Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Vaara vaanii

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Kritiikkiä
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 971  La 27 Lok 2007, 1:18 (GMT+3)  Aihe: Vaara vaanii Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Miehen epäillään ajaneen tahallaan iäkkään naisen yli Mellunmäessä

Julkaistu: 22:05

Helsingin Sanomat


Mieskuljettajan epäillään ajaneen tahallaan 70-vuotiaan naisen päälle Mellunmäessä perjantaina. Epäiltyä tekijää ei ole tavoitettu.

Nainen oli ollut kävelyllä ystävänsä kanssa Naulakalliontien ja Mellunmäentien välisellä hiekkatiellä, jolla heitä vastaan oli tullut henkilöauto.

Auto oli alkuun ajanut kävelijöiden ohi, mutta palannut pian ja ajanut 70-vuotiaan päälle.

Nainen loukkaantui yliajossa pahasti ja hänet toimitettiin Töölön sairaalaan.

Poliisi epäilee yliajoa tahalliseksi. Poliisin tietojen mukaan sama auto oli aiemmin yrittänyt ajaa kahden hiekkatiellä ajaneen lapsen yli.

Silminnäkijöiden mukaan auto oli vanha harmaa henkilöauto. Sitä kuljetti mies.

Poliisi pyytää ilmoittamaan autoa koskevista havainnoista numeroon 09-189 4002.

Lainaus: Helsingin Sanomat


Kommentti:

Kävin nyt perjantai-iltana myöhään kävelysauvalenkillä. Ennen lenkkiä olin lukenut edellä olevan uutisen eikä tuntunut lainkaan mukavalta ajatella, että joku hullu kaahaisi päälle.

Maailma alkaa tulla aika kammottavaksi paikaksi elää. Silmät pitäisi olla selässäkin, mutta kun ei ole, on kääntyiltävä yleisilläkin paikoilla riittävän usein ja seurattava ympäristöä.

Sivistyksen mukanaantuoma ihmismäinen käytös alkaa olla historiaa. Olemme tulossa samanlaiseen maailmaan, joka on eläimille ollut jo todellisuutta. Eloonjäämistaistelussa on käytettävä vaistojaan aivan niin kuin eläin käyttää: aistit valppaina se tarkkailee ympäristöään ja luikkii pois, mikäli on vähänkin epäilyttävää. Tämmöiset keinot on opetettava omille lapsilleenkin, jos haluaa heidän pärjäävän.

Monta vaaraa vaanii maailmassa, ja silmät ja korvat on syytä pitää auki - ja kun nukkuu, ovet on pidettävä lukossa. Uskomatonta, että yhä edelleenkin jotkut nukkuvat ovet lukitsemattomina ja riskeeraavat itsensä moisen vuoksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1154  La 24 Mar 2007, 21:24 (GMT+3)  Aihe: Varokaa huumeita! Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Serkku pisti Subutexia suoneen, 15-vuotias kuoli

7.11.2007 06:42

Serkun tarjoama Subutex koitui 15-vuotiaan koululaisen kohtaloksi Helsingissä toukokuussa 2006.

15-vuotias ja tämän 29-vuotias serkku tapasivat kaupungilla ja siirtyivät viettämään kahdestaan iltaa 29-vuotiaan asuntoon Malminkartanossa.

29-vuotiaan mukaan poika oli ollut halukas käyttämään Subutexia, jolloin hän teki ruiskuun mielestään sopivan annoksen ja ruiskutti sen nuoren serkkunsa suoneen.

Hän oli itsekin ottanut Subutexia, joka on heroiinin korvaus- ja vieroitushoidossa käytettävä lääke. Väärinkäytettynä se on erittäin huumaava aine.

29-vuotias oli tietoinen siitä, että poika oli ottanut rauhoittavia lääkkeitä illan aikana. Hän kuitenkin suostui antamaan huumetta luvaten pysyä hereillä ja vahtia pojan vointia.

Pari tuntia myöhemmin 29-vuotias nukahti.

- Heräsin noin kello viisi outoon tunteeseen. Poika makasi sohvalla, ja huomasin, että hän oli kasvoiltaan sininen. Käänsin hänet kyljelleen ja aloin elvyttää häntä, kertoi 29-vuotias poliisikuulusteluissa.

Hänen mukaansa poika oli vielä elossa, kun hän soitti hätäkeskukseen.

- Avun tulo kesti noin 10 minuuttia. Ambulanssien tultua hoitajat alkoivat elvyttää poikaa. Itse menin parvekkeelle odottamaan.

Kuolinsyynä oli tukehtuminen oksennukseen.

29-vuotias tuomittiin maanantaina Helsingin käräjäoikeudessa kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen muun muassa kuolemantuottamuksesta ja törkeästä huumausainerikoksesta.

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1452257
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1252  La 22 Jou 2007, 3:54 (GMT+3)  Aihe: No jo on - kun poliiseja estetään tekemästä työtään! Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Huumerikosyksikön johtaja Jari Aarnio:
"Olemme astuneet liian isoille varpaille"


10.12.2007 13:27 (Päivitetty 11.12.2007 10:27)

Epäillyt huumepoliisit astuvat nyt julkisuuteen.

Kuukausia jatkuneet epämääräiset vihjailut ja selvittelyt Helsingin huumepoliisin epäillyistä laittomuuksista johtavat rikostutkintaan.

Valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koivisto ilmoitti maanantaina, että hän käynnistää asiassa esitutkinnan.

Kriisi Helsingin rikospoliisissa kärjistyi perjantaina, kun parikymmentä huumerikosyksikön kokeneinta tutkijaa jäi yllättäen sairauslomalle työperäisen uupumisen vuoksi. Myös yksikön johtaja Jari Aarnio ilmoittautui lauantaina sairaaksi.

Huumerikosyksikön päällikköä, neljää yksikössä aiemmin ja nykyisin työskentelevää tutkinnanjohtajaa ja kahta tutkijaa on Koiviston mukaan syytä epäillä tahallisista virkarikoksista.

Koivisto itse toimii esitutkinnan tutkinnanjohtajana.

Poikkeuksellinen tiedotustilaisuus

Tutkinnan kohteeksi joutuneet huumepoliisit järjestivät sairauslomistaan huolimatta maanantaina iltapäivällä poikkeuksellisen, epävirallisen tiedotustilaisuuden. Tilaisuuden johtajana toiminut Aarnio sanoi viime aikoina huipputuloksia tehneen Helsingin huumepoliisin odottaneen salaperäisen rikostutkinnan sijasta kiitoksia.

- Odotimme mitaleja, emme sangollista paskaa niskaan.

Tiukkasanaisena esiintynyt Aarnio arveleekin ryhmänsä tehneet jopa liian hyvää työtä.

Vain rikolliset hyötyvät

- Olemme selvästi astuneet liian isoille varpaille...

- Meistä on alkanut tuntua, siltä että joku meille vielä epäselvä taho haluaa johtamani yksikön järjestäytyneen rikollisuuden tutkinnasta pois. Sillä selvää on, että ainoa joka tästä kaikesta nettoaa, on meidän vastustajamme eli rikolliset.

Aarnion mukaan tuleva esitutkinta on erittäin positiivinen asia, ja hän toivoo sen pakottavan "ajojahtityyppistä toimintaa harrastavat tahot" ulos kaapeistaan.

- Näkymätöntä vihollista vastaan on vaikea toimia.

Huumerikosyksikön johtaja rikosylikomisario Jari Aarnio on jo aiemmin ilmaissut huolensa siitä, että syvälle järjestäytyneeseen rikollisuuteen pureutunut tutkintayksikkö halutaan lamauttaa. Aarnio sanoo toivovansa, että nyt käynnistyvän esitutkinnan myötä ajojahdin muotoja saaneen prosessin taustat selviävät.

Poliisijohto ei kommentoi

Helsingin poliisijohto ei halunnut ottaa millään tavoin kantaa siihen, että huumerikosyksikön päällikköä, neljää yksikössä aiemmin ja nykyisin työskentelevää tutkinnanjohtajaa ja kahta tutkijaa epäillään tahallisista virkarikoksista.

Myöskään epäiltyjen poliisien mahdollisiin virastapidättämisiin ei poliisijohto ottanut kantaa.

Julkisuuteen lähettämässään tiedotteessa poliisijohto totesi ainoastaan, että Helsingin poliisikomentaja Jukka Riikonen "tulee suorittamaan erikseen harkinnan virkamiesoikeudellisten toimien osalta".

Valtakunnansyyttäjänvirastosta kerrottiin, että valtionsyyttäjä Mika Illman on määrätty toimimaan asiassa syyttäjänä.

Asiaan liittyvä aineisto on esitutkinnan aikana salassa pidettävää.

RISTO KUNNAS
risto.kunnas@iltalehti.fi
TOMMI PARKKONEN
tommi.parkkonen@iltalehti.fi

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/helsinki/200712106963653_hi.shtml
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1630  To 14 Hel 2008, 14:41 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Seksirikossarja Tampereella:
Naisten huumaaja iskenyt toistuvasti


13.2.2008 3:24

Yksi uhreista heräsi kesken raiskauksen, toisen pelasti aviomies.

Tampereen poliisille on tullut jo kahdeksan ilmoitusta naisilta, jotka epäilevät joutuneensa huumatuiksi. Neljä heistä sanoo tulleensa raiskatuiksi.

- Näistä kahdeksasta oli kolme tapausta, joissa ystävät huolehtivat huumatun kotiin. Kaikkiaan viisi naista löysi itsensä väärästä paikasta, mutta yksi heistä heräsi huumauksesta kesken kaiken, kertoo komisario Jari Kinnunen Tampereen poliisista.

Tapaukset ajoittuvat muutamalle viime kuukaudelle. Viime joulukuulta on peräisin tapaus, jossa huumattu nainen niin ikään pelastui viime tingassa.

- Aviopari oli viettämässä ravintolailtaa. Jossakin vaiheessa vaimo lähti toiseen baariin jo edeltäkäsin, kun mies jäi vielä entiseen paikkaan. Baariin tultuaan nainen tanssi jonkun miehen kanssa. Nainen kertoi menneensä yhtäkkiä "ihan sekaisin", kuvailee tutkinnanjohtaja Ari Luoto.

- Onneksi mies seurasi vaimoaan samaan baariin ja tuli pelastamaan tilanteen. Aviovaimo ei varsinaisesti kutsunut häntä apuun, vaan mies tuli ihan itsekseen.

Valtaosa uhreista on 1980-lopussa syntyneitä naisia.

- On mahdotonta sanoa, toimiiko Tampereella yksi vai useampi henkilö. Joka tapauksessa tapauksia on ollut useampia viime aikoina. Tyypillisesti naiset ja heidän kaverinsakin ovat kertoneet, että uhri ei ole nauttinut alkoholia niin paljon, että sellaisesta määrästä menisi vintti pimeäksi, Luoto sanoo.

Lisää aiheesta keskiviikon Iltalehdessä

SUSANNA YLILUOMA
susanna.yliluoma@iltalehti.fi

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/tampere/200802127237489_te.shtml

Kommentti: Ei kannata päästää juomalasia silmistään baarissakaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1652  Ma 18 Hel 2008, 3:04 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Tampereella ehkä useita huumaajaraiskaajia

15.2.2008 14:19


Poliisin tietoisuuteen on tullut yhteensä yhdeksän tapausta.

Tampereella tapahtuneiden huumaus- ja raiskaustapausten taustalla voi olla useita tekijöitä, epäilee Tampereen poliisi. Asiasta uutisoi Aamulehti.

Poliisi tutkii yhteensä yhdeksää tapausta Tampereen keskustassa tapahtunutta tapausta, joissa uhri on epäilyjen mukaan huumattu tyrmäystipoilla ja tämän jälkeen pahoinpidelty tai raiskattu.

- Tutkintaa vaikeuttaa se, että mahdollinen huumausaine on ehtinyt poistua elimistöstä ennen kuin henkilöt ovat tulleet tekemään rikosilmoitusta. Meillä ei kuitenkaan ole syytä epäillä heidän kertomuksiaan, kertoo komisario Jari Kinnunen Aamulehden nettisivuilla.

Lisäksi vaikeuksia tutkintaan aiheuttaa se, etteivät huumatut ole pystyneet kertomaan tekijän tuntomerkkejä huumauksen vuoksi. Uhrit ovat pääasiassa olleet 80-luvun lopulla syntyneitä naisia. Vain yhdessä tapauksessa uhrina on ollut mies.

Tapauksista neljää tutkitaan raiskauksena. Loppuja tutkitaan vain pahoinpitelyinä, koska näissä uhri on päässyt karkuun ennen raiskausta tai raiskausyritystä.


IL

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/tampere/200802157253680_te.shtml
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1664  Ti 19 Hel 2008, 14:25 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Raiskausten sarja laajenee: Jo kymmenen saanut tyrmäystippoja

18.02.2008 15:52


Jo kymmenen ihmistä kertoo saaneensa tyrmäystippoja Tampereen ravintoloissa. Poliisi tutkii neljää tapausta raiskauksena, muita pahoinpitelyinä.

Huumaamiset ovat sattuneet marraskuun alun ja tammikuun puolenvälin välisenä aikana.

Tampereen poliisin mukaan on mahdollista, että rikosten takana on sama tai samoja tekijöitä. Komisario Jari Kinnusen mukaan tapauksilla on yhteisiä piirteitä.

- Kaupungissa tuskin liikkuu kovin monta ihmistä, jotka käyttävät tällaisia menetelmiä. Sitä emme tiedä, onko tapausten takana yksi ihminen vai useita, Kinnunen muotoilee. Ketään epäiltyä ei poliisin haaviin ole kuitenkaan vielä jäänyt kiinni.

Kaikki huumaamiset ovat tapahtuneet keskustan ravintoloissa. Suurin osa uhreista on ollut nuorehkoja naisia, mutta joukossa on myös yksi mies.

Osa huumausaineita saaneista on selvinnyt ravintolasta kotiin omin avuin tai jonkun toisen auttamana, eivätkä he ole joutuneet raiskatuiksi.

Poliisi sai maanantaina ilmoituksen uudelta uhrilta, joka epäilee saaneensa tyrmäystippoja. Häntä ei ollut raiskattu, joten huumaamista tutkitaan pahoinpitelynä.

Uuden ilmoituksen jälkeen tapauksia on kaikkiaan kymmenen.

Maanantaina ilmoituksen tehnyt nainen kertoo tulleensa huumatuksi 14. tammikuuta.

Tampereen poliisi on mahdollisesti saanut vihiä tekijästä.

- Yhteen epäiltyyn juttuun lähdettiin tavoittelemaan epäiltyä. Katsotaan nyt sitten, saataisiinko laitokselle tekijäehdokkaita, sanoo rikoskomisario Ari Luoto IS:lle.


IS-STT

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1490045
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1676  La 23 Hel 2008, 15:13 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Jo 11 ilmoittautunut tyrmäystippojen uhriksi Tampereelle

19.02.2008 18:26


Tampereen poliisille tuli tiistaina jälleen uusi ilmoitus, jossa uhri kertoo saaneensa tyrmäystippoja. Jo yksitoista ihmistä on kertonut tulleensa huumatuksi keskustan ravintoloissa.

Viimeisimmän ilmoituksen teki Tampereen poliisilaitoksella keski-ikäinen mies. Hän epäilee tulleensa huumatuksi viime torstaina ja ryöstetyksi sen jälkeen.

Mies on kertonut poliisille, että häneltä meni kokonaan taju, ja että ryöstäjä vei häneltä rahaa ja pankkikortit.

- Mies ei muista, missä hänet ryöstettiin ja mitä sen jälkeen tapahtui. Hän ei saanut vammoja, mutta joutui käymään kuitenkin lääkärissä, kertoo tapauksia tutkiva komisario Jari Kinnunen.

Muut huumaamiset ovat sattuneet marraskuun alun ja tammikuun puolenvälin välisenä aikana.

Neljää tapausta tutkitaan raiskauksena ja muita pahoinpitelyinä. Poliisi pitää mahdollisena, että rikosten takana on samoja tekijöitä, koska tapauksilla on yhteisiä piirteitä.

Suurin osa uhreista on ollut nuoria naisia. Joukossa on myös kaksi miestä sekä yksi muita vanhempi nainen, jolta on viety omaisuutta.

Jari Kinnusen mukaan näyttäisi siltä, että tapaukset jakaantuvat selkeästi kahteen lajiin. Toiset huumaamiset näyttäisivät kohdistuvan nuoriin naisiin. Toisissa puolestaan tavoitellaan uhrin omaisuutta.


STT

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1490578
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1677  La 23 Hel 2008, 15:16 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Huumattiinko hänet? Turkulaisnainen baarista tiputukseen - "hirvittävän ahdistava kokemus"

19.02.2008 18:32


36-vuotias länsisuomalainen nainen oli viettämässä iltaa Turun keskustan tuntumassa sijaitsevassa ravintolassa viime lauantaina.

Hän ehti nauttia iltapäivän ja illan aikana seitsemän pulloa siideriä, kunnes tapahtui jotain täysin odottamatonta.

- Viimeinen muistikuva on, kun sanoin kaverilleni ja miesystävälleni, että lähden käymään vessassa, järkyttynyt nainen kertoo.

Ennen tätä hän muistaa piipahtaneensa tanssimassa. Sinä aikana seurueen juomat olivat pöydällä vahtimatta, vaikka tanssilattialta onkin näköyhteys pöytään.

- Ei sitä siinä tilanteessa koko aikaa tuijota. Mutta tästä lähtien vahdin juomaani kuin haukka, nainen vannoo ja kertoo käyttävänsä alkoholia aina kohtuudella.

Hän oli päässyt vielä omin voimin pois vessasta ja ulos ravintolasta, mutta pihalla jalat menivät alta.

- En ollut reagoinut mihinkään, vaan maannut maassa ja alkanut oksentamaan rajusti.

Kouristeli ja sätki holtittomasti

Seurueen muut jäsenet soittivat hätäkeskukseen. Päivystäjä oli arvellut naisen juoneen liikaa ja tilannut paikalle poliisin. Nainen päätyikin ensiksi putkaan.

- Sieltä on yksi pieni muistikuva, että kouristelen ja sätkin holtittomasti pedillä puolelta toiselle.

Naisen tila huonontui ja hänet vietiin putkasta ambulanssilla sairaalaan ja suoraan tiputukseen. Hän pääsi pois sunnuntaina iltapäivällä.

Tapauksesta on tehty ilmoitus poliisille.

- Sellaista oloa ei pysty sanoin kuvailemaan. Kun heräsin, näin muutaman tunnin ajan kaiken kahtena. Pelkäsin, että lähteekö tässä vielä näkökin.

- Kokonaisuudessaan se oli hirvittävän pelottava, järkyttävä ja ahdistava kokemus. En uskalla mennä ravintolaan pitkään aikaan, nainen sanoo.


Kalle Pirhonen

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1490582
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1678  La 23 Hel 2008, 15:20 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Iskevätkö naisten huumaajat nyt Turussa? - alkuvuonna jo neljä tapausta

19.02.2008 18:33, päivitetty 19.02. 19:06


Turun poliisille on alkuvuoden aikana tullut neljä ilmoitusta, joissa nainen epäilee joutuneensa huumatuksi.

Rikosylikonstaapeli Kai Kankareen mukaan poliisi seuraa tilannetta, vaikka tapausten määrä ei tilastojen valossa olekaan poikkeuksellinen.

- Viime vuonna ilmoituksia on tullut keskimäärin yksi kuussa. Mutta tottakai seurataan, kun Tampereen tilanne on tiedossa, hän toteaa IS:lle.

Tampereella jo yksitoista ihmistä on kertonut saaneensa tyrmäystippoja paikallisissa ravintoloissa. Poliisi tutkii neljää tapausta raiskauksena, muita pahoinpitelyinä.

Turussa poliisin tietoon tulleisiin tapauksiin ei liity pahoinpitely- tai raiskausepäilyjä.

- Valtaosa on nuorehkoja naisia, mutta joukossa on myös miehiä, kertoo Kankare.

Poliisin on hyvin vaikea selvittää jälkikäteen, mitä todellisuudessa on tapahtunut.

- Sekin on vaikea näyttää toteen, kuka on vilpittömällä mielellä liikkeellä ja kuka ei. En epäile, etteivätkö ihmiset olisi tosissaan, mutta sellaistakin on ollut havaittavissa, että on ehkä tehty itse tyhmyyksiä ja omaa kumppania on suojeltu verukkeella, Kankare sanoo yleisellä tasolla.

Kankare kuitenkin vakuuttaa, että poliisi suhtautuu jokaiseen ilmoitukseen sen vaatimalla vakavuudella.

- Kaiken aa ja oo on, että tietää, mitä ravintolassa nauttii. Juomalasia ei saa jättää yksin missään vaiheessa.


Kalle Pirhonen

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1490584

- Maailma on muuttunut. Huomaa poliisin neuvot edellä: "Kaiken aa ja oo on, että tietää, mitä ravintolassa nauttii. Juomalasia ei saa jättää yksin missään vaiheessa."
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1692  Ti 26 Hel 2008, 10:43 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Missifinalisti huumattiin tyrmäystipoilla

20.2.2008 20:39


Missifinalisti Katariina Orimus menetti hetkeksi muistinsa ja näkökykynsä, kun hänen lasiinsa tiputettiin tyrmäystippoja ravintolassa. Hän joutui tapauksen vuoksi sairaalaan.

Tampereella on vuodenvaihteessa tutkittu useita tapauksia, joissa nuoria naisia on huumattu ravintolaillan aikana tyrmäystipoilla.

Tämän kevään Miss Suomi -finalisti, tamperelainen Katariina Orimus, joutui kotikaupungissaan huumauksen uhriksi ravintolaillaan aikana kaksi vuotta sitten.

Katariina kävi rajujen oireiden vuoksi sairaalassa, jossa vahvistettiin Katariinan omakin epäilys: hänen juomalasiinsa oli tiputettu tyrmäystippoja illanvieton aikana.

- Ehdin juoda illan aikana noin yhdestä kahteen alkoholijuomaa. Viimeinen muistikuvani oli se, että jossain vaiheessa iltaa lähdin kävelemään kohti naistenhuonetta, Katariina kertoo.

- Siitä seuranneesta noin tunnin pituisesta jaksosta en muista mitään.

Missifinalisti menetti tyrmäystippojen voimasta myös hetkeksi näkönsä.

Lue tapauksesta lisää torstain Iltalehdestä.


IL

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/missit/200802207277873_mm.shtml
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1805  La 15 Maa 2008, 16:20 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Äiti yritti salakuljettaa 15 kiloa kokaiinia lastensa jaloissa

12.3.2008 21:19

Brittiläiset tullivirkailijat kuulustelivat keskiviikkona äitiä, jonka nuorten lasten jalkoihin oli kiinnitetty 675 000 punnan edestä kokaiinia.

Viranomaiset pysäyttivät perheen Lontoon Heathrow'n lentokentällä sen jälkeen, kun he saapuivat British Airwaysin lennolla Mexico Citystä tiistaina.

Tullivirkailijat löysivät 15 kiloa huumetta kiinnitettyinä naisen 11-vuotiaan tyttären ja 13-vuotiaan pojan jaloista.

- Emme koskaan lakkaa ihmettelemästä, mihin kaikkeen ihmiset ovat valmiita salakuljettaakseen huumeita ohitsemme, Iso-Britannian tullilaitoksen tiedottaja sanoi.

IL-AFP-Reuters

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200803127379720_ul.shtml

Kommentti: Mahtoi lapsilla olla aika raskas taakka...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1842  Ke 19 Maa 2008, 19:02 (GMT+3)  Aihe: Varokaa näin ovelia varkaita! Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Pankkikorttivarkaat jatkavat iskujaan

18.3.2008 9:05


Poliisin mukaan varkauksia on tehtailtu jo parisataa.

Ikäihmisiin kohdistunut pankkikorttivarkauksien sarja ei ota laantuakseen. Poliisin tietoon on viime lokakuun jälkeen tullut noin 200 saman tyylisesti tehtyä varkautta eri puolilla Suomea. Varkaiden saaman saaliin arvioidaan lähentelevän 200 000 euroa.

Poliisin mukaan maassa kiertää edelleen ulkomaalaisia varasryhmiä, joihin kuuluu kahdesta neljään tekijää.

Varkaat valikoivat uhrikseen yleensä pankkiautomaatilla asioivan iäkkään naisen. Tekijät menevät hänen taakseen jonoon ja urkkivat kortin tunnusluvun.

Sen jälkeen he lähtevät seuraamaan uhria, sieppaavat tältä kortin tai lompakon sopivassa tilaisuudessa ja tyhjentävät tilin nopeasti.

Etsintäkuulutetut ehkä Virossa

Poliisi on pidättänyt kymmenkunta epäiltyä eri puolilla Suomea. Tampereen poliisi otti kaksi etsintäkuulutettua miestä kiinni pari viikkoa sitten. Kaksikkoa epäillään noin 35 varkaudesta.

Kolme muuta Tampereen poliisin etsimää miestä on vangittu poissaolevina.

- Tietojemme mukaan he ovat Virossa, komisario Jari Kinnunen Tampereen poliisista kertoo.

Vantaan poliisi puolestaan tutkii parinkymmenen varkauden ja maksuvälinepetoksen sarjaa, josta epäillään kolmea miestä. He jäivät kiinni tammikuun lopulla.

Poliisi epäilee miesten saaneen noin 20 000 euron saaliin.

- Tutkimusten mukaan useita tuhansia euroja on lähetetty epäiltyjen kotimaahan, rikoskomisario Rauno Jämsä Vantaan poliisista toteaa.

Lue lisää tiistain Iltalehdestä!


JARMO LUUPPALA
jarmo.luuppala@iltalehti.fi

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/tampere/200803187350667_te.shtml
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1881  Ma 31 Maa 2008, 0:24 (GMT+3)  Aihe: Sadisti asialla Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Puupölkky heitettiin sillalta - nainen kuoli autoon

26.3.2008 14:15


Nainen menehtyi aviomiehensä ja lastensa silmien edessä Saksassa.

Saksan poliisi etsii kuumeisesti henkilöä, joka heitti maanantai-iltana Ala-Saksin osavaltiossa Oldenburgin lähellä moottoritien ylikulkusillalta jättimäisen puupölkyn alas tappaen alhaalla autossa istuneen 33-vuotiaan naisen.

Olga K. oli istunut etupenkillä matkustajan paikalla, kun kuusi kiloa painava, 24 senttiä korkea ja 18 senttiä paksu puupölkky singahti tuulilasin läpi suoraan hänen päähänsä ja murskasi hänen yläruumiinsa. Hän kuoli autoa ajaneen aviomiehensä ja takapenkillä istuneiden 7-vuotiaan tyttärensä ja 9-vuotiaan poikansa silmien edessä.

Poika sai tuulilasista sirpaleita kasvoilleen ja pienen haavan oikean silmänsä alle. Rheinishe Post -lehden mukaan muut perheenjäsenet selvisivät iskusta muutoin fyysisesti vahingoittumattomina, mutta kärsivät vakavasta sokkitilasta.

Perhe oli ollut matkalla kotiin pääsiäisen vietosta. He joutuivat rikoksen uhreiksi ilmeisesti sattumalta.

Halossa heittäjän DNA:ta?

Puupölkkyä tutkitaan paraikaa Hannoverissa rikosteknisessä laboratoriossa. Poliisi toivoo löytävänsä halosta heittäjänsä DNA:ta tai sormenjälkiä.

Viranomaiset saapuivat onnettomuuspaikalle vain muutamia minuutteja sen jälkeen, kun puupölkky oli singottu sillalta alas. Poliisi kuulusteli paikan päällä noin 30:ä ihmistä ja otti noin sadan henkilön nimet ylös kolmesta pääsiäisjuhlasta sekä nuorisobileistä.

Ohikulkijat ovat kertoneet, että hetkeä ennen tragediaa sillalla oli seisoskellut joukko ihmisiä. Tekijän kiinniottoon johtavista tiedoista on luvattu 3 000 euron palkkio.


NINA GERKMAN
nina.gerkman@iltalehti.fi

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200803267434557_ul.shtml
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1896  Ti 01 Huh 2008, 9:37 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Leijona hyökkäsi 4-vuotiaan kimppuun Ranskassa

30.3.2008 20:30


Naarasleijona loikkasi eläintarhassa 4,5 metrin korkeuteen.

Nelivuotias tyttö sai vakavia vammoja kasvoihinsa ja selkäänsä leijonan hyökättyä hänen kimppuunsa eteläranskalaisessa eläintarhassa, kertoo uutistoimisto AFP.

Yksi kolmesta leijonasta onnistui loikkaamaan aitauksessaan ylettyen raatelemaan tyttöä, joka oli kurottautunut kurkkimaan turva-aidan ylitse. Viranomaisten mukaan tytön eno oli ilmeisesti nostanut tytön ylös käsillään, jotta tämä näkisi leijonat paremmin.

- Kaikki tapahtui hyvin nopeasti, Saint-Jean-Cap-Ferratin eläintarhan johtaja Gerard Caucheteux sanoi AFP:lle.

- Kun eno päästi tytön turva-aidan yli, leijona - todennäköisesti naaras - koki tämän tunkeiluksi.

Leijona oli loikannut ilmaan turva-aidan yläosaan saakka, joka on peräti 4,5 metrin korkeudessa. Samalla eläin osui kynsineen tyttöön.

Tyttö vietiin sairaalaan. Hänen saamansa vammat eivät ole hengenvaaralliset. Myös tytön äiti ja eno saivat leijonan kynsistä naarmuja käsivarsiinsa. Poliisi tutkii onnettomuutta.

NINA GERKMAN
nina.gerkman@iltalehti.fi

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200803307452465_ul.shtml

Kommentti: Villieläinten kanssa pitäisi olla varovainen. Mitähän tääkin mies kuvitteli tekevänsä nostaessaan pikkutytön korkeammalle turva-aidan yläosaan, johon leijona sitten loikkasi. Ei kannattaisi eläintarhassa työnnellä käsiään mihinkään tai kurkotella minnekään, jos meinaa kokonaisena pysyä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1906  Ke 02 Huh 2008, 11:52 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
16-vuotias hukkui uimahallissa Liperissä

02.04.2008 09:41


16-vuotias poika hukkui eilen Liperin Kaprakan Kuntoutuspalvelukeskuksessa. Poika oli allasosastolla palvelukeskuksen ulkopuolisena asiakkaana.

Poika oli uinut ja sukellellut altaan syvässä päässä, jossa on vettä 1,7 metrin syvyydeltä.

Tutkinnanjohtaja Markku Airaksisen mukaan poika oli välillä sukelluksissa ja tuli pinnalle haukkaamaan happea.

- Käsitykseni mukaan tässä oli jonkinlainen testaus menossa. Hän kokeili miten pitkään pystyy olemaan sukelluksissa.

Turma sattui juuri ennen hallin sulkemista, hieman ennen kello 20.30.

- Poika oli hallissa isänsä kanssa. Uimahallin oli sulkeutumassa ja isä oli mennyt jo suihkun puolelle. Silloin poika oli vajonnut pinnan allle.

Tällä hetkellä altaassa oli pojan lisäksi vain yksi henkilö, joka sai vedetty pojan pois altaasta.

Kun isä tuli katsomaan missä poika viipyy, elvytys oli jo käynnissä.

Airaksisen mukaan elvytys aloitettiin välittömästi, mutta siitä huolimatta poika menehtyi.

Poliisi selvittää tapahtumien kulun ja pojan kuolemansyy selvinneeoikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa.


IS

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1513404

Kommentti: Kuinka monelle vesi tekeekään teppokset niin uidessa kuin jäillä liikkuessa. Kunpa ihmiset olisivat vähän varovaisempia... Riipaisevaa lukea, että vasta alkanut elämä päättyy noin nuorena. Ihan pahaa tekee.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1909  To 03 Huh 2008, 17:44 (GMT+3)  Aihe: Tämmöisiäkin aikuisia sitten löytyy. Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Mies kamppasi pyöräilevän pikkutytön

2.4.2008 8:41


Tuntematon mies kaatoi tahallaan 8-vuotiaan pyöräilijän.

Tapaus sattui maanantaina kello 16.15-16.20 välisenä aikana Raahen Saloisissa valtatie 8:n vieressä kulkevalla pyörätiellä.

Mies oli laittanut jalkansa tytön pyörän eteen, jolloin tämä kaatui ja loukkasi itsensä. Poliisin mukaan tyttö oli ollut matkalla kotiinsa.

Raahen poliisista kerrottiin varhain keskiviikkoaamuna, ettei tytölle tuntematonta miestä ole vielä tavoitettu. Miehen motiiveista ei toistaiseksi ole tietoa.

Raahen poliisi pyytää tapauksen silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 0718765161.


PETRA HUSU
petra.husu@iltalehti.fi

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/uutiset/200804027463378_uu.shtml
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 1970  Ke 16 Huh 2008, 11:30 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Mies huumattiin ja ryöstettiin

14.4.2008 13:07


26-vuotias suomussalmelaismies huumattiin ja ryöstettiin lauantaiyönä Oulussa.

Mies kertoi nousseensa ravintolaillan jälkeen hänelle tuntemattoman miehien autoon tarkoituksenaan saada kyyti majapaikkaansa.

Autossa olleet kaksi miestä tarjosivat suomussalmelaiselle autossa olutta, minkä jälkeen hän oli menettänyt tajuntansa. Mies tuli tajuihinsa kadulla, ja huomasi tulleensa ryöstetyksi. Häneltä oli viety rahat, sekä pankki- ja ajokortit.

Suomussalmelaismies epäilee, että olueen oli sekoitettu jotain. Poliisi ei toistaiseksi ole tavoittanut autolla liikkuneita miehiä.


JONNA PULKKINEN
Oulu

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/oulu/200804147519586_ou.shtml
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 2038  To 24 Huh 2008, 10:04 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
7-vuotias poika kuoli traktorin levikepyörän alle

23.04.2008 16:43, päivitetty 24.04. 09:33


Kirkkaassa kevätauringossa kylpevää pientä Leinmäen kylää Laitilassa painaa suuri suru.Idyllinen kylä menetti viikko sitten pienen ihmisen, kun traktorin kaksoispyörä kaatui seitsemänvuotiaan pikkupojan päälle. Poika menehtyi heti.

Esikoulua käynyt poika oli mennyt illalla yksin leikkimään kotipihaan.

Iltakahdeksalta pojan vanhemmat alkoivat huolestua, kun poikaa ei kuulunut takaisin sisälle.

Vanhemmat löysivät pojan pian ulkorakennuksen vierestä. Hän oli jäänyt suuren, satoja kiloja painavan traktorin kaksoispyörän alle.

Kaksi pehmeällä pellolla käytettävää levikepyörää oli ollut nojallaan seinustalla odottamassa asennusta traktoriin.

Kukaan ei tiedä, miten toinen pyöristä oli päässyt kaatumaan pojan päälle.

- Pyörä oli kaatunut hänen päälleen niin, että hän oli jäänyt kokonaan sen alle. Pyörä on halkaisijaltaan puolitoista metriä, naapuri kertoo.

Hänen mukaansa vanhemmat saivat pyörän siirretyksi nopeasti pojan päältä, mutta hänen pelastamisekseen ei voitu tehdä enää mitään.

- Hän oli jäänyt niin pahasti sen alle, että häntä ei olisi voitu auttaa, vaikka apu olisi ollut paikalla heti pyörän kaatuessa, naapuri sanoo.

Paikalle hälytetyn ambulanssin miehistö saattoi vain todeta pojan menehtyneen.

Pojan viisivuotias pikkuveli oli tapahtuman sattuessa sisällä vanhempien kanssa.

Onnettomuudella ei ole silminnäkijöitä. Pyörän kaatumisen syistä onkin olemassa vain arveluja.

Naapurin mukaan on mahdollista, että 7-vuotias poika on leikkiessään pyöräparin ympärillä yrittänyt esimerkiksi kiivetä toisen pyörän päälle ja aiheuttanut liikkeellään sen kaatumisen.

Poliisin mukaan onnettomuuteen ei liity laiminlyöntejä.


Markku Uotila

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1523089

Kommentti: Säälittää aina, kun pikkulapsille käy näin. Vaara vaanii niin monessa paikassa. Vanhemmilla täytyisi olla oikein sellainen röntgenkatse, jolla he voisivat katsoa kaiken läpi - mikä on vaarallinen tekijä missäkin ja mitä pitäisi välttää. Pikku juttu aikuiselle voi olla hengenmeno lapselle. Surullista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 2039  To 24 Huh 2008, 10:25 (GMT+3)  Aihe: Jotkut taksit hengenvaarallisia Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Susannan, 19, viimeiset sanat: Taksissa on jotain hämärää
Pariisin poliisi jahtaa opiskelijan murhaajaa


23.04.2008 18:58


Pariisissa surmattu ruotsalainen 19-vuotias opiskelijatyttö ehti ihmetellä viimeisessä puhelussa ystävälleen, että taksissa on jotakin outoa.

- Istun taksissa matkalla kotiin. Mutta tämä vaikuttaa jotenkin hämärältä...

Nämä jäivät Susannan viimeisiksi sanoiksi. Ranskalaisen L'Express- lehden mukaan hän oli ystäviensä kanssa juhlimassa lauantain vastaisena yönä suositussa La Scala -yökerhossa.

Nuori nainen otti taksin yökerhon edustalta Rue de Rivolilta. Tolppa sijaitsee vastapäätä Louvren museota.

Kello oli tuolloin 4.45. Poliisi epäilee, että Susanna on voinut tavata murhaajansa taksitolpalla. Siinä tapauksessa surmaaja on voinut tallentua jollekin yökerhon kolmesta valvontakamerasta.

Juuri ennen viittä nainen puhui ystävänsä kanssa puhelimessa ja kertoi olevansa jo taksissa matkalla heidän yhteiseen, Pariisin keskustassa sijaitsevaan, asuntoonsa.

Miksi kuljettaja
valitsi oudon reitin?


Aftonbladetin tietojen mukaan ruotsalaisnainen oli levoton siksi, että taksinkuljettaja valitsi tutusta poikkeavan reitin. Susanna hypisteli taksissa koko ajan puhelintaan.

Muutama tunti myöhemmin koiraa ulkoiluttanut nainen löysi Susannan ruumiin metsästä, Chantillyn linnan lähistöltä. Löytöpaikka on muutaman kymmenen kilometrin päässä Pariisista.

Ranskan poliisi epäilee, että murhaaja voi olla sama mies, joka raiskasi helmikuussa toisen ruotsalaisnaisen.

- Etsimme seksimaanikkoa, joka ajaa taksia, kertoi poliisilähde ranskalaiselle L'Expressille.

Työkaverit
eivät löydä sanoja


Susanna löydettiin lauantaina muutama tunti viimeisen puhelun jälkeen. Iltapäivällä hänen olisi pitänyt työskennellä suuren ranskalaistavaratalon Lafayetten kahvilassa.

Työtoverit ovat erityisen järkyttyneitä brutaalista surmasta siksi, kahvila on tiivis työyhteisö, jota kuvataan melkein perheeksi.

Aftonbladetin haastatteleman Tom Wallisin mukaan lähes kaikki kahvilan työntekijät ovat ulkomaalaisia ja moni on Ruotsista kotoisin.

- Tänään on vaikeaa. Ei oikein löydä sanoja, Wallis toteaa.


Maria Heinola

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1523117

Kommentti: Monissa paikoissa varoitetaan menemästä väärään taksiin tai valetaksiin, vaan mitäs jos oikeaa taksia ajaakin murhaaja ja seksimaanikko...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 2041  To 24 Huh 2008, 11:21 (GMT+3)  Aihe: Ovelia saalistajia ja tappajia Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Nuori nainen raiskattiin Espoossa

23.4.2008 18:58


Raiskaaja houkutteli naisen lähemmäksi huutamalla apua, kertoo Länsiväylä-lehti.

Raiskaaja iski bussipysäkin läheisyydessä varhain viikonloppuaamuna Espoon Mankkaalla. Nuori nainen oli kävellyt aamuseitsemän aikaan Taavinharjussa kohti bussipysäkkiä, kun metsässä ollut mies huusi ensin apua, mutta kävi sitten käsiksi naiseen ja repi häneltä vaatteet yltä.

Länsiväylän mukaan raiskaus tapahtui maaliskuun alussa. Espoon poliisi sai tapauksen kuitenkin tutkittavakseen vasta tällä viikolla.

Poliisi etsii nyt raiskauksesta yli 30-vuotias miestä, joka on noin 180 sentin pituinen ja rotevahko. Miehellä oli yllään tummansininen huppari ja tumma verryttelytakki ja jalassa ilmeisesti Adidas-verryttelyhousut.

Espoon poliisi toivoo tapauksesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 5254 280 tai 5254 380.


IL

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/espoo/200804237561067_eo.shtml

Kommentti: Rikolliset voivat olla tosi ovelia saalistaessaan uhrejaan. Tässäkin tapauksessa raiskaaja houkutteli naisen lähemmäksi huutamalla apua. - Ovela oli myös ranskalainen Michel Fourniret, joka metsästi neitsyitä ja jota syytetään seitsemästä murhasta. Tässä hänen ovela temppunsa, jonka olen liittänyt ketjuun Pedofiilit, lastemme raiskaajat:

Lainaus:
Burundilaissyntyinen Marie oli kävellyt kotikaupunkinsa Cineyn kadulla, kun Fourniret oli pysähtynyt Citroën-merkkisellä pakettiautollaan hänen viereensä ja pyytänyt ajo-ohjeita. Mies houkutteli tytön autoon "näyttämään oikean reitin".

Kun tuolloin 13-vuotias Marie oli istuutunut, Fourniret työnsi tytön pakettiauton takaosaan ja sitoi tämän kädet ja jalat. Marie oli alkanut kirkua ja vastustella, jolloin Fourniret oli uhannut tappaa hänet.

Marie onnistui kuitenkin irrottautumaan siteistään ja hyppäämään ulos autosta sen pysähdyttyä liikennevaloihin. Ohi ajava auto nappasi järkyttyneen tytön kyytiinsä ja vei tämän poliisiasemalle.

Marie jäi Fourniret'n viimeiseksi uhriksi, sillä hänet pelastanut autoilija sai Ardennien hirviön rekisterinumeron ylös.

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200804017456350_ul.shtml
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 2067  Ti 06 Tou 2008, 11:42 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Isä sieppasi tyttärensä sulhasen

26.4.2008 1:09


- Mietin koko ajan, miten pääsen pois sieppaajien autosta, järkyttynyt mies kuvailee Iltalehdelle.

Mies ojensi kovakouraisesti tyttärensä poikaystävää Pohjois-Karjalassa tammikuussa. 50- ja 44-vuotiaat miehet kyyditsivät noin 30-vuotiaan miehen yöllä metsään kahdeksan kilometrin päähän Juuan kirkonkylästä.

Sulhasmies olisi halunnut jäädä keskustassa sijaitsevaan pubiin, mutta tyttären 50-vuotias isä ja tämän 44-vuotias kaveri halusivat ajelulle kohti haja-asutusaluetta. Miesten tarkoitus oli muistuttaa kovakouraisesti 30-vuotiaalle, että isä ei pitänyt tämän seurustelusuhteesta hieman yli 20-vuotiaan tyttärensä kanssa. Nuorempi miehistä vaati matkan aikana kyyditettävää maksamaan puoli vuotta vanhan sadan euron velan.

Kyyditettävä selvisi tilanteesta pakenemalla liikkuvasta autosta.

Uhkaavaa käytöstä

Nurmeksen käräjäoikeus tuomitsi tiistaina miehet vapaudenriistosta molemmat 420 euron sakkoihin. Uhrille he joutuvat maksamaan henkisistä kärsimyksistä 1 000 euroa.

- Miehet uhkasivat sitoa minut puuhun ja jättää metsään. Jotakin puhetta oli myös auton takakontissa olevasta aseesta. Mietin koko ajan, miten pääsen pois sieppaajien autosta. Pakkasta oli yli 20 astetta, ja olin melko vähissä vaatteissa. Pelkäsin paleltuvani, jos he toteuttavat uhkauksensa, 30-vuotias kertoo Iltalehdelle.

Miehen mukaan vanhemmat miehet käyttäytyivät hyvin uhkaavasti.

- Onnistuin viimein riistäytymään irti miehen otteesta ja hyppäsin tielle liikkuvasta autosta, kun sitä oltiin kääntämässä eräässä risteyksessä. Juoksin pakoon ensin tietä pitkin. Kun auto alkoi saavuttaa minua, loikkasin piiloon metsään. Pimeässä he eivät havainneet missä olin.

Mies käveli puolitoista tuntia tuttavansa luo ja soitti sieltä hätäkeskukseen. Oikeudessa kuullun tuttavan mukaan mies oli lähes hysteerinen.

- Hän makasi paikallaan ja toisteli useaan kertaan yön tapahtumia.


KIMMO REPO
kimmo.repo@iltalehti.fi
NURMES

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/uutiset/200804257568103_uu.shtml

Kommentti: Miehen neuvokkuus pelasti hänet. Otteesta irtiriuhtaisu ja liikkuvasta autosta poishyppääminen silloin, kun se hiljensi vauhtiaan risteyksessä, ja juokseminen metsään piiloon pelasti miehen pahoinpitelyltä ja jättämiseltä puuhun sidottuna metsään. Kunpa vain kaikki selviytyisivät pois kohtalokkaista autokyydeistä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 2125  La 10 Tou 2008, 12:56 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Nuorukainen hakkasi ex-tyttöystävänsä - mursi kallon

09.05.2008 06:19


Opiskelijaparin romanssi päättyi traagisesti maanantai-iltana, kun 19-vuotias nuorukainen pahoinpiteli 18-vuotiaan tytön.

Tyttö on edelleen tajuton. Töölön sairaalassa Helsingissä hoidettavan tytön tila on erittäin vakava, mutta vakaa. Hänellä on useita aivovammoja ja kallonmurtuma.

Pahoinpitely tapahtui autiotalon pihassa lähellä Orimattila-opistoa, jossa kummatkin opiskelivat ja asuivat. Nuorten seurustelu oli tiettävästi katkennut muutamia päiviä aikaisemmin.

Tyttö oli lähtenyt kohtalokkaana iltana ulos yksin, mutta tavannut entisen poikaystävänsä. Poliisille ei ole selvinnyt tarkasti miten pahoinpitely tapahtui. Poikaystävä on kuitenkin kuulusteluissa myöntänyt käyttäytyneensä väkivaltaisesti.

Opiskelutoverit löysivät tytön keskiyöllä.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Arto Mölsän mukaan pahoinpitelyn taustalla on seurustelusuhteen päättyminen, jota nuorukainen ei kestänyt.

Poliisi esittää tänään poikaa vangittavaksi tapon yrityksestä.

Tyttö on kotoisin Kymenlaaksosta.


Vesa Näveri, Tuomas Manninen

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1529333

Kommentti: Joskus poikaystävänkin jättäminen on hengenvaarallista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 2126  La 10 Tou 2008, 13:00 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Nuorta tyttöä puukotettiin grillijonossa Espoossa

08.05.2008 19:22


Nuorta tyttöä puukotettiin grillikioskilla Espoonlahdessa viime sunnuntain vastaisena yönä.

Tuntematon mies kysyi ensin tytöltä ja tämän seuralaiselta "haluatteko kuolla" ja haukkui tyttöä huoraksi. Sitten mies kaivoi esiin puukon, jolla huitaisi uhria kämmenselkään.

Normaalivartaloisella tai hieman rotevalla epäilyllä oli tummanruskeat, ponihännälle sidotut hiukset, puseromallinen ruskea tai musta nahkatakki, mustat farkut ja akneiho.

Havainnoista voi soittaa Espoon väkivaltarikosyksikköön, puh. 525 4380.


Vartti.fi

Lainaus: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1529233

Kommentti: Silmät pitäisi olla selässä grillijonossakin...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 2139  Ke 14 Tou 2008, 10:35 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Pikkupoika lähti yksin uimaan ja hukkui

Julkaistu: 11.5.2008 08:26

STT


Yksin uimaan lähtenyt poika hukkui lampeen Vaasassa myöhään lauantai-iltana. Poliisin mukaan vuonna 2000 syntynyt poika oli lähtenyt kotoa seitsemän jälkeen illalla ja kertonut pikkuveljelleen menevänsä uimaan.

Vanhemmat kuulivat uimareissusta vasta myöhemmin ja hätääntyivät, kun poika ei palannut illalla kotiin. Vasta vähän aikaa Suomessa asuneen perheen isä soitti tutulle tulkille, ja he lähtivät yhdessä etsimään poikaa lähellä sijaitsevalta lammelta. Hänen vaatteensa löytyivät rannalta kiven päältä.

"Tapaukseen ei liity rikosta. Poika oli uimataidoton", kertoo ylikonstaapeli Kari Latva Vaasan poliisista.

Pelastuslaitoksen sukeltajat löysivät elottoman pojan Runsorissa sijaitsevasta lammesta vähän ennen puoltayötä. Hieman myöhemmin poika kuoli.

Lainaus: Helsingin Sanomat

Kommentti: Julmaa ja surullista... Pienet, uimataidottomat lapset ja vesi huono yhdistelmä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 2275  Ma 09 Kes 2008, 13:31 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Tokion puukottaja varoitti aikeistaan internetissä

9.6.2008 7:27


Tokiossa seitsemän ihmistä puukottanut mies kertoi suunnitelmistaan etukäteen internetissä, kertoivat paikalliset viranomaiset maanantaina.

- Aion ajaa autollani ihmisten päälle, ja jos auto on sen jälkeen käyttökelvoton, otan esiin veitsen. Hyvästi kaikki!, kuului Japanin tiedotusvälineiden mukaan yksi viesteistä, jotka mies jätti kännykän välityksellä internetiin tunteja ennen rikosta.

Toisella internetsivulla puolestaan nimetön henkilö varoitti jo 27. toukokuuta katastrofista, joka sattuisi Akihabaran kaupunginosassa 5. kesäkuuta.

Akihabarassa veitsen kanssa sunnuntaina riehunut 25-vuotias mies oli suuri sarjakuvafani. Akihabaraa pidetään Tokion sarjakuvakeskuksena.

Mies kertoi poliisille, että hän oli kyllästynyt elämäänsä ja halusi tappaa ihmisiä.


STT-AFP

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/uutiset/200806097769051_uu.shtml

Kommentti: Vain raukkis laittaa toiset kärsimään siitä, että on kyllästynyt elämäänsä. Vain raukkis uhraa toiset, mutta säästää itsensä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 2286  Su 15 Kes 2008, 1:18 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Isä unohti autoon - 4-vuotias kuoli

11.6.2008 10:33


Sisar löysi veljensä isänsä autosta kuolleena.

Las Vegasissa asuva perhe oli ollut jo pitkään sosiaaliviranomaisten mielenkiinnon kohteena. Tästä huolimatta tragedia pääsi tapahtumaan.

Nelivuotias Jason Rimer lähti sunnuntaina isänsä kanssa liikkeelle perheen citymaasturilla, ja jostain syytä isä unohti poikansa kuumaan autoon.

Fox-television mukaan sisko löysi Jasonin 17 tuntia myöhemmin maasturista kuolleena.

Perheen muut neljä lasta otettiin saman tien huostaan. Poliisi selvittää nyt tapahtumaketjua ja isä saanee syytteen lapsensa kuolemasta.


KATRIINA MÄKELÄ

Lainaus: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200806117779762_ul.shtml

Kommentti: Älkää jättäkö lapsia tai lemmikkejä yksin autoon, ettei käy näin tai satu jotain muuta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 3931  Ma 23 Tou 2011, 16:49 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tosi surullinen uutinen:

Isä unohti 2-vuotiaan kuumaan autoon - lapsi kuoli
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4127  To 16 Kes 2011, 16:43 (GMT+3)  Aihe: Hukkuva ei huido tai huuda, keskittyy pinnalla pysymiseen Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Näin tunnistat hukkumisvaarassa olevan

Julkaistu: 09.06.2011 07:17

Hukkuva ihminen ei usein huido apua, sillä hänen kaikki toimintansa keskittyy pinnalla pysymiseen.

Hukkuminen tapahtuu usein äänettömästi ilman huutoa tai muita merkkejä hädästä.

Jos uimari vetää vettä henkeen, hän voi jäädä veden alle saman tien.

Hukkuva ihminen ei usein huido apua, sillä hänen kaikki toimintansa keskittyy pinnalla pysymiseen.

Erityisesti lapset voivat hätkähtää yllättävää tilannetta, eivätkä ilmaise olevansa hädässä.

Jos veden varassa oleva ihminen ei pysty vastaamaan kysymykseen, hän on todennäköisesti hukkumassa.

STT

Lainaus: Ilta-Sanomat
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4131  To 16 Kes 2011, 16:56 (GMT+3)  Aihe: Ei pää edellä luonnonvesiin! Vastaa lainaamalla viestiä

Tuukan tarina:
Kohtalokas uimahyppy muutti koko elämän


Lainaus:
Hellepäivinä innokkaat uimarit saattavat unohtaa maltin ennen hyppäämistä veteen. Varomattomat sukellukset aiheuttavat Suomessa joka kesä neliraajahalvauksia, lievempiä selkäydinvaurioita ja muita vammoja.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4364  To 14 Hei 2011, 1:26 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei kokemattomien käsiin, alkoholi pahimmillaan tappava myrkky:

Vodkailta vei teinitytön hengen

Lainaus:
Kuolleen tytön äiti kertoi viranomaisille heränneen aikaisin sunnuntaina, kun vieraina olleista tytöistä kaksi oli alkanut oksennella. Tytöt olivat kertoneet naiselle kärsivänsä ruokamyrkytyksestä.

Äiti oli auttanut tyttöjä siistiytymään ja takaisin nukkumaan.

Myöhemmin äiti heräsi vielä oman tyttärensä ja yhden tytön oksenteluun. Tunteja myöhemmin tytär ei enää herännyt.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4379  To 14 Hei 2011, 22:41 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Karmea tragedia New Yorkissa: Eksynyt 8-vuotias löytyi silvottuna

Lainaus:
Tuhannet newyorkilaiset kokoontuivat keskiviikkona suremaan varhain aamulla tapettuna ja silvottuna löytynyttä koulupoikaa. Kahdeksanvuotias Leiby Kletzy oli kadonnut kaksi päivää aikaisemmin ollessaan kävelemässä maanantaina kotiin koulunsa päiväleiriltä Brooklynissä. Hän oli pyytänyt vanhemmiltaan luvan saada taittaa lyhyt kotimatka yksin ensimmäistä kertaa.

Poliisin käsiinsä saaman videon mukaan Leiby oli kuitenkin eksynyt sovitulta reitiltä. Poika oli törmännyt hänelle oletettavasti entuudestaan tuntemattomaan mieheen ja kysynyt neuvoa. Tämän jälkeen pojan uskotaan nousseen miehen autoon.

Samaan aikaan vanhemmat odottivat poikaansa läheisellä tapaamispaikalla, turhaan.

Lainaus:
Tapaus on saanut monet neworkilaisvanhemmat jälleen kyseenalaistamaan lastensa turvallisuuden. Edellisen vastaava tapaus kaupungissa sattui 32 vuotta sitten, kun kuusivuotias Etan Patz siepattiin bussipysäkiltä vain kahden korttelin päässä kotoaan.

Mitä yksi lapsi voi, jos joutuu väärään seuraan. Maailma on julma ja kova.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4590  Ke 27 Hei 2011, 13:38 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Päihdehoitolan johtaja Ylelle:

Huumeita myydään jopa alakoulujen pihoilla


Lainaus:
Jopa alakoulujen pihoilla markkinoidaan huumeita ihan pienille, päihdeyksikkö Stopparin yksikköjohtaja Markku Kautiainen kertoo Ylen haastattelussa.

Toinen huolestuttava seikka on asennemuutos. Nuoret pitävät alaikäisten päihteidenkäyttöä tavallisena asiana. Vanhemmatkaan eivät koe tarpeelliseksi puuttua tilanteeseen.

Jos joku vielä nukkuu: herätys! Herätys vanhemmat!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4733  To 11 Elo 2011, 18:34 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiäKaksi nuorta kuoli hypättyään sillalta veteen Varkaudessa

Lainaus:
Kaksi nuorta miestä on kuollut Varkaudessa hypättyään Puurtilan sillalta. Molemmat olivat varkautelaisia.

Pelastuslaitoksen yksiköt ja sukeltajat löysivät heti vedestä toisen miehen kuolleena, ja toinen vainaja löytyi noin kahden tunnin kuluttua. Hyppykorkeutta tapahtumapaikalla on noin 30 metriä.

Surullisia, turhia kuolemia. Tuollaisista korkeuksista ei kannata hyppiä.

Ks. myös uutisen liittyvä keskustelu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4855  Ma 22 Elo 2011, 12:02 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Moottoripyörä ulos mutkassa - isä kuoli, 13-vuotias selvisi

Lainaus:
Turma tapahtui tiukassa vasemmalle kääntyneessä mutkassa. Ennakkoarvioiden mukaan pyörä ajautui ulos, koska mutkassa oli sivutieltä kulkeutunutta hiekkaa ja tilannenopeus liian suuri.

Mies oli saanut vakavia vammoja päähänsä, vaikka hänellä oli kypärä. Vielä ei varmuudella tiedetä mihin mies oli iskeytynyt. Kun sairaankuljetusyksiköt saapuivat, mies oli kuollut.

Poliisin mukaan poika on jo päässyt sairaalasta, mutta tapauksesta "ehdottomasti järkyttynyt".

Tosi surullista, poika jäi ilman isää.

Ei voisi uskoa, että asfaltin päälle kulkeutunut hiekka on noin vaarallista, mutta kyllä se on. Omakin poikani kaatui muutama vuosi sitten skootterilla asfaltin päälle levinneen hiekan takia ja jalka murtui.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 4999  Ke 07 Syy 2011, 14:19 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Liian isojen lihapalojen nielaiseminen on vaarallista:

Mies tukehtui lentokoneruokaan - tyttöystävä istui vieressä

Lainaus:
Järkyttynyt 27-vuotias nainen kertoo New Zealand Herald -lehdessä istuneensa poikaystävänsä vieressä pahaa-aavistamatta.

- Hetkeä aiemmin istuimme käsi kädessä ja suutelimme. Yhtäkkiä hän oli tukehtumaisillaan.

Tyttöystävän mukaan mies oli syönyt pihviään ja katsellut samaan aikaan elokuvaa. Pian hän oli alkanut täristä pystymättä enää puhumaan. Hänen huulensa olivat myös muuttuneet siniseksi.

- Luulin ensin hänen vain nauravan hyvin kovaa.

Lennolla ollut lääkäri ja kaksi sairaanhoitajaa yrittivät turhaan pelastaa matkustajan henkeä. Hänet jouduttiin toteamaan kuolleeksi puolentoista tunnin kuluttua lentoonlähdöstä.


Nähtävästi Heimlichin otekaan ei enää auttanut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5165  Pe 23 Syy 2011, 16:01 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Herra varjele, rysähtää maahan...

Lentoliikennettä varoitettu avaruusromusta

Lainaus:
Avaruusromu aiheuttaa potentiaalisen vaaran, koska se putoaa peräti 800 kilometrin alueelle.

Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa ei edelleenkään tiedä, mihin ja monelta sen satelliitti putoaa tänään.

Sen Nasa on pystynyt arvioimaan, että maapallolle putoaa 26 satelliitin palaa. Romu tulee alas erittäin laajalla alueella: sen uskotaan levittäytyvän jopa 800 kilometrin alueelle. Lisäksi putoavat 26 palaa ovat satelliitin suurimpia osia.

Nasan mukaan maahan voi pudota jopa 158 kilon painoisia paloja. Pienimmätkin osat painavat kilon.

Lainaus:
Viimeisin arvio on, että avaruusromu kohtaa maan iltapäivällä tai illalla New Yorkin aikaa. Suomessa eletään tuolloin yötä. Nasan laskelmien mukaan romu ei putoa Suomen kamaralle, joten suomalaiset voivat nukkua yönsä rauhassa. Lisäksi Nasa on pystynyt arvioimaan, että myös Pohjois-Amerikka välttää romun. Sen sijaan lähes koko muu asutettu maapallo on vaaravyöhykkeellä.

Nasalta kerrottiin, että se tekee Yhdysvaltain puolustusministeriön kanssa kiivaasti töitä selvittääkseen avaruusromun kulkua ja pitääkseen liittovaltion viranomaiset ajan tasalla.

Myös lentoliikennettä on varoitettu mahdollisesta vaarasta. CNN:n mukaan lentäjiä on myös kehotettu ilmoittamaan kaikista mahdollisesti avaruusromuun liittyvistä havainnoista välittömästi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5364  Ti 11 Lok 2011, 17:05 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lastenvaunut juuttuivat kiskoille - äiti kuoli junan alle

Lainaus:
Yhdysvaltalainen paikalliskanava KTLA uutisoi järkyttävästä onnettomuudesta Riversiden kaupungissa.

33-vuotias nainen ylitti lastenvaunujen kanssa junarataa, kun vaunut juuttuivat kiinni kiskoihin.

Poliisi kertoi KTLA:lle, että nainen yritti epätoivoisesti kiskoa vaunuja irti huomatessaan lähestyvän Metrolink-junan.

33-vuotias onnistui kiskomaan vaunut irti ja työntämään lapsen turvaan viime hetkellä.

Nainen itse ei kuitenkaan ehtinyt turvaan vaan jäi junan alle ja kuoli.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 5365  Ti 11 Lok 2011, 17:32 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pikkutyttö jäi kädestään kiinni rullaportaisiin -vakavat vammat

Lainaus:
Kolmevuotias tyttö loukkasi toisen kätensä pahasti espoolaisen kauppakeskuksen rullaportaissa maanantaina, kertoo pelastuslaitos.

Onnettomuus sattui kauppakeskus Lippulaivassa puoli kahden aikaan iltapäivällä. Tyttö oli juuri siirtymässä vanhempiensa kanssa rullaportailla ylätasanteelle, kun onnettomuus tapahtui.

Päivystävä palomestarin Clas Tallbergin mukaan tyttö oli työntänyt kätensä koloon, josta rullaportaiden kuminen käsinoja rullautuu alas.

Isä havahtui tilanteeseen nopeasti.

- Tytön isä oli se, joka painoi hätänappia. Hän oli ihan siinä vieressä.

Pikkutytön kädestä jäivät jumiin ainoastaan sormet, mutta irrotus ei ollut helppoa. Pelastusviranomaisten täytyi alkaa purkaa rullaportaiden rakenteita ja apua tarvittiin myös konehuoneen puolelta. Yhteensä operaatiossa kului puoli tuntia.

Liukuportaat ovat kaameat, jos jotain menee pieleen. Sen jälkeen, kun heinäkuun lopussa kaaduin rullaportaissa, olen alkanut kavahtaa noita. Vaikka haavat paikattiin liimalla, kaunista jälkeä ei tullut. Se ei ollut mikään pistohaava, se haukkasi kaksi suikaletta lihaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 6616  La 21 Tam 2012, 22:33 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Liukuportaat ovat kaameat, jos jotain menee pieleen. Sen jälkeen, kun heinäkuun lopussa kaaduin rullaportaissa, olen alkanut kavahtaa noita. Vaikka haavat paikattiin liimalla, kaunista jälkeä ei tullut. Se ei ollut mikään pistohaava, se haukkasi kaksi suikaletta lihaa.

Komiat arvet vieläkin, paraneeko ikinä?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10836

Linkki viestiinViesti 6794  Ti 31 Tam 2012, 23:06 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nuori mies kuoli tapaturmassa M-realin tehtaalla

Lainaus:
Työntekijä joutui rullan ja telaston väliin valmistellessaan rullan liitosta. Työntekijä työskenteli tapaturman sattuessa yksin.

M-realin tehtaan laitteistosta ei poliisin viime yönä suorittaman teknisen tutkinnan perusteella löytynyt vikaa. Tehtaalla on käynnistetty toimenpiteet vastaavan tapauksen estämiseksi.


"Tehtaalla on käynnistetty toimenpiteet vastaavan tapauksen estämiseksi."

- Miksi jonkun pitää aina kuolla, ennen kuin systeemiä kehitetään?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Kritiikkiä Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com