Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Onko tämä painajaista vai totta yhdessä maailman demokraattisimmaksi ja ihmisoikeuksia kunnioittavimmaksi ylistetyssä maassa?

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12277  To 25 Elo 2016, 18:45 (GMT+3)  Aihe: Onko tämä painajaista vai totta yhdessä maailman demokraattisimmaksi ja ihmisoikeuksia kunnioittavimmaksi ylistetyssä maassa? Vastaa lainaamalla viestiä

Sari Lahtinen 24.8.2016 klo 15.29 kirjoitti:

Ja tämä on yksi keskeisimmistä huolista, joka mieleeni nousi tajutessani oman kokemuksen pohjalta, miten oikeusturvattomia psykiatristen sairaaloiden pakkohoidetut potilaat ovat; tuon ylläoleva käsittääkseni tarkoittaa, että ilman heidän suostumustaan, potilaista on mahdollista tehdä rekisteröimättömien lääkkeiden ja off label- kokeilujen uhreja, ilman että siitä tarvitsee edes kertoa kenellekään, sillä minkäänlaista valvontaa ei ole, edes kuolemantapausten kohdalla? Onko tämä painajaista vai totta yhdessä maailman demokraattisimmaksi ja ihmisoikeuksia kunnioittavimmaksi ylistetyssä maassa?

Jätän toki vielä sen mahdollisuuden, että ymmärsin jotain väärin. Yritän saada jostain virallisen vastauksen tähän kysymykseen.


Lainaus ja otsikko tuolta.

Keskellä kirkkainta ja kauneinta päivää voi tapahtua niin paljon pahaa.

Muiden viettäessä mukavaa kesää 2005 lastenlääkäri Salusen koko vuosi kului vähän toisenlaisissa merkeissä, josta voi lukea EIT:n Suomelle langettamasta tuomiosta:

Lainaus:
Lääkäri totesi elokuussa 2005, että hänellä oli 10 sm:n kokoinen mustelma reidessään, mikä oli voinut aiheutua hänen kertominsa tavoin eli kun häntä oli laitettu vuoteeseen, hänen reitensä oli osunut sängyn kulmaan. Samassa heinäkuussa sairaalan ylilääkäri päätti jatkaa pakkohoitoa.


Espanjassa kesä oli kääntynyt jo syksyyn vuonna 2004, kun saksalainen lääkäri Hamer pidätettiin kotoaan ja kuljetettiin Ranskaan, jossa hän joutui julman ja raukkamaisen kohtelun seurauksena virumaan vankilassa vuoteen 2006, jonka jälkeen vanha mies karkotettiin Espanjasta ja elää nykyään Norjassa, johon olen viitannut täällä.

Eurooppamme on tällainen. Euroopassa voidaan toimia näin.

Ei kannata luottaa aurinkoon eikä kauniiseen päivään.

Keskellä kirkkainta päivää voi tapahtua niin paljon pahaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12952  Ke 13 Syy 2017, 0:11 (GMT+3)  Aihe: Ja pahemmaksi menee vaan - sivuhuomautuksena ihmisoikeustaistelijoille! Vastaa lainaamalla viestiä

Sunnuntaisuomalainen: Ministeriö selvittää, pitäisikö aikuisia panna pakkohoitoon löyhemmillä kriteereillä

Lainaus:
Sosiaali- ja terveysministeriössä selvitetään, toimisiko aikuisilla pakkohoitoon määräämisessä sama järjestelmä kuin alaikäisillä, kertoo Sunnuntaisuomalainen.


Lue lisää täältä:

Lainaus:
Ministeriön työryhmä on tehnyt samanlaisen ehdotuksen hallitukselle aiemminkin, jo vuonna 2005. Nyt mielenterveyslakia ollaan jälleen uudistamassa, ja ministeriö yrittää saada kriteerien muutoksen istuvan hallituksen käsiteltäväksi.

Satojen miljoonien lisälasku

Suomessa määrätään vuosittain tuhansia ihmisiä pakkohoitoon. Jos lähete hoitoon voitaisiin tehdä vakavan mielenterveyden häiriön perusteella, se tarkoittaisi myös lisää hoidettavia. THL:n Kärkkäinen ei osaa arvioida tarkkaa määrää mutta sanoo sen olevan ”melko paljon”.

– Muun muassa vakavasta masennuksesta kärsivät voisivat minun mielestäni tällöin päästä pakkohoitoon, hän kertoo esimerkkinä.

Jos pakkohoitoon määrättäisiin enemmän ihmisiä, se myös maksaisi enemmän. Hoidon kustannukset riippuvat laitoksen henkilökunnan määrästä ja koulutustasosta, mutta hinta on Kärkkäisen mukaan noin 500 euroa päivässä. Tästä voidaan laskea, että jos tahdosta riippumattomaan hoitoon otettaisiin tuhat uutta ihmistä, se tarkoittaisi yhteiskunnalle yli 182 miljoonan euron kustannuksia vuodessa.


Että tällaista meininkiä Suomessa, jota valmistellaan kaikessa hiljaisuudessa.

Tyhjillään olevat mielisairaalat uuteen kukoistukseen ja kaikki toisinajattelijat laitoksiin.

Herätys ihmisoikeustaistelijat, ennen kuin on liian myöhäistä!-----------------------
Viesti kopioitu täältä

Message copied from here
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com