Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Mukavaa kesälenkkeilyä toppavaatteissa ja pipo päässä - Nice summer jogging with quilted padded outwear and beanie on the head

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12884  Pe 09 Syy 2016, 0:05 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olisikohan lääkäreillä aikaa päivitellä tietojaan varsinkin, kun tarvetta näyttäisi olevan?

Damage of Collagen and Elastic Fibres by Borrelia Burgdorferi – Known and New Clinical and Histopathological Aspects

Lainaus:
There are also other skin conditions that do not display any particular connective tissue changes and optionally may occur as reactive skin conditions in Lyme Borreliosis. These include urticaria [22], erythema multiforme [23], erythema annulare centrifugum [13], microbial eczema [Müller: unpublished], erythema nodosum [3; Müller unpublished], pityriasis lichenoides chronica [24], acrodermatitis papulosa [Gianotti-Crosti syndrome], pityriasis rosea [21] perifolliculitis [24], panniculitis [25,26], lymphocytoma [synonym: lymphadenosis cutis benigna [Bäfverstedt’s syndrome; 27-29], benign lymphocytic infiltration [Jessner-Kanof syndrome; [30,31], sarcoidosis [32], B-cell lymphoma [33], pseudolymphoma [Müller: unpublished], Raynaud’s syndrome [34] and vasculitis racemosa [Müller; unpublished]. This paper will deal with skin conditions that cause histopathological changes to the collagen and elastic fibres.


- Jaa, mutta kun on viitteitä siitä, että borrelioosi aiheuttaa Raynaudia, jonka oireitakin se pahentaa.

Acrodermatitis Chronica Atrophicans

Lainaus:
Acrodermatitis chronica atrophicans (ACA) is the third or late stage of European Lyme borreliosis.[1, 2] This unusual progressive fibrosing skin process is caused by an ongoing active infection with Borrelia afzelii.


Sairauden ollessa monilla tällaisessa vaiheessa, olisiko mitenkään mahdollista saada sieltä apteekista oikeita lääkkeitäkin tähän?

- Liian laiska reseptikäsi vai ihmisten kärsimyksestä piittaamaton luonne? Eläköitykää kalkkikset ja jättäkää paikkanne niille, jotka oikeasti haluavat auttaa.

Meitä. Sairaita.


_________________

Viesti kopioitu täältä


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Pe 28 Hei 2017, 15:35, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12885  Ke 14 Jou 2016, 0:04 (GMT+3)  Aihe: Re: Lymestä Raynaudiin ja ACA:han - from Lyme to Raynaud and ACA Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 18.2.2015 klo 23.58 kirjoitti:
Admin 13.12.2014 klo 3.18 kirjoitti:
Admin 22.10.2014 klo 11.43 kirjoitti:
Admin 20.10.2014 klo 16.50 kirjoitti:
En ollut käynyt vielä lenkilläkään, jonne lähdin pyörällä toppavaatteet päälläni. Oli vajaa kymmenen astetta lämmintä, mutta kosteaa. Poikkesin mennessäni kauppaan, jossa oli niin viileää, että veri karkasi vasemman käden keskisormesta. Laitoin nukkavuoriset nahkatumput takaisin käsiini, että ne lämpenisivät uudestaan, jota ei tapahtunut. Päästyäni kassalle juttelin myyjän kanssa ja näytin vasenta kättäni, jonka keskisormesta veri oli karannut. Myyjä kauhisteli kättäni ja kerroin borrelioosin pahentaneen Raynaudiani. Sormi oli aivan valkoinen keskimmäisestä nivelestä eteenpäin, johon olin puolilta päivin laittanut kipugeeliä. Sitten lähdin kaupasta ja jatkoin lenkkiäni yrittäen saada veren kiertämään paremmin. Painoin tumpun alla toiset sormet kylmästä puutunutta sormea vasten, mutta turhaan. Tultuani puolen tunnin kuluttua lenkiltäni kotiin vasen keskisormi oli edelleen valkoinen keskimmäisestä nivelestä eteenpäin, kellon ollessa 22.39. Kyllästyneenä kaikkeen vähättelyyn keksin kuvata sormeni, johon veri oli palannut kello 22.45 vasta puolittain kynnenalusen ollessa vielä sininen ja sormi kelmeänvalkoinen ensimmäiseen niveleen asti. Vasta iltayhdeltätoista tunnin kuluttua veren karkaamisesta verenkierto oli palautunut ennalleen sormenpään nipistellessä sairaasta reaktiosta.


Raynaudia 19.10.2014 klo 22.45


Eilen illalla, kun ulkona oli lämpöä nollan hujakoilla, aloin jäätyä jäätymistään lenkillä. En voinut kiertää enää talojen takaa kotiin poskien ja korvien palellessa fleecehupun alla jo liikaa.

Päästyäni sisään poskeni sattuivat ja olivat aivan läpikohmeessa, korvat särkivät. Toisen punkinpureman jälkeen jäätyminen on vain pahentunut. Painaessani poskiani ja kylmiä käsiäni poikaani vasten hän sai aivan sätkyt, olin niin jäässä. Posket olivat karseat, poskilihat kohmeessa kauttaaltaan ja korvat kylmettyneet.

Vedossa nukkumiseen ja sisällä olemiseenkin on täytynyt yrittää keksiä uusia ratkaisuja. Olen nukkunut jo pari yötä niin, että olen vetänyt villasukkien päälle vielä untuvatossut. Mutta ne ovat isot ja kömpelöt peittojen alla ja tipahtavat kesken kaiken pois.

Maanantaina laitettuani paksun vanuvuorisen fleecetakkini pesuun, piti keksiä jotain yhtä lämmintä tilalle. Paremman puutteessa vetäisin päälle silkkipusakkani, jota olen käyttänyt ulkoillessani kovilla pakkasilla toisena takkina päällekkäin. Se oli lämmin, siinäkin on vanuvuori, mutta poikani sanoi, että näytän vähän hassulle pitäessäni ulkotakkia sisällä. Hän alkoi penkoa omaa komeroaan, että hänellä on lämmin pusakka minulle... Sieltä löytyikin collegetakki, jonka miehustassa on lämmin teddyvuori. Se oli jäänyt käyttämättä ja sain sen. Hihatkin ovat tarpeeksi pitkät ylettyäkseen kylmiin käsiini asti.

Lainaus edellä tuolta.

Viluttaa kovin taas. Piti laittaa fleecehousujen päälle vielä hame, joka ei tuntunut riittävän, niin laitoin toisenkin, ja vaihdoin tavallisen collegetakin teddyvuoripusakkaan. Eikä siinä kaikki; piti lisätä tietokonepöydän alla oleviin lämmittimiin tehoa lisää. Niitä on kaksi. Ensin poikani toi öljylämmittimen, joka on jalkojeni oikealla puolella, mutta kun se ei tuntunut riittävän, hän toi vielä konvektorilämmittimen, joka laitettiin vasemmalle puolelle. Tarkoitus oli palauttaa öljylämmitin kauppaan takaisin, mutta silloin jalkoihin veti oikealta puolelta enemmän, joten sekin lämmitin jäi kotiin. Sähkölaskut kasvavat varmaan reippaasti sen lisäksi, että vuokrakin nousee, vaikka sisälämpöä on laskettu. Seinänaapurikin tokaisi kerran pojalleni istuvansa toppatakki päällä sisällä. Eli alennetaan sisälämpöä, nostetaan vuokraa, jonka päälle vuokralaiset joutuvat kustantamaan omaa lämmitystään. Näppärää säästämistä, eikö totta?

Kaikki eivät ole niin terveitä, että moista kestäisivät. Näin kylmästä tönöstä kun lähtee ulos, siinäkin on ongelmaa, vaikka olisi toppavaatteet päällä niin kuin meikällä. Niin kuin kerroin tuolla, vasen jalkakin on ollut kipeä horjahdettuani 2.12. Siihen tuli mustelma, joka oli jo paranemassa, kunnes keskiviikkoiltana 10.12. isovarvas turposi uudestaan uuden sinelmän kera. Kaiken lisäksi nyt perjantai-iltana 12.12. Raynaudin verenkiertohäiriö iski etenkin vasempaan jalkaani. Riisuttuani talvinilkkurini ja villasukkani huomasin vasemman etuvarpaani olevan aivan valkoinen tuntuen ikävän kipeältä ja tunnottomalta samalla niin kuin Raynaudissa yleensäkin. Päätin ikuistaa jalan valokuvaan varvasvälitupponi kera:


Lainaus viestistä, jonka otsikkona oli "Re: Borrelioosin pahentamaa Raynaudia". Mutta on siinä muutakin, jotain outoa nivelten seudulla. Vasempaan isovarpaaseeni tuli keskimmäisen nivelen vierustasta alkanut verenpurkauma kolme kertaa peräkkäin. Ensimmäisen kerran kolautin jalkaani horjahtaessani tasapaino-ongelmieni takia, mutta kaksi uutta purkausta tulivat itsekseen. - Ei siinä mitään, se on mennyttä elämää; ellen olisi juuri saanut oikean etusormen keskimmäisen nivelen kohdalle samantyyppisen verenpurkauman loukkaamatta sormeani mihinkään. Mitä hemmettiä nahkojeni alla oikein tapahtuu? Muistan, miten edesmennyt Ilkka Vartiovaarakin kertoi jänteidensä katkeilevan itsekseen. Jos verisuoni katkeaisi päässäni, se olisi menoa. Verenpurkauman kohdalla sormeni on kuumottava ja punoittava nivelen turvottua jo. Jos muistaisin napsia muutaman kuvan tilanteen kehittyessä. Iltapäivällä oli luusärkyäkin reisissä taas. Poika kertoi lukeneensa jostain, ettei spirokeettaa pysty millään antibiootilla tuhoamaan.


__________________

Viesti kopioitu täältä
Copied from here


Maarit Rasi:
Luultavasti teilläkin on liian lämmintä – tässä on kodin täydellinen sisälämpötila

Lainaus:
– Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että yhden asteen tiputus lämpötilassa vähentää lämmityskuluja viisi prosenttia, Krankkala kertoo tiedotteessa.

Kodin suosituslämpötilana voidaan pitää 21 astetta. Se on kolme astetta vähemmän kuin suomalaiskodeissa keskimäärin.


Tekisi mieleni sanoa, että haista paska ämmä, mutta samaa voisi sanoa Jussi-Pekka Krankkalallekin.

Olemme asuneet jo jääkaapissa Hekan luksuskämpässä, jonka lämpötilaa alennettiin jatkuvasti, jota kuvaan edellä:

"Seinänaapurikin tokaisi kerran pojalleni istuvansa toppatakki päällä sisällä."

Oikeasti nuo jääkaappiolosuhteet sopivat vain terveille ihmisille, joita on yhä vähemmän punkkiepidemian levitessä räjähdysmäisesti.

En ole ainoa borrelioosin uhri, joka palelee kesät talvet, josta kirjoitetaan myös ulkomailla jaksamatta etsiä tähän hätään muita linkkejä kuin tämän:

Admin 19.1.2015 klo 2.50 kirjoitti:
Vaikkei totuutta vielä hyväksytä, kyllä se joskus vielä paljastuu, kuinka kauhea tauti borrelioosi oheissairauksineen on. Monihan sairastaa borrelioosin lisäksi paljon muutakin, ja kaikki ne muutkin sairaudet vievät voimia. Sopassa mukana voi olla sieni-infektiota, homesairautta, mykoplasmaa ja vaikka mitä. Olen lukenut borrelioosin vaikuttavan jopa kilpirauhasen toimintaan, jota homemyrkytkin tekevät. Luultavasti minullakin on sitä ongelmaa, joka näkyy lisääntyneenä paleluna. Äiti muistutti puhelimessa, kuinka hänellä ja hänen äidilläänkin oli samaa ongelmaa. Taipumus voi periytyä. Muistin lukeneeni, ettei kaikki häikkä näy edes kilpirauhasarvoissa. Asia alkoi kiinnostaa minua sen verran, että aloin etsiä artikkelia, jonka olin lukenut. Muistin sen liittyvän Doug Kaufmanniin, ja sieltähän se löytyi, kesäkuun 2014 Know This -lehdestä. Jutussaan Suzy Cohen mainostaa myös Thyroid Summit'ia, joka pidettiin viime kesänä. Tutustuin hänen kirjaansa Thyroid Healthy, joka oli saanut hyvät arvostelut ja jonka alkua aloin lukea. Siinä vaiheessa, kun hän kertoi borrelioosia sairastavasta miehestään, joka halusi istua tulikuumassa autossa, kiinnostukseni oikein vasta heräsi. Sehän oli aivan niin kuin minä punkinpureman jälkeen! Ei tarvita mitään ilmastointeja, ihanaa, jos edes autossa on lämmin... Tilasin kirjan sähköisen version 9,99 dollarilla ja latasin sen myös kännykkääni.


Onneksi tässä asunnossa on vähän lämpimämpää, vaikka kaukolämpöputkiremontin jälkeen lämpöä on tuntunut olevan hieman vähemmän. Toinen ongelma on veto, jota sairas elimistö ei kestäisi yhtään. Nytkin jalkani ovat ihan jäässä, kun niissä on "vain" yhdet paksut villasukat ja pelkät tossunläpyskät ja TecnoWoolista ommellut paksut säärystimet. Kyllästyessäni paleluun jalkoihin täytyy käydä laittamassa vielä paksut huovutetut villatossut, jotka peittävät nilkat.

Kun minulla on täällä oikein kylmä, vedän päälleni Jotexista tilaamani miesten pitkän aamutakin, joka on paksua fleeceä. Ajattelin sitä pojalleni, mutta se ei ole juuri nyt nuorten miesten muotia, joten sain sen käyttööni. Siihen kun vetäisen vielä vuoratun pipon päähän, asu on täydellinen kylmyyttä vastaan._________________

Viesti kopioitu täältä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12876  Su 23 Hei 2017, 0:52 (GMT+3)  Aihe: Mukavaa kesälenkkeilyä toppavaatteissa ja pipo päässä - Nice summer jogging with quilted padded outwear and beanie on the head Vastaa lainaamalla viestiä

Kello 00.13 rintakehän palellessa taas siitä kohtaa, mistä pusero ei peitä.

Reidet jäytävät sieltä, missä peitto ei ole päällä.

Vaikea lähteä tällaisessa kunnossa ulos, tarvitaan tiiviit toppavaatteet, joista kylmä ei puske iholle jäytämään.

Mies tuli sortseissaan vastaan, kun minulla oli vuorattu merinovillainen pipokin päässä ja hupparin huppu, ja käsissäni nahkasormikkaat.

Toppavaatteiden paha puoli kesällä on se, että ne keräävät liikaa lämpöä, vaikka se auttaa särkyä vastaan.

Puolessa välissä lenkkiä alan hikoilla ja riisun toppatakin vyötäisille fleecehupparin päälle. Pipoa ei voi ottaa pois päästä, koska ulkona on otsaontelon tulehduksesta kärsivälle liian kylmää, alle 15 astetta. Päinvastoin pipoa on vedettävä alemmas otsaan peittämään tulehtuneet ontelot, joiden kanssa on jätetty kitumaan niin kuin kaiken muunkin kanssa.

Minun tekisi mieleni huutaa kesäpukeisille vastaantulijoille, joilla on läskit ja lämmikkeet omasta takaa, että minulla on borrelioosi, mutten sano mitään.

Pojalla on parempi kunto; hän vie minut pidemmälle lenkille kuin väsyneenä jaksaisin.

Kyllä on saanut taas kesästä nauttia kirjoitettuani siitä aiemminkin:

Helvetin mukavaa kesää!

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12923  La 19 Elo 2017, 23:26 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"Mukavan" kesän ja kaiken jälkeen väsyttää.

Viihdytyspalvelu 24/7 ei oikein toimi.

Kärsimystä 24/7 sen sijaan riittää.

Ottaen huomioon ihmisiä alentavat käytännöt ja koko ummehtuneen ilmapiirin en kaipaa mitään viranomaisten pilaamasta Suomesta.

Mutta jos jossakin on hyvä kärsiä ja kitua niin täällä kaukana Hesasta nuoleskelematta tamperelaisiakaan.

Paska eri kääreeseen pakattuna on samaa paskaa.

Lääkkeenä ja kipulääkkeenä pelkät rohdot.

Pureskelin kolme aprikoosinydintä, muttei tarpeeksi tehoa ja isompi määrä voisi tappaa.

Luut kolottavat, ja otsasta ja reisistä vihlaisi siihen malliin, että tarvitaan muutakin.

En jaksa nousta laittamaan yrttiteetä, jossa on nokkosta, inkivääriä, kissankynttä ja kesämarunaa eli koiruohoa.

Käteen pitäisi vetää isompi sukka, joka ylettyy kyynärvarresta vihoittelevaan ranteeseen.

Kirjoittanut ihan tarpeeksi tästä saatanasta jo:

Terrestrial hell in Finland
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12940  Su 03 Syy 2017, 16:53 (GMT+3)  Aihe: Re: Mukavaa kesälenkkeilyä toppavaatteissa ja pipo päässä - Nice summer jogging with quilted padded outwear and beanie on the head Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 23.7.2017 klo 0.52 kirjoitti:
Kello 00.13 rintakehän palellessa taas siitä kohtaa, mistä pusero ei peitä.

Reidet jäytävät sieltä, missä peitto ei ole päällä.

Vaikea lähteä tällaisessa kunnossa ulos, tarvitaan tiiviit toppavaatteet, joista kylmä ei puske iholle jäytämään.

Mies tuli sortseissaan vastaan, kun minulla oli vuorattu merinovillainen pipokin päässä ja hupparin huppu, ja käsissäni nahkasormikkaat.

Toppavaatteiden paha puoli kesällä on se, että ne keräävät liikaa lämpöä, vaikka se auttaa särkyä vastaan.

Puolessa välissä lenkkiä alan hikoilla ja riisun toppatakin vyötäisille fleecehupparin päälle. Pipoa ei voi ottaa pois päästä, koska ulkona on otsaontelon tulehduksesta kärsivälle liian kylmää, alle 15 astetta. Päinvastoin pipoa on vedettävä alemmas otsaan peittämään tulehtuneet ontelot, joiden kanssa on jätetty kitumaan niin kuin kaiken muunkin kanssa.

Minun tekisi mieleni huutaa kesäpukeisille vastaantulijoille, joilla on läskit ja lämmikkeet omasta takaa, että minulla on borrelioosi, mutten sano mitään.

Pojalla on parempi kunto; hän vie minut pidemmälle lenkille kuin väsyneenä jaksaisin.

Kyllä on saanut taas kesästä nauttia kirjoitettuani siitä aiemminkin:

Helvetin mukavaa kesää!Pitihän se arvata, ettei pyövelini Markus Esko Peter Rautiainen tarvitse itse ulkona pipoa hymyillessään niin iloisena kuvassa, jonka löysin täältä.Ja mitä täältä löytyikään? Oikein arvauslääketieteen huippua:

Nenän sivuonteloiden krooniset tulehdukset - infektio vai inflammaatio?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com