Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Do not underestimate Satan's attacks - command Evil to leave. Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä - käske Pahan lähteä.

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Uskonelämä
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 12785  Su 17 Maa 2013, 0:56 (GMT+3)  Aihe: Kallio Church 01/27/2013: Pirkko Jalovaara's speech & text. Kallion kirkko 27.1.2013: Pirkko Jalovaaran puhe & teksti. Vastaa lainaamalla viestiä

Notice in the Church and City magazine No. 3 01/23/2013:
Command Evil to leave!

Ilmoitus Kirkko ja kaupunki -lehdessä nro 3 23.1.2013:
Käske Pahan lähteä!
Juuri ennen kirkkoillan alkamista on tullut tieto, että kirkkoon on soluttautunut Ylen toimittajia kirkkoherran kiellosta huolimatta. Kirkko on täynnä lehtereitä myöten, ja tunnelma on hermostuneempi kuin normaalisti. Toimittajat ovat piilottaneet kamerat asusteisiinsa ja pyrkivät seisomaan kyetäkseen kuvaamaan.

Istun seuraavalla rivillä Pirkon takana. Vähän ennen hänen puheenvuoroaan mikrofoni hajoaa ja mikkiä kursitaan huonoin tuloksin kokoon. Pirkon ääni särisee ja kuulostaa metalliselle, kovemmalle kuin normaalisti:


Äänite Kallion kirkosta 27.1.2013

Radio Dein versio Kallion kirkosta 27.1.2013

Lainaus:
Olkaa niin armollisia, kaikki istuvat alas. Niin paljon on seisojia ympäri. Tehkää pikkuisen - siellä välissä voisi löytyä - tilaa. Kaikki istuvat alas, tehdäänpä sellainen operaatio. Tai jos ei paikkaa ole, niin sitten mennään tuonne ylös, missä on lehterillä vielä pikkaisen tilaa. Kaikki istuvat alas. Me luodaan tänne sellaista hengellistä ilmapiiriä, missä me toden totta pääsemme käsiksi niihin hengellisiin voimiin, joita Paholainen on moniin laittanut ja joita me, te mukananne kuljetatte. Ja sen takia kuuntele tarkkaan opetusta.

---

Tänään on hyvin tärkeä ilta. Te kaksi voitteko istua alas siinä, jookosta. Ja takana olevat, istukaapa alas. Me tarvitaan sellainen Pyhän Hengen rauha ja ilmapiiri tänne, koska olemme toden totta nyt äärimmäisen tärkeitten rukousaiheitten ääressä ja me tarvitsemme sen varustuksen, jolla me lähdemme liikkeelle.

Otan ensinnä Luukas 17 [po. Matteus 17]. Mitä Jeesus teki? Jeesus käski ankarin sanoin pahan hengen poistua, ja se lähti pojasta. On kysymyksessä nuori ihminen. Se lähti pojasta. Mitä tapahtui, kun paha henki lähti. Siitä hetkestä lähtien poika oli terve.

Katsotaan Markus 5:8. Jeesus oli käskemässä saastaista henkeä lähtemään miehestä. Mies, joka kuljettaa saastaista henkeä sisimmässään.

Sitten Luukas 13:11. Siellä oli nainen, jota kahdeksantoista vuotta oli vaivannut sairauden henki. Hänen selkänsä oli pahasti köyryssä, eikä hän kyennyt suoristamaan itseään. Selkäkipuinen nainen, jota vaivaa paha henki, sairauden henki.

Vielä Luukas 8. Jeesus oli käskemässä saastaisen hengen lähteä miehestä. Se oli jo pitkän aikaa pitänyt miestä otteessaan. Hänet oli köytetty ja kahlehdittu, että hän pysyisi aloillaan, mutta kerran toisensa jälkeen hän oli katkonut siteensä ja pahan hengen ajamana paennut ihmisten ilmoilta.

Aika vahvaa tekstiä. Ja voin kertoa omasta kokemuksestani, että tänäänkään etpä näe siinä ympäristössäsi enkä täällä rukoushuoneessa[?], koska en näe päältäpäin, kuka kantaa tuota pahaa henkeä sisimmässään. Et näe sitä, kuka istuu tänään vieressäsi, jonka sisimmässä on paha henki. Se ei näy. Monta kertaa suloinen ihminen voi olla riivattu. Suloinen ihminen päältäpäin katsottuna voi olla todellakin pahan hengen kätyri.

Kuinka moni täällä teistä kärsii tuon kuoleman valtiaan, tuon Saatanan rusikoimisesta omassa ruumiissaan. Kuinka moni täällä on itse henkilökohtaisesti aiheuttanut oman sairautensa tai sen ongelman, jonka kanssa pyörit vuodesta, vuodesta toiseen. Kuinka moni tietää, paljonko siinä on Paholaisen, Saatanan vaikutusta, minkälaisia ongelmia sinä tai läheisesi tällä hetkellä kantavat. Kuinka moni täällä uskoo, että niitä jotka uskovat, että onko siellä myöskin pahojen henkien vaikutusta. Ei tartte nostaa kättä ylös. Käsittelen tätä asiaa niin, että katsotaan, minkälaisella mielellä olet hetken kuluttua.

Mistä tiedät, että sinussa voi olla tuon pahan hengen jälkiä tai missä alueella paha henki sinua todennäköisesti hyökkää. Puhun nyt sinulle. Mä todella kohdistan nämä sanat jokaiseen täällä yksittäin.

Otan Ilmestyskirjan 12:9. Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä - hänet syöstiin mihin? Tänne maan päälle, tänne meidän joukkoomme. Hän on ja pysyy täällä. Hän on niin kauan kuin Jumala sen on tarkoittanut.

Tuo Paholainen on omalla kohdallani - kaksi tosiaan kauheata kertaa, jossa Paholainen on yrittänyt tappaa, ja hän on todella tuo kuoleman ja kaiken saastan ja vihan lähde täällä maan päällä. Täällä Ilmestyskirjassa sanotaan se niin selvästi, että Saatana on laskeutunut teidän luoksenne ja se on raivon vallassa. Yhden ainoan Saatanalle mieluisen kirjan hävittäminen sai aikaan sen, että seuraavana yönä taistelin henkihieverissä Saatanan kuristusotteessa - minä, pikkuinen Pirkko Jalovaara. Ja aivan todellinen saatanallinen hyökkäys. Sen takia, niin kuin näitte tuosta, se on raivon vallassa. Se on raivon vallassa. Se yrittää kaikella sillä kapasiteetilla, mitä sillä ikinä on käytettävissään, se yrittää puuttua myös tähän meidän fyysiseen olemukseen. Sanon tämän omasta kokemuksestani, koska olen tuntenut ne Saatanan kädet tässä kaulan ympärilläni kuristusotteessa niin, että hengitys oli juuri ja juuri salpautumassa. Tuon yhden kirjan, yhden ainoan kirjan hävittäminen sai aikaan tällaisen hyökkäyksen. Yksi ainoa kirja ja yrittää tappaa.

No nyt tuo kysymys, että mihin se Paholainen sinussa hyökkää. Eipäs pääse uskovaan ihmiseen; täällä helposti ajatellaan niin, että me kannamme todellakin sellaista suojaa, että sinne ei ole ikään kuin mitään rakoa tai reikää, eikä se varsinkaan pysty sairastuttamaan tavallista maan päällä kävelevää uskovaa ihmistä. Mitä se tekee? Millä tavalla se herättää tuota painetta ja painostusta? Ensimmäinen asia on se, että se tarjoaa epäuskoa sinun ajatuksiisi. Se tarjoaa sitä, että Jumala ei ole meille mitään. Jumala ei hallitse tätäkään iltaa, Jumalan voima ei ole täällä eikä Jumalan voima varsinkaan puutu siihen, mitä tuo Saatana tekee sinulle tai sinun lähimmillesi. Toinen asia, mihin Saatana hyökkää sinussa, ovat ne päätökset, joita joka päivä joudut tekemään. Joudut valitsemaan, kummalle puolelle haluat kallistua niitten päätösten kanssa. Se toinen puoli on se, että haluat olla uskova ihminen ja elää lähellä Jumalaa. Mutta se toinen puoli on se, että sittenkin teet ratkaisuja, jotka hyödyttävät sitä Paholaisen saatanallista työtä täällä maan päällä, niin kuin äsken luimme. Seuraava asia, mitä täällä tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä yrittää tuhota; nuo ratkaisut ja päätökset ja mielellään vaikkapa koko tämän kirkon, kaiken koko hengellisen toiminnan täällä maan päällä. Tämä on se tavoite. Että tuhotaan tämä hengellinen toiminta ja tehdään sinut hengellisesti niin heikoksi, niin epäuskoiseksi, että olet yksi niistä, jotka eivät ikinä usko, että Saatana voisi käyttää sinua. Se todella koskettaa.

Toinen korinttolaiskirje 4. Tämän maailman jumala on sokaissut niin, että ihmiset eivät näe Kristuksen kirkkaudesta säteilevää valoa. Tätä tapahtuu kaiken aikaa täällä meidän uskovien, puhun uskoville ihmisille - uskovien ihmisten joukossa. Uskovat ihmiset eivät noin vain mene mukaan okkultismiin ja pornografiaan. Puhun siitä, mitä tapahtuu uskovan ihmisen päässä keskellä päivää, tavallisena sunnuntai-iltana.

No niin. Mielenkiintoinen kysymys: Voiko tuo saatanallinen voima rusikoida sinun terveyttäsi. Juuri äsken luimme, mitä tapahtuu ihmiselle, jolla on selkäkipu. Miksi hän on kyyryssä, köyryssä. Jeesus sanoo, itse sanoo, että hänessä on sairauden henki. Jeesus sanoo miehille: Sinussa on mykkä henki. Sinussa on kuurouden henki. Mikä henki sinussa tänään on? Tätä me kysymme rohkeasti ja hyvin päättäväisesti.

Tuo nainen, josta Jeesus sanoo, että hänessä on sairauden henki, hän ei ollut mitenkään aggressiivinen, hän ei ollut raivoissaan, hän ei huutanut. Ainoa ongelma, mikä hänellä oli Raamatun mukaan, on selkäkipu. Ja Jeesus sanoo: Sinussa on sairauden henki.

Uskon niin, että Paholainen ei todellakaan yritä kaikista uskovista tehdä hyökkääjiä ja aggressiivisia, mutta tuollaiset piirteet, jos löydät itsestäsi, mitkä ovat Paholaisen työtä sinussa. Erilainen panettelu, parjaus, jatkuva kritiikki, herjaus. Tällaiset ajatukset, ne tulevat Paholaisen ajatuksista, joka käyttää sinun suutasi niin, että ne tulevat ulos. Ne ovat Paholaisen syöttämiä ajatuksia sinun päähäsi. Sinun pääsi on kaiken aikaa Paholaisen kohteena niin, että nuo ajatukset työnnetään sinun päähäsi, ja sinä levität, olet kiltisti Paholaisen käytössä.

No, mutta osa ihmisistä sanoo, että paholainen ei pääse vaikuttamaan uskovaan ihmiseen. Nyt on tärkein asia. Kuuntele, mitä tältä illalta haluan sinulle sanoa. Että joka ikisen uskovan ihmisen täällä kirkossa Paholainen yrittää tehdä hengellisesti toimintakyvyttömäksi, joka ikisen ihmisen - sinut ja minut, me kaikki. Saatana yrittää saada sinut puuhailemaan, lipsumaan - kaikenlaista, mikä palvelee enempi hänen tarkoitusperiään kuin Jumalan tarkoitusperiä.

Kun tänään menet kotiisi, katso, kuinka paljon siellä on tavaraa, mikä palvelee saatanallisia tarkoitusperiä. Meidän ystävämme Micael ja Solveig, kun he tulivat uskoon, heidän kodistaan lähti kuusi säkkiä tavaraa kaatopaikalle. Inhottavia, saastaisia lehtiä ja horoskooppeja ja matkamuistoja ja tv-ohjelmia, kaikkea videoita, kaikkea tavaraa kuusi säkkiä kaatopaikalle. Olkaa tarkkoja, mitä ne palvelevat. Miksi sinun kotisi on ja taskusi on täynnä tavaraa, josta Saatana nauttii, kun kannat mukanasi. Miksi katselet niitä televisio-ohjelmia, jotka on tehty saatanallisilla tarkoitusperillä. Ja mikä on pakko sanoa - keskustelen niin monien uskovien ihmisten kanssa, että kuinka monet uskovatkin ihmiset ainakin salaa rakastavat niitä touhuja, niitä juttuja, mitä Paholainen rakastaa. Ainakin salaa, piilossa. Oikeastaan tuollaisessa tilanteessa siinä ei ole mitään, mitään pahaa tai pitää kokeilla tai pitää katsoa... Muista, että niin paljon tulee tuolta toiselta puolelta, tuolta Paholaisen puolelta.

Ettekö tiedä, sanotaan Jaakobin kirjeessä, että rakkaus maailmaan on vihaa Jumalaa kohtaan. Joka tahtoo olla maailman ystävä, asettuu Jumalan viholliseksi. Me näimme juuri; tämä maanpäällinen elämä on saatanallisessa hallintavallassa, ja rakastuminen siihen vie kovaa vauhtia poispäin Jumalasta.

Mitä uskallan vielä sanoa? Minkälaisia me uskovat olemme? Me uskovat olemme usein liian laiskoja vastustamaan Paholaista. Uskovat ihmiset ajattelevat helposti itseään; en viitsi käydä tuollaiseen hengelliseen sodankäyntiin todella vastustamaan tuota Paholaisen viekkautta ja sitä, että etsii kenet tahansa saisi ottaa käyttöönsä.

No, tärkeä kysymys: Miten ihmeessä me vastustamme, miten me voisimme tänään taistella saatanallista voimaa vastaan? Miten, miten se tapahtuu? Otan joitakin asioita, jotka itselleni tulee päällimmäisenä mieleen. Ensimmäinen on se, että haluaisin niin kovasti toimia yhdessä sinun kanssasi. Ymmärrätkö tämän, että en voi olla täällä kirkon alttarilla ainoa, joka lähtee tappelemaan Saatanan aiheuttamia ongelmia, sairauksia, kaikkea sitä pahuutta vastaan. Pyydän sinua, älä jätä minua tänään yksin kamppailemaan tänne alttarille. Tarvitsen koko tämän joukon; kaikki, jotka olette täällä. Me olemme paljon vahvempia yhdessä ja me voimme tällä tavalla pysäyttää sitä, mikä hyödyttää Paholaista. Että se joka kieltää tänäänkin tuon; että typerä Pirkko Jalovaara menee niin kuin vapauttamaan näitä riivattuja. Mikä typerys; laittaa tuollaisen otsikon, laittaa tuommoisen ilmoituksen Kirkko ja kaupunki -lehteen. Saat ihan vapaasti nauraa minulle, mutta olen tosissani tässä tehtävässä - mikä on Jumalan antama tehtävä - ja kaikella voimalla, kaikella sillä hengellisyydellä, mikä minusta tänään irtoaa. Minulle saa nauraa, mutta minä en luovuta enkä lopeta tätä kamppailua.

Luukas 14. Jos kuningas on lähdössä taisteluun toista kuningasta vastaan, niin kai hän ensin istuutuu harkitsemaan, pystyykö hän kymmenellätuhannella miehellä kohtaamaan vihollisen, joka on tulossa kahdenkymmenentuhannen miehen voimalla. Me olemme valtava joukko, teitä on tänään. Tulkaa mukaan taistelemaan. Varustetaan sellainen rintama, että todella monilta, monilta tuhoutuu nuo pienet ja isommat demonit. Pikku demonit lähtee helposti liikkeelle, mutta isompien kanssa tekee monta kertaa tiukkaa. No sitten kysyn, että jos tulet mukaan, kuinka vahvoja me olemme yhdessä. Tänään me todellakin otamme esille sen, miten vain Jeesus voi meitä vapauttaa. En tiedä, kuinka pitkälle tuo Saatanan kuristus olisi voinut mennä omalla kohdallani, mutta heti kun osasin, ymmärsin sanoa "Jeesus", se joutui väistymään.

Matteus 12:29. Kuuntele, miten tänään tapahtuu vapauttaminen. Jeesus itse kysyy, kuinka kukaan voi tunkeutua väkevän miehen taloon ja ryöstää hänen tavaroitaan, ellei ensin sido häntä. Vasta sitten hän voi ryöstää talon ja tavarat. Ja Jeesus sanoo: Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan. Joka ei minun kanssani kokoa, se todellakin hajottaa.

Mikä on tuo vahva mies? Mistä Jeesus tässä puhuu? Kuka pitää sitoa? Saatana. Vahva mies on Paholainen. Ja me tiedämme sen, miten Paholainen pitää tällä tavalla ihmistä sidottuna. Ihminen, joka on sidottu Paholaiseen kiinni, se pidetään irti Jumalasta. Se on se tarkoitus tänäänkin. Irti Jumalasta, sidottuna Paholaiseen. Paavali sanoo, että meidän tulee toimia aivan samalla tavalla kuten Jeesuskin toimi. Ja Jeesus itse pyytää meiltä, sinulta, tätä samaa. Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät. Meidän todellakin kuuluu sitoa, hyökätä vastaan - ei ihmistä vastaan, joka on Saatanan sitoma, vaan sitä Paholaista vastaan, joka on todella tämän ihmisen käytettävissä.

Me tiedämme helposti, että Paholainen luulee olevansa tänäänkin niskan päällä. Niin kuin Eeva-Liisa puhui, joku pelkää jo koko aihetta, ettei vaan ole niin pelottavia nämä asiat ja taistelut. Mutta mitä saan lukea, Hesekiel 12. Kuuntele, miten Paholainen tietää nytkin sinun ajatuksesi, millä asenteella olet tänään tulossa rukoukseen. Hesekiel 28. Sinä olet täydellisistä täydellisin, täynnä viisautta, itse kauneus. Näin nimitetään, määritellään Paholainen. Täynnä viisautta. Hän on täynnä viisautta. Hän tietää sinun elämästäsi niin paljon, että me emme tule sitä aina ajatelleeksi.

Tärkein kysymys itselleni on aina silloin, kun kamppailen näiden voimien kanssa, että mikä on se voima, jolla me vapaudumme tai vapautamme Paholaisen otteesta. Mitä etua meille siitä on, että itse vapautuu tai vapauttaa jonkun toisen ihmisen Paholaisen otteesta. Kun me vapaudumme Saatanan otteesta, siinä on muutamia tärkeitä periaatteita tätäkin iltaa varten. Ensimmäinen tärkein on se, että Jumala on meidän puolellamme. Jumala on meidän puolellamme. Hän puolustaa juuri tuossa hyökkäystilanteessa. Psalmi 81. Ei kukaan korkeuksissa ole Herran vertainen. Ei kukaan, ei mikään, ei ikinä, ei koskaan tule olemaan. Ja Paholainen on valheen isä. Silloin jos me puhumme totuutta, Paholainen joutuu häpeään, koska kaikki tulee todella hänenkin silmiensä edessä. Hän tulee näkemään lopulta Jumalan suuruuden.

Koko ajan puhun niin kuin tämä Raamattu puhuu. En ole hyökkäämässä sinua enkä ketään muitakaan vastaan. Joka ikinen jae, jonka olen tänään ottanut ja jolla me todella taistelemme, ne on Raamattuun kirjoitettu.

Toisen Korinttolaiskirjeen 2. luku. Jottei Saatana pääsisi meistä voitolle. Hänen juonensa me kyllä tiedämme. Jos me toimimme tuon Jeesuksen esimerkin mukaisesti, tuossa vapauttamistilanteessa me toimimme - ainakin itse toimin aika pitkälti samalla tavalla kuin siinä tilanteessa, jossa rukoilen parantumista.

Kuunnelkaa, miten Jeesus auttaa sairasta ihmistä, mitä hän tekee.

Luukas 4. Jeesus kumartui hänen ylleen ja käski kuumetta, ja se lähti hänestä. Jeesus käski kuumetta ja se lähti hänestä. Ajattele sitä, että tänään rukoustilanteessa meidän, todellakin meidän sanamme riittävät käskemään tuota Paholaista, että me sidomme. Kun me sidomme, meidän sanamme riittävät sitomaan nuo Paholaisen voimat tuossa ihmisessä. Olen nähnyt tällaisia vapauttamistilanteita, joissa ihminen menee aivan kuin solmuun, koska hänessä sidotaan niitä demonisia voimia. Ne sidotaan, niiden käsketään lähteä, ja me toimimme sillä mielettömällä auktoriteetilla, mitä Jeesus meille on.

Matteus 17. Jeesus käski ankarin sanoin pahan hengen poistua, ja se lähti.

Markus 1. Jeesus käski henkeä ankarin sanoin: Vaiti! Lähde hänestä! Huutomerkit perässä elikä Jeesus on todella kaikella voimalla, äänellä ja auktoriteetilla käskenyt ja se lähti.

Se tilanne, että demonit alkavat puhua; ne alkavat tuoda itseään esille, tai että ymmärrät, että tässä on todellakin taustalla demoniset voimat ja se rusikoiminen, mikä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Se on todellakin Jumalan työ, niin että meidän silmämme avautuvat ja korvamme kuulevat.

Mielenkiintoista on se, että se rakkaus on asenne. Kun katson teitä ystäviä edessäni, näen paljon kasvoja, teillä on - silmät tuikkii ja sydän on täynnä innostusta ja rakkautta ja uskoa ja luottamusta. Se on todella, tuo rakkauden yhteydenvoima on jotakin, johon Paholainen ei pääse käsiksi, koska ei osaa toimia rakkaudessa, ei osaa toimia niin, että pääsisi tavalla tai toisella käsiksi meihin silloin, kun meillä on tuo rakkaus vaikuttavana voimana.

Hyökkäysten täytyy tulla. Jeesus oli niiden kohteena. Uskovat ihmiset ovat niiden kohteena. Pahat ihmiset ovat niiden kohteena, ja hyvät ihmiset ovat niiden kohteena.

Apostolien teot 10:38. Te olette kuulleet Jeesuksesta, nasaretilaisesta, jonka Jumala voiteli Pyhällä Hengellä ja voimalla ja paransi kaikki, jotka olivat joutuneet Paholaisen valtaan.

Otan tänään näin paljon esimerkkiä siitä, että on kysymys parantumisesta, vapauttamisesta. On kysymys kokonaan uudesta elämästä juuri sen takia, että me haluamme tänään todella auttaa, vapauttaa nekin, jotka ovat vuodesta, vuosikymmenestä toiseen kantaneet jotakin niin suurta taakkaa, minkä Paholainen on niskaasi laittanut. Tuo mieletön auktoriteetti, jota Jeesus meille antaa, se on - mistä se on peräisin? Miksi me olemme tänään näin vahvoilla; miksi itse olet tänään? Saat todella luottaa siihen, että jotakin suurta tulee tapahtumaan sinunkin kohdallasi.

Kuuntele Heprealaiskirje 2. Siten hän, Jeesus, kykeni kuolemallaan riistämään vallan kuoleman valtiaalta, Saatanalta, ja päästämään vapaiksi kaikki, jotka kuoleman pelosta olivat koko ikänsä olleet orjina. Niitä, jotka uskovat, seuraavat ne merkit, että me vapaudumme Paholaisen kaikesta pahaa aiheuttavasta voimasta. Paholainen ei ole turhan takia saanut tuota nimitystä: paholainen, paholainen. Ja miksi Jeesus teki niin paljon työtä, että Hän halusi vapauttaa ihmisiä. Hän ei ole tänäänkään liikkeellä ilman, että Hän haluaa vapauttaa ja hoitaa ja auttaa ja vahvistaa sinua.

Tehdään niin, että laitetaan silmät kiinni. Lähdetään hyökkäämään kaikella kalustolla Paholaisen voimia vastaan ja kiitetään siitä, että Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan.

Herra me kiitämme siitä, että Sinä Jeesus otat tämän koko tilanteen ja tilaisuuden nyt hallintavaltaasi. Herra tule Sinä ja katso meidän sydämeen, katso meidän ruumiiseen, katso meidän henkeen ja sieluun. Ja Herra Sinä näet täällä niitä, jotka ovat väärällä tavalla sitoutuneet johonkin sellaiseen, mikä tulee Saatanalta. Herra, me haluamme tunnustaa tuon yhteyden Paholaisen kanssa.

Mietipä hiljaa, pidä silmät kiinni ja tunnusta Jeesuksen kasvojen edessä, minkälaiset tekijät sinun elämässäsi pitäisi Jeesuksen verellä puhdistaa. Herra pyhällä verelläsi puhdista, Pyhällä Hengelläsi täytä. Herra, me käsketään kaikkea sitä saastaa, mikä meidän elämään on kertynyt, me halutaan sitoa se Jeesuksen nimessä ja sovintoveressä. Me halutaan sitoa se paha; ne sairaudet, jotka on peräisin saatanallisesta voimasta tai läheisyydestä. Herra, me käsketään niiden lähteä Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan nimessä.

Ja nyt mä pyydän oikein erityisesti katsomaan sellaisiin sairauksiin, missä olet pitkään käyttänyt lääkkeitä ja ne lääkkeet on ikään kuin sumentanut sen tietoisuuden, että Saatana on päässyt tunkeutumaan sinun sisääsi. Lääkkeet on yksi tapa, jota Paholainen käyttää, jotta pääsee todella sinun sisimpääsi, henkeen, sieluun ja ruumiiseen.

Herra me katsotaan niihin, jotka ovat omalla elämäntavallaan, riippuvuuksillaan ja syömisillään, juomisillaan avanneet tuon kanavan Saatanan voimia vastaan, että tervetuloa Saatana. Täällä on yksi ruumis, saat tehdä mitä haluat minulle.

Ja Herra me nyt sidotaan kaikki nuo riippuvuudet ja kaikki ne tekijät, jotka aiheuttaa, tuhoaa ruumista, ajattelutapaa ja sitä, että ihminen loittonee kaiken aikaa Jumalasta. Herra, me käsketään niitä sairauden henkiä, joita täällä moni kantaa mukanaan. Ei pelkästään selkäsairauden henkeä, vaan syövän henkeä ja kipujen henkiä ja demonisia voimia, jotka on saanut tuon sairauden alun ja joka etenee, etenee ilman, että ymmärrät, mistä se on tullut. Me sidotaan kaikki ne sairauden henget, mitkä on tässä kirkkosalissa. Jeesuksen nimessä me käsketään niitten lähteä.

Ja me kiitetään Herra siitä, että Sinulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

Herra anna kokea nyt se vapautuminen, että se sairauden henki poistuu, se lähtee pois sinusta, Jeesuksen nimessä. Jeesuksen nimessä. Herra me käsketään niitä sairauden henkiä pois. Niin kuin Jeesus Sinä tiesit, että tavallinen sairaus voi olla peräisin saatanallisesta hengestä.

Herra me käsketään myöskin niitä pelon henkiä ja masennuksen henkiä ja epävarmuuden henkiä ja kaikkia henkiä, jotka sitoo meitä ihmisenä. Jeesuksen nimessä me sidotaan niitä, me käsketään niitten lähteä. Me ei säälitä niitä, me ei voivotella niitten kanssa. Me ei paijata niitä, vaan me käsketään niitä Jeesuksen nimessä: häipykää, poistukaa, jättäkää joka ikinen ihminen rauhaan, joka niistä kärsii. Jeesuksen tähden, Pyhän Hengen voimalla ja Jeesuksen rakkaudella.

Herra me nähdään, täällä on monia, jotka elää toistensa kanssa ristiriidassa sen takia, että Saatana syöttää sinun päähäsi ajatuksia. Sellaisia ajatuksia missä, joka kylvää ristiriitaa kahden tai useamman ihmisen välille. Jeesuksen nimessä Herra me sidotaan kaikki nuo ristiriitaa aiheuttavat henget, kaikki vihan henget, kaikki ne, missä tuhotaan toista ihmistä, kaikki ne sanat, jossa käytetään Saatanan syöttämää valhetta. Jeesuksen nimessä Herra me sidotaan nuo henget ja me käsketään niitten lähteä.

Herra kiitos siitä, että Pyhän Henkesi kautta Sinä olet ainoa, joka voi puhdistaa meidät kaikesta ristiriidasta, aggressiivisuudesta ja sairaudesta ja Paholaisen vaikutuksesta ja heikkouden hengistä.

Ja Herra täällä tänäänkin on joku jolla on - joka on niin kauan - kolmekymmentä vuotta sinun ruumistasi on rusikoinut todelliset kivut. Pelkkää kärsimystä kolmekymmentä vuotta. Nyt me sidotaan tällaisia kivun henkiä ja niitten me käsketään lähteä. Ja kuinka moni täällä todella rypee voimattomuudessa, ilottomuudessa; oma hengenelämä on kuin kalpea varjo siitä, mitä se voisi olla, ja Raamattuun on niin vaikea tarttua. Ei viitsi lukea sanaakaan Raamatusta. Herra me sidotaan tällaisia laiskuuden henkiä, jotka tuhoaa ihmisen hengenelämää. Jeesuksen nimessä käsketään niitten lähteä.

Täällä on monilla Saatana syöttänyt päähän ne ajatukset, että usko Jumalaan ei ole enää niin suuri asia, kuin mitä se todellisuudessa on, että yhteys Jumalaan vie ikuiseen elämään. Yhteys Saatanaan, mihin se vie sinut. Herra, me rohkeasti kysytään ja me halutaan vapauttaa ne, jotka Kristus haluaa vapauttaa. Jeesuksen nimen tähden.

Täällä on joku, jonka läheinen on nyt parastaikaa sairaalakunnossa juomisen takia. Jeesuksen nimessä Herra me todella sidotaan kaikkia riippuvuuden henkiä.

Jonkun sormet on joka ikinen päivä kiinni tietokonenappuloissa ja pornokanavilla. Herra me sidotaan kaikki nämä saastaiset henget ja me käsketään niitten lähteä.

Täällä on moni, joka tukehduttaa itsensä lääkkeillä. On oikein pakkomielle, mitä Saatana vierestä hymyillen katselee, että pitää työntää kourakaupalla lääkkeitä suuhun. Jeesuksen nimessä Herra me vapautetaan, me kerta kaikkiaan me rukoillaan se voima vapautua kaikesta siitä, mikä on tullut; pakkomielle työntää suusta sisään ruokaa ja lääkkeitä ja kaikkea saastaa. Jeesuksen nimessä Herra me nyt rohkeasti kuunnellaan, mitä valhetta Paholainen työntää sinun päähäsi.

Täällä on joku, joka jatkuvasti kärsii. Tarkoitat hyvää ja joku toinen todella kääntää sen valheeksi. Kuka se on se toinen ääni? Se on saatanallinen voima, joka on kuin käärmeen pää ja yrittää murtaa sinut ihmisenä. Jeesuksen nimessä Herra vapauta Sinä Pyhän Henkesi kautta.

Täällä on joku, jonka kotiin joku nuori kantaa kaiken aikaa tällaista saatanallista törkyä. Pahoja kuvia, ja todella koko koti on täyttynyt tällaisella Paholaisen roinalla. Joku tosiaan kokee aivan kuin olisi jollakin tavalla myrkytetty, on niin paha olo, että Jeesuksen nimessä Herra me rukoillaan, että vapauta Sinä pahoista hengistä. Me rukoillaan kaikesta sydämestä, että Jeesus-rakas, auta meitä sitomaan nämä henget. Jeesus-rakas, Sinun nimesi kirkastamiseksi. Herra me todella sidotaan kaikki se saatanallinen paha. Pyhä Henki tule ja kosketa nyt jokaista päästä varpaisiin. Jeesus, Sinun nimesi kautta me käsketään kaiken tuon pahan lähteä meistä.

Pidä silmät kiinni, sydän auki, tunnusta Jumalan edessä se, mikä sitoo sinua pahuuteen. Ole rohkea ja tunnusta se. Jeesus on täällä keskellämme ja Hän näkee ja kuulee. Ole rohkea, pidä silmät kiinni ja todella kaikesta sydämestä sanoudu itse irti siitä, mihin Saatana on sinua vienyt. Samalla Oskar laulaa, mutta jatka sinä rukousta. Pidä kiinni silmät ja uppoudu Jeesuksen läsnäoloon. Se vapautuminen todella tapahtuu hengen, sielun ja ruumiin alueella. Jumala on suuri. Voiko kukaan, kukaan rakastaa tätä kurjaa maailmaa. Jumala vapauttaa juuri sinut. Silmät kiinni, sydän auki ja Oskar jatkaa.

---

Sanoen sydämesi syvyyksistä, että oma kallis rakas Jeesus. Oma kallis rakas Jeesus. Tässä on minun elämäni tällaisena kuin se on. Ei vain voi sille mitään, että on niin paljon painetta[?], paineita ja kipuja ja on monta kertaa epätoivoa. Herra, tässä on minun elämäni. Haluan antaa itseni Sinun käteesi. Haluan luottaa siihen, että Jumala rakastaa minuakin. Herra pyhällä verelläsi puhdista, Pyhällä Hengelläsi meidät täytä. Kiitos, Jeesus. Meistä jokainen kelpaa Sinulle. Anna meille anteeksi, jos jotakin on pahaa, mutta me ei ymmärretä ja josta me ei päästä irti. Jeesus tässä on minun elämäni. Ohjaa ja johdata eteenpäin. Tee rohkeaksi ja taistelemaan kaikkea pahaa vastaan. Oma kallis rakas Jeesus, tule meihin, vaikuta meidän kautta ja rakasta Sinä meitä. Aamen.

---

Silloin kun aloitin tällaista hengellistä työtä niin, meni aika pitkän aikaa, että jouduin niin monta kertaa todistelemaan, että tämä työ, mitä teen, on Jumalasta; että olen Jumalan asialla, ja haluan antaa tähän itsestäni niin paljon kuin irti lähtee. Joskus tuntui erikoiselta; joku kysyi, että oletko edes uskossa, milloin olet tullut uskoon ja minkälainen tuo sinun uskosi oikein on. Kaikki nämä, kohta 27 vuotta olen opiskellut tätä Raamattua. Olen halunnut löytää sieltä niitä eväitä, mitä Jumala on antanut ja tähän rukoustyöhön laittanut. Teidän monien kanssa ollaan kuljettu pitkä tie ja haluan jatkaa niin kauan kuin Jumala sen tarkoittaa. Tulkaa mukaan ystävät tähän työhön. Tulkaa rukoilemaan. Tulkaa luottamaan siihen, että tämä on Jumalan juttu. Tulkaa kannustamaan silloin, kun itse on heikoilla - ja tulkaa todellakin rohkaisemaan silloin, kun on pikkaisen väsynyt ja kiireinen.--------------------
Copied from here
Kopioitu täältä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 11641  Pe 22 Maa 2013, 3:00 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus Pirkon puheesta:

Lainaus:
Tuo Paholainen on omalla kohdallani - kaksi tosiaan kauheata kertaa, jossa Paholainen on yrittänyt tappaa, ja hän on todella tuo kuoleman ja kaiken saastan ja vihan lähde täällä maan päällä. Täällä Ilmestyskirjassa sanotaan se niin selvästi, että Saatana on laskeutunut teidän luoksenne ja se on raivon vallassa. Yhden ainoan Saatanalle mieluisen kirjan hävittäminen sai aikaan sen, että seuraavana yönä taistelin henkihieverissä Saatanan kuristusotteessa - minä, pikkuinen Pirkko Jalovaara. Ja aivan todellinen saatanallinen hyökkäys. Sen takia, niin kuin näitte tuosta, se on raivon vallassa. Se on raivon vallassa. Se yrittää kaikella sillä kapasiteetilla, mitä sillä ikinä on käytettävissään, se yrittää puuttua myös tähän meidän fyysiseen olemukseen. Sanon tämän omasta kokemuksestani, koska olen tuntenut ne Saatanan kädet tässä kaulan ympärilläni kuristusotteessa niin, että hengitys oli juuri ja juuri salpautumassa. Tuon yhden kirjan, yhden ainoan kirjan hävittäminen sai aikaan tällaisen hyökkäyksen. Yksi ainoa kirja ja yrittää tappaa.

-- En tiedä, kuinka pitkälle tuo Saatanan kuristus olisi voinut mennä omalla kohdallani, mutta heti kun osasin, ymmärsin sanoa "Jeesus", se joutui väistymään.


Joillekin onnellisille Saatana, Paholainen, on kuin epätodellinen satuolento, mutta sen läsnäolon kokeneille kaikkea muuta; järkyttävä kokemus, jonka muistaa lopun ikänsä ja jota ei haluaisi kokea ikinä enää uudestaan.

Antti Eskola on kirjoittanut omasta kauheasta kokemuksestaan kirjassaan Tiedän ja uskon. Minä koin tuon parikymppisenä herättyäni yhtenä aamuna kylmään kosketukseen. Nukuin vasemmalla kyljelläni ja joku nyhti minua oikeasta käsivarresta hereille. Vähitellen heräsin ja näin edessäni vaaka-asennossa maailman epämiellyttävimmän harmaan hahmon, jonka silmät porautuivat omiin silmiini, joka oli niin kiinni minussa, että aivan kuin se olisi ollut työntymässä minuun. Säikähdin valtavasti, heitin peiton päältäni, sydämeni takoi, mutta hahmo alkoi haihtua jo pois.

Pelkäsin vuosikausia, että se tulee takaisin, ja tiedän sen olevan yhä edelleen olemassa, mutta Jumala on turvani.

On suuri virhe pitää pahaa satuna; se ei ole sitä, vaan todellista pahuutta.

Herra siunatkoon ja varjelkoon meitä. Hyvää yötä, Jeesus myötä..._________________

Viesti kopioitu täältä


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Pe 29 Tou 2015, 14:38, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 11642  Pe 22 Maa 2013, 13:33 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 22.3.2013 klo 2.00 kirjoitti:

Joillekin onnellisille Saatana, Paholainen, on kuin epätodellinen satuolento, mutta sen läsnäolon kokeneille kaikkea muuta; järkyttävä kokemus, jonka muistaa lopun ikänsä ja jota ei haluaisi kokea ikinä enää uudestaan.

Antti Eskola on kirjoittanut omasta kauheasta kokemuksestaan kirjassaan Tiedän ja uskon. Minä koin tuon parikymppisenä herättyäni yhtenä aamuna kylmään kosketukseen. Nukuin vasemmalla kyljelläni ja joku nyhti minua oikeasta käsivarresta hereille. Vähitellen heräsin ja näin edessäni vaaka-asennossa maailman epämiellyttävimmän harmaan hahmon, jonka silmät porautuivat omiin silmiini, joka oli niin kiinni minussa, että aivan kuin se olisi ollut työntymässä minuun. Säikähdin valtavasti, heitin peiton päältäni, sydämeni takoi, mutta hahmo alkoi haihtua jo pois.

Pelkäsin vuosikausia, että se tulee takaisin, ja tiedän sen olevan yhä edelleen olemassa, mutta Jumala on turvani.

On suuri virhe pitää pahaa satuna; se ei ole sitä, vaan todellista pahuutta.

Herra siunatkoon ja varjelkoon meitä. Hyvää yötä, Jeesus myötä...

Sanotaan niin, että kun katsoo pahaa, se katsoo takaisin.

Viime yönä kävi niin. Pelko ei ollutkaan häipynyt minnekään.

Oli virhe kirjoittaa yötä vasten tuollaista, sillä aloin pelätä uudestaan. Muisto yli kolmenkymmenen vuoden takaisesta kokemuksesta ei ollut häipynyt minnekään, se oli ollut minulle todellinen kokemus. Se oli tapahtunut oikeasti.

Mentyäni yöllä kolmen maissa nukkumaan uni ei tullutkaan. Minusta oli inhottavaa kääntyä seinää vasten, jos niskani taakse tulisi Joku, tuo paha inhottava olento. Piti kääntyä vahtimisasentoon huoneen keskustaan päin. Rukoilin hartaasti, mutta sydämessäni oli pelko, joka esti nukahtamasta. Paha oli liiankin todellista. Olin vielä puoli viiden aikaan hereillä.

Yö ei ollut virkistävä, olin pelännyt pahaa ja nukkunut vain muutaman tunnin. Aamulla kirjoitin aamusivuihini kaiken; kokemuksen tuosta pahasta ja myös enkelikokemukseni, joka tapahtui kuukausi pari ennen. Halusin kirjoittaa ne käsin paperillekin, etteivät olisi vain sähköisesti jossain. En minä ole täällä ikuisesti kirjoittelemassa, on tärkeää tallettaa kaikki merkityksellinen. Kuvasin jopa sijaintini huoneessa noiden sattuessa, vaikka kirjoittaminen oli raskasta. Oikeilla kokemuksilla on aika ja paikka, kuten noillakin._________________

Viesti kopioitu täältä


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Pe 29 Tou 2015, 14:40, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 11643  La 23 Maa 2013, 0:58 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Antti Eskola on kirjoittanut omasta kauheasta kokemuksestaan kirjassaan Tiedän ja uskon.

Piti oikein etsiä kirja käsiin ja skannata tuo kohta:

Lainaus:
Siitä on muutama vuosi ja tapahtumapaikkana, kuten näissä useimmiten, oma vuode, jossa yöllä havahtuu siihen, että ovensuussa seisoo Joku. Minun ilmestyksessäni se ei ollut Jumala, vaan tajusin hetkessä, että se oli Paha. Ensin kirjaimellisesti hyydyin pelosta, sitten jotenkin tiesin, että lukitusta ulko-ovesta ei ollut tullut sisään kukaan ihminen, minkä jälkeen keskityin ponnistuksiin torjua Olennon lähestyminen ja häätää se ulos makuuhuoneesta. Muistan, että se ensin uhkasi tulla minua kohti, sitten hitaasti pysähtyi, huojui ja vastahakoisesti liukui tai haihtui ulos ovesta. Nousin, sytytin valot, varmistuin ettei asunnossa todella ollut ketään ja nostin varmuusketjun uraansa, mitä en normaalisti koskaan tee. Siitä, että Paha oli minulle olennoitunut, olin täysin varma.

-- Olin alkanut omaksua ajatuksen, että jos sanoisimmekin kaiken hyvän olevan peräisin Jumalasta, niin kaikki paha olisi ihmisen aikaansaamaa. Niin suunnittelin vastaavani lapsenlapsillenikin, jos he asiasta joskus kyselisivät.

Nyt käsitykseni muuttui ja aloin ajatella, että jos on olemassa näkymätön maailma, siellä on Jumalan lisäksi myös Paha. Millä tavalla, missä suhteessa Jumalaan, siitä minulla ei ole kiteytynyttä käsitystä. Asiaa täytyy miettiä. Pahan Olennon käynnin jälkeen ymmärrän kuitenkin, että jotkut voivat valita sen palvonnan kohteeksi ja imeä siltä voimaa rohjetakseen tehdä mitä kammottavimpia asioita. Itse asiassa huomaan, että tuossa on mallia kristityllekin, tehdä yhtä intohimoisesti samoin, mutta tasan päinvastaisessa suunnassa ja tarkoituksessa, Hyvän toteutumiseksi. Pahalla oli ja on tehtävänsä. Kiitoksia vain, että kävit ovellani, mutta älä tule toiste!

Antti Eskola:
TIEDÄN JA USKON
Otava 2003_________________

Viesti kopioitu täältä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10234  Pe 17 Tam 2014, 2:42 (GMT+3)  Aihe: Do not underestimate Satan's attacks - command Evil to leave. Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä - käske Pahan lähteä. Vastaa lainaamalla viestiäDo not underestimate Satan's attacks.
_______________

Muokattu otsikkoa:

Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä =>

Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä - käske Pahan lähteä


Translated the title in English.


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm To 25 Tou 2017, 15:12, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10235  Pe 17 Tam 2014, 3:02 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olin juuri vähän aikaa sitten polkemassa kevyesti kuntopyörää, kun tällainen ajatus, aihe, nousi mieleeni:

"Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä..." - Ja sama englanniksi.

Ohessa kuin vakuudeksi kuva ristiinnaulitusta Jeesuksesta, että kaikki ymmärtäisivät.

o o o

Ei kulunut aikaakaan tuosta, noista ajatuksista, kun kirjahyllystä tippui painava A4-kokoinen muovinen paperituki, johon olin kiinnittänyt rukoukseni kymmenen vuoden takaa.

En keksi luonnollista syytä painavan telineen tippumiseen hyllystä, jossa se on ollut tähän asti kuin tatti paikallaan.

Eikä siitä ole kauankaan, kun kirjahyllystä tippui kehystetty papyrukselle maalattu kuva egyptiläisestä naisesta, joka sekin oli aika raskas.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10236  Pe 17 Tam 2014, 3:22 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Eikä siitä ole kauankaan, kun kirjahyllystä tippui kehystetty papyrukselle maalattu kuva egyptiläisestä naisesta, joka sekin oli aika raskas.

Piti kertoa tuosta, mutten jaksa enkä ehdi kaikkea. Todennäköisesti aamusivuista löytyy jotain. Pengottava viikon pari taakse, kun jaksan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10237  Pe 17 Tam 2014, 3:54 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 17.1.2014 klo 2.02 kirjoitti:
Olin juuri vähän aikaa sitten polkemassa kevyesti kuntopyörää, kun tällainen ajatus, aihe, nousi mieleeni:

"Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä..." - Ja sama englanniksi.

Ohessa kuin vakuudeksi kuva ristiinnaulitusta Jeesuksesta, että kaikki ymmärtäisivät.

o o o

Ei kulunut aikaakaan tuosta, noista ajatuksista, kun kirjahyllystä tippui painava A4-kokoinen muovinen paperituki, johon olin kiinnittänyt rukoukseni kymmenen vuoden takaa.

En keksi luonnollista syytä painavan telineen tippumiseen hyllystä, jossa se on ollut tähän asti kuin tatti paikallaan.

Mistä moiset ajatukset? Ettei vain ikävistä kokemuksista...

Olin juuri hiki hatussa saanut kirjoitettua 16. päivän aamusivut, oikoluettua ne vasta kello yhden aikaan yöllä tämän vuorokauden puolella - höystettynä silkalla kärsimyksellä. Saatana piti minut kiireisenä yöhön asti ja kävi ojentamassa perään vielä käyntikorttinsa, että hän se oli, kunnia kuuluu hänelle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10239  Pe 17 Tam 2014, 4:55 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Mistä moiset ajatukset? Ettei vain ikävistä kokemuksista...

Olin juuri hiki hatussa saanut kirjoitettua 16. päivän aamusivut, oikoluettua ne vasta kello yhden aikaan yöllä tämän vuorokauden puolella - höystettynä silkalla kärsimyksellä. Saatana piti minut kiireisenä yöhön asti ja kävi ojentamassa perään vielä käyntikorttinsa, että hän se oli, kunnia kuuluu hänelle.

Ei se luovuta, en kyllä minäkään niin kauan kuin henki pihisee. Sitä paitsi Saatana on pelkkä luuseri, ja kaikki kunnia kuuluu Jumalalle, maan ja taivaan Luojalle, kaikkivaltiaalle Herrallemme.

Vain yksi sana riittää: Jeesus.

Hädässä, pelossa, tuskassa...

Lainaus:
Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla."

Ap. t. 4:12Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10241  La 18 Tam 2014, 0:36 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 17.1.2014 klo 2.02 kirjoitti:
Olin juuri vähän aikaa sitten polkemassa kevyesti kuntopyörää, kun tällainen ajatus, aihe, nousi mieleeni:

"Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä..." - Ja sama englanniksi.

Ohessa kuin vakuudeksi kuva ristiinnaulitusta Jeesuksesta, että kaikki ymmärtäisivät.

o o o

Ei kulunut aikaakaan tuosta, noista ajatuksista, kun kirjahyllystä tippui painava A4-kokoinen muovinen paperituki, johon olin kiinnittänyt rukoukseni kymmenen vuoden takaa.

En keksi luonnollista syytä painavan telineen tippumiseen hyllystä, jossa se on ollut tähän asti kuin tatti paikallaan.

Eikä siitä ole kauankaan, kun kirjahyllystä tippui kehystetty papyrukselle maalattu kuva egyptiläisestä naisesta, joka sekin oli aika raskas.

Henkimaailman asiat olivat tuoreessa muistissa tuollaisten tapahtumien jälkeen.

Ennen nukkumaanmenoa aloin siunata kaikki huoneet, koko kodin, ja käskin Jeesuksen nimessä ja veressä Pahaa lähtemään ja häipymään, jonka jälkeen mieleeni tuli seinänaapuri, joka oli omalla puolellaan aikaisemmin yöllä huutanut: "Lähde pois!" Henkimaailman olennot häiritsivät häntä taas, ei siellä hänen luonaan ollut ketään ihmistä. Viime aikoina hän oli huutanut taas enemmän ja minua alkoi hirvittää, minkälaiset voimat jylläävät aivan seinämme takana liikkuen esteettä kaiken läpi. Tajusin, että rukousta on laajennettava naapurinkin puolelle, ja käskin Pahaa Jeesuksen nimessä ja veressä häipymään naapurini luota ja hänen kotoaan.

Vasta sitten pääsin nukkumaan, ja vaikkei uni kovin rauhaisaa ollut, sain nukuttua enimmät väsymykset pois.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10242  La 18 Tam 2014, 0:53 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 17.1.2014 klo 2.22 kirjoitti:
Lainaus:
Eikä siitä ole kauankaan, kun kirjahyllystä tippui kehystetty papyrukselle maalattu kuva egyptiläisestä naisesta, joka sekin oli aika raskas.

Piti kertoa tuosta, mutten jaksa enkä ehdi kaikkea. Todennäköisesti aamusivuista löytyy jotain. Pengottava viikon pari taakse, kun jaksan.

Tänään ennen aamusivujen kirjoittamista aloin selata sivuja mapissa taaksepäin kysellen myös pojalta, muistaako milloin kehystetty papyruskuva tippui lattialle. Omasta mielestäni siitä oli jo vähän aikaa Pahan häiritessä tuolloin muutenkin, pojan mielestä se oli aivan vastikään. Selasin ja luin aamusivuja löytämättä mainintaa kuvan tippumisesta. Oli vaikeaa hyväksyä, etten olisi kirjoittanut mitään. Ilman merkintöjä olisi mahdotonta muistaa, milloin se oli. Pitäisi aina kirjoittaa kaikesta tärkeästä, mutta kirjoittamista on niin paljon... Harmitti vietävästi, kunnes silmäni osuivat kohtaan, jossa kerron kuin kerronkin asiasta. Huokaisin helpotuksesta; nyt ei ollut hätää mitään, kaikki oli tallella ja muistissa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10243  La 18 Tam 2014, 4:00 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 17.1.2014 klo 23.53 kirjoitti:
Tänään ennen aamusivujen kirjoittamista aloin selata sivuja mapissa taaksepäin kysellen myös pojalta, muistaako milloin kehystetty papyruskuva tippui lattialle. Omasta mielestäni siitä oli jo vähän aikaa Pahan häiritessä tuolloin muutenkin, pojan mielestä se oli aivan vastikään. Selasin ja luin aamusivuja löytämättä mainintaa kuvan tippumisesta. Oli vaikeaa hyväksyä, etten olisi kirjoittanut mitään. Ilman merkintöjä olisi mahdotonta muistaa, milloin se oli. Pitäisi aina kirjoittaa kaikesta tärkeästä, mutta kirjoittamista on niin paljon... Harmitti vietävästi, kunnes silmäni osuivat kohtaan, jossa kerron kuin kerronkin asiasta. Huokaisin helpotuksesta; nyt ei ollut hätää mitään, kaikki oli tallella ja muistissa.

Kaikki alkaa tammikuun alkupäiviltä.

Nousen perjantaina 3.1.2014 hyvissä ajoin kirjoittamaan aamusivuja ja huomaan keittiönpöydällä poikani kirjoittaman lapun, että on valvonut aamuun. Lapussa on aikaleimat 5.30 ja 6.30, kun on ollut vielä hereillä eikä ole saanut unta. "Ressukka; täytyy jutella hänen kanssaan, onko jotain, mikä painaa mieltä", ajattelen ja kirjoitan aamusivuihini.

Selaan aamusivujani sunnuntaihin 5.1.2014 asti, josta luen valvoneemme myöhään aamuyölle. Halattuamme ja toivotettuamme toisillemme jo hyvää yötä poika tulee kertomaan Pahan vainoavan häntä taas, jonka takia hän ei ollut saanut perjantain vastaisena yönäkään nukuttua. Varustan häntä Pahaa vastaan ja neuvon omasta kokemuksestani. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä käsken Pahaa häipymään kodistamme! Sitten poika menee omaan sänkyynsä, mutta tulee viereeni vähän ajan kuluttua uudestaan, jolloin opastan häntä taas. "Opetin Jeesus-rukouksen, jossa hengityksen tahdissa sisään- ja uloshengityksen aikana toistetaan Jeesus-sanaa. Olen käyttänyt sitä jo pitkään; niin kivuissa kuin kaikessa muussakin hädässä ja ahdistuksessa. Ripustaudun uupuneena Jeesukseen ja Hän kantaa. Matteuksen evankeliumissa 11:28-30 Jeesus sanoo: 'Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt'", kirjoitan aamusivuihini. Sanon pojalleni olevani ihan lähellä, jos hänelle tulee hätä, ja sitten hän menee omaan huoneeseensa. Myöhemmin kuulen hänen vetävän rullaverhoaan ja ajattelen hänen tuulettavan. Noustuani puolen päivän jälkeen ylös näen rullaverhon olevan edelleen ylhäällä ja tajuan hänen pelänneen yöllä. Mutta oli aika kirkasta jo ja kävin laskemassa verhon alas, että saisi nukuttua vielä ja paijasin häntä.

"Näinä kahtena yönä olen itsekin tuntenut Pahan läsnäolon, myös silloin edellisyönä omassa huoneessani mennessäni aamuyöllä nukkumaan. Mutta tein ristinmerkkiä enkä välittänyt siitä. Tajusin sen olevan hirvittävää pahaa, itse Saatana, mutten lähtenyt sen pelotteluun mukaan. En edes kylkeäni kääntänyt ripustautuessani Jumalaan, johon Pahalla ei ole mitään valtaa", kirjoitan ja pahoittelen aamusivuissani pahan pelotellessa poikaani, joka ei ole yhtä kypsä kuin äitinsä. "Herra, varjele lapsokaistani Pahan palavilta nuolilta. Kiitos siitä, että voimme aina luottaa ja turvata Sinuun. Aamen", kirjoitan ja rukoilen.

"Selvisi myös, että viime yönä hertsien aikaan siinä kahdelta kirjahyllystäni oli tippunut pieni kehystetty papyrukselle maalattu kuva lattialle", kirjoitin ja jatkoin vielä viidennen liuskan loppuun: "Emme keksineet asialle mitään luonnollista selitystä. Olen viime aikoina huomannut itsekin vastaavaa outoa kolistelua, mutta ole Sinä Herra kanssamme."
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10248  Su 19 Tam 2014, 20:50 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
"Selvisi myös, että viime yönä hertsien aikaan siinä kahdelta kirjahyllystäni oli tippunut pieni kehystetty papyrukselle maalattu kuva lattialle", kirjoitin ja jatkoin vielä viidennen liuskan loppuun: "Emme keksineet asialle mitään luonnollista selitystä. Olen viime aikoina huomannut itsekin vastaavaa outoa kolistelua, mutta ole Sinä Herra kanssamme."

Edellä lainausmerkkien sisällä on kohtia aamusivuistani 5.1.2014. Kerron, kuinka noin kahden aikaan yöllä kirjahyllystäni oli tippunut kehystetty papyruskuva lattialle. Itse en kuullut mitään, koska olin nukahtanut Rifen hertsien aikana poikani sänkyyn. Mutta poika oli kuullut yöllä kolahduksen ja huomannut aamulla kuvan makaavan maassa. Huomasin itse vasta myöhemmin, että puinen kehys, lasilevy ja papyruskuva ovat levällään lattialla. Ihmettelin sitä pojan kertoessa öisestä kolahduksesta. Mutta sain koottua kehyksen, lasilevyn ja kuvan kiinni uudestaan, ja nostin sen takaisin hyllyyn.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10249  Su 19 Tam 2014, 21:05 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tämä on todella ikävä aihe enkä haluaisi kirjoittaa tästä mitään. Muttei pään kääntäminen muualle auta, silloin Paha pääsee vahvistamaan vain asemiaan ja aiheuttamaan yhä enemmän tuhoa.

Kirjoitin tuolla toisessa ketjussa näin:

Admin 9.4.2013 klo 21.58 kirjoitti:
Mielestäni on naiivia, että aikuiset kieltävät pahan olemassaolon, vaikka jo lapset joutuvat siitä kärsimään. Jos pahaa ei haluta nähdä, sitä enemmän se saa tehdä tuhoaan.

Aikuisten pitäisi suojella lapsiaan pahalta, rukoilla heidän puolestaan ja siunata heitä. Kun oma lapseni lähti koulutielle, vilkutin hänelle ja tein vielä ristinmerkin perään. Hän ei nähnyt sitä, mutta saattelin hänet sillä "Herran haltuun" tässä ääriään myöten pahassa maailmassa. Viime aikoina osat ovat vaihtuneet, poika tekee ristinmerkkiä perääni, vaikken aina tiedäkään siitä mitään.

Kun olin lapsi, meillä oli serkkujen kanssa typeriä leikkejä mummon yläkerrassa. Mummo oli kertonut harrastaneensa teosofiaa ja alkanut nähdä kaikkea, jota ei kestänytkään ja lopettanut koko homman. Serkkujen kanssa huutelimme sängyn alle "Tule piru!" ja öisin pimeässä niitä olisi kuin kuhissut ympärilläni ja jouduin usein laittamaan lampun päälle. Tapakristityt aikuiset eivät puhuneet uskonnosta mitään eivätkä osanneet suojella.

Eikä paha ole jättänyt omaa lastanikaan rauhaan. Se on kiusannut häntä jo pienestä pitäen niin kuin kaikkia kristittyjä.

On suuri virhe elää kuin pahaa ei olisi olemassakaan. Juuri silloin se iskee heikoimpien ja pienimpien kimppuun, pedofiilien uhrien lukumäärä vain kasvaa jne. Luonnossakin, jos emo ei ole suojelemassa pentujaan, ne ovat vahvemmalle kaikkein helpoin saalis.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10254  Ke 22 Tam 2014, 14:54 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 19.1.2014 klo 20.05 kirjoitti:
Tämä on todella ikävä aihe enkä haluaisi kirjoittaa tästä mitään. Muttei pään kääntäminen muualle auta, silloin Paha pääsee vahvistamaan vain asemiaan ja aiheuttamaan yhä enemmän tuhoa.

Eilen aamulla täällä oli rullaverhot ylhäällä taas. Pojan huoneessa siis. Myöhemmin poika kertoi, että heti nukkumaan mennessä olisi tullut kuin pimeä, kylmä pilvi hänen lähelleen. - Etkö muistanut opettamaani Jeesus-rukousta, tiedustelin. Oli muistanut, muttei uni ollut tullut heti.

Koska edellisyö oli ollut tuollainen, yritin viime yönä avittaa mahdollisimman paljon. Käskin Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä Pahaa lähtemään ja pysymään poissa kodistamme ulottaen rukouksen naapurinkin puolelle. Jumala sanoi minulle yöllä, ettei poikani tarvitse pelätä yhtään, jonka kerroin hänelle. Siitä huolimatta olin huolissani poikani unista ja huutelin rukouksiani ja siunauksiani hänelle omasta sängystäni. Sanoin olevani aivan lähellä, jos olisi jokin hätä. Mutta olin aivan loppu ja nääntynyt, ja nukahtamiseni viivästyi murehtimisen takia. Kaiken lisäksi unenlaatu oli huonoa ja nukuin levottomasti. Tietäessäni itsekin Pahan olevan oikeasti olemassa ja lukevan Jumalan lisäksi ajatukseni oletin sen voivan tulla häiritsemään minuakin. Olin nostanut aamulla sohvan päälle kasan apteekin pusseja käydäkseni niissä olevia lääkkeitä läpi ja mielessäni kävi, että Paha voisi tulla yöllä niitä pusseja kahisuttelemaan. Sehän luki kaikki ajatukseni, jopa tuon, minkä hölmöyksissäni menin ajattelemaan... Niinpä käänsin unenpöpperöisenä keskellä yötä päätäni sohvalle päin vain tarkistaakseni, saavatko pussit olla rauhassa. Täällähän oli ollut outoa kolistelua jo aiemmin useamman kertaa jopa niin kovaa, että aivan kuin olisi tippunut jotain, mutta käydessäni tarkistamassa mitään ei näkynyt. Se oli ihmeellistä, sillä ääni tuli aivan läheltä omasta asunnostamme, olin siitä aivan varma. Ja samoihin aikoihin tippui ensimmäinen kuva lattialle, sen jälkeen toinen...

Viime yö meni sitten siinä ja heräsin aamulla aivan liian aikaisin ja aivan liian väsyneenä koiran ulistessa jossain yläkerrassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10255  Ke 22 Tam 2014, 16:26 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Viime yö meni sitten siinä ja heräsin aamulla aivan liian aikaisin ja aivan liian väsyneenä koiran ulistessa jossain yläkerrassa.

Poika sen sijaan kertoi nukkuneensa hyvin.

Yläkerrassa koira ulisee edelleen, on itkenyt koko päivän. Miksi ihmiset ottavat eläimiä kärsimään, kun niitä ei edes pentuaikana ole kukaan katsomassa. Sama kuin jättäisi pienen lapsen oman onnensa nojaan jättäessään koiranpennun kotiin yksin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10256  Ke 22 Tam 2014, 21:26 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuli tarvetta muokata otsikkoa. Mutta miten, mietin sitä...

Sitten keksin kuin salama kirkkaalta taivaalta tämän - onko tässä mitään tuttua:

Lainaus:
Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä =>

Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä - käske Pahan lähteä


Loppuosahan on otsikko Pirkon puheesta Kallion kirkossa:Mielessäni on koko ajan ollut, kuinka väärin Pirkolle tehtiin tuon hyvän puheen jälkeen.

Aihe oli saanut ihmiset sankoin joukoin liikkeelle kirkkoon, joka oli parvia myöten täynnä ja kirkkoilta jatkui peräti 22.30 asti.

Ihmiset kärsivät monin tavoin Pahan vaikutuksesta elämässään ja tulivat hakemaan apua kirkkoon, jossa aiheesta puhuminen kiellettiin kokonaan!

Joten Pahalle annettiin vapaat kädet, se voi jatkaa aivan rauhassa leviämistään ja pahuuden määrä Suomessa vain kasvaa!

Mutta Jumala ei katso hyvällä, kuinka huonosti seurakunnat leiviskänsä hoitavat puhumattakaan ovet teljenneistä kirkkoherroista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10257  To 23 Tam 2014, 1:51 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 19.1.2014 klo 20.05 kirjoitti:
Tämä on todella ikävä aihe enkä haluaisi kirjoittaa tästä mitään. Muttei pään kääntäminen muualle auta, silloin Paha pääsee vahvistamaan vain asemiaan ja aiheuttamaan yhä enemmän tuhoa.

Kyllä minulla on se käsitys, että Jumala näitä koettelemuksia ja kirjoittamisen aiheita minulle on järjestänyt. Herra antoi Saatanalle luvan koetella Jobiakin.

Kaipa Jumala tietää, kuka mitäkin kestää. Olen kooltani pieni ja heiveröinen, mutta henkisesti sitkeä, pysytellessäni Herrani siipien suojassa.

Voin ajatella ja lukea juttuja, joista monet eivät halua tietää mitään. Odottaessani viimeksi hammaslääkärille pääsyä luin ruumiinavauksesta. Hirveän tarkkaan katsoin kaikki kuvatkin jokaista yksityiskohtaa tutkien. Esimerkiksi pora oli aika rähjäisen näköinen ja siinä voisi olla vaikka mitä bakteereja - toisaalta vainajat olivat jo kuolleet, pohdin. Näin sieluni silmin myös, kuinka obduktioavustaja laittaa elimet vatsaan, ompelee haavan kiinni ja pesee ruumiin...

Nuo jäivät mieleeni pyörimään ja jossain vaiheessa näin isäni siellä ruumiinavauspöydällä, nenä murskana katolta tippumisen jälkeen... Hänellekin oli tehty ruumiinavaus, minulla on se lausunto.

Oikeastaan olen niin herkkä, että minun on ajateltava ja käsiteltävä kaikkea. Jos en ajattelisi ja käsittelisi, hajoaisin. Ymmärrän oikein hyvin kauhukirjailija Stephen Kingiä, jonka kirja Kirjoittamisesta minulla on. Hänen kauhunsa alkaa lapsena tärykalvon puhkaisemisista, joita hän kuvaa kirjassaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10259  Pe 24 Tam 2014, 0:58 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 22.1.2014 klo 15.26 kirjoitti:
Lainaus:
Viime yö meni sitten siinä ja heräsin aamulla aivan liian aikaisin ja aivan liian väsyneenä koiran ulistessa jossain yläkerrassa.

Poika sen sijaan kertoi nukkuneensa hyvin.

Yläkerrassa koira ulisee edelleen, on itkenyt koko päivän. Miksi ihmiset ottavat eläimiä kärsimään, kun niitä ei edes pentuaikana ole kukaan katsomassa. Sama kuin jättäisi pienen lapsen oman onnensa nojaan jättäessään koiranpennun kotiin yksin.

Karsea päivä ja aamu takana taas.

Suomalaista perheidylliä parhaimmillaan. Kun on koira. Hyvin onnellinen koira, joka itkee koko päivän.

Naapurit kuuntelevat ulvomista. Sitä onnea, joka on viattomalle luontokappaleelle yhtä helvettiä.

Uni loppui sitten siihen, yhtään ei pystynyt siinä ulvomisessa enää nukkumaan. Aamusivujen kirjoittaminenkin oli rankkaa, hyvä kun pysyin pystyssä kahvin ja suklaan voimalla, koiran haukahdellessa koko ajan taustalla.

Sitten tuli hikikohtaus ja aloin vapista ja täristä sydämen hakatessa rasituksesta. Otin lisää suklaata ja painuin sänkyyn.

Jospa ensi yönä saisi nukuttua paremmin ennen kuin ulvonta alkaa taas.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10260  Pe 24 Tam 2014, 1:23 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Suomalaista perheidylliä parhaimmillaan. Kun on koira. Hyvin onnellinen koira, joka itkee koko päivän.

Naapurit kuuntelevat ulvomista. Sitä onnea, joka on viattomalle luontokappaleelle yhtä helvettiä.

Juu, laitettiin lappuja. Mutta mahtoiko auttaa, kun illalla koira ulisi taas.

Jos se olikin se nuori mies ja dobermanni, joka tuli kerran kellarissa tosi ärtsynä vastaan?

Poika oli sitä mieltä, että kuulosti pikku koiralta vaan. Hyvä juttu, sillä dobermanni olikin niin vihainen, että olisi voinut purra.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10261  La 25 Tam 2014, 2:22 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 24.1.2014 klo 0.23 kirjoitti:
Juu, laitettiin lappuja. Mutta mahtoiko auttaa, kun illalla koira ulisi taas.

Perjantaina ei herättänyt koiran ulina, vaan aamutuimaan tullut tekstiviesti, joka ajoi saman asian. Univelkojen nukkuminen loppui sitten siihen eikä auttanut kuin nousta väsyneenä ylös, koska unta ei enää saanut.

Rustatessani aamusivuja iloitsin siitä, ettei koira ulissut yhtään. Jos koira oli palautettu kokonaan omistajalle, viety hoitoon tai joku oli sen kanssa kotona, pohdin. Ressukan ei tarvinnut olla enää yksin...

Mutta sitten kun oikoluin aamusivuja, koira alkoi ulista taas. Ymmärsin sen olleen vain hetken hiljaa, että se oli jätetty yksin kaikista lapuista huolimatta.

Koiralla oli jo kolme rankkaa itkupäivää takana. Toivottavasti edes viikonloppu on taukoa. Pentua pitäisi opettaa olemaan vähitellen yksin eikä tuollaisella shokkihoidolla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10262  La 25 Tam 2014, 2:53 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Oikeastaan ajatukseni ovat harhailleet jo kokonaan muualla kuin täällä näissä asioissa. Se on virta, flow, joka vie mennessään ja kuljettaa koko ajan uusiin maisemiin. En pystyisi edes kirjoittamaan niin paljon kuin ajattelen. Kirjoitukset ovat vain kuin koosteita jostain, jota on ajatellut ja kokenut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10263  La 25 Tam 2014, 4:32 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Se on virta, flow, joka vie mennessään ja kuljettaa koko ajan uusiin maisemiin. En pystyisi edes kirjoittamaan niin paljon kuin ajattelen. Kirjoitukset ovat vain kuin koosteita jostain, jota on ajatellut ja kokenut.

Olen lukenut taas lisää ja pää on täynnä juttua, uutta juttua vanhan päälle, ja aina vain tulee lisää sulateltavaa. Lukee, lukee eikä tiedä mitä lukemastaan ajattelisi. Mitä siellä pinnan alla ja rivien välissä on. Kaaos, soppa, josta ei voi sanoa mitään ennen kuin tietää, ja kun ei tiedä, ei voi kirjoittaa...

Onpa vaan ihan kaheleiden hommaa, mitä enemmän tuosta lukee. Lääkkeiden väärinkäyttöä, alkoholia, valheita...

Parasta mennä nukkumaan, on liian myöhä jo.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10264  Su 26 Tam 2014, 3:16 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 25.1.2014 klo 3.32 kirjoitti:
Parasta mennä nukkumaan, on liian myöhä jo.

Yleensä kun menee myöhään nukkumaan, uni ei ole hyvää eikä riittävää. Onneksi on poikkeuksiakin olemassa, kuten viime yönä saatuani pitkästä aikaa kunnon hoitavat unet. Uni on lääke. Vähän avittaa tietty se, että valvoo selvänä ja päihteettömänä. En tupakoi enkä käytä uni- tai psyykenlääkkeitäkään. Alkoholia käytän vain harvoin ja tosi vähän, koska se ei sovi minulle juuri enää ja voin tulla jo pienestä määrästä sairaaksi. Selvänä valvominen ei ole ollenkaan sama kuin humalassa valvominen, sydänkään ei rasitu silloin. Selvänä oleminen on mukavaa ja normaalia; se on tila, jossa elimistö voi parhaiten. Jos haluaa olla tarkkana ja skarppina, selvä pitää olla. Jos haluaa nukkua yönsä hyvin, selvä pitää olla... Elämä on parasta huumetta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10265  Su 26 Tam 2014, 3:52 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Alkoholia käytän vain harvoin ja tosi vähän, koska se ei sovi minulle juuri enää ja voin tulla jo pienestä määrästä sairaaksi. Selvänä valvominen ei ole ollenkaan sama kuin humalassa valvominen, sydänkään ei rasitu silloin. Selvänä oleminen on mukavaa ja normaalia; se on tila, jossa elimistö voi parhaiten. Jos haluaa olla tarkkana ja skarppina, selvä pitää olla. Jos haluaa nukkua yönsä hyvin, selvä pitää olla... Elämä on parasta huumetta.

Mielestäni on surku, että ihmiset lihottavat niillä huonoilla litkuilla itsensä. Ne ei edes tajua, että se huono, halpa viini ylläpitää niitä kiloja.

Niin hyvää viiniä ei enää olekaan, että haluaisin lihottaa sillä itseäni. Ja kun syö vaan nälkäänsä, ei tarvita mitään dieettejäkään.

Kirjakaupat ovat täynnä paksukaisille suunnattuja dieettikirjoja, jotka ei toimi niin kauan kuin tissutellaan ja läträillään muulla kuin kalorittomalla vedellä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10273  Ma 27 Tam 2014, 2:05 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 26.1.2014 klo 2.16 kirjoitti:
Yleensä kun menee myöhään nukkumaan, uni ei ole hyvää eikä riittävää. Onneksi on poikkeuksiakin olemassa, kuten viime yönä saatuani pitkästä aikaa kunnon hoitavat unet.

Ikävä kyllä viime yö ei ollut edellisen toisinto. Määrällisesti uni olisi kai ollut riittävää, muttei laadullisesti. Poika jäi omien ideoidensa pariin valvomaan, josta lienin alitajuisesti huolissani, että olisi saanut tarpeeksi unta. Olen lukenut uutisen, että nukkuja ikään kuin skannailee ympäristöään, jonka lisäksi näin painajaisiakin. Olimme menneet poikani kanssa jonnekin valtavaan halliin, jossa oli paljon ihmisiä. Siellä oli eläimiäkin; ja yksi norsu ja leijona pääsivät aitauksistaan karkuun. Pelkäsin, että se norsu talloo meidät, ja vielä enemmän pelkäsin leijonan syövän meidät. Se pelko oli ihan hirveää, kun en yhtään tiennyt, missäpäin se leijona oli, ja itse istuimme katsomossa. Se pirullinen uni piti minua pihdeissään; miten pystyisin puolustamaan poikaani ja itseäni leijonaa vastaan, jos se tulisi meitä raatelemaan. Olin aivan kauhuissani, sieltä pitäisi päästä pois. Mutta kun menimme hakemaan vaatteitamme, poika lähti hakemaan omiaan vähän kauemmaksi, lähemmäs leijonaa. En kestänyt sitä enää ja heräsin. - Myöhemmin päivällä poikani kertoi, että Jumala oli sanonut hänelle yöllä valvoessaan, että äiti murehtii nukkuessaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10274  Ti 28 Tam 2014, 0:15 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 27.1.2014 klo 1.05 kirjoitti:
Ikävä kyllä viime yö ei ollut edellisen toisinto. Määrällisesti uni olisi kai ollut riittävää, muttei laadullisesti.

Väsyttää eikä ihmekään. Jos ei henkiset syyt valvota, niin fyysiset syyt.

Mentyäni aamuyöllä nukkumaan aloin jonkun ajan kuluttua täristä. Poskiontelokin oli äkeä, olin hereillä ja tärisin vielä viiden aikaan. Jossain vaiheessa nukahdin, mutta heräsin puoli yhdeksän aikaan samaan tärinään.

Unet olivat sitten siinä, mutten jaksanut nousta heti ylös. Jäin ajattelemaan kaikkea ja rukoilemaan. Tunsin Jumalan kannustavan nousemaan ylös, vaan miten jaksaisin. Rukoilin Pyhää Henkeä saadakseni voimaa, ja tuntiessani sen virtaavan rukoilin sitä lisää. Vasta sen jälkeen jaksoin tehdä jumppaliikkeeni ja nousta ylös.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10281  To 30 Tam 2014, 0:18 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 27.1.2014 klo 23.15 kirjoitti:
Mentyäni aamuyöllä nukkumaan aloin jonkun ajan kuluttua täristä. Poskiontelokin oli äkeä, olin hereillä ja tärisin vielä viiden aikaan. Jossain vaiheessa nukahdin, mutta heräsin puoli yhdeksän aikaan samaan tärinään.

Tammikuu lähenee loppuaan unien ollessa yhtä kurjia kuin joulukuussakin. Edellisyön jälkeen olin väsynyt ja puolikuntoinen; viime yönä sain vasta aamusta nukuttua pari tuntia ja senkin huonosti. Tunsin unen läpi sydämen tykyttävän rasittuneesti. Aamusivujen kirjoittaminen oli karseaa, käsiala huonoa ja takkuista.

Taidan kopioida osan loppupään viesteistä tuonne borrelioosiketjuun.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10509  La 19 Huh 2014, 1:08 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 22.1.2014 klo 21.26 kirjoitti:
Tuli tarvetta muokata otsikkoa. Mutta miten, mietin sitä...

Sitten keksin kuin salama kirkkaalta taivaalta tämän - onko tässä mitään tuttua:

Lainaus:
Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä =>

Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä - käske Pahan lähteä


Loppuosahan on otsikko Pirkon puheesta Kallion kirkossa:Mielessäni on koko ajan ollut, kuinka väärin Pirkolle tehtiin tuon hyvän puheen jälkeen.

Aihe oli saanut ihmiset sankoin joukoin liikkeelle kirkkoon, joka oli parvia myöten täynnä ja kirkkoilta jatkui peräti 22.30 asti.

Ihmiset kärsivät monin tavoin Pahan vaikutuksesta elämässään ja tulivat hakemaan apua kirkkoon, jossa aiheesta puhuminen kiellettiin kokonaan!

Joten Pahalle annettiin vapaat kädet, se voi jatkaa aivan rauhassa leviämistään ja pahuuden määrä Suomessa vain kasvaa!

Mutta Jumala ei katso hyvällä, kuinka huonosti seurakunnat leiviskänsä hoitavat puhumattakaan ovet teljenneistä kirkkoherroista.

En kyllä ikinä lähtisi mihinkään kummituspalveluun taistelemaan Pahaa vastaan - se olisi sama kuin joutuisi ojasta allikkoon ja vielä kauheampaan tilaan.

Jo pelkkä ajatuskin inhottaa; vastauksen hakeminen kokonaan väärästä osoitteesta, kun yksi sana riittää: Jeesus.

Jos Jeesusta ei löydy, osoite on väärä, vahingollinen ja vaarallinen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 10510  La 19 Huh 2014, 1:57 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
En kyllä ikinä lähtisi mihinkään kummituspalveluun taistelemaan Pahaa vastaan - se olisi sama kuin joutuisi ojasta allikkoon ja vielä kauheampaan tilaan.

Jo pelkkä ajatuskin inhottaa; vastauksen hakeminen kokonaan väärästä osoitteesta, kun yksi sana riittää: Jeesus.

Jos Jeesusta ei löydy, osoite on väärä, vahingollinen ja vaarallinen.

Niin kuin tässäkin ketjussa olen kertonut, Paha on hyökkäillyt monia kertoja minuakin vastaan. Mutta Jumalan apu ja yksi sana "Jeesus" on riittänyt, niin ettei mitään traumojakaan ole jäänyt. Olen suojassa, kun turvani on Herrassa.

Olen herkkä ihminen, en mikään kovis. En voisi kuollakaan ilman Jumalaa - tuntea voiman häviävän kehostani, jota en voi hallita enää alkaessani liukua pois tästä maailmasta. Ehei...

Pakokauhun hetkellä, juuri silloin kun kukaan muu ei ole läsnä, kun lääkäri lähtee huoneesta ja sairaanhoitaja toisten potilaiden luo, minulla ei ole ketään muuta kuin Jeesus. Ainoa, joka kuulee hätäni ja voi siinä hädässä auttaa. Ainoa, joka ymmärtää ihmisen hädän ja tuskan.

Jeesus.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 11023  La 18 Lok 2014, 3:42 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaessani edellistä pitkää viestiäni seinän takaa naapurin puolelta alkoi kuulua hirveää yökkäämisen ääntä.

Se ei ollut mitään tavallista oksentamista, vaan jotain paljon kovempaa ja pahempaa, kuin sisukset olisi kääntymässä nurin, jota on joutunut liian usein kuuntelemaan.

Nyt yöllä ennen kahta ääni oli niin kovaa, että pelkäsin jo nukkumaan menneen, väsyneen poikani heräävän niihin ääniin. Kahtena aamuna hän oli herännyt kesken uniensa painajaiseen, jossa paha oli kiusannut häntä ja hän oli tehnyt unessa ristinmerkin.

Aloin taas rukoilla naapurini puolesta niin kuin monta kertaa aiemminkin. Viestini oli edelleen kesken rukoillessani hiljaa ääneen ja käskiessäni Saatanaa Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä häipymään ja jättämään naapurini ja hänen kotinsa ja kaikki muutkin täällä rauhaan. Toistin sitä muutaman kerran eri muodoissa hiljaa kädet kohotettuina naapurini suuntaan tehden ristinmerkkiä ilmaan.

Kylmät väreet alkoivat kulkea kehoani pitkin naapurin yökkäämisen loputtua siihen, jo ensimmäiseen rukoukseen kello kahden aikaan, 2.02. Mitä tämä on, kaikki nämä voimat oikeasti... Jos se on tuolla, niin kyllä se on täälläkin, kauhistuin - rukoillen edelleen.

Eikä tämä ollut edes ensimmäinen kerta, kun naapurin mekkala oli loppunut rukoukseeni, jota hän ei voinut seinän takana kuulla. Kertoja oli monia.

Kaksi vuotta sitten:

Admin 7.11.2012 klo 1.12 kirjoitti:
Häiriötekijöitä on muitakin. Nukahdettuani yöllä yhden jälkeen sikeään uneen heräsin neljän maissa seinänaapurin huutoon. Hän huusi ja kirosi kuin riivattu niin kovaa kuin ääntä lähti. Heräsin unesta miettimään, mikä hänellä oikein oli; huutaako hän jollekulle toiselle vai onko hän muuttunut kokonaan toiseksi. Kenelle hän huusi? Se huuto oli lähes pelottavaa, riivasiko häntä jokin. Ei ollut mukava ajatus, että seinämme takana jylläsi tuollaiset voimat... Aloin rukoilla hänen puolestaan huudon jatkuessa.

En tiedä, milloin nukahdin, mutta herättyäni aamulla väsyneenä puoli kymmenen aikaan huutoa alkoi kuulua taas. Lausuin Herran siunauksen parikin kertaa naapurille hänen etunimellään, ja sitten huuto seinän takana lakkasi.

Iltapäivällä naapuri koputti oveen ja menin avaamaan. Kerroin heränneeni yöllä hänen huutoonsa, johon naapuri sanoi suuttuneensa kaikille.

Viime talvena:

Admin 18.1.2014 klo 0.36 kirjoitti:
Admin 17.1.2014 klo 2.02 kirjoitti:
Olin juuri vähän aikaa sitten polkemassa kevyesti kuntopyörää, kun tällainen ajatus, aihe, nousi mieleeni:

"Älä aliarvioi Saatanan hyökkäyksiä..." - Ja sama englanniksi.

Ohessa kuin vakuudeksi kuva ristiinnaulitusta Jeesuksesta, että kaikki ymmärtäisivät.

o o o

Ei kulunut aikaakaan tuosta, noista ajatuksista, kun kirjahyllystä tippui painava A4-kokoinen muovinen paperituki, johon olin kiinnittänyt rukoukseni kymmenen vuoden takaa.

En keksi luonnollista syytä painavan telineen tippumiseen hyllystä, jossa se on ollut tähän asti kuin tatti paikallaan.

Eikä siitä ole kauankaan, kun kirjahyllystä tippui kehystetty papyrukselle maalattu kuva egyptiläisestä naisesta, joka sekin oli aika raskas.

Henkimaailman asiat olivat tuoreessa muistissa tuollaisten tapahtumien jälkeen.

Ennen nukkumaanmenoa aloin siunata kaikki huoneet, koko kodin, ja käskin Jeesuksen nimessä ja veressä Pahaa lähtemään ja häipymään, jonka jälkeen mieleeni tuli seinänaapuri, joka oli omalla puolellaan aikaisemmin yöllä huutanut: "Lähde pois!" Henkimaailman olennot häiritsivät häntä taas, ei siellä hänen luonaan ollut ketään ihmistä. Viime aikoina hän oli huutanut taas enemmän ja minua alkoi hirvittää, minkälaiset voimat jylläävät aivan seinämme takana liikkuen esteettä kaiken läpi. Tajusin, että rukousta on laajennettava naapurinkin puolelle, ja käskin Pahaa Jeesuksen nimessä ja veressä häipymään naapurini luota ja hänen kotoaan.

Vasta sitten pääsin nukkumaan, ja vaikkei uni kovin rauhaisaa ollut, sain nukuttua enimmät väsymykset pois.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 11059  La 25 Lok 2014, 2:32 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 18.10.2014 klo 3.42 kirjoitti:
Kirjoittaessani edellistä pitkää viestiäni seinän takaa naapurin puolelta alkoi kuulua hirveää yökkäämisen ääntä.

Se ei ollut mitään tavallista oksentamista, vaan jotain paljon kovempaa ja pahempaa, kuin sisukset olisi kääntymässä nurin, jota on joutunut liian usein kuuntelemaan.

Nyt yöllä ennen kahta ääni oli niin kovaa, että pelkäsin jo nukkumaan menneen, väsyneen poikani heräävän niihin ääniin. Kahtena aamuna hän oli herännyt kesken uniensa painajaiseen, jossa paha oli kiusannut häntä ja hän oli tehnyt unessa ristinmerkin.

Aloin taas rukoilla naapurini puolesta niin kuin monta kertaa aiemminkin. Viestini oli edelleen kesken rukoillessani hiljaa ääneen ja käskiessäni Saatanaa Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä häipymään ja jättämään naapurini ja hänen kotinsa ja kaikki muutkin täällä rauhaan. Toistin sitä muutaman kerran eri muodoissa hiljaa kädet kohotettuina naapurini suuntaan tehden ristinmerkkiä ilmaan.

Kylmät väreet alkoivat kulkea kehoani pitkin naapurin yökkäämisen loputtua siihen, jo ensimmäiseen rukoukseen kello kahden aikaan, 2.02. Mitä tämä on, kaikki nämä voimat oikeasti... Jos se on tuolla, niin kyllä se on täälläkin, kauhistuin - rukoillen edelleen.

Eikä tämä ollut edes ensimmäinen kerta, kun naapurin mekkala oli loppunut rukoukseeni, jota hän ei voinut seinän takana kuulla. Kertoja oli monia.

On jäänyt kertomatta, mitä tuon jälkeen tapahtui.

Tarkistin äsken tietokoneelta, että 18.10.2014 oli lauantain vastainen yö. Kaikki on kirjattu myös aamusivuihin, jotka ovat aivan vieressä mapissa, mutten viitsi avata sitä nyt muistaessani tilanteen muutenkin, josta ei ole vielä niin kauan.

Etteikö yhtään hetkauttaisi ajatus pahasta - eikä vain ajatus, vaan tietoisuus sen olemassaolosta, josta on syntynyt vähemmän mukavia konkreettisia muistoja, joita kavahtaa niin kuin koputusta jopa otsaan, josta kerron tuolla.

Toki näistä kuten kaikesta voi puhua ja kirjoittaa, jos maailmankatsomus ja luottamus Jumalaan ovat kunnossa.

Kaikkeen on aina syy - ja omalla kohdallani minulla on intuitiivinen tieto siitä, että Jumala haluaa minun kirjoittavan asioista, joita kirkossa halutaan lakaista maton alle. Jumala on kouluttanut minua aiemmassa elämässäni jo niin paljon, että tietää minun kestävän kaiken, ettei jää mitään traumaa. Toista on niiden kohdalla, jotka ovat olleet kieltämässä pahan olemassaoloa, Jumalan testatessa heitä, kun Paha yön hiljaisina hetkinä tulee ja muistuttaa itsestään.

Ei se tunnu mukavalta siitäkään, joka tietää kaiken olevan totta ja käyttäytyy niin. Olo on epämukava oikeasti. Uskovakin voi pelätä, vaikkei hänellä olisi mitään pelättävää. Pelko saa hänet tutisevaksi ja epävarmaksi Jumalan suojellessa sittenkin. Minunkin piti laittaa tyynyn viereen niskani taakse rukousliina, johon on ommeltu risti, että voisin nukkua luottavaisin mielin.

Siellä se rukousliina, jonka kerran sain Kallion kirkosta, on edelleen. Joku ihana ihminen oli ommellut niitä Sanan ja rukouksen iltaan. Niitä oli nippu pahvilaatikossa alttarikaiteen päällä ja halusin palavasti omani... Tullessani esirukousvuoroon kysyin Pirkolta, saisinko minäkin. Sain luvan Pirkon tarkistaessa vielä, että otin vain yhden. Tajusin kyllä, että muillekin pitäisi riittää. Muistaakseni se oli aikaa ennen homeasuntoa ja rukousliina oli pitkään tallessa Raamatun välissä, kunnes otin sen käyttöön hirveässä poskiontelosäryssäni keväällä 2010, josta lähtien se ei ole takaisin Raamatun väliin enää joutanutkaan.


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Pe 26 Tou 2017, 3:26, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 12911  Ti 10 Hel 2015, 6:05 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Viesti Pirkko Jalovaaran ystäville.

Message to Pirkko Jalovaara's friends.


Lainaus:
My heart is deeply saddened by the events of offense in regards to Pirkko Jalovaara. Beloved of God and lover of God. I am afraid for those involved in falsely persecuting her. The reason being is God Himself. The best definition I have heard about the wrath of God is: “the full weight of God being directed at that which is trying to harm His beloved”. There is indeed an attempt to harm His beloved Pirkko.

I have always been impressed by the tenacity, strength, commitment, steadfastness, and deep love of country, heritage, and family that all Finns show and more importantly live. The only country to defeat Russia even though the Finns where so greatly outnumbered. Paying back war debts by having married couples send in their gold wedding bands. Standing for what is right and just. Living by fulfilling their honor-holding themselves to their promises.

Find the woman, Pirkko who was was not just willing, but by God asking, left her profession without hesitation to follow her call to serve others. Would you be brave enough to do this?

Find the man who moves away from God. How can you know this? Look for the fruit of the Spirit found in Galatians 5:22-23. If you are moving towards God you will move in love, joy, peace, patience, kindness, goodness, faithfulness, gentleness, and self-control. If you are moving away from God you will move in ….enmity, strife, jealousy, fits of anger, rivalries, dissentions, divisions, envy. Find this man who moves in jealousy, anger, and malicious accusations and you will find a man moving away from God in an effort to harm one of God’s beloved-Pirkko. Pray for him to move the other direction away from God’s wrath and towards God’s heart. “If we live by the Spirit, let us also walk by the Spirit. Let us not become conceited, provoking one another, envying one another.” (Galatians 5:25-26)

Find the woman, Pirkko, who unceasingly prayed for thousands and thousands of Finns and other Nations. Who through the hand of God in her life, brought miraculous healings. If you are one of these such people, rise up and tell people-write people-tell her accusers who she really is; a great woman of God. Tell them all how you have been blessed. This is a worship and a praise to the One who worked these miracles through Pirkko- it’s to God and all He does for us-a debt we cannot pay as it is given freely. Honor also the one who said “YES” to God-Pirkko.

Find the man who says he is so good, he never crosses the path of Satan. Who indeed never does cross paths with Satan for he is merely following behind him on the same path! The one who is the accuser of the brethren like Satan, writing all kinds of articles in the religious world about people such as Pirkko. Take these letters back to the author. The voice of Satan does not belong in Church nor any Holy place.

Find the woman simply blessed beyond belief, sharing inspiration, the word of other wise people of God, peace, hope, joy through books, TV, radio and meetings. You will find a beloved of God-Pirkko

Find the man jealous of this who lashes out in anger and enmity and you will find a man possessed by his own human will and not the will of God. He probably became jealous by working along side Pirkko. This is a teacher who will fall. Tell him so before he falls too far, lest he drag more souls away from God.

Find the woman in whom the power of god is released through her. She will give it freely and to all-usually staying to the very end to make sure all have received. Remember the times she did this for you because of her deep love for God. Write, speak, and tell others of the great things you have received.

Find the man who downplays the great and miraculous work God does through others in some vain attempt to lesson the reality of God’s action through these faithful people. Look at him, you will not see much work of the power of God through him. More often, you’ll see a desire to spread disbelief in the powers of God. It’s just jealousy. Tell him what it says in 1 Corinthians 4:20-”the Kingdom of God does not consist in talk, but in power”.

Find the woman who continues doing God’s great work even in the great loss of her husband. The woman God continues to hold and give strength throughout even greater loss. This great anointing can never be taken by any man or woman.

Find the man who is truly a coward and seeks to destroy the widow. He moves against the heart and the will of God. Come to the aid of the widow as we are charged and bring peace instead of destruction, for he dishonors the husband who dearly loved and protected his wife from such scoundrels. Send this wolf in church clothing away.

Find the woman who continues to speak peace, love, and servitude to all those she has been commissioned to serve in spite of any present adversity. The peace and love of God remains the gift she gives. Seek this heart yourself and turn away from the judgmental dried out voices that have long forgotten the sweetness of the Lord’s voice in their own lives.

Find the man who rallies more accusers of the brethren around him and makes them “more a child of Hell than himself” (Matthew 23). Those converts to his cause need help to see the ways they are being dragged into being an opponent of God without their own awareness. Write, call, email and help them in their blindness that they may see and be saved.

The time is now. I have the utmost faith the people of Finland can see the heart of a person touched by the very hand of God in Pirkko and tell everyone you know how her life has been used to transform yourself and so many others. I also have the utmost faith that the people of Finland can see the heart of the great deceiver and what he has done to God’s chosen one. It is time to say to him “NO MORE. GET BEHIND ME SATAN FOR YOU MOVE IN THE WAYS OF MAN AND NOT OF GOD!!!!!!”

In Christ.


Lou Orimo, USA


Lainaus:
Sydämeni on syvästi surullinen hyökkäyksistä Pirkko Jalovaaraa kohtaan. Jumalan rakastama ja Jumalan rakastaja. Pelkään niiden puolesta, jotka valheellisesti vainoavat häntä. Syynä on Jumala Itse. Paras määritelmä, jonka olen kuullut Jumalan vihasta, on: "koko Jumalan paino suunnattuna siihen, joka yrittää vahingoittaa Hänen rakkaitaan". On todellakin yritystä vahingoittaa Hänen rakastamaansa Pirkkoa.

Olen aina ollut vaikuttunut sitkeydestä, lujuudesta, sitoutumisesta, päättäväisyydestä, ja syvästä rakkaudesta maahan, perintöön, ja perheeseen, jota kaikki suomalaiset osoittavat ja vielä tärkeämmin, elävät. Ainoa maa, joka kukisti Venäjän, vaikka suomalaiset olivat niin alakynnessä. Sotavelkojen maksaminen avioparien kultaisia vihkisormuksia lähettämällä. Seisominen sen takana, mikä on oikeaa ja oikeudenmukaista. Eläminen täyttämällä kunniansa - pitämällä lupauksensa.

Etsi nainen, Pirkko, joka ei ollut vain halukas, vaan Jumalan pyytäessä jätti ammattinsa ilman epäröintiä seuratakseen kutsumustaan palvella muita. Olisitko tarpeeksi rohkea tekemään tämän?

Etsi mies, joka liikkuu Jumalasta poispäin. Miten voit tietää tämän? Katso Hengen hedelmistä, joka löytyy Galatalaiskirjeestä 5:22-23. Jos kuljet kohti Jumalaa, liikut rakkaudessa, ilossa, rauhassa, kärsivällisyydessä, ystävällisyydestä, hyvyydessä, uskollisuudessa, lempeydessä ja itsehillinnässä. Jos liikut Jumalasta poispäin, siirryt vihamielisyyteen, riitaan, kateuteen, vihanpuuskiin, vastakkainasetteluun, erimielisyyteen, hajaannukseen, kateuteen. Etsi tämä mies, joka liikkuu kateudessa, vihassa ja väärissä syytöksissä ja löydät miehen, joka liikkuu Jumalasta pois pyrkimyksenään vahingoittaa yhtä Jumalan rakastamaa - Pirkkoa. Rukoile häntä liikkumaan toiseen suuntaan Jumalan vihasta poispäin kohti Jumalan sydäntä. "Jos me elämme Hengestä, kulkekaamme myös Hengessä. Älkäämme tulko omahyväisiksi, provosoiko toisiamme, kadehtiko toisiamme." (Galatalaiskirje 5:25-26)

Etsi nainen, Pirkko, joka rukoillut lakkaamatta tuhansien ja tuhansien suomalaisten ja muiden kansojen puolesta. Joka tuonut Jumalan käden kautta elämässään ihmeellisiä parantumisia. Jos olet yksi näistä ihmisistä, nouse ylös ja kerro ihmisille - kirjoita ihmisille - kerro hänen syyttäjilleen, kuka hän todella on; suuri Jumalan nainen. Kerro heille kaikki, kuinka sinua on siunattu. Tämä on palvontaa ja ylistystä Hänelle, joka työsti näitä ihmeitä Pirkon kautta - se on Jumalalle ja kaikille, mitä Hän tekee meille - velka, jota emme voi maksaa, sillä se on annettu ilmaiseksi. Kunnioita myös sitä, joka sanoi "KYLLÄ" Jumalan Pirkolle.

Etsi mies, joka sanoo olevansa niin hyvä, ettei hän koskaan ylitä Saatanan polkuja. Joka ei todellakaan koskaan ylitä Saatanan polkuja, sillä hän vain seuraa tämän takana samalla tiellä! Yksi, joka on veljien syyttäjä niin kuin Saatana, kirjoittamassa kaikenlaisia artikkeleita uskonnollisessa maailmassa ihmisistä kuten Pirkko. Vie nämä kirjeet kirjoittajalle takaisin. Saatanan äänen ei pidä kuulua Kirkkoon eikä mihinkään Pyhään paikkaan.

Etsi nainen, jota yksinkertaisesti siunattu käsittämättömästi, jakaen inspiraatiota, toisten Jumalan viisaiden ihmisten sanaa, rauhaa, toivoa, iloa kirjojen, TV:n, radion ja kokousten välityksellä. Löydät rakastetun Jumalan Pirkon.

Etsi tämä mustasukkainen mies, joka suomii vihassa ja vihamielisyydessä, ja löydät miehen hallusta hänen oman tahtonsa eikä Jumalan tahtoa. Hän luultavasti tuli kateelliseksi työskennellessään Pirkon kanssa. Tämä on opettaja, joka tulee kaatumaan. Kerro hänelle ennen kuin hän kaatuu liian kauas, ettei hän vetäisi enempää sieluja pois Jumalan luota.

Etsi nainen, jonka kautta Jumalan voima vapautuu. Hän antaa sen vapaasti ja kaikille - yleensä loppuun asti viipyen varmistaakseen, että kaikki ovat saaneet. Muista ne kerrat, jolloin hän teki tämän sinulle syvästä rakkaudestaan Jumalaan. Kirjoita, puhu ja kerro toisille hienoista asioista, joita olet saanut.

Etsi mies, joka vähättelee suurta ja ihmeellistä työtä, jota Jumala tekee toisten välityksellä, yrittäessään turhaan kouluttaa Jumalan toiminnan todellisuutta näiden uskollisten ihmisten kautta. Katso häneen, et näe paljon Jumalan voiman työtä hänen kauttaan. Useammin näet halua levittää epäuskoa Jumalan voimaan. Se on vain kateutta. Kerro hänelle mitä 1. Korinttilaiskirjeen 4:20:ssä sanotaan: "Jumalan valtakunta ei perustu puheeseen, vaan voimaan".

Etsi nainen, joka jatkaa Jumalan hienon työn tekemistä, jopa miehensä suuren menetyksen jälkeen. Jumalan nainen jatkaa tehtävässään ja antaa voimaa jopa suuremmissa menetyksissä. Tätä hienoa voitelua ei voi yksikään mies tai nainen ottaa pois.

Etsi mies, joka on todella pelkuri ja pyrkii tuhoamaan lesken. Hän toimii Jumalan sydäntä ja tahtoa vastaan. Tule lesken tueksi, kun meitä kuormitetaan ja tuo rauhaa tuhon sijaan, sillä hän häpäisee aviomiehen, joka hellästi rakasti ja suojeli vaimoaan sellaisilta konnilta. Lähetä tämä susi kirkon vaatteissa pois.

Etsi nainen, joka jatkaa puhumista rauhasta, rakkaudesta, ja palvelee kaikkia, joita hänet on kutsuttu palvelemaan huolimatta mistään esillä olevasta vastoinkäymisestä. Jumalan rauha ja rakkaus pysyy lahjana, jonka hän antaa. Etsi tätä sydäntä itsessäsi ja käänny pois tuomitsevuuden kuivuneista äänistä, jotka ovat pitkään unohtaneet Herran suloisen äänen omassa elämässään.

Etsi mies, joka haalii ympärilleen enemmän veljiensä syyttäjiä ja tekee heidät "enemmän Helvetin lapsiksi kuin itsensä" (Matteus 23). Nämä hänen aiheuttamansa käännynnäiset tarvitsevat apua nähdäkseen keinot, miten heidät on vedetty Jumalaa vastaan ilman omaa tietoisuuttaan. Kirjoita, soita, lähetä sähköpostia ja auta heitä sokeudessaan, että he näkevät ja pelastuvat.

Aika on nyt. Minulla on äärimmäinen usko, että Suomen ihmiset voi nähdä henkilön sydämeen, jota Jumalan Käsi Pirkossa on koskettanut, ja kerrot kaikille mitä tiedät, kuinka hänen elämäänsä on käytetty muuttamaan sinua ja monia muita. Minulla on myös äärimmäinen usko, että Suomen ihmiset näkevät suuren petturin sydämeen ja mitä hän on tehnyt Jumalan valitulle. On aika sanoa hänelle: "EI ENÄÄ. MENE TAAKSENI SAATANA, SILLÄ KULJET IHMISTEN TEITÄ ETKÄ JUMALAN!"

Kristuksessa.

Lou Orimo, USA--------------------------
Viesti kopioitu täältä
Original here
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 12786  Pe 26 Tou 2017, 4:39 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 25.10.2014 klo 2.32 kirjoitti:
Admin 18.10.2014 klo 3.42 kirjoitti:
Kirjoittaessani edellistä pitkää viestiäni seinän takaa naapurin puolelta alkoi kuulua hirveää yökkäämisen ääntä.

Se ei ollut mitään tavallista oksentamista, vaan jotain paljon kovempaa ja pahempaa, kuin sisukset olisi kääntymässä nurin, jota on joutunut liian usein kuuntelemaan.

Nyt yöllä ennen kahta ääni oli niin kovaa, että pelkäsin jo nukkumaan menneen, väsyneen poikani heräävän niihin ääniin. Kahtena aamuna hän oli herännyt kesken uniensa painajaiseen, jossa paha oli kiusannut häntä ja hän oli tehnyt unessa ristinmerkin.

Aloin taas rukoilla naapurini puolesta niin kuin monta kertaa aiemminkin. Viestini oli edelleen kesken rukoillessani hiljaa ääneen ja käskiessäni Saatanaa Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä häipymään ja jättämään naapurini ja hänen kotinsa ja kaikki muutkin täällä rauhaan. Toistin sitä muutaman kerran eri muodoissa hiljaa kädet kohotettuina naapurini suuntaan tehden ristinmerkkiä ilmaan.

Kylmät väreet alkoivat kulkea kehoani pitkin naapurin yökkäämisen loputtua siihen, jo ensimmäiseen rukoukseen kello kahden aikaan, 2.02. Mitä tämä on, kaikki nämä voimat oikeasti... Jos se on tuolla, niin kyllä se on täälläkin, kauhistuin - rukoillen edelleen.

Eikä tämä ollut edes ensimmäinen kerta, kun naapurin mekkala oli loppunut rukoukseeni, jota hän ei voinut seinän takana kuulla. Kertoja oli monia.

On jäänyt kertomatta, mitä tuon jälkeen tapahtui.

Tarkistin äsken tietokoneelta, että 18.10.2014 oli lauantain vastainen yö. Kaikki on kirjattu myös aamusivuihin, jotka ovat aivan vieressä mapissa, mutten viitsi avata sitä nyt muistaessani tilanteen muutenkin, josta ei ole vielä niin kauan.

Etteikö yhtään hetkauttaisi ajatus pahasta - eikä vain ajatus, vaan tietoisuus sen olemassaolosta, josta on syntynyt vähemmän mukavia konkreettisia muistoja, joita kavahtaa niin kuin koputusta jopa otsaan, josta kerron tuolla.

Toki näistä kuten kaikesta voi puhua ja kirjoittaa, jos maailmankatsomus ja luottamus Jumalaan ovat kunnossa.

Kaikkeen on aina syy - ja omalla kohdallani minulla on intuitiivinen tieto siitä, että Jumala haluaa minun kirjoittavan asioista, joita kirkossa halutaan lakaista maton alle. Jumala on kouluttanut minua aiemmassa elämässäni jo niin paljon, että tietää minun kestävän kaiken, ettei jää mitään traumaa. Toista on niiden kohdalla, jotka ovat olleet kieltämässä pahan olemassaoloa, Jumalan testatessa heitä, kun Paha yön hiljaisina hetkinä tulee ja muistuttaa itsestään.

Ei se tunnu mukavalta siitäkään, joka tietää kaiken olevan totta ja käyttäytyy niin. Olo on epämukava oikeasti. Uskovakin voi pelätä, vaikkei hänellä olisi mitään pelättävää. Pelko saa hänet tutisevaksi ja epävarmaksi Jumalan suojellessa sittenkin. Minunkin piti laittaa tyynyn viereen niskani taakse rukousliina, johon on ommeltu risti, että voisin nukkua luottavaisin mielin.

Siellä se rukousliina, jonka kerran sain Kallion kirkosta, on edelleen. Joku ihana ihminen oli ommellut niitä Sanan ja rukouksen iltaan. Niitä oli nippu pahvilaatikossa alttarikaiteen päällä ja halusin palavasti omani... Tullessani esirukousvuoroon kysyin Pirkolta, saisinko minäkin. Sain luvan Pirkon tarkistaessa vielä, että otin vain yhden. Tajusin kyllä, että muillekin pitäisi riittää. Muistaakseni se oli aikaa ennen homeasuntoa ja rukousliina oli pitkään tallessa Raamatun välissä, kunnes otin sen käyttöön hirveässä poskiontelosäryssäni keväällä 2010, josta lähtien se ei ole takaisin Raamatun väliin enää joutanutkaan.


Muutin tuolta edeltä vain aikamuodon "18.10.2014, 3:42" normaalisti käyttämääni esitystapaan. Lienen ollut vain väsynyt niin kuin nytkin.

Miten paljon elämässä kaikki voi muuttuakaan ja miten jotkut asiat jatkuvat ennallaan. Paljon olen kertonut, paljon on jäänyt kertomatta tai odottamaan sopivampaa ajankohtaa. Eikä kaikesta pidä kertoakaan, jos ei halua. Kaikki ei kuulu kaikille. Mutta jos kukaan ei kirjoita eikä kerro mitään, syntyy hiljaisuus, joka ei valaise mitään.

Vuoteen 2014 verrattuna otsani tilanne on pahempi. Istun tässä otsapanta kalvavan otsani päällä käveltyäni helatorstaina viileässä ilmassa kauppaan ja takaisin ilman pipoa. Jätin ottamatta puolikkaatkin lääkkeet, koska ne loppuvat kohta eikä jatkosta ole tietoa. Kallion kirkosta saamani rukousliina on vieressäni edelleen, ihan käsieni ulottuvilla pipon ja kyynärpään lämmittäjän kyljessä.

Seinänaapurin huudot ovat jääneet taakse, mutta siinä on jotain omituista johdatusta, että hänen äitinsä ja isänsä ja ainakin yksi sisaruksistaan lepää viereisellä hautausmaalla kolmisen kilometrin päässä. Olemme muuttaneet ristiin, hän Helsinkiin ja me jostain käsittämättömästä syystä Tampereelle.

Voidessani odotusaikana niin huonosti varasin hädässäni ajan psykiatrille, jonka luona kävin kerran. Itkiessäni hirveää oloani hän kysyi ison huoneen toiselta laidalta ison pöytänsä äärestä: "Mitä sinä itket nyt?" Siitä reissusta ei ollut mitään apua ja palasin psykiatrin luota yhtä pahoinvoivana kuin olin sinne mennytkin. Siitä ei ollut pitkä matka keskustaan, jossa yksi vanha romaninainen pysäytti minut kävellessäni itkusilmin kadulla. Nainen halusi ennustaa minulle ja vaikken antanut siihen lupaa, hän sanoi: "Et vanhene Helsingissä, vanhenet matkan takana." En olisi ikinä uskonut sitä, mutta neljännesvuosisadan jälkeen se on totta ja asun jossain muualla kuin Helsingissä.

Sattuneesta syystä tarkoitukseni on ollut jatkaa näistäkin hengellisistä teemoista, jota silmälläpitäen olen päivitellyt jo muutamien ketjujen otsikoita:

Saatana haluaa tappaa minut.
Satan wants to kill me.


Pirkko Jalovaaran puheesta Kallion kirkossa 27.1.2013.
Regarding Pirkko Jalovaara's speech at Kallio Church on 27 January 2013.


Voice commands, voices tell to do evil... Command Evil to leave! -
Ääni käskee, äänet käskevät tekemään pahaa... Käske Pahan lähteä!


Vaikka Suomessa aiheen käsittely on ollut estoista ja hankalaa, englanninkielisellä haulla "käske pahan lähteä" saa valtaisan määrän tuloksia:

command evil to leave

Hyvää yötä, Jeesus myötä.
Good night, Jesus by your side.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Uskonelämä Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com