakin Aspergillus-, Penicillium-, Mucor- ja Rhizopus-suvut voivat levitä ilman välityksellä.

Homeet jaotellaan kasvulämpötilan perusteella kryofiilisiin (ihannekasvulämpötila - 10 – + 25 °C), mesofiilisiin (ihannekasvulämpötila 10–35 °C) ja termofiilisiin (optimikasvulämpötila 40–50 °C).

Homeet tuottavat biologisesti erittäin aktiivisia yhdisteitä, joista monia käytetään antibiootteina. Suurin osa homeiden tuotteista on kuitenkin nisäkkäille liian myrkyllisiä, jotta niitä voitaisiin hyödyntää lääkkeinä.

Homemyrkyt ovat perin laaja ja kemiallisesti epäyhtenäinen aineryhmä.


Aflatoksiini

Aflatoksiini on tutkituin homemyrkky. Aflatoksiinia tuottavat ainakin Aspergillus flavus, A. parasiticus ja eräät Penicillium- ja Mucor -lajit. Aflatoksiinituotannolle suotuisat olosuhteet ovat korkea suhteellinen kosteus (minimi 80 %), hapan pH ja lämpötila 5–40 °C.

Aflatoksiini aiheuttaa lyhytaikaisessa altistuksessa maksavaurioita, pitkäaikaisessa maksasyöpää. Voimakkaimmat syövän aiheuttajat ovat aflatoksiini Bl ja Gl. Lehmän syömä aflatoksiini Bl erittyy maitoon muotoon Ml muuttuneena. Koe-eläimillä aflatoksiini on aiheuttanut lisäksi sikiövaurioita. Aflatoksiini Bl muuttuu ihmiselimistössä hyvin reaktiiviseksi epoksidiksi, joka muodostaa vahvoja sidoksia perimäaineen, RNA:n ja valkuaisaineiden kanssa.

Aflatoksiinia on todettu erityisen runsaasti maapähkinöissä, manteleissa, pähkinätuotteissa, ohrassa, leivässä, kookospähkinässä, kookostuotteissa, viljatuotteissa, herneissä, maississa, rusinoissa, riisissä, soijapähkinässä, soijajauhoissa, öljykasvien siemenissä ja spagetissa. Kosteat kasvuolot, puutteelliset säilytystilat ja pähkinöiden ja siementen pintavauriot edistävät aflatoksiinin muodostumista.

Aflatoksiini kestää hyvin kuumennusta ja muuta prosessointia.


Fumosiinit

Fumosiinit ovat Fusarium-homeiden tuottamia myrkkyjä, jotka kestävät hyvin lämpöä. Yhdisteet tuhoutuvat 220 °C:ssa 25 minuutissa. Fumosiinit eivät tuhoudu oluen käymisessä. Huoneenlämmössä säilytetyssä maississa myrkyt säilyvät ainakin puolen vuoden ajan.

Fumosiineja eristettiin ensimmäisen kerran Etelä-Afrikassa vuonna 1988. Sen jälkeen myrkkyjä on löydetty ainakin Pohjois-Kiinassa ja Pohjois-Italiassa kasvatetusta maissista. Myrkkyä sisältäviä tuotteita on löydetty mm. Australiasta, Brasiliasta, Argentiinasta, Bulgariasta, Egyptistä, Ranskasta, Italiasta, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Fumosiinit aiheuttavat ruokatorven ja maksan syöpää.

Fumosiineja on löydetty erityisen runsaasti maissista, maissijauhoista, maissiryyneistä, aamiaismuroista, popcornista, maissimakaroneista, taco-kuorista ja tummasta riisistä.


Trikotekeenit

Trikotekeeniryhmään kuuluu 40 yhdistettä, joita tuottavat ainakin Fusarium-, Myrothecium-, Trichoderma- ja Cephalosporium-suvun jäsenet. Yhteistä trikotekeenejä tuottaville homeille on niiden viihtyminen kylmissä oloissa.

Trikotekeenit löydettiin ensimmäisen kerran etsittäessä homeiden tuottamia antibiootteja, mutta yhdisteet olivat liian myrkyllisiä lääkekäyttöön.

Trikotekeenit aiheuttavat myrkytyksiä useimmiten eläimille. Toisen maailmansodan aikaan Orenburgissa lähellä Siperiaa sairastui suuri joukko ihmisiä, jotka olivat syöneet pellolle talveksi jäänyttä viljaa. Myrkytyksen oireet olivat oksentelu, ihotulehdukset, ripuli ja verenvuodot. 10 % viljaa syöneistä kansalaisista kuoli.

Trikotekeeneihin kuuluvaa T-2-toksiinia on käytetty sodassa kemiallisena aseena, koska se aiheuttaa unitautia muistuttavia oireita.

Sateisina vuosina kotimaisessa viljassa on todettu huomattavan korkeita trikotekeenipitoisuuksia.


Zearalenoni

Zearalenoni löydettiin ensimmäisen kerran tutkittaessa jatkuvasta kiimasta kärsiviä sikoja. Yhdistettä tuottavat ainakin Fusarium graminearum ja F. roseus -lajit. Zearalenoni vaikuttaa estrogeenihormonin tavoin. Sillä on lisäksi anabolisia vaikutuksia.

Zearalenonin tuotanto edellyttää vähintään 23 % suhteellista kosteutta. Yhdistettä on todettu mm. maississa, ohrassa, vehnässä, heinässä ja kaurassa.


Patuliini

Patuliini tunnistettiin 1940-luvun alussa. Yhdistettä tuottavat ainakin useat Penicillium-, Aspergillus- ja Byssochlamys -lajit. Patuliinia on todettu hedelmissä, vihanneksissa, viljoissa ja rehuissa. Erityisen runsaasti yhdistettä on omenoissa ja omenaperäisissä valmisteissa. Patuliini leviää tasaisesti koko homehtuneeseen tuotteeseen, joten homeen poisto vaikkapa homehtuneen hillon pinnalta ei tee elintarvikkeesta käyttökelpoista.

Patuliinia syntyy lämpötilan ollessa 1,7–40 °C, pH:n ollessa 3–6,5 ja suhteellisen kosteuden yli 82 %. Patuliini on antibiootti. Yhdiste on aiheuttanut rotille syöpää.


Sitriniini

Penicillium citrinumin tuottama sitriniini eristettiin ensimmäisen kerran vuonna 1931. Myös muut Penicillium- ja Aspergillus-lajit tuottavat yhdistettä. Sitriniini on antibiootti, joka estää erityisesti stafylokokin kasvua. Sitä ei kuitenkaan voida käyttää lääkkeenä, koska se on liian myrkyllistä. Sitriniini on munuaismyrkky, joka aiheuttaa mm. munuaiskasvaimia.

Sitriniiniä on todettu mm. hedelmissä, viljoissa, riisissä, soijapavuissa, maapähkinöissä ja vihanneksissa eri puolilla maailmaa, myös Pohjoismaissa.


Okratoksiinit

Okratoksiineja tuottavat mm. Aspergillus ochraceus, A. sulphureus ja A. melleus. Okratoksiinit aiheuttavat maksa- ja munuaisvaurioita. Okratoksiineja on eristetty mm. maapähkinästä, pippurijauheesta, viljoista, rehuista sekä okratoksiinipitoista rehua syöneiden sikojen lihasta.

Suomessa löydettiin vuoden 1998 lopussa halvoista punaviineistä okratoksiineja. Myrkyt ovat joutuneet viiniin todennäköisesti viinin valmistukseen käytetyistä homeisista rypäleistä tai homeen saastuttamista viinitehtaan laitteistoista.


Sterigmatokystiinit

Sterigmatokystiinien rakenne muistuttaa aflatoksiinien rakennetta. Sterigmatokystiinejä ovat mm. o-metyyli-sterigmatokystiini ja asperotoksiini. Sterigmatokystiinejä tuottavat ainakin Aspergillus flavus-, A. versicolor-, A. nidulans- ja Penicillium luteum -lajit.

Lämpötilaoptimi sterigmatokystiinituotannolle on 25–30 °C. Suhteellisen kosteuden on oltava vähintään 76 % ja pH:n 3–6,5.

Sterigmatokystiinejä on todettu mm. vehnässä, kahvinpavuissa ja kinkussa.


Sitreaviridiini

Useat Penicillium-lajit tekevät sitreaviridiinia. Suurina annoksina yhdiste voi aiheuttaa halvauksia sekä hengitys- ja verenkiertohäiriöitä. Kroonisen myrkytyksen oireet muistuttavat B1-vitamiinin puutoksen (beriberi-taudin) oireita.


Penicillium islandicum -metaboliitit

Penicillium islandicum Sopp aiheuttaa riisin kellastumista. Home tuottaa ainakin islandotoksiinia, luteoskyriiniä ja kuutta muuta pigmenttiä. Islandotoksiini on hyvin voimakas maksamyrkky. Se aiheuttaa vakavia maksavaurioita, verenvuotoja, jopa kuoleman. Luteoskyriini vaurioittaa maksaa hitaammin.


Rubratoksiini

Tällä hetkellä tunnetaan rubratoksiini A ja B, joista rubratoksiini B on päätekijä. Penicillium rubrumin tuottaman rubratoksiinin myrkyllisyyttä ei vielä tarkkaan tunneta, mutta se näyttää ainakin tehostavan muiden myrkyllisten yhdisteiden vaikutusta.


Penisilliinihappo

Penisilliinihappo voi esiintyä sekä gamma-ketohappo- että gamma-hydroksilaktonimuodossa. Ensimmäinen tunnettu penisilliinihapon tuottaja oli Penicillium puberulum. Myös useat muut Penicillium- ja Aspergillus-lajit tuottavat penisilliinihappoa.

Yhdiste on antibioottinen, mutta se aiheuttaa koe-eläimille syöpää. Penisilliinihappo muodostaa hanakasti johdoksia aminohappojen kanssa.


Psoraleenit

Sclerotia solerotiorumin tuottamat psoraleenit aiheuttavat iholle rakkuloita yhdessä auringon- tai UV-valon kanssa. Psoraleenit näyttävät tehostavan UV-säteilyn kykyä aiheuttaa ihosyöpää. Psoraleenit aiheuttavat myös perimäainemuutoksia. Ne estävät itämistä ja kasvien kasvua. Psoraleeneja on luonnostaan monissa kasveissa, mm. sellerissä ja putkikasveissa.

– Lainaus Auli Koposen kirjasta "Tiedätkö mitä syöt?", Tammi 1999


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Pe 02 Jou 2011, 1:46, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4242  To 30 Kes 2011, 10:48 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ihme otsikointia:

Tutkijat: Outo sieni löysi kodin astianpesukoneista

Mikä outo sieni? Homesienihän se on!

Lainaus:
Tuore tutkimus kuitenkin osoittaa, että vähän tunnettu homesieni on asettunut asumaan astianpesukoneisiin ympäri maailman.

Löydön tekee huomionarvoiseksi se, että sieni kestää kuumuutta, korkeita pesuaineiden ja astianpesukonesuolan pitoisuuksia ja sekä happamia että emäksisiä vesiä. Tällaiset ominaisuudet on tähän mennessä liitetty bakteereihin, mutta ei sieniin.

Kansainvälisessä tutkimuksessa tutkittiin astianpesukoneiden sienistöä 189 kodissa, jotka sijaitsivat 101 kaupungissa kuudella eri mantereella. Yli puolessa näytteistä löytyi kahta sienilajia: Exophiala dermatitidis ja sen lähisukulainen E. phaeomuriformis. Sienet kasvoivat lähinnä astianpesukoneen kumisessa tiivisteessä.

Kyseiset sienet tunnetaan erittäin huonosti ja niitä on löytynyt harvoin luonnosta. Ne on kuitenkin yhdistetty harvinaisiin ihoinfektioihin, ja niitä esiintyy usein kystistä fibroosia sairastavien potilaiden keuhkoissa.

Lainaus:
Tutkijat eivät ota kantaa siihen, muodostavatko sienet mitään vaaraa ihmisten terveydelle.

Juu, eipä tietenkään, homehan on hirvittävän terveellistä niille, jotka eivät ole siitä sairastuneet!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4809  Pe 19 Elo 2011, 13:14 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Is Your House Toxic?

Lainaus:
What can you do? I personally take 3000 mgs of Vitamin C a day which does stop the congestion and sneezing. Getting to the base problem of redoing the ceiling damage, is the most important thing. If you don't have the money to fix it, try to stay out of that area. Repair the roof, so it does not get worse. Above all wear a face mask when working on that area. I now wear a mask when I dust and clean the room. I wear a mask when I clean the air filter. You must clean the air filter weekly in a house with problems.

Lung Support and Mold Detox Formulas: One of the steps you can take when living in a toxic house is to take a lung support formula and go through a mold detox program. There are formulas that are specifically for detoxifying the lungs. It is important to try and clear your body of the toxins. I also am taking an immune formula to help my body stay strong. Environmental toxins are a overload on the body as a whole and on the immune system. That is just common sense, if you think about it. How can it not be? You must give your body some tools to fight the onslaught.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5054  Ke 14 Syy 2011, 16:59 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Homejäätelöä vedetään pois markkinoilta

Lainaus:
Jäätelöerän todettiin sisältävän aflatoksiinia, joka on homeiden tuottama toksiini. Elintarviketurvallisuusviraston mukaan hometoksiinia on todennäköisesti ollut maidossa, jota on käytetty jäätelön valmistuksessa.

Maitoon alflatoksiini on päätynyt lehmille annetun epäpuhtaan rehun tai muun ravinnon kautta, virasto arvioi.

Noin ne myrkyt kiertävät. Rehusta maitoon, maidosta ihmiseen.

Ja sitten kun lehmät teurastetaan, kaupasta voi ostaa oikein hyvää naudanlihaa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5883  Pe 02 Jou 2011, 1:57 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Järkyttäviä muutoksia sairastuneiden terveydessä, klikkaa otsikon kautta lukemaan:

The validity of the environmental neurotoxic effects of toxigenic molds and mycotoxins

Lainaus:
The problems and controversies about the validity of environmental neurotoxic health effects of toxigenic mold and mycotoxin exposures have taken a center stage in scientific, legal, social, and political discourse to which important basic scientific truth has been misrepresented by subjective “double talk” in recent years. Fortunately, the scientific truth is characterized by objectivity and systematic organization based on compelling pieces of evidence. This paper reviews the relevant, most recent peer reviewed literatures that support the validity of the environmental risks and adverse neurotoxic health effects of chronic exposures to toxigenic molds and mycotoxins. The structures of typical mycotoxins are cited to show the relevance of functional groups, and how their biochemical activities may contribute to adverse health effects in relation to signs, symptoms, and mechanisms. The proven interactions between the biological system and the molecular functional groups of mycotoxins are evaluated to explain how they may lead to neurotoxic health effects in terms of carcinogenic, biochemical, immunological, neurophysiological and behavioral properties. Based on all the relevant affect factors, there are huge compelling pieces of evidence derived by exposure conditions, clinical presentations, scientific laboratory investigations, and the development of science of nanotoxicology, that support the validity of adverse environmental neurotoxic health effects of toxigenic mold and mycotoxins.

Vähättelijöille suolaa haavoihin, homemyrkyt tuhoavat ihmisten terveyden, joka voidaan myös tutkimuksin osoittaa!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5884  Pe 02 Jou 2011, 2:20 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Järkyttäviä muutoksia sairastuneiden terveydessä, klikkaa otsikon kautta lukemaan:

The validity of the environmental neurotoxic effects of toxigenic molds and mycotoxins

Kyllä keittää, kun kahlasi edellisen läpi. Nuohan myrkyt tappaa ja sitä kehdataan vielä vähätellä!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5885  Pe 02 Jou 2011, 2:26 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Kyllä keittää, kun kahlasi edellisen läpi. Nuohan myrkyt tappaa ja sitä kehdataan vielä vähätellä!

Minulla ja pojallanikin on noita pahoja muutoksia. Olen tuntenut olevani niin alakynnessä, että olen rukoillut Jumalaa kostamaan puolestani.

Jumala on oikeudenmukainen ja antaa jokaiselle ansionsa mukaan, ennemmin tai myöhemmin. Kannattaa miettiä jo etukäteen, millä puolella on.

Puhdas omatunto on hyvä päänalunen, kauniita unia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5886  Pe 02 Jou 2011, 3:16 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Puhdas omatunto on hyvä päänalunen, kauniita unia.

Tässähän meinaa mennä omatkin yöunet. Löytyi taas uutta alkaessani tutkia edellistä ja toista samaan aikaan tallettamaani kirjanmerkkiä.

Homeongelma on kuin joku helvetillinen Pandoran lipas, josta löytyy aina vain uusia lonkeroita ulottaen juurensa kaikkialle tuhoten pahaa-aavistamattomien uhriensa elämän kokonaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5888  Pe 02 Jou 2011, 14:01 (GMT+3)  Aihe: Tappavia myrkkyjä Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Lainaus:
The validity of the environmental neurotoxic effects of toxigenic molds and mycotoxins

Kyllä keittää, kun kahlasi edellisen läpi. Nuohan myrkyt tappaa ja sitä kehdataan vielä vähätellä!

● Syöpää aiheuttavat ominaisuudet.

● Immunologisia vaikutuksia, joka tarkoittaa ajan kuluessa samaa kuin syöpä.

● Mykotoksiinien aiheuttama epänormaali tappajasolujen toiminta, joka tarkoittaa ajan kuluessa samaa kuin syöpä.

● Neurofysiologiset haittavaikutukset, ohimeneviä tai pysyviä, jopa hengenvaarallisin seurauksin.

● Haittavaikutukset keskus- ja ääreishermostoon, näköhermon tulehdus.

● Neuropsykologiset ja käyttäytymiseen liittyvät vaikutukset, merkittäviä ongelmia lyhytmuistissa jne.

● Hengitysteiden altistuminen, toksiset vaikutukset.

● Biokemiallisia poikkeavuuksia otetuissa verinäytteissä.

● Mykotoksiinien aiheuttama krooninen B12-vitamiinin puute homeille altistuneilla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5889  Pe 02 Jou 2011, 15:12 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

The validity of the environmental neurotoxic effects of toxigenic molds and mycotoxins

Edellä poimintoja julkaisun väliotsikoista, johon syytä tutustua itse tarkemmin. Myös Googlen kääntäjää voi käyttää, jos kieli ei ole oikein hanskassa.

Kiinnittäisin huomiota myös tähän:

Biokemiallisia poikkeavuuksia otetuissa verinäytteissä

Kroonisista sieni-infektioista kärsiviltä löydetty epänormaaleja pitoisuuksia näissä:

- kreatiniini
- virtsahapot
- fosfori
- alkalinen fosfataasi (AFOS)
- kolesteroli, HDH
- ASAT, AST (SGOT)
- liuskatumaiset neutrofiilit
- lymfosyytit
- kokonais-T3
- IgG-ja IgA-immunoglobuliinit
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5890  Pe 02 Jou 2011, 15:39 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Edellä poimintoja julkaisun väliotsikoista, johon syytä tutustua itse tarkemmin.

Löysin tuon 22.10. ja käsitellyt sitä jo täällä:

Sanasinko 23.10.2011 kirjoitti:
Ekasta linkistä lainaus:

Immunological Effects

Chronic indoor environmental exposure to toxigenic molds leads to various adverse neuroimmunologic and behavioral consequences to which allergy, asthma, hypersensitivity, pneumonitis, and mucus membrane irritation are manifested. Abnormalities in T and B cells, and subsets, were found in more than 80% of the patients. Vojdani et al. investigated the antibodies against seven different molds antigens and two mycotoxins using enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) in the blood of 40 controls and 40 mold-exposed patients. They found abnormal immunoglobulins (IgG, IgM, and IgA antibodies), in mold-exposed patients compared to the control. Most patients with high levels of antibodies against various mold antigens, also exhibited elevated antibodies against purified mycotoxins, indicating that the patients had been exposed to mold spores and mycotoxins. Detection of high levels (colony-forming units per cubic meter) of molds and a significant elevation in IgG, IgM, or IgA antibodies against molds and mycotoxins, strongly suggests a reservoir of spores in the indoor environment of the patients.

http://www.ispub.com/journal/the_internet_journal_of_toxicology/volume_5_number_2_40/article/the_validity_of_the_environmental_neurotoxic_effects_of_toxigenic_molds_and_mycotoxins.html

Suomeksi vääntäen edellä kerrotaan juuri noista oireista, astmasta, allergiasta, yliherkkyydestä, keuhkotulehduksesta ja limakalvojen ärsytyksestä. Pahinta on maininta T- ja B-solujen sekä alaryhmien poikkeavuuksista, joita on löydetty yli 80 prosentilla homeille altistuneista. Täällä Suomessahan ei löydetä mitään, kun ei tutkitakaan mitään, homesairaat on jätetty kylmästi heitteille oman onnensa nojaan ja kuolemaan.

Muttei tuossa vielä kaikki, edellisessä lainauksessa kerrotaan homesairailla löydetyistä poikkeavuuksista immunoglobuliiniarvoissa IgG, IgM ja IgA.

Lisäksi kerrotaan tappajasoluiden epänormaaliudesta homealtistuneiden kohdalla seuraavasti:

Mycotoxin-induced abnormal NKC activity

One of the immune system disorders usually found in patients presenting with toxigenic mold exposure is an abnormal natural killer cell activity. It is possible that mycotoxins exert some effects on the circadian rhythmic processes resulting in sleep deprivation to which an acute and transient increase in NKC activity could be observed. At very low physiological concentrations, mycotoxin-induced abnormal NKC activity could lead to depression, psychological stress, tissue injuries, malignancies, carcinogenesis, chronic fatigue syndrome, and experimental allergic encephalomyelitis. In the light of these observations, it is evident that chronic exposures to toxigenic mold could lead to abnormal NKC activity with a wide range of debilitating neurological consequences.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5891  Pe 02 Jou 2011, 16:51 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Löysin tuon 22.10. ja käsitellyt sitä jo täällä

En vaan silloin tiennyt kaikkea mitä nyt, pääsen koko ajan ikävällä tavalla eteenpäin. En ole saanut tarvitsemaani hoitoa ja tutkimuksia yleisen puolen kautta enkä lähetettä infektiopolille. Immunoglobuliiniarvoja ei terveyskeskuksessa edes tutkita, ne kuuluvat erityissairaanhoidon piiriin, eli jos lähetettä ei saa, niitä ei tutkita ollenkaan. Minulla on kuitenkin sairaskuluvakuutus, jolla sain marraskuussa 2010 tutkituttua immunoglobuliiniarvoni, jolloin IgG1 oli alle raja-arvon. Vaikka olen kärsinyt koko ajan ikävistä oireista, tuotakin poikkeamaa vähäteltiin. Mutta nyt vuoden kuluttua marraskuussa 2011 terveyskeskuksessa otetuissa verikokeissa neutrofiilejakin oli normaalia vähemmän eli kärsin neutropeniasta.

Minua on keittänyt poikani ja itseni puolesta, kun olen alkanut ynnätä kaikkea yhteen!

Kaiken lisäksi järkytyin viime yönä tutkittuani tätäkin artikkelia uudestaan:

The Dangers of Toxic Mold Exposure

Lainaus:
Growing right along with mold are what are called "gram negative" and "gram positive" bacteria. Just like mold, they require moisture and organic material to thrive and are often found growing in the same places as mold, and the synergistic action between mold and bacteria further worsen inflammatory health conditions. Oftentimes, bacterial infections occur alongside fungal infections and make treatment more complicated.

Tuossa todetaan, että suoraan yhteydessä homeeseen kasvavat gramnegatiiviset ja grampositiiviset bakteerit, jotka vaativat kuten home kosteutta ja orgaanista ainesta menestyäkseen ja joita löydetään usein samoista paikoista kuin hometta ja että synergia homeen ja bakteerin välillä lisää tulehduksia. Usein bakteeri-infektiot esiintyvät sieni-infektion rinnalla ja tekevät hoidosta monimutkaisempaa, sanotaan.

Kuitenkin on mitätöity sitäkin, että olen kärsinyt grampositiivisesta Stafylokokki aureuksesta ainakin jo keväästä 2010 lähtien. Stafylokokkia ja muita bakteereita oli myös homeasunnossamme Biofacton analysoimien testien mukaan, joista suojaamattomista testeistä sairastuin vielä pahemmin. Stafylokokkia häädettiin nenästäni ensimmäisen kerran jo keväällä 2010, sitten syksyllä 2010 poskiontelopunkteerauksen jälkeen, jota löytyi edelleen syksyllä 2011 korvapolilla otetusta näytteestä vasemman maksillaariontelon pohjalta. Mutta kaikki oli korvapolin lääkärin mukaan ok, vaikka vasemmalta ylhäältä kuoli jopa kaksi hammasta syksyllä 2010 ennen poskionteloiden punkteerausta odottaessani hikisesti korvapolille pääsyä.

Eikä tuossa vielä kaikki. Yksityisen puolen hiivaviljelystä paljastui nyt lokakuussa 2011, että suolistossani muhi kolmen plussan verran gramnegatiivinen Pseudomonas aeruginosa hiivasienen lisäksi, jonka senkin kasvu on runsasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5903  La 03 Jou 2011, 0:25 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
En ole saanut tarvitsemaani hoitoa ja tutkimuksia yleisen puolen kautta enkä lähetettä infektiopolille.

Ei sen puoleen, onhan infektiopoli minulle jo ennestään tuttu vuodelta 1985, kuvaan sitä Hilkka Lötjösen sairauskertomuksessa:

Poliotalvena 1984-85

Saan jo sätkyt nähdessäni pelkän sisäänkäyntiportin paikkaan. Herättää aina karvaita, tosia muistoja, yhtä tosia kuin sairastamani tautikin. Keskitysleirivangeillekaan ei varmaan ollut mieltä ylentävää nähdä entistä kidutuspaikkaansa. Ei sellaista voi unohtaa; paikka, jossa on saanut epäinhimillistä ja alentavaa kohtelua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5908  La 03 Jou 2011, 13:39 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nukkumaanmeno venyi siinä neljään. Mutta kyllä aika riittäisi, jos saisi aamuun asti nukuttua - siis jos...

Mutta vapisen kauheasti, tärinää on koko kehossa taas. Pientä inhottavaa hermovärinää, joka pitää otteessaan. Vatsakin on eloisa, vaikken ole syönyt ruoan jälkeen mitään, en moneen, moneen tuntiin...

Kääntelen itseäni, ei auta mitään. Auttaisikohan maitohappobakteeritabletti? Ojennan käteni ja otan tabletin laimean teen kanssa.

Mutta tärinä ja ikävä olo jatkuu, en pysty nukkumaan. Ja ajattelen sitä järkyttävää vääryyttä, että tällaisia oireita kehdataan pitää luulosairautena eikä ihmisiä tutkita. Minua sieppaa ja ajattelen hetkisen nousta ylös kirjoittamaan suorat sanat, että miltä tuntuu nukkua, kun heitteillejätetyt joutuvat valvomaan. Mutta olen niin uupunut, tajuan säästää vähäisiä voimavarojani.

Jalkani ovat ihan jäässä, vaikka niissä on paksut villasukat. Vika on kai siinä, että tähän vuodenaikaan pitäisi olla jo kahdet villasukat päällekkäin. Muttei vielä ole pakkasiakaan - mitä laittaisin silloin päälleni, jos en tarkene näilläkään nyt? Olen niin kohmeessa, etten voi ajatellakaan ottavani jotain Propralia vapinaan. Täkin päällä on vielä viltti ja silti palelen. Kun on jo talven peitevarustus käytössä, mitä ihmeen virityksiä kovat pakkaset vaatisivatkaan? Raynaudin oireyhtymäni ei ole helpottamaan päinkään.

Eikä uni vaan tule... Auttaisikohan zapperi vatsan rylläämiseen? Huomaan, että nilkoissa on vielä biotabsit edellisestä zappaamisesta. Ei tarvitsisi väsyneenä etsiä oikeita pulssin paikkoja. Kiinnitän elektrodit biotabseihin ja käännän zapperin vajaalle teholle.

Asetan laitteen jalkojeni lähelle, johdot ovat aika lyhyet ja voivat irrota itseään käännellessä. Niin kuin tapahtuukin. Vasta jonkun ajan kuluttua huomaan, että vasemman nilkan biotabs on lähtenyt irti, sähkö ei ole mennyt oikeaan paikkaan. Irrotan koko vempaimen pois ja käännyn nukkuma-asentoon. Kello on jotain kuusi.

Nukahdan vähäksi aikaa ja olen jo ennen yhdeksää hereillä. Vasen poskiontelo on hengissä jälleen ja olotila on samanlainen kuin ennen nukahtamista. Sisuni kiehahtaa taas ja mielessä käy nousta ylös kirjoittamaan kuulumiset heti tuoreeltaan, mutta pystyn hillitsemään itseni ja säästämään voimiani.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5910  La 03 Jou 2011, 14:26 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Mutta tärinä ja ikävä olo jatkuu, en pysty nukkumaan. Ja ajattelen sitä järkyttävää vääryyttä, että tällaisia oireita kehdataan pitää luulosairautena eikä ihmisiä tutkita. Minua sieppaa ja ajattelen hetkisen nousta ylös kirjoittamaan suorat sanat, että miltä tuntuu nukkua, kun heitteillejätetyt joutuvat valvomaan.

Helvetin kipeä ja väsynyt. Ihminen voidaan tappaa nopeasti tai hitaasti, ja tämä on sitä hidasta tappamista, mutta lopputulos on sama.

"Kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia, toiset ovat vain tasa-arvoisempia kuin toiset", visioi jo Orwell aikoinaan. Miksi toisia sairauksia joutuu potemaan ilman tutkimuksia, mutta toisia hoidetaan?

Valikoimaa kyllä olisi ja tutkimuksia joka lähtöön, niitä ei vain haluta tehdä.

Toisille näytetään vihreää valoa ja toisille punaista, pääsy kielletty. Toisten elämä merkitsee jotain, toisten ei.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 6005  La 10 Jou 2011, 14:58 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Miten toipua myrkyllisestä homealtistuksesta:

How to Recover from Toxic Mold Exposure

Lainaus:
Illnesses caused by mold exposure are a growing problem that few people are aware of, including most primary care physicians.

Environmental health experts are seeing increasing numbers of individuals with a complex myriad of symptoms directly related to mold exposure.

This has resulted in the proposal of a new term to describe this multi-faceted syndrome: Mixed Mold Toxicosis.

Because mold-related disorders are so often unrecognized and misdiagnosed, I have been posting a series of articles about mold and its potential dangers, as well as approaches to treatment.

Klikkaa otsikon kautta lukemaan lisää, paljon painavaa asiaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 6015  Su 11 Jou 2011, 1:24 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuula Putuksen blogikirjoituksesta 3.11.2011:

Uskomuslääketiedettä ja normaalia elämää

Lainaus:
Katsoin eilen illalla YLE-areenalta ajankohtaisohjelman, jossa kerrottiin eräiden homepotilaiden käytännön ongelmista ja mielisairaalahoidoista. Haastateltiin myös professori Ville Valtosta ja STM:n johtaja Jari Keinästä. Ohjelmassa näytettiin myös ministeri Paula Risikon vastausta eräälle potilaalle. Risikon kirjeessä viitattiin uskomuslääketieteeseen ja kehotettiin potilasta elämään mahdollisimman normaalia elämää. Johtaja Jari Keinänen taas puhui puutteellisesta syy-yhteyden todistelusta. Professori Valtonen sanoi, ettei ole olemassa mitään yksittäistä verikoetta, jolla voitaisiin todistaa potilaan oireiden johtuvan homealtistuksesta.

Ei pitäisi katsoa tuollaisia kauhuohjelmia ennen nukkumaan menoa. Yöunethan siinä menevät ihan pilalle. Nukuin levottomasti ja ajattelin valvoessani lämpimässä sängyssäni sitä nuorta naista, joka viettää yönsä kylmässä ja kosteassa makuupussissa teltassaan. Kuinka monelle siitä on jo tullut osa ‘normaalia elämää’?

Ajattelin myös laajemmin lääketieteen koko kenttää. Lääketiede ei ole mikään eksakti luonnontiede. Kaikki diagnostiikka perustuu potilaan kertomaan ja siihen lähtökohtaan, että lääkäri uskoo potilaaseen ja hänen kertomaansa. Siinä mielessä tunnustaudun iloisesti uskomuslääketieteen edustajaksi. Yleensä uskon potilasta, kunnes toisin todistetaan. Totta kai joskus on huijareitakin liikkeellä, mutta heitä tulee harvoin vastaan. 99 % potilaista puhuu totta ja haluaa vilpittömästi apua itselleen. Ei ole reilua sairaita ihmisiä kohtaan, jos lääkärin lähtökohta on, että tämä valehtelee.

Mitä tulee Valtosen toteamukseen siitä, ettei ole yhtä verikoetta joka osoittaisi potilaan sairauden homesairaudeksi, muistuttaisin siitä tosiseikasta, ettei muissakaan sairauksissa ole olemassa yhtä ainutta testiä, johon diagnostiikka yksin perustuisi. Aina on kyse kokonaisuuden ja kliinisen kuvan arvioinnista. Laboratoriokokeet, toiminnalliset tutkimukset ja kuvantaminen tukevat tai eivät tue lääkärin kokonaisarviota sairaudesta. Astmaa, nivelreumaa, migreeniä, verenpainetautia ja diabetesta pystytään diagnosoimaan ja hoitamaan ilman, että täydellisesti ymmärrämme sairauden syitä ja mekanismeja. Esimerkiksi astmapotilaan status on vastaanotolla usein täysin normaali. Diagnoosi perustuu potilaan kertomaan, toiminnallisten mittausten vaihteluun ja lääkevasteeseen. Reumassa ei ole mitään yksittäistä verikoetta, joka ratkaisee asian, vaan kokeneen lääkärin arvio potilaan sairauden kokonaistilanteesta ja löydöksistä ratkaisee. Migreenin diagnostiikka perustuu täysin potilaan kuvaukseen oireistaan. Emme sulje migreenipotilasta mielisairaalaan, vaikka hän kuvaa näkö- ja hajuhallusinaatioita, raajan puutumista ja puhevaikeuksia.

Syy-yhteyden todistelua ei tarvita muussa kuin ammattitautidiagnostiikassa, joka on enemmän juridiikkaa kuin lääketiedettä. Lapsia ja asukkaita pitää voida suojella pysyviltä terveyshaitoilta, vaikkei syy-yhteyttä voida todistaa. Eihän tupakansavustakaan tiedetä tarkoin, mikä komponentti ihmisen tekee sairaaksi. Haitta-aineita savussa on tuhansia. Siksi voimme antaa suosituksia tupakansavulta suojautumiseen. Asiasta on olemassa erillinen lainsäädäntö. Samoin asbestialtistumisesta. Ehkä meillä jonakin päivänä on homelainsäädäntö.

Sitä odotellessa olemme homesairaille nöyrän anteeksipyynnön velkaa. Asiaan pitää viimeistään nyt tarttua todella vakavasti ja tarmokkaasti. Tiedämme totta tosiaan jo aivan riittävästi homesairauksien mekanismeista ja diagnostiset menetelmätkin ovat olemassa, samoin diagnoosinumerot. Ne on vain otettava käyttöön ja perustettava vähintään jokaiseen keskussairaalaan sisäilmapoliklinikka. Heinolan reumasairaala seisoo tyhjillään. Sinne pitäisi perustaa HETI sisäilmaan perehtyneiden asiantuntijoiden tutkimuskeskus, jossa olisi myös poliklinikka potilaiden tutkimista varten.

Juuri noin, hyvin kirjoitettu! Milloin toteutetaan?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 6126  Ti 20 Jou 2011, 23:05 (GMT+3)  Aihe: Painavaa sanaa Tuula Putuksen blogista Vastaa lainaamalla viestiä

Global Clinic

Lainaus:
Global clinic on paperittomille maahanmuuttajille tarkoitettu ilmainen lääkärin vastaanotto, jolla toimivat vapaaehtoiset ilmaiseksi työtä tekevät lääkärit. Klinikan perustanut Pekka Tuomola on äskettäin palkittu Vuoden vaikuttaja-palkinnolla. Pekka Tuomolan lähtökohtana oli, että paperittomien pitää saada samaa hoitoa kuin suomalaistenkin.

Entä jos yhtään potilasta ei tule? Näin ajatteli klinikan perustanut lääkäri huhtikuussa vielä hetki ennen kuin ”salainen” Global Clinic avasi ovensa ensimmäisen kerran. Pelko osoittautui vääräksi. Heti ensimmäisenä päivänä vastaanotolle tuli viisi ihmistä. Nyt klinikka on palvellut jo 150 potilasta.

Poliisi tietää paikan, mutta on antanut sen toimia rauhassa. Klinikassa toimii 15 lääkäriä eri erikoisaloilta.

Pitäisikö perustaa samalla periaatteella toimiva klinikka homepotilaille? Olen sitä mieltä, että homepotilaiden ja kemikaaleille herkistyneiden pitäisi saada samaa palvelua kuin muidenkin potilaiden. Vastaanotolle pitäisi voida tulla ilman pelkoa tulla lähetetyksi mielisairaalaan vastentahtoiseen ‘hoitoon’. Poliisi antaisi varmasti homeklinikankin toimia rauhassa, jos vaan allergologit ja psykiatrit antaisivat potilaiden päästä avun äärelle.

Ongelmana on vielä paikka ja tarvittavien tutkimusten rahoitus. Jostain pitäisi kunkin potilaan saada raavituksi kasaan ne muutamat satalappuset, jolla tarvittavat immunologiset tutkimukset voitaisiin tehdä. Yhden menetetyn työpäivän hinta on 200 – 300 euroa. Yhden ennenaikaisesti työelämästä eläkkeelle (psykiatrisin syin?) menetetyn potilaan hinta yhteiskunnalle on 100 000 – 300 000 euroa. Siihenkö meillä sitten on varaa? Onko meillä varaa antaa rakennusten rappeutua purkukuntoisiksi?

Homepotilaat ovat eräällä tavalla myös paperittomia. Monet heistä ovat myös kodittomia, vaatteettomia, kirjattomia, autottomia, varattomia, luottokelvottomia, eräät jopa toivottomia - mutta monet kuitenkin vielä työhaluisia ja työkykyisiä. Nyt tarvitaan tulkkia vain potilaan ja byrokraatin väliin. Molemmat puhuvat suomea. Poliisi kyllä kääntää selkänsä.

Joulun lapselle ei ollut sijaa majatalossa. Kuka antaisi tänä jouluna sijan ja toivon homepakolaisille ja heidän lapsilleen? Se ei ole liikaa pyydetty.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 6177  Ti 27 Jou 2011, 15:36 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Myös sisäilmamyrkyistä sairastuneet halutaan vaientaa

Lainaus:
Kiitokset tämän artikkelin taustatyöhön osallistuneille vinkkaajille taas kerran! Ilman Teitä tämä juttu olisi mennyt minulta ohi. Tämän artikkelin lopussa käynnissä olevan erittäin tärkeän ja ison lakihankkeen tiedot. Samaten kuin kohta seuraava linkkaus työssään pysyvästi vammautuneiden ja sairastuneiden tilanteisiin Suomessa. Vain yhdessä toimien olemme tässäkin asiassa enemmän.

Painavaa asiaa blogista: "Suomi 2017 – Apparatsikkien Albania?"

Klikkaa otsikon kautta lukemaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 6522  Su 15 Tam 2012, 8:14 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Lainaus:
Kyllä keittää, kun kahlasi edellisen läpi. Nuohan myrkyt tappaa ja sitä kehdataan vielä vähätellä!

Minulla ja pojallanikin on noita pahoja muutoksia. Olen tuntenut olevani niin alakynnessä, että olen rukoillut Jumalaa kostamaan puolestani.

Jumala on oikeudenmukainen ja antaa jokaiselle ansionsa mukaan, ennemmin tai myöhemmin. Kannattaa miettiä jo etukäteen, millä puolella on.

Puhdas omatunto on hyvä päänalunen, kauniita unia.

Aamen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 7225  Su 15 Huh 2012, 1:59 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Järkytystä järkytysten perään...

Nyt yöllä tuli mieleeni, liittyykö rintakehän flush polioon. Sitä lääkärit jankuttivat vuonna 1985 papereissaan osoituksena jännittäjätyypistä, joksi minut oli leimattu.

Halusin vain tarkistaa ja sieltähän se löytyi. Se, mistä syytetään, voikin olla sairauden oire! Jumal'auta!

Muistettava asettaa kaikki aina kyseenalaiseksi - ummehtuneet ja valheelliset "totuudet" - eikä luottaa suomettuneisiin suomalaisiin eikä heidän välittämäänsä vääristelevään "tietoon".

Poliomyelitis (Polio)

Lainaus:
Paralytic poliomyelitis. The symptoms for paralytic poliomyelitis are the same as nonparalytic and abortive poliomyelitis. In addition, the following symptoms may occur:

● Muscle weakness all over
● Severe constipation
● Muscle wasting
● Weakened breathing
● Difficulty swallowing
● Weak cough
● Flushed or blotchy skin
● Hoarse voice
● Bladder paralysis
● Muscle paralysis
● Irritability and poor temper control
● Drooling
● Abdominal bloating

Punoittava (kuumottava) tai laikukas iho:
Lainaus:
Flushed or blotchy skin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 7226  Su 15 Huh 2012, 3:14 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Nyt yöllä tuli mieleeni, liittyykö rintakehän flush polioon. Sitä lääkärit jankuttivat vuonna 1985 papereissaan osoituksena jännittäjätyypistä, joksi minut oli leimattu.

Halusin vain tarkistaa ja sieltähän se löytyi. Se, mistä syytetään, voikin olla sairauden oire! Jumal'auta!

Muistettava asettaa kaikki aina kyseenalaiseksi - ummehtuneet ja valheelliset "totuudet" - eikä luottaa suomettuneisiin suomalaisiin eikä heidän välittämäänsä vääristelevään "tietoon".

Kannattaa kuunnella intuitiotaan, joka johtaa askel askeleelta totuuteen. Unet kyllä menivät, sen verran kova järkytys.

Vapissut ja tärissyt koko päivän taas ja parhaillaankin. Saatanan käsikirjoitusta kaikki, aina haudanportaille saakka.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 7227  Su 15 Huh 2012, 16:02 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Muistettava asettaa kaikki aina kyseenalaiseksi - ummehtuneet ja valheelliset "totuudet" - eikä luottaa suomettuneisiin suomalaisiin eikä heidän välittämäänsä vääristelevään "tietoon".

Muistettava tarkistaa myös käännökset, joista on saattanut jäädä jotain tärkeää pois tahallaan tai tahattomasti. Ks. esim.

Tällaisen bakteerikaaoksen saat aikaiseksi astuessasi huoneeseen!

Juu, hyvää päivää vaan... Entäs astuessani homekämppään, mitähän sieltä tarttuu mukaan?

Bacteria Counts Spike When We Are In The Room

Lainaus:
"We live in this microbial soup, and a big ingredient is our own microorganisms," said Jordan Peccia, associate professor of environmental engineering at Yale and the principal investigator of a study recently published online in the journal Indoor Air. "Mostly people are re-suspending what's been deposited before. The floor dust turns out to be the major source of the bacteria that we breathe."

Lainaus:
Overall, they found that "human occupancy was associated with substantially increased airborne concentrations" of bacteria and fungi of various sizes. Occupancy resulted in especially large spikes for larger-sized fungal particles and medium-sized bacterial particles. The size of bacteria- and fungi-bearing particles is important, because size affects the degree to which they are likely to be filtered from the air or linger and recirculate, the researchers note.

Lainaus:
"All those infectious diseases we get, we get indoors," he said, adding that Americans spend more than 90 percent of their time inside.

Saamme kaikki tarttuvat taudit sisätiloista, viimeisessä sitaatissa todetaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 7230  Su 15 Huh 2012, 16:16 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kopioinut edelle pari viestiä: täältä

Lainaus:
Lainaus:
"All those infectious diseases we get, we get indoors," he said, adding that Americans spend more than 90 percent of their time inside.

Saamme kaikki tarttuvat taudit sisätiloista, viimeisessä sitaatissa todetaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 7597  La 04 Elo 2012, 13:45 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kosteusvauriohomeen myrkky lisää tulehdusta

Lainaus:
Kosteusvaurioissa esiintyvät homeet tuottavat runsaasti erilaisia myrkkyjä, jotka estävät muiden mikrobien kasvua. Pitkälle edenneissä kosteusvauriokohteissa esiintyvä Stachybotrys Chartarum -home tuottaa trikotekeenimyrkkyjä. Tutkimuksessa osoitettiin, että trikotekeenimyrkyt yhdessä bakteerien soluseinärakenteiden kanssa saavat aikaan erittäin voimakkaan IL-1β-välittäjäaineen tuotannon immuunijärjestelmän soluissa. IL-1β osallistuu keskeisellä tavalla tulehdusreaktion käynnistymiseen, ja sillä on tärkeä merkitys useiden tulehdussairauksien synnyssä.

Kosteusvauriot johtavat mikrobien liikakasvuun vahingoittuneissa kiinteistöissä. Tämä puolestaan aiheuttaa terveysongelmia työpaikoilla ja kodeissa, kun mikrobikasvustosta vapautuu sisäilmaan mikrobisolujen soluseinärakenteita ja mikrobimyrkkyjä. Näiden terveysvaikutukset ovat edelleen huonosti tunnettuja, mutta aiemmin on jo todistettu, että kosteusvauriomikrobeille altistuneilla ihmisillä esiintyy hengitystieoireiden lisäksi tulehdusreaktioita.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 7601  La 04 Elo 2012, 13:49 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Trichothecene mycotoxins activate inflammatory response in human macrophages.

Lainaus:
Damp building-related illnesses have caused concern for years in many countries. Although the problem is extensive, the knowledge of the immunological reactions behind damp building-related illnesses is still quite limited. Trichothecene mycotoxins form one major group of toxins, which possibly contribute to the illnesses. Stachybotrys chartarum is a well-known, but also controversial damp building mold and many strains of this mold are capable of producing trichothecenes. In this report, we have examined the effect of S. chartarum and trichothecene mycotoxins on the proinflammatory cytokine response in human macrophages. As a result, satratoxin-positive S. chartarum activated inflammasome-associated caspase-1, which is needed for proteolytic processing of IL-1beta and IL-18. Furthermore, purified trichothecene mycotoxins, roridin A, verrucarin A, and T-2 toxin activated caspase-1, and these mycotoxins also strongly enhanced LPS-dependent secretion of IL-1beta and IL-18. The satratoxin-positive strain of S. chartarum and the trichothecenes also triggered the activation of caspase-3, which is an effector caspase of apoptosis. Satratoxin-negative S. chartarum was not able to activate either caspase-1 or caspase-3. In conclusion, our results indicate that human macrophages sense trichothecene mycotoxins as a danger signal, which activates caspase-1, and further enables the secretion of IL-1beta and IL-18 from the LPS-primed cells.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 7605  La 04 Elo 2012, 13:52 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

(1,3)-beta-glucans activate both dectin-1 and NLRP3 inflammasome in human macrophages.

Lainaus:
beta-Glucans are naturally occurring polysaccharides that are the major cell wall components of fungi. Recognition of beta-glucans is mediated through a membrane-bound pattern recognition receptor called dectin-1, and gene knock-out studies have shown that dectin-1 plays an important role in antifungal immune response in vivo. In this report, we have studied the effect of large particulate (1,3)-beta-glucans, including curdlan, glucan from baker's yeast, paramylon, and zymosan, on inflammatory response in human macrophages. We show that beta-glucans activate the transcription of the proinflammatory cytokine IL-1beta through a dectin-1-dependent pathway in human macrophages. Moreover, dectin-1 receptor associated Syk tyrosine kinase was essential for beta-glucan induced IL-1beta mRNA expression. In contrast to LPS, beta-glucans also strongly activated the secretion of IL-1beta. This beta-glucan triggered IL-1beta release was abolished by cytochalasin D, an inhibitor of phagocytosis, demonstrating that cytosolic recognition of beta-glucans is required for IL-1beta response in human macrophages. RNA interference-mediated gene knockdown experiments demonstrated that cytoplasmic NLRP3 inflammasome is essential for beta-glucan-induced IL-1beta secretion. Moreover, our results suggest that beta-glucan-induced NLRP3 inflammasome activation is dependent on the dectin-1/Syk signaling pathway. Furthermore, our results suggest that the lysosomal cathepsin B protease, the formation of reactive oxygen species, and the efflux of potassium are needed for beta-glucan-induced NLRP3 inflammasome activation. In conclusion, our results show that beta-glucans are recognized by membrane-associated dectin-1 and cytoplasmic NLRP3 inflammasome resulting in IL-1beta gene transcription and IL-1beta secretion in human macrophages, respectively.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com