Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Kituen voi joutua synnyttämään hinnalla millä hyvänsä ja samalla lailla voidaan pakottaa sairastamaan vuosikausia ilman hoitoa. Suffering you may have to give birth at any cost and in the same way you may be forced to suffer for years without treatment.

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 12857  Ke 12 Hei 2017, 18:52 (GMT+3)  Aihe: Kituen voi joutua synnyttämään hinnalla millä hyvänsä ja samalla lailla voidaan pakottaa sairastamaan vuosikausia ilman hoitoa. Suffering you may have to give birth at any cost and in the same way you may be forced to suffer for years without treatment. Vastaa lainaamalla viestiä

"Kituen voi joutua synnyttämään hinnalla millä hyvänsä ja samalla lailla voidaan pakottaa sairastamaan vuosikausia ilman hoitoa."

Teoriat ovat siitä huonoja, ettei niitä ole testattu käytännössä. Tultuani viime yönä toisen kerran vessasta - ensimmäisen peräruiskeen laitettua vatsani epämiellyttävästi rylläämään niin kuin yleensä bonuksena synnytyksestä, johon normaali vatsantoiminta loppui jo neljännesvuosisata sitten, aivan toisessa päässä, jossa aivotoiminta tapahtuu, mieleeni putkahti hirveän kärsimyksen jalostamana, miten synnyttäjien ohella yhteiskunnassa voidaan aivan samalla tapaa rääkätä ja piinata ihmisiä tarjoamatta heille oikeaa hoitoa ja lääkitystä pihtaamalla sitä. Vaikka apteekit ovat täynnä lääketehtaiden suoltamia lääkkeitä, reseptejä ei kirjoiteta ja ihmiset joutuvat kitumaan vuosikausia kroonisten sairauksien kurimuksessa, jotka voitaisiin parantaa oikeilla lääkkeillä. Samaa sadistista julmuutta kuin synnyttämistä ilman kivunlievitystä ja kärsimistä seurauksista, yhteiskunta tarjoaa muun muassa meille homesairaille ja borrelioosin uhreille, niin kuin monille, monille muillekin sen mukaan, mitä sairauksia halutaan nähdä ja hoitaa. Mikäli arpa lankeaa näihin näkymättömiin sairauksiin, joita lääkärit eivät halua nähdä, tunnustaa ja hoitaa, edessä on vuosikausien kituminen ja kärsiminen pelkkänä hylkiönä yhteiskunnassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com