Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Rokotteet vastatuulessa - Amerikassa kuohuu. Vaccines against the wind - America in turmoil

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 8254  Ti 06 Mar 2012, 17:11 (GMT+3)  Aihe: Rokotteet vastatuulessa - Amerikassa kuohuu. Vaccines against the wind - America in turmoil Vastaa lainaamalla viestiä

Analysis Finds Flu Vaccine Efficacy Lacking, as Flu Vaccines are Suspended Across Europe and Canada

Lainaus:
Novartis Flu Vaccine Now Banned in Several Countries Following Particle Contamination

It all began on October 17, when vaccine maker Crucell, a unit of U.S. drugmaker Johnson & Johnson, suspended delivery of 2.36 million doses of their seasonal flu vaccine, Inflexal V, destined for Italy and other European countries, after discovering "problems" with two of the 32 lots.

A week later, on October 24, Italy banned the sale and use of four flu vaccines manufactured by Novartis. The Italian Health Ministry issued an advisory stating that use of Agrippal, Fluad, Influpozzi and adjuvanted Influpozzi was suspended until further notice, following the discovery of white particles in the vaccines. The following day, the ban on Novartis' flu vaccines spread to a number of other countries:

● Switzerland
● Spain
● Germany
● Austria
● France

On October 27, Canada also suspended sale and use of Novartis' flu vaccines sold under the names of Fluad and Agriflu, both of which are manufactured in Italy.

Mercolan uutiskirjeestä tänään. Novartiksen influenssarokotteet bannattu jo Italiassa, Sveitsissä, Espanjassa, Saksassa, Itävallassa, Ranskassa ja Kanadassa.____________________________

Muokattu otsikkoa. Edited the title:

Rokotteet vastatuulessa - Amerikassa kuohuu =>

Rokotteet vastatuulessa - Amerikassa kuohuu. Vaccines against the wind - America in turmoil


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm La 05 Mar 2016, 23:22, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 11985  Su 17 Huh 2016, 19:08 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Päivitin vähän ketjun otsikkoa edellä liittäen mukaan myös tämän:

Admin 23.8.2015 klo 10.16 kirjoitti:
Viime aikoina Amerikassa on kuollut epämääräisissä olosuhteissa lääkäreitä kuin kärpäsiä, kuten seuraavasta voi lukea:

Is GcMAF the real reason why holistic doctors are being found dead?

Pelko on tarttunut moniin muihinkin lääkäreihin, jotka lienevät päässeet liian pahojen asioiden jäljille rahaa palvovassa Amerikassa, jonka eurooppalaiset anastivat itselleen ja ajoivat intiaanit reservaatteihin, joita on 325 edelleen ja intiaaneja 5,2 miljoonaa! Ajaessaan intiaaneja reservaatteihin presidentti ja sotilaat eivät kunnioittaneet edes korkeimman oikeuden päätöstä, joka kielsi cherokeeintiaanien pakkosiirrot. Georgiassa oli näet kultaa, jonka amerikkalaiset roistot halusivat itselleen. Presidentti Andrew Jackson allekirjoitti pakkosiirtolain eikä kunnioittanut edes korkeimman oikeuden päätöstä John Rossin vietyä asia korkeimpaan oikeuteen. Alkoi Trail of Tears, kyynelten ja vääryyden tie, "unelmien" Amerikassa. Amerikallahan on ihan rikolliset juuret, jossa presidentillä ja sotavoimilla on valta tehdä mitä haluaa. Aika pelottava visio, joka on jo totta ja jota olen seurannut:

Sanasinko 2.8.2015 klo 18.56 kirjoitti:
Yksi asia on johdattanut toiseen. "Seek, and you shall find. Knock, and the door shall be opened unto you. I have sought. I have knocked. The door has been opened. I have found the truths I was seeking." - Etsikää, niin te löydätte. Koputtakaa, niin ovi avataan teille. Olen etsinyt. Olen koputtanut. Ovi on avattu. Olen löytänyt totuuksia, joita olin etsimässä, kuten lääkäri Andrew Moulden tuossa sanoo [ http://beforeitsnews.com/christian-news/2015/07/dr-andrew-moulden-all-vaccines-cause-ischemia-impaired-blood-flow-which-blocks-oxygen-delivery-leading-to-chronic-disease-july-22-2015-2514474.html ]. Hän hylkäsi myös teorian siitä, että modernien sairauksien takana olisi vain yksi tekijä. Ikävä kyllä kanadalaisen lääkärin työ sabotoitiin ja hänen henkeään uhattiin tutkittuaan rokotteiden aiheuttamia haittoja. Hän kuoli vain 49-vuotiaana juuri ennen kuin hänen piti julkaista uutta tietoa loppuvuonna 2013 [ http://healthimpactnews.com/2014/dr-andrew-moulden-every-vaccine-produces-harm/ ].

Amerikassa on viime aikoina kuollut epäilyttävissä olosuhteissa ja tänäkin kesänä paljon lääkäreitä [ http://www.globalresearch.ca/cancer-and-autism-mysterious-deaths-of-alternative-health-doctors-who-have-real-cures-not-approved-by-the-fda/5465809 ]. Kuolemanputki alkoi kesäkuussa, kun lääkäri Jeffrey Bradstreetiä ammuttiin rintaan ja työnnettiin jokeen kuolemaan. Samoin kuin Moulden, Bradstreet aikoi julkaista uutta tietoa, mutta kuolema ehti väliin. Toimittaja Michael Hastingsinkaan suuresta NSA:han liittyvästä jutusta emme tiedä mitään tämän kuoltua vain 33-vuotiaana [ http://www.prisonplanet.com/evidence-indicates-michael-hastings-was-assassinated.html ].

Mouldenin ja Gonzalezin kuolinsyyksi vihjattiin sydänkohtausta, joka on aika yleinen, mutta jäi häiritsemään kiinnostuttuani viimein NWO:sta, uudesta maailmanjärjestyksestä, josta professori Day luennoi lastenlääkäreille vuonna 1969. Mukana luennolla oli nuori lääkäri Lawrence Dunegan, joka teki parikymmentä vuotta myöhemmin luennosta tallenteet, jotka on purettu tekstimuotoonkin [ http://rense.com/general94/nwoplans.htm ]. Yksityiskohta luennosta: "He said, 'There is now a way to simulate a real heart attack. It can be used as a means of assassination.' Only a very skilled pathologist who knew exactly what to look for at an autopsy, could distinguish this from the real thing." Dunegan siteeraa tuossa Daytä, että on mahdollista simuloida oikea sydänkohtaus osana salamurhaa, jonka vain hyvin taitava patologi pystyy erottamaan oikeasta, mikäli tietää tarkkaan, mitä etsiä ruumiinavauksessa.

Vaikka tuossa on vain pieni osa NWO:sta [ https://drrichardday.wordpress.com/ ] sen hätkähdyttävään maailmaan kannattaa paneutua vaikuttaessaan kaikkialla. Ihmisiä ei haluta hoitaakaan eikä parantaa syövästä; jopa kemoterapia on peräisin ensimmäisen maailmansodan hermokaasukemikaaleista, jota jäi yli [ http://www.naturalnews.com/050540_chemotherapy_nerve_gas_chemicals_Dr_Nicholas_Gonzalez.html ]. Päinvastoin lääketeollisuus hyötyy sairauksista, ja rokotteisiin päätyy aineita, jotka alentavat ihmisten immuunipuolustusta [ http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html ]. Rokotteisiin päätyy myös aineita, joilla yritetään laskea syntyvyyttä [ http://gods-kingdom-ministries.net/daily-weblogs/2014/11-2014/kenyan-doctors-sue-un-over-vaccines-laced-with-contraceptive/ ]. Raskauttavista todisteista ei kerrota, ne pimitetään [ https://jonrappoport.wordpress.com/2015/07/31/bombshell-cdc-destroyed-vaccine-documents-congressman-reveals/ ].

Kaikki tehdään tietenkin salaa, kuten lääkärien murhat [ http://beforeitsnews.com/health/2015/07/explosive-the-real-reason-holistic-doctors-are-being-killed-and-vanishing-2582342.html http://beforeitsnews.com/alternative/2015/07/breaking-newsthe-real-reason-holistic-doctors-are-being-murderedupdated-3190658.html ].

Miksi, ja mitä nämä lääkärit tiesivät? Katsoessaan Danny Sassin alias professori Doomin videon "Explosive: The real reason Holistic Doctors are being killed and vanishing!" [ https://www.youtube.com/watch?v=cALgIHETMDU ], joka hänkin pelkää henkensä edestä, tajuaa paljon enemmän. Hätkähdyttävin väite on se, että immuunipuolustuksen alasajava nagalase-entsyymi on laitettu rokotteisiin tietoisesti ja täysin laskelmoidusti. Mitä enemmän autismia, syöpää ja muita sairauksia, sitä enemmän lääketeollisuudelle voittoa. Väite on niin karsea, ettei totuuden paljastumista sallita.

Ainakin itse jäin miettimään Suomessa käytettyjä rokotteita, onko niissäkin ollut nagalasea. Mieleeni tuli Pandemrix-rokote, jonka otimme loppuvuonna 2009. Ikävä kyllä ei kestänyt aikaakaan, kun pienen penkomisen jälkeen [ http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/100425-pandemrix-oli-nanorokote-ja-meitä-huijataan-edelleen ] tajusin rokotteen olleen pahimmanlaatuinen nanorokote, joka on sairastuttanut ja alentanut lukemattomien suomalaisten immuunipuolustusta ja tehnyt meidät entistä kipeämmäksi.

Sanasinko 2.8.2015 klo 19.06 kirjoitti:
Toimiva linkki Mirjaleena Isoahon blogiin:

http://goo.gl/37Xj7n

Lue myös:

http://www.anttiheikkila.com/blogi/meko-elamme-vapaassa-maassa/

Sanasinko 2.8.2015 klo 19.31 kirjoitti:
"Miksi, ja mitä nämä lääkärit tiesivät? Katsoessaan Danny Sassin alias professori Doomin videon 'Explosive: The real reason Holistic Doctors are being killed and vanishing!' [ https://www.youtube.com/watch?v=cALgIHETMDU ], joka hänkin pelkää henkensä edestä, tajuaa paljon enemmän. Hätkähdyttävin väite on se, että immuunipuolustuksen alasajava nagalase-entsyymi on laitettu rokotteisiin tietoisesti ja täysin laskelmoidusti. Mitä enemmän autismia, syöpää ja muita sairauksia, sitä enemmän lääketeollisuudelle voittoa. Väite on niin karsea, ettei totuuden paljastumista sallita."

------

Typo.

Pitää olla Danny Sass.

Ks. https://www.youtube.com/watch?v=s13z-3BaWik&feature=autoshare


Lainaukset tuolta, tuolta ja tuolta - ja koko helahoito vain parin tunnin tynkäunien jälkeen.

Eikä siinä kaikki; loppuun vielä pieni uutispommi siitä, kuinka rokotteet voitelevat Lymen tautia ja borrelioosin oireita:

Lyme disease symptoms fueled by vaccines


Vaikka Amerikassa on kuollut lääkäreitä kuin kärpäsiä, kaikkia ei voi ostaa:

Robert De Niro challenges reporters to investigate the link between vaccines and autism

Robert De Niro haastaa toimittajat tutkimaan rokotteiden ja autismin välistä yhteyttä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12035  Ti 31 Tou 2016, 20:03 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiäJeah, kuolemaa ei ole - pääsee joko Taivaaseen tai helvettiin...

Fiksu nainen, ja voi kuinka hyvää englantia.

Rest in peace.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12221  Su 07 Elo 2016, 5:06 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 17.4.2016 kirjoitti:
Päivitin vähän ketjun otsikkoa edellä liittäen mukaan myös tämän:

Admin 23.8.2015 klo 10.16 kirjoitti:
Viime aikoina Amerikassa on kuollut epämääräisissä olosuhteissa lääkäreitä kuin kärpäsiä, kuten seuraavasta voi lukea:

Is GcMAF the real reason why holistic doctors are being found dead?

Pelko on tarttunut moniin muihinkin lääkäreihin, jotka lienevät päässeet liian pahojen asioiden jäljille rahaa palvovassa Amerikassa, jonka eurooppalaiset anastivat itselleen ja ajoivat intiaanit reservaatteihin, joita on 325 edelleen ja intiaaneja 5,2 miljoonaa! Ajaessaan intiaaneja reservaatteihin presidentti ja sotilaat eivät kunnioittaneet edes korkeimman oikeuden päätöstä, joka kielsi cherokeeintiaanien pakkosiirrot. Georgiassa oli näet kultaa, jonka amerikkalaiset roistot halusivat itselleen. Presidentti Andrew Jackson allekirjoitti pakkosiirtolain eikä kunnioittanut edes korkeimman oikeuden päätöstä John Rossin vietyä asia korkeimpaan oikeuteen. Alkoi Trail of Tears, kyynelten ja vääryyden tie, "unelmien" Amerikassa. Amerikallahan on ihan rikolliset juuret, jossa presidentillä ja sotavoimilla on valta tehdä mitä haluaa. Aika pelottava visio, joka on jo totta ja jota olen seurannut:

Sanasinko 2.8.2015 klo 18.56 kirjoitti:
Yksi asia on johdattanut toiseen. "Seek, and you shall find. Knock, and the door shall be opened unto you. I have sought. I have knocked. The door has been opened. I have found the truths I was seeking." - Etsikää, niin te löydätte. Koputtakaa, niin ovi avataan teille. Olen etsinyt. Olen koputtanut. Ovi on avattu. Olen löytänyt totuuksia, joita olin etsimässä, kuten lääkäri Andrew Moulden tuossa sanoo [ http://beforeitsnews.com/christian-news/2015/07/dr-andrew-moulden-all-vaccines-cause-ischemia-impaired-blood-flow-which-blocks-oxygen-delivery-leading-to-chronic-disease-july-22-2015-2514474.html ]. Hän hylkäsi myös teorian siitä, että modernien sairauksien takana olisi vain yksi tekijä. Ikävä kyllä kanadalaisen lääkärin työ sabotoitiin ja hänen henkeään uhattiin tutkittuaan rokotteiden aiheuttamia haittoja. Hän kuoli vain 49-vuotiaana juuri ennen kuin hänen piti julkaista uutta tietoa loppuvuonna 2013 [ http://healthimpactnews.com/2014/dr-andrew-moulden-every-vaccine-produces-harm/ ].

Amerikassa on viime aikoina kuollut epäilyttävissä olosuhteissa ja tänäkin kesänä paljon lääkäreitä [ http://www.globalresearch.ca/cancer-and-autism-mysterious-deaths-of-alternative-health-doctors-who-have-real-cures-not-approved-by-the-fda/5465809 ]. Kuolemanputki alkoi kesäkuussa, kun lääkäri Jeffrey Bradstreetiä ammuttiin rintaan ja työnnettiin jokeen kuolemaan. Samoin kuin Moulden, Bradstreet aikoi julkaista uutta tietoa, mutta kuolema ehti väliin. Toimittaja Michael Hastingsinkaan suuresta NSA:han liittyvästä jutusta emme tiedä mitään tämän kuoltua vain 33-vuotiaana [ http://www.prisonplanet.com/evidence-indicates-michael-hastings-was-assassinated.html ].

Mouldenin ja Gonzalezin kuolinsyyksi vihjattiin sydänkohtausta, joka on aika yleinen, mutta jäi häiritsemään kiinnostuttuani viimein NWO:sta, uudesta maailmanjärjestyksestä, josta professori Day luennoi lastenlääkäreille vuonna 1969. Mukana luennolla oli nuori lääkäri Lawrence Dunegan, joka teki parikymmentä vuotta myöhemmin luennosta tallenteet, jotka on purettu tekstimuotoonkin [ http://rense.com/general94/nwoplans.htm ]. Yksityiskohta luennosta: "He said, 'There is now a way to simulate a real heart attack. It can be used as a means of assassination.' Only a very skilled pathologist who knew exactly what to look for at an autopsy, could distinguish this from the real thing." Dunegan siteeraa tuossa Daytä, että on mahdollista simuloida oikea sydänkohtaus osana salamurhaa, jonka vain hyvin taitava patologi pystyy erottamaan oikeasta, mikäli tietää tarkkaan, mitä etsiä ruumiinavauksessa.

Vaikka tuossa on vain pieni osa NWO:sta [ https://drrichardday.wordpress.com/ ] sen hätkähdyttävään maailmaan kannattaa paneutua vaikuttaessaan kaikkialla. Ihmisiä ei haluta hoitaakaan eikä parantaa syövästä; jopa kemoterapia on peräisin ensimmäisen maailmansodan hermokaasukemikaaleista, jota jäi yli [ http://www.naturalnews.com/050540_chemotherapy_nerve_gas_chemicals_Dr_Nicholas_Gonzalez.html ]. Päinvastoin lääketeollisuus hyötyy sairauksista, ja rokotteisiin päätyy aineita, jotka alentavat ihmisten immuunipuolustusta [ http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html ]. Rokotteisiin päätyy myös aineita, joilla yritetään laskea syntyvyyttä [ http://gods-kingdom-ministries.net/daily-weblogs/2014/11-2014/kenyan-doctors-sue-un-over-vaccines-laced-with-contraceptive/ ]. Raskauttavista todisteista ei kerrota, ne pimitetään [ https://jonrappoport.wordpress.com/2015/07/31/bombshell-cdc-destroyed-vaccine-documents-congressman-reveals/ ].

Kaikki tehdään tietenkin salaa, kuten lääkärien murhat [ http://beforeitsnews.com/health/2015/07/explosive-the-real-reason-holistic-doctors-are-being-killed-and-vanishing-2582342.html http://beforeitsnews.com/alternative/2015/07/breaking-newsthe-real-reason-holistic-doctors-are-being-murderedupdated-3190658.html ].

Miksi, ja mitä nämä lääkärit tiesivät? Katsoessaan Danny Sassin alias professori Doomin videon "Explosive: The real reason Holistic Doctors are being killed and vanishing!" [ https://www.youtube.com/watch?v=cALgIHETMDU ], joka hänkin pelkää henkensä edestä, tajuaa paljon enemmän. Hätkähdyttävin väite on se, että immuunipuolustuksen alasajava nagalase-entsyymi on laitettu rokotteisiin tietoisesti ja täysin laskelmoidusti. Mitä enemmän autismia, syöpää ja muita sairauksia, sitä enemmän lääketeollisuudelle voittoa. Väite on niin karsea, ettei totuuden paljastumista sallita.

Ainakin itse jäin miettimään Suomessa käytettyjä rokotteita, onko niissäkin ollut nagalasea. Mieleeni tuli Pandemrix-rokote, jonka otimme loppuvuonna 2009. Ikävä kyllä ei kestänyt aikaakaan, kun pienen penkomisen jälkeen [ http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/100425-pandemrix-oli-nanorokote-ja-meitä-huijataan-edelleen ] tajusin rokotteen olleen pahimmanlaatuinen nanorokote, joka on sairastuttanut ja alentanut lukemattomien suomalaisten immuunipuolustusta ja tehnyt meidät entistä kipeämmäksi.

Sanasinko 2.8.2015 klo 19.06 kirjoitti:
Toimiva linkki Mirjaleena Isoahon blogiin:

http://goo.gl/37Xj7n

Lue myös:

http://www.anttiheikkila.com/blogi/meko-elamme-vapaassa-maassa/

Sanasinko 2.8.2015 klo 19.31 kirjoitti:
"Miksi, ja mitä nämä lääkärit tiesivät? Katsoessaan Danny Sassin alias professori Doomin videon 'Explosive: The real reason Holistic Doctors are being killed and vanishing!' [ https://www.youtube.com/watch?v=cALgIHETMDU ], joka hänkin pelkää henkensä edestä, tajuaa paljon enemmän. Hätkähdyttävin väite on se, että immuunipuolustuksen alasajava nagalase-entsyymi on laitettu rokotteisiin tietoisesti ja täysin laskelmoidusti. Mitä enemmän autismia, syöpää ja muita sairauksia, sitä enemmän lääketeollisuudelle voittoa. Väite on niin karsea, ettei totuuden paljastumista sallita."

------

Typo.

Pitää olla Danny Sass.

Ks. https://www.youtube.com/watch?v=s13z-3BaWik&feature=autoshare


Lainaukset tuolta, tuolta ja tuolta - ja koko helahoito vain parin tunnin tynkäunien jälkeen.

Eikä siinä kaikki; loppuun vielä pieni uutispommi siitä, kuinka rokotteet voitelevat Lymen tautia ja borrelioosin oireita:

Lyme disease symptoms fueled by vaccines


Vaikka Amerikassa on kuollut lääkäreitä kuin kärpäsiä, kaikkia ei voi ostaa:

Robert De Niro challenges reporters to investigate the link between vaccines and autism

Robert De Niro haastaa toimittajat tutkimaan rokotteiden ja autismin välistä yhteyttä.


Jumal'auta, ajattelin vihdoin viimein päivittää ketjua karsealla, jo aiemmin lukemallani jutulla:

ABC: Holistic Doctor & Family Killed in “Horrific” Triple Murder at Santa Barbara Estate

Lääkäri Henry Hania odotettiin tärkeään tapaamiseen liittyen kannabikseen, joka on laillista lääkkeellisessä käytössä Kaliforniassa, muttei hän päässyt koskaan perille, vaan hänen koko perheensä murhattiin.

Mikä järkyttävintä, klikattuani uutisessa olevaa linkkiä päädyin ihan hirvittävään listaukseen ja lukuun, jossa Amerikan vapaassa unelmamaassa jo yli 50 holistista lääkäriä on päässyt hengestään:

Holistic Doctor Death Series: Over 50 Dead on 1 Year Anniversary of Father’s Day
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12238  Ke 10 Elo 2016, 1:30 (GMT+3)  Aihe: Korruptoituneita, lääketehtaiden rahoittamia tutkimuksia Vastaa lainaamalla viestiä

Sähköpostiini tullutta tuoretta uutispostia:

Lainaus:
Vaccine science bombshell: Key studies were all funded by Big Pharma

Don't believe a word from those who cite scientific studies claiming vaccine safety. It turns out nearly all the popular studies were paid for by vaccine manufacturers.

Can you spell C-O-R-R-U-P-T-I-O-N?

The entire vaccine industry is nothing but an exercise in quack science, corporate collusion and medical malfeasance. Now, a critical review of the "scientific" literature reveals the stunning truth that's been hidden from us all...

Read the full story plus study citations.


Höh, vaikka tuossa pyydetään tavaamaan korruptio englanniksi, meillä Suomessahan sitä ei ole yhtään.

Jumal'auta, miksi sitten seuraavassa listassa on kaksi suomalaistutkimusta:

Lainaus:
Conflicts of interest galore!

No evidence for measles, mumps, and rubella vaccine-associated inflammatory bowel disease or autism in a 14-year prospective study (1998)
Authors: Peltola H, Patja A, Leinikki P, Valle M, Davidkin I, Paunio M.

Conflicts of interest: This study was funded by Merck, which makes the current formulation (MMR-II) of the measles, mumps, and rubella vaccine, and stands to profit from results that disprove any dangers.

Mumps, measles, and rubella vaccine and the incidence of autism recorded by general practitioners: a time trend analysis (2001)
Authors: Kaye JA, del Mar Melero-Montes M, Jick H.

Conflicts of interest: The authors of this paper were residents at the Boston Collaborative Drug Surveillance Program at Boston University School of Medicine. This program is supported in part by grants from AstraZeneca, Berlex Laboratories, Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals, Boots Healthcare International, Bristol-Myers Squibb Pharmaceutical Research Institute, GlaxoSmithKline, Hoffmann-La Roche, Janssen Pharmaceutica Products, RW Johnson Pharmaceutical Research Institute, McNeil Consumer Products, and Novartis Farmaceutica. Funding for their residency program is directly tied to those profiting from the vaccine companies their claims protect.

Neurologic disorders after measles, mumps, rubella vaccination (2002)
Authors: Makela A, Nuorti JP, Peltola H.

Conflicts of interest: Major MMR and MMR-II manufacturer Merck funded this study, and held a worldwide monopoly on these vaccines during the time of the research.

Pervasive developmental disorders in Montreal, Quebec, Canada: prevalence and links with immunizations (2006)
Authors: Fombonne E, Zakarian R, Bennett A, Meng L, McLean-Heywood D.

Conflicts of Interest: The lead author of this study, Dr. Eric Fombonne, has significant conflicts of interest, as he has many times represented vaccine manufacturers as an expert witness in thimerosal litigation, opposing the families of vaccine injured children.

Age at first measles-mumps-rubella vaccination in children with autism and school-matched control subjects: a population-based study in metropolitan Atlanta (2004)
Authors: DeStefano F, Bhasin TK, Thompson WW, Yeargin-Allsopp M, Boyle C.

Conflicts of interest: Two of these individuals were employees of the National Immunization Program of the US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), which is charged to increase immunization rates in the US in order to prevent outbreaks of infectious diseases. Thus there was a propensity against finding a causal relationship between vaccines and vaccine adverse events, which is demonstrated clearly in the text of the paper by the authors' faulty explanation when statistically significant relationships are observed. Dr. William Thompson, co-author of the paper and lead statistician with the CDC, has recently (August 2014) come forth with evidence of fraud committed specifically regarding this paper, and has launched a complaint against his co-authors regarding both the outcomes and the interpretations of the results of this study.

A population-based study of measles, mumps, and rubella vaccination and autism (2002)
Authors: Madsen KM, Hviid A., Vestergaard M., Schendel D, Wohlfahrt J, Thorsen, P.

Conflicts of interest: This study was funded by the National Immunization Program (NIP) at the US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), which had a vested financial interest in increased uptake of the MMR vaccine, as it directly bought the vaccine from Merck and distributed it for reimbursement to the states' public health departments. Also, one of the co-authors of the study, Dr. Diana Schendel, was a CDC employee at the time of publication. In addition, three of the co-authors (Dr. Mads Melbye, Mr. Jan Wohlfahrt, and Mr. Anders Hviid) were employees of Staten Serum Institut, a for-profit company that manufactures and distributes vaccines in Denmark.

Additional note: Another of the study authors, Poul Thorsen, is currently an international fugitive, wanted by law enforcement authorities for research fraud, money laundering and various crimes carried out in conjunction with the CDC.

No evidence for a new variant of measles-mumps-rubella-induced autism (2001)
Authors: Fombonne E, Chakrabarti S.

Study's flaws: Comparing purposive samples to convenience samples is not a valid research method and therefore should not be relied upon to make inferences regarding the MMR vaccine and autism. The authors also do not list the source of the third convenience study, further calling into question the validity of the sample.

Conflicts of interest: After this paper was published, lead author Dr. Fombonne violated scientific ethics at his post at Montreal Children's Hospital and McGill University when he improperly used samples derived from autistic children for another study unauthorized by their parents. Dr. Fombonne has also testified as an expert witness for vaccine manufacturers and against families with reportedly vaccine-injured children, both in civil courts and the National Vaccine Injury Compensation Program for the US.

MMR and autism: further evidence against a causal association (2001)
Authors: Farrington CP, Miller E, Taylor B.

Study's flaws: Despite the authors' claims, the data presented as evidence in the paper instead seems to actually confirm a temporal relationship between the MMR vaccine and the age of first diagnosis.

Read the rest of the critical review at ANH USA.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12395  La 05 Mar 2016, 10:06 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Holistisia lääkäreitä kuolee kuin kärpäsiä Amerikassa - Holistic doctors are dying like flies in America

What a waste... Freedom to suffer and die.

Mitä tuhlausta... Vapaus kärsiä ja kuolla.

Yli tusina tiedemiehiä huolissaan:

CDC senior scientists lodge ethics complaint against CDC

What a lovely country:

CDC director refuses to let vaccine whistleblower Dr. William Thompson testify in court

Ei anneta edes todistaa oikeudessa. Halloween jatkuu.

Lord help us all... Herra varjele meitä kaikkia.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12851  Su 09 Hei 2017, 4:33 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 5.11.2016 kirjoitti:
Holistisia lääkäreitä kuolee kuin kärpäsiä Amerikassa - Holistic doctors are dying like flies in America

What a waste... Freedom to suffer and die.

Mitä tuhlausta... Vapaus kärsiä ja kuolla.

Yli tusina tiedemiehiä huolissaan:

CDC senior scientists lodge ethics complaint against CDC

What a lovely country:

CDC director refuses to let vaccine whistleblower Dr. William Thompson testify in court

Ei anneta edes todistaa oikeudessa. Halloween jatkuu.

Lord help us all... Herra varjele meitä kaikkia.Yhteys Pandemrixiin?

Lainaus:
- En löydä tälle muuta selitystä. Pandemrixiin löydän ajallisen yhteyden, sillä sen jälkeen oireet ja lääkärikäynnit ovat alkaneet ja tilanne on siitä saakka pahentunut. Olisi kiva tietää, että mistä tällainen näille lapsille tulee, äiti toteaa.

Äiti kertoo, että monet sairastuneet nuoret näyttävät saaneen samaa eränumeroa olevaa rokotetta ja toivoo, että asia tutkittaisiin perin pohjin THL:ssä.

- Nämä oireet ovat todella vakavia ja vievät toimintakyvyn. Tämä on todella surullista, kun lapsilla olisi ollut elämä edessä, niin millainen se elämä nyt tulee olemaan.


Holistic doctors study shows vaccinated children at greater risk for serious illness and neurological disease

Lainaus:
Four studies spanning 25 years prove vaccinated children are at greater risk of serious illness and neurological disorders than their non-vaccinated peers.
Afrikkalaisilla lapsillakaan ei ollut autismia ennen kuin heitä alettiin rokottamaan, selviää kongressiedustaja Poseyn puheenvuorosta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12853  Ma 10 Hei 2017, 3:00 (GMT+3)  Aihe: Suomen tilanteesta - about Finland's situation Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 9.7.2017 kirjoitti:
Yhteys Pandemrixiin?

Lainaus:
- En löydä tälle muuta selitystä. Pandemrixiin löydän ajallisen yhteyden, sillä sen jälkeen oireet ja lääkärikäynnit ovat alkaneet ja tilanne on siitä saakka pahentunut. Olisi kiva tietää, että mistä tällainen näille lapsille tulee, äiti toteaa.

Äiti kertoo, että monet sairastuneet nuoret näyttävät saaneen samaa eränumeroa olevaa rokotetta ja toivoo, että asia tutkittaisiin perin pohjin THL:ssä.

- Nämä oireet ovat todella vakavia ja vievät toimintakyvyn. Tämä on todella surullista, kun lapsilla olisi ollut elämä edessä, niin millainen se elämä nyt tulee olemaan.


Holistic doctors study shows vaccinated children at greater risk for serious illness and neurological disease

Lainaus:
Four studies spanning 25 years prove vaccinated children are at greater risk of serious illness and neurological disorders than their non-vaccinated peers.
Afrikkalaisilla lapsillakaan ei ollut autismia ennen kuin heitä alettiin rokottamaan, selviää kongressiedustaja Poseyn puheenvuorosta.


Jopa tuuli vihloi kipuna Miskan, 12, iholla – kymmenien lasten oudoille oireille etsitään selitystä

Lainaus:
Kipu levisi. Sitä oli päässä, silmien takana, käsissä ja jaloissa. Tuli uniongelmia ja lihastulehduksia. Ulkona jopa tuuli tuntui kipuna iholla. Miska paleli ja häntä huimasi. Seisomaan noustessa syke nousi nopeasti yli sadan.

Poika myös pyörtyili jatkuvasti. Oli nykimisoireita ja yskää. Ruokahalu ja jano katosivat. Myös käytös muuttui: pakko-oireet, raivokohtaukset ja pelkotilat vaivasivat.

Sairastaminen on kestänyt vuosia, ja oireet ovat muuttuneet.

Lainaus:
Perhe kokee saaneensa apua Ivig-valmisteesta, jota Miska on saanut alkuvuodesta asti. Se on immunoglobuliiniliuosta, jota potilaille tiputetaan suoneen. Sitä on käytetty myös esimerkiksi MS-taudin hoitamiseen.

Hoitoa on annettu yksityisessä Eiran sairaalassa toukokuusta 2015 asti. Samaa hoitoa on Miskan lisäksi saanut yhdeksän muutakin lasta ja nuorta.

KOKEELLISIA hoitoja pidetään lääkärikunnassa kiistanalaisina. Eiran sairaalan lääkäri Olli Erkola kertoo kysyneensä hoidon antamisesta etukäteen Valviralta. Se salli hoidon, kunhan hoito ei estäisi muita hoitoja eikä aiheuttaisi vahinkoa potilaalle. Valvira edellytti myös, että vanhempien on oltava tietoisia siitä, millaista hoitoa lapsi saa.

Erkolan mielestä kriteerit täyttyivät.

”Katsoin, että vaarallisia sivuvaikutuksia ei ole. Sairaus on niin invalidisoiva, että jos on mahdollisuus, että hoito auttaa, se on parempi kuin että potilaat jätettäisiin kokonaan hoitamatta.”

Erkola epäilee, että lasten oireet voisivat johtua esimerkiksi sairastetun infektion, saadun rokotteen ja perintötekijöiden yhteisvaikutuksesta. Varmaksi hän ei tiedä.

THL:N infektioiden torjunnan ja rokotusten yksikön ylilääkärin Hanna Nohynekin mukaan pelkkä ajallinen yhteys rokotusten ja oireiden alkamisen välillä ei riitä syy-seuraussuhteen osoittamiseen. THL ei ole käynnistänyt tapauksista erityistä selvitystä, mutta se sanoo seuraavansa kansainvälisiä selvityksiä.

Erkolan mukaan kymmenestä Ivig-liuosta saaneesta lapsesta ja nuoresta yksi ei saanut merkittävää apua, joten lääkitys lopetettiin.

Miska käy Eirassa tiputuksessa noin kuukauden välein. Lääke maksaa yli 3 500 euroa hoitokerralta. Aaltoset laskevat, että heillä on mennyt pelkästään immunoglobuliinihoitoihin tähän mennessä yhteensä 22 000 euroa.

Perhe on kokeillut myös muita hoitomuotoja: Miska kävi ylipainehappihoidossa, josta oli perheen mukaan apua hetkeksi.

Perheen mukaan oireet ovat liuos­hoidon myötä helpot­tuneet huomat­tavasti. Jalat kantavat, pyörtyily ja huimaus ovat poissa ja koulunkäynti onnistuu taas. Miska jaksaa hyppiä trampoliinilla ja peuhata Vinski-koiran kanssa.

LASTENNEUROLOGIAN linjajohtaja Heiskala on kuullut tapauksista, joissa Ivig on helpottanut potilaiden oireita. Hän on kuitenkin huolissaan siitä, vaarantaako Ivig lasten muun hoidon.

”Ivig-hoidolle ei ole löytynyt selkeää aihetta. Hoitoa ei voi antaa ilman selkeää perustetta, koska tiedetään, että hoitoihin voi liittyä onneksi hyvin harvinaisia mutta potentiaalisesti hyvin vaarallisia sivuvaikutuksia. Ivig-hoito myös sotkee immunologisia tutkimuksia.”

Anu Aaltosta kommentti kummastuttaa.

”Miten Ivig voisi vaarantaa nykyisen hoidon, kun nykyisellään hoitoa ei julkisella puolella ole?”

Aaltosen mukaan lääkärit ovat uhanneet useita vanhempia lastensuojeluilmoituksella. Vanhemmat taas ovat kannelleet lastensa hoidosta potilasasiamiehelle ja eduskunnan oikeusasiamiehelle.

Tiettävästi ainakin yhdestä perheestä on tehty lastensuojeluilmoitus. HS oli yhteydessä lastensuojeluilmoituksen saaneeseen perheeseen. Vanhemmat toimittivat dokumentit lastensuojeluviranomaisten lausunnosta, jossa ilmoitus todettiin aiheettomaksi.

Tapaus on myös Husin Heiskalan tiedossa. Hänen mukaansa ilmoituksen taustalla oli ”huoli lapsen normaalin kehityksen vakavasta häiriöstä jo pari vuotta jatkuneiden moninaisten tutkimusten ja osin erilaisten näyttöön perustumattomien ei-lastenlääkäreiden antamien hoitojen vuoksi”.

Päättymättömältä vaikuttava hoitokierre ja erilaiset kokeelliset hoidot yksityisellä puolella voivat vaikuttaa kielteisesti lapsen kehitykseen, Heiskala sanoo.

HS:N haastattelemat vanhemmat kokevat, että repaleinen hoitopolku vaikeuttaa lasten hoitoa. Moni on ohjattu tuloksettomien tutkimustulosten kautta psykiatriselle, jossa lapsia hoidetaan esimerkiksi masentuneina, käytöshäiriöisinä ja dissosiaatiohäiriöisinä. Se on myös Anu Aaltosen kokemus.

”Meitä pompotellaan eri lääkäreillä ja eri osastoilla, mutta kokonaisuutta ei katso kukaan.”


Jk. Meikällä ikää paljon enemmän, mutta aika tuttuja oireita edellä, kuten tuo tuulen särkeminen ja sattuminen iholla - jopa kotona sisällä kesällä, niin kuin nyt heinäkuussakin, jolloin jouduin juuri äsken vetäisemään pitkien villahousujen päälle vielä täyspitkät, nilkasta nivusiin ulottuvat säärystimet Tecnowool-peitteen, villatäkin ja viltin alla levätessäni. Otsaontelon häijyä vihlontaa haudoin kuumalla höyryhengityksellä, jota otettava vielä lisää. Yö on nuori... Mitä Pandemrixiin tulee, sain sen loppuvuonna 2009 ja menin tuputtamaan pojallenikin saman nanorokotteen uskottuani aivopesuun.

Top doctors reveal that vaccines can trigger autoimmunity, turning our immune systems against us


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Ke 02 Elo 2017, 3:17, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12895  Ke 02 Elo 2017, 3:13 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 10.7.2017 kirjoitti:
Admin 9.7.2017 kirjoitti:
Yhteys Pandemrixiin?

Lainaus:
- En löydä tälle muuta selitystä. Pandemrixiin löydän ajallisen yhteyden, sillä sen jälkeen oireet ja lääkärikäynnit ovat alkaneet ja tilanne on siitä saakka pahentunut. Olisi kiva tietää, että mistä tällainen näille lapsille tulee, äiti toteaa.

Äiti kertoo, että monet sairastuneet nuoret näyttävät saaneen samaa eränumeroa olevaa rokotetta ja toivoo, että asia tutkittaisiin perin pohjin THL:ssä.

- Nämä oireet ovat todella vakavia ja vievät toimintakyvyn. Tämä on todella surullista, kun lapsilla olisi ollut elämä edessä, niin millainen se elämä nyt tulee olemaan.


Holistic doctors study shows vaccinated children at greater risk for serious illness and neurological disease

Lainaus:
Four studies spanning 25 years prove vaccinated children are at greater risk of serious illness and neurological disorders than their non-vaccinated peers.
Afrikkalaisilla lapsillakaan ei ollut autismia ennen kuin heitä alettiin rokottamaan, selviää kongressiedustaja Poseyn puheenvuorosta.


Jopa tuuli vihloi kipuna Miskan, 12, iholla – kymmenien lasten oudoille oireille etsitään selitystä

Lainaus:
Kipu levisi. Sitä oli päässä, silmien takana, käsissä ja jaloissa. Tuli uniongelmia ja lihastulehduksia. Ulkona jopa tuuli tuntui kipuna iholla. Miska paleli ja häntä huimasi. Seisomaan noustessa syke nousi nopeasti yli sadan.

Poika myös pyörtyili jatkuvasti. Oli nykimisoireita ja yskää. Ruokahalu ja jano katosivat. Myös käytös muuttui: pakko-oireet, raivokohtaukset ja pelkotilat vaivasivat.

Sairastaminen on kestänyt vuosia, ja oireet ovat muuttuneet.


Jk. Meikällä ikää paljon enemmän, mutta aika tuttuja oireita edellä, kuten tuo tuulen särkeminen ja sattuminen iholla - jopa kotona sisällä kesällä, niin kuin nyt heinäkuussakin, jolloin jouduin juuri äsken vetäisemään pitkien villahousujen päälle vielä täyspitkät, nilkasta nivusiin ulottuvat säärystimet Tecnowool-peitteen, villatäkin ja viltin alla levätessäni. Otsaontelon häijyä vihlontaa haudoin kuumalla höyryhengityksellä, jota otettava vielä lisää. Yö on nuori... Mitä Pandemrixiin tulee, sain sen loppuvuonna 2009 ja menin tuputtamaan pojallenikin saman nanorokotteen uskottuani aivopesuun.

Top doctors reveal that vaccines can trigger autoimmunity, turning our immune systems against us


Tässä on kymmenisen välilehteä auki siitä, mitä olen tutkinut. Mistä pääsin mihinkin... Tuolla kertomastani blogista tähän:

Murdered Holistic Doctors Had Discovered Autism/Cancer-Causing Enzyme Intentionally Being Added to All VaccinesAloin tutkia tuota mielenkiintoista videota, jossa Dr. Ted Broer kertoo Nagalesen tuhoavasta vaikutuksesta ihmisen immuunipuolustukseen ja GcMAF-tuotantoon. Laitoin tekstityksen päälle lukeakseni saman, minkä kuulen, ollen lopulta kaikesta hyvin järkyttynyt. En voi paneutua videoon vielä sen enempää, sillä minua painaa samaan aiheeseen liittyvä hirveä tapahtuma, josta syntyy parikin viestiä.

Saatuani nuo tehtyä palaan videoni kimppuun uudestaan kuuntelemaan ja tutkimaan sitä. Poimin kuulemiani nimiä ylös ja alan googlata tietoja. Kuljen eteenpäin välilehti kerrallaan ja tallennan kaiken lopuksi koko yön kestäneen urakan jälkeen One Tabiin, josta poimin ne tähän:

Dr. Ted Broerin sivut

Dr. Timothy Smithin kirja GcMAF, jossa päästään itse asiaan!

Jätän kirjan kypsymään selattuani sitä lukuun viisi asti ja jatkan matkaani.

Saisiko tuota GcMAF:ää mistään tultuaan torpedoiduksi kaikkialta, jopa Englannissa.

Ahaa, armaasta naapurimaastamme löytyy jopa sivut GcMAF ja tietoa Lymestä ja muusta. Yhden pikku 2,2 millilitran injektiopullon voi tilata 600 euron hintaan plus postimaksut 60 euroa päälle. Facebookista löytyy lisätietoa: First Immune Gcmaf

Ruotsista löytyivät tällaisetkin sivut, miten parantaa itsensä sairaudesta:

HealNow.se

Koska parantuminen vaikeasta sairaudesta ei ole ihan pikku juttu, lähdin etsimään tietoa GcMAF:n luonnollisesta lähteestä, voisiko sen tuotantoa avittaa jollain muullakin kuin injektiolla. Googlasin: GcMAF natural source.

Löytyi muun muassa tällaista tietoa:

The Super Probiotic

Lainaus:
GcMAF has been synthesized in the laboratory and can be given by injection with excellent results. However this approach is expensive and unlikely to be used by the masses for a long term treatment.

Is there a way to economically and safely get GcMAF to those who need it?

Enter the Super Probiotic

Interestingly, the same enzymes used by the immune system to transform Gc into GcMAF appear to occur during fermentation of milk.

Perhaps Metchnikoff’s observation of “favorable health effects” in those people consuming fermented milk products was, in actuality, the first documentation of enhanced GcMAF formation in the body from a natural food source. (Please note that this is the author’s speculation.)

It is reasonable to assume that the many and various strains of bacterial cultures in fermented dairy and the ever-growing list of probiotic bacteria probably represent different levels of effectiveness in the production of these Gc-to-GcMAF transformative enzymes.

This thinking leads to an intriguing question: would it be possible to create a “super probiotic food” made from an original sequence of milk fermentation processes to take optimal advantage of nature’s method of making GcMAF?


Lisää voi lukea täältä ja kustannuksista täältä.

Katso myös:

Rerum

Vitamin D Transport Protein aka GcMAF

Age of Autism

The Role of Vitamin D in Type 2 Diabetes

GcMAF: Potential cure doctors have been killed over?

Jatkoa seuraavana yönä 2.8. klo 1.59 hirveän urakan jälkeen:

Yhteenvetona Gc on proteiini, joka sitoutuu D-vitamiiniin ja käynnistää GcMAF-tuotannon, jota tarvitaan taudinaiheuttajien tuhoamiseen. Nagalese on entsyymi, joka estää Gc:n sitoutumisen D-vitamiiniin, josta seuraa se, ettei GcMAF:ää synny eikä immuunipuolustus toimi niin kuin pitäisi. Virukset ja syöpä erittävät elimistöön Nagaleseä, jota hengellään maksaneet lääkärit ovat epäilleen olevan rokotteissakin, vieläpä tarkoituksella. Jeff Bradstreet lähestyi tätä tutkimuksessaan:
Initial Observations of elevated Alpha-n-Acetylgalactosaminidase Activity Associated with Autism and Observed Reductions from GC Protein—Macrophage Activating Factor Injections

Kuten edeltä voi lukea maidon fermentoimisessa Gc muuttuu GcMAF:ksi. Fermentoiduilla maitotuotteilla tarkoitetaan kefiiriä, jugurttia, juustoa jne. Maidon teollisessa tuotannossa ja kuumentamisessa tuhoutuvat kuitenkin herkät ainesosat, eikä kaupan jugurtti ja juusto ole ainakaan minua parantanut. Ternimaidon ja äidinmaidon teho lieneekin kokonaan toista luokkaa immuunipuolustuksen osalta. Imettäessäni omaa poikaani pitkään hänellä ei ollut koskaan rokotteista sellaisia oireita, joista Ted Broer videollaan mainitsee. Vaikka rokotteet olisivatkin tehneet jotakin, äidinmaidosta sai lisää suoja-aineita. Ongelmat ovat syntyneet vasta sen jälkeen, kun tuota suojaa ei ole enää ollut.

Sen sijaan, että lähtisi juoksemaan GcMAF:n superkalliiden keinotekoisten valmisteiden perässä, mitäpä jos hommaisi jostain raakaa tinki- tai ternimaitoa ja hapattaisi sen itse probiooteilla huipputerveelliseksi jugurtiksi? Ei mikään mahdoton juttu, sillä maitoa saa ostettua suoraan tiloilta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com