Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Vuosien sieni-infektiohelvettiä - Years in fungal infection hell

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 12846  La 10 Kes 2017, 7:34 (GMT+3)  Aihe: Vuosien sieni-infektiohelvettiä - Years in fungal infection hell Vastaa lainaamalla viestiä

Yhteenvetona vaan juuri lukemaani ja aika pitkään elämääni ja kokemaani, alkaen homekämpästä vuonna 2008, jossa valtalajina Aspergillus. Astmalääkityksessä kortisonia, joka levittää sieni-infektion laajemmalle alueelle. Oikealla puolella keuhkoissa ollut tuon jälkeen kuin pesäke, jota ei ole koskaan tutkittu - niin kuin ei ympäristötarkastaja suostunut tekemään hometestejäkään asunnossa, jonka takia tein niitä itse ja sairastuin krooniseen poskiontelontulehdukseen alkuvuonna 2010. Jo samana syksynä kipeän poskiontelon alapuolelta kuolee kaksi hammasta vain parin viikon välein jonottaessani hikisesti korvapolille pääsyä. FESS-leikkaus helmikuussa 2011, jossa PAD-näytettä ei oteta oireilevan maksillaariontelon pohjalta, vaan paljon ylempää. Kesän jälkeen 2011 maksillaariontelon pohjalta tehtiin vain bakteeriviljely ilman sieniviljelyä. Tammikuun lopussa 2014 toinen kuolleista hampaista poistetaan juurihoidon epäonnistuttua. Tulehtunut hammas on elänyt, vaikka se on ollut "kuollut". Juureen on kasvanut pussukka, jonka sisältä löytyy irrallaan kelluva rihma. Asiaa ei oteta vakavasti eikä mitään hoitoa saa ja tulehdus jatkaa etenemistään. Ethmoidaalilokero samalla puolella alkaa vaivata, samoin otsaontelot oireilla jo samana syksynä 2014. Maaliskuun lopussa 2015 tilanne on niin paha, että alan käyttää pipoa öisin. Yritän hakea uudestaan apua, mutta joudun jonottamaan ja jonottamaan korvapolille taas luulosairaaksi leimattuna. Sovitaan leikkaus, jossa tulehtunut ethmoidaalilokero avataan ja otsaontelot pallolaajennetaan, mutta joudun odottamaan leikkaukseen pääsyä niin kauan, etten kestä enää hirveäksi yltynyttä päälaen oireilua ja aloitan sienilääkityksen terbinafiinilla 2.3.2016, kuukautta ennen leikkausta, jonka jälkeen alan käyttää myös flukonatsolia. Oireet pysyvät hyvin lääkkeiden avulla poissa, mutta niitä on haettava lisää lahden toiselta puolen, kun täältä ei saa - ja lopulta joudun käyttämään enää vain puolikasta lasten annosta, jota sitäkin joudun vähentämään ja harventamaan ennen kuin lääkkeet loppuvat kokonaan oireiden pahentuessa samaa tahtia.

Poikani kertoi nyt aamuyöllä lukeneensa, miten Aspergilluksen pääkohde on aivot, jonne se pääsee otsasta aivan ohuen seinämän läpi. Vuosia sitten, kun poskiontelon tulehdus alkoi, luin Aspergilluksesta ja kaikesta muusta itsekin.

Poika oli mieli matalana ja pahoilla mielin puolestani, ja aloin itsekin kertaamaan asioita unien karistua silmistäni.

Minulla täytyy olla krooninen invasiivinen Aspergillus, koska näytteestä löytyi pieni rihma helmikuussa 2014, niin kuin edeltä voi lukea. Ulkomailta saamani sienilääkkeet ovat hillinneet infektiota, joka on tuntunut päälaessani jo loppuvuonna 2015 kirvelevänä, kuumottavana ja koholla olevana kohtana.

Viime päivinä kivuliaita hermopistoja on ollut yhä enemmän ympäri kehoa.

Jatkuva luusärkynikin on voinut olla Aspergilluksen aiheuttamaa.

Lisään linkkejä myöhemmin. Oikolukua itse ja vielä ohjelmalla perään niin kuin lähes aina.

Jk. 7.7.2017 klo 15. Upottanut linkkejä tekstiin. Vasemman poskenikin vaivatessa edelleen Aspergillusta voi olla sielläkin.
------------------
Kopioitu täältä
Copied from here
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Lääketiede Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com