Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Sota ristin juurella: vapaata vihapuhetta, tappamista ja terroria. - War at the foot of the cross: free hate speech, killing and terror.

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Uskonelämä
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10839

Linkki viestiinViesti 12741  La 15 Huh 2017, 16:56 (GMT+3)  Aihe: Sota ristin juurella: vapaata vihapuhetta, tappamista ja terroria. - War at the foot of the cross: free hate speech, killing and terror. Vastaa lainaamalla viestiä

Sivuhistorian mukaan sain tällaisen otsikon sen jälkeen, kun olin tutustunut aikaisin pitkäperjantain aamuna kirjaesittelyyn: Harhaanjohtajat - vahvassa uskossa.

Tuolloin kello 7.14 kirjasin ruutulehtiööni otsikon "Sota ristin juurella" ja kello 17.50 lisäyksen "vapaata vihapuhetta, tappamista ja terroria".

Raflaavasti kirjassa lähdetään liikkeelle ylilyönneistä ja uskovien lankeamisesta, vaikkei muunlaisia ihmisiä olekaan kuin kaikissa teorioissaan erehtyviä ja lankeavia ihmisiä, joista jokainen on syntinen, myös nämä ns. tuomioita jakavat sankarit.

Suomalaisessa epärehellisessä keskustelussa on tyypillistä se, että yksi kerrallaan nostetaan uhrattavaksi tarkoitettu poloinen väkijoukon ja kaiken kansan eteen rienattavaksi ja pilkattavaksi. Yksikin väärä sana tai teko riittää täydelliseen hiljentämiseen ja lynkkaamiseen, johon osallistutaan suu vaahdossa kuin villi alkuasukaslauma, joka mestaa uhrinsa.

Mutta keitä nämä ristin juurella kivittäjät ovat, kuinka vahvasti ja missä uskossa?

Kirjan kirjoittaja Terho Miettinen sanoo: "Luopuminen siitä ajatuksesta, että rukouksella voisi parantaa, vaati surutyötä ja aikaa." Ikävä kyllä ilmoittaessaan noin hän puhuu Jeesusta vastaan ja edustaa jotain muuta kuin kristinuskoa, lue esim. Luuk. 10:1-42.

Kirjan toinen kirjoittaja Raija Pelli kertoo saavansa viestejä tuonpuoleisesta ja hyökkää haastattelussa jopa kielilläpuhumista ja samalla Jeesusta vastaan, ks. Mark. 16:17.

Kannattaa olla valppaana, ettei nielaise näidenkään harhaanjohtajien sanomaa pureskelematta sellaisenaan, ja ajatella aina omilla aivoillaan, ja kiertää sellainen uskonnollisuus kaukaa, joka ahdistaa ja vie yöunet.

Nyt kun Suomessakin on sallittua enää vain tämänkaltainen vapaa vihapuhe kristinuskoa vastaan eikä kristittyjen kaulojen katkaisemisen aiheuttamasta ahdistuksesta ja terrorista voida edes keskustallakaan, kannattaa miettiä, mitä kukakin on tarjoamassa ja millä hengellinen tyhjiö täytetään.

Kuten kaikki ovat varmaan jo huomanneet, iltalehdet ovat menneet yhä pornahtavampaan suuntaan; ensiksi Iltalehti ja sitten Ilta-Sanomat perässä jopa suorasukaisilla panokuvillaan koko perheen lehdessä. Lehden vastaavat juppitoimittajat ajattelevat näillä jutuilla ja kuvilla vain itseään suojelematta alaikäisiä lehden lukijoitakaan yhtään tuputtaen oksettavaa pornografiaansa kaikille.

Ei ihmekään, että Jeesuksen sanoma rakkaudesta on liikaa tässä härskissä ja julmassa maailmassa, jossa kaikki hyväksikäyttäminen ja riistäminen on ok, kunhan vaan voidaan vainota kristittyjä keinolla millä hyvänsä.

Lue:

Matt. 10:1-42

Joh. 17:1-25At The Foot of The Cross
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Uskonelämä Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com