Sanasinko
Wordbazooka
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 Omat asetuksetOmat asetukset   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Muuta tekstin kokoa: Suurenna - Pienennä - Palauta oletuskoko
Uskonkirkko | Church of FaithUskonkirkko | Church of Faith

Susia ja raatelijoita lammastenvaatteissa - Wolves and savages in sheep's clothing

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Uskonelämä
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12632  Su 17 Maa 2013, 0:56 (GMT+3)  Aihe: Kannattaa kuunnella ja lukea Pirkko Jalovaaran puhe kokonaan, ennen kuin vääristelee totuutta niin kuin MOT! Vastaa lainaamalla viestiäJuuri ennen kirkkoillan alkamista on tullut tieto, että kirkkoon on soluttautunut Ylen toimittajia kirkkoherran kiellosta huolimatta. Kirkko on täynnä lehtereitä myöten, ja tunnelma on hermostuneempi kuin normaalisti. Toimittajat ovat piilottaneet kamerat asusteisiinsa ja pyrkivät seisomaan kyetäkseen kuvaamaan.

Istun seuraavalla rivillä Pirkon takana. Vähän ennen hänen puheenvuoroaan mikrofoni hajoaa ja mikkiä kursitaan huonoin tuloksin kokoon. Pirkon ääni särisee ja kuulostaa metalliselle, kovemmalle kuin normaalisti:


Äänite Kallion kirkosta 27.1.2013

Radio Dein versio Kallion kirkosta 27.1.2013

Lainaus:
Olkaa niin armollisia, kaikki istuvat alas. Niin paljon on seisojia ympäri. Tehkää pikkuisen - siellä välissä voisi löytyä - tilaa. Kaikki istuvat alas, tehdäänpä sellainen operaatio. Tai jos ei paikkaa ole, niin sitten mennään tuonne ylös, missä on lehterillä vielä pikkaisen tilaa. Kaikki istuvat alas. Me luodaan tänne sellaista hengellistä ilmapiiriä, missä me toden totta pääsemme käsiksi niihin hengellisiin voimiin, joita Paholainen on moniin laittanut ja joita me, te mukananne kuljetatte. Ja sen takia kuuntele tarkkaan opetusta.

---

Tänään on hyvin tärkeä ilta. Te kaksi voitteko istua alas siinä, jookosta. Ja takana olevat, istukaapa alas. Me tarvitaan sellainen Pyhän Hengen rauha ja ilmapiiri tänne, koska olemme toden totta nyt äärimmäisen tärkeitten rukousaiheitten ääressä ja me tarvitsemme sen varustuksen, jolla me lähdemme liikkeelle.

Otan ensinnä Luukas 17 [po. Matteus 17]. Mitä Jeesus teki? Jeesus käski ankarin sanoin pahan hengen poistua, ja se lähti pojasta. On kysymyksessä nuori ihminen. Se lähti pojasta. Mitä tapahtui, kun paha henki lähti. Siitä hetkestä lähtien poika oli terve.

Katsotaan Markus 5:8. Jeesus oli käskemässä saastaista henkeä lähtemään miehestä. Mies, joka kuljettaa saastaista henkeä sisimmässään.

Sitten Luukas 13:11. Siellä oli nainen, jota kahdeksantoista vuotta oli vaivannut sairauden henki. Hänen selkänsä oli pahasti köyryssä, eikä hän kyennyt suoristamaan itseään. Selkäkipuinen nainen, jota vaivaa paha henki, sairauden henki.

Vielä Luukas 8. Jeesus oli käskemässä saastaisen hengen lähteä miehestä. Se oli jo pitkän aikaa pitänyt miestä otteessaan. Hänet oli köytetty ja kahlehdittu, että hän pysyisi aloillaan, mutta kerran toisensa jälkeen hän oli katkonut siteensä ja pahan hengen ajamana paennut ihmisten ilmoilta.

Aika vahvaa tekstiä. Ja voin kertoa omasta kokemuksestani, että tänäänkään etpä näe siinä ympäristössäsi enkä täällä rukoushuoneessa[?], koska en näe päältäpäin, kuka kantaa tuota pahaa henkeä sisimmässään. Et näe sitä, kuka istuu tänään vieressäsi, jonka sisimmässä on paha henki. Se ei näy. Monta kertaa suloinen ihminen voi olla riivattu. Suloinen ihminen päältäpäin katsottuna voi olla todellakin pahan hengen kätyri.

Kuinka moni täällä teistä kärsii tuon kuoleman valtiaan, tuon Saatanan rusikoimisesta omassa ruumiissaan. Kuinka moni täällä on itse henkilökohtaisesti aiheuttanut oman sairautensa tai sen ongelman, jonka kanssa pyörit vuodesta, vuodesta toiseen. Kuinka moni tietää, paljonko siinä on Paholaisen, Saatanan vaikutusta, minkälaisia ongelmia sinä tai läheisesi tällä hetkellä kantavat. Kuinka moni täällä uskoo, että niitä jotka uskovat, että onko siellä myöskin pahojen henkien vaikutusta. Ei tartte nostaa kättä ylös. Käsittelen tätä asiaa niin, että katsotaan, minkälaisella mielellä olet hetken kuluttua.

Mistä tiedät, että sinussa voi olla tuon pahan hengen jälkiä tai missä alueella paha henki sinua todennäköisesti hyökkää. Puhun nyt sinulle. Mä todella kohdistan nämä sanat jokaiseen täällä yksittäin.

Otan Ilmestyskirjan 12:9. Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä - hänet syöstiin mihin? Tänne maan päälle, tänne meidän joukkoomme. Hän on ja pysyy täällä. Hän on niin kauan kuin Jumala sen on tarkoittanut.

Tuo Paholainen on omalla kohdallani - kaksi tosiaan kauheata kertaa, jossa Paholainen on yrittänyt tappaa, ja hän on todella tuo kuoleman ja kaiken saastan ja vihan lähde täällä maan päällä. Täällä Ilmestyskirjassa sanotaan se niin selvästi, että Saatana on laskeutunut teidän luoksenne ja se on raivon vallassa. Yhden ainoan Saatanalle mieluisen kirjan hävittäminen sai aikaan sen, että seuraavana yönä taistelin henkihieverissä Saatanan kuristusotteessa - minä, pikkuinen Pirkko Jalovaara. Ja aivan todellinen saatanallinen hyökkäys. Sen takia, niin kuin näitte tuosta, se on raivon vallassa. Se on raivon vallassa. Se yrittää kaikella sillä kapasiteetilla, mitä sillä ikinä on käytettävissään, se yrittää puuttua myös tähän meidän fyysiseen olemukseen. Sanon tämän omasta kokemuksestani, koska olen tuntenut ne Saatanan kädet tässä kaulan ympärilläni kuristusotteessa niin, että hengitys oli juuri ja juuri salpautumassa. Tuon yhden kirjan, yhden ainoan kirjan hävittäminen sai aikaan tällaisen hyökkäyksen. Yksi ainoa kirja ja yrittää tappaa.

No nyt tuo kysymys, että mihin se Paholainen sinussa hyökkää. Eipäs pääse uskovaan ihmiseen; täällä helposti ajatellaan niin, että me kannamme todellakin sellaista suojaa, että sinne ei ole ikään kuin mitään rakoa tai reikää, eikä se varsinkaan pysty sairastuttamaan tavallista maan päällä kävelevää uskovaa ihmistä. Mitä se tekee? Millä tavalla se herättää tuota painetta ja painostusta? Ensimmäinen asia on se, että se tarjoaa epäuskoa sinun ajatuksiisi. Se tarjoaa sitä, että Jumala ei ole meille mitään. Jumala ei hallitse tätäkään iltaa, Jumalan voima ei ole täällä eikä Jumalan voima varsinkaan puutu siihen, mitä tuo Saatana tekee sinulle tai sinun lähimmillesi. Toinen asia, mihin Saatana hyökkää sinussa, ovat ne päätökset, joita joka päivä joudut tekemään. Joudut valitsemaan, kummalle puolelle haluat kallistua niitten päätösten kanssa. Se toinen puoli on se, että haluat olla uskova ihminen ja elää lähellä Jumalaa. Mutta se toinen puoli on se, että sittenkin teet ratkaisuja, jotka hyödyttävät sitä Paholaisen saatanallista työtä täällä maan päällä, niin kuin äsken luimme. Seuraava asia, mitä täällä tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä yrittää tuhota; nuo ratkaisut ja päätökset ja mielellään vaikkapa koko tämän kirkon, kaiken koko hengellisen toiminnan täällä maan päällä. Tämä on se tavoite. Että tuhotaan tämä hengellinen toiminta ja tehdään sinut hengellisesti niin heikoksi, niin epäuskoiseksi, että olet yksi niistä, jotka eivät ikinä usko, että Saatana voisi käyttää sinua. Se todella koskettaa.

Toinen korinttolaiskirje 4. Tämän maailman jumala on sokaissut niin, että ihmiset eivät näe Kristuksen kirkkaudesta säteilevää valoa. Tätä tapahtuu kaiken aikaa täällä meidän uskovien, puhun uskoville ihmisille - uskovien ihmisten joukossa. Uskovat ihmiset eivät noin vain mene mukaan okkultismiin ja pornografiaan. Puhun siitä, mitä tapahtuu uskovan ihmisen päässä keskellä päivää, tavallisena sunnuntai-iltana.

No niin. Mielenkiintoinen kysymys: Voiko tuo saatanallinen voima rusikoida sinun terveyttäsi. Juuri äsken luimme, mitä tapahtuu ihmiselle, jolla on selkäkipu. Miksi hän on kyyryssä, köyryssä. Jeesus sanoo, itse sanoo, että hänessä on sairauden henki. Jeesus sanoo miehille: Sinussa on mykkä henki. Sinussa on kuurouden henki. Mikä henki sinussa tänään on? Tätä me kysymme rohkeasti ja hyvin päättäväisesti.

Tuo nainen, josta Jeesus sanoo, että hänessä on sairauden henki, hän ei ollut mitenkään aggressiivinen, hän ei ollut raivoissaan, hän ei huutanut. Ainoa ongelma, mikä hänellä oli Raamatun mukaan, on selkäkipu. Ja Jeesus sanoo: Sinussa on sairauden henki.

Uskon niin, että Paholainen ei todellakaan yritä kaikista uskovista tehdä hyökkääjiä ja aggressiivisia, mutta tuollaiset piirteet, jos löydät itsestäsi, mitkä ovat Paholaisen työtä sinussa. Erilainen panettelu, parjaus, jatkuva kritiikki, herjaus. Tällaiset ajatukset, ne tulevat Paholaisen ajatuksista, joka käyttää sinun suutasi niin, että ne tulevat ulos. Ne ovat Paholaisen syöttämiä ajatuksia sinun päähäsi. Sinun pääsi on kaiken aikaa Paholaisen kohteena niin, että nuo ajatukset työnnetään sinun päähäsi, ja sinä levität, olet kiltisti Paholaisen käytössä.

No, mutta osa ihmisistä sanoo, että paholainen ei pääse vaikuttamaan uskovaan ihmiseen. Nyt on tärkein asia. Kuuntele, mitä tältä illalta haluan sinulle sanoa. Että joka ikisen uskovan ihmisen täällä kirkossa Paholainen yrittää tehdä hengellisesti toimintakyvyttömäksi, joka ikisen ihmisen - sinut ja minut, me kaikki. Saatana yrittää saada sinut puuhailemaan, lipsumaan - kaikenlaista, mikä palvelee enempi hänen tarkoitusperiään kuin Jumalan tarkoitusperiä.

Kun tänään menet kotiisi, katso, kuinka paljon siellä on tavaraa, mikä palvelee saatanallisia tarkoitusperiä. Meidän ystävämme Micael ja Solveig, kun he tulivat uskoon, heidän kodistaan lähti kuusi säkkiä tavaraa kaatopaikalle. Inhottavia, saastaisia lehtiä ja horoskooppeja ja matkamuistoja ja tv-ohjelmia, kaikkea videoita, kaikkea tavaraa kuusi säkkiä kaatopaikalle. Olkaa tarkkoja, mitä ne palvelevat. Miksi sinun kotisi on ja taskusi on täynnä tavaraa, josta Saatana nauttii, kun kannat mukanasi. Miksi katselet niitä televisio-ohjelmia, jotka on tehty saatanallisilla tarkoitusperillä. Ja mikä on pakko sanoa - keskustelen niin monien uskovien ihmisten kanssa, että kuinka monet uskovatkin ihmiset ainakin salaa rakastavat niitä touhuja, niitä juttuja, mitä Paholainen rakastaa. Ainakin salaa, piilossa. Oikeastaan tuollaisessa tilanteessa siinä ei ole mitään, mitään pahaa tai pitää kokeilla tai pitää katsoa... Muista, että niin paljon tulee tuolta toiselta puolelta, tuolta Paholaisen puolelta.

Ettekö tiedä, sanotaan Jaakobin kirjeessä, että rakkaus maailmaan on vihaa Jumalaa kohtaan. Joka tahtoo olla maailman ystävä, asettuu Jumalan viholliseksi. Me näimme juuri; tämä maanpäällinen elämä on saatanallisessa hallintavallassa, ja rakastuminen siihen vie kovaa vauhtia poispäin Jumalasta.

Mitä uskallan vielä sanoa? Minkälaisia me uskovat olemme? Me uskovat olemme usein liian laiskoja vastustamaan Paholaista. Uskovat ihmiset ajattelevat helposti itseään; en viitsi käydä tuollaiseen hengelliseen sodankäyntiin todella vastustamaan tuota Paholaisen viekkautta ja sitä, että etsii kenet tahansa saisi ottaa käyttöönsä.

No, tärkeä kysymys: Miten ihmeessä me vastustamme, miten me voisimme tänään taistella saatanallista voimaa vastaan? Miten, miten se tapahtuu? Otan joitakin asioita, jotka itselleni tulee päällimmäisenä mieleen. Ensimmäinen on se, että haluaisin niin kovasti toimia yhdessä sinun kanssasi. Ymmärrätkö tämän, että en voi olla täällä kirkon alttarilla ainoa, joka lähtee tappelemaan Saatanan aiheuttamia ongelmia, sairauksia, kaikkea sitä pahuutta vastaan. Pyydän sinua, älä jätä minua tänään yksin kamppailemaan tänne alttarille. Tarvitsen koko tämän joukon; kaikki, jotka olette täällä. Me olemme paljon vahvempia yhdessä ja me voimme tällä tavalla pysäyttää sitä, mikä hyödyttää Paholaista. Että se joka kieltää tänäänkin tuon; että typerä Pirkko Jalovaara menee niin kuin vapauttamaan näitä riivattuja. Mikä typerys; laittaa tuollaisen otsikon, laittaa tuommoisen ilmoituksen Kirkko ja kaupunki -lehteen. Saat ihan vapaasti nauraa minulle, mutta olen tosissani tässä tehtävässä - mikä on Jumalan antama tehtävä - ja kaikella voimalla, kaikella sillä hengellisyydellä, mikä minusta tänään irtoaa. Minulle saa nauraa, mutta minä en luovuta enkä lopeta tätä kamppailua.

Luukas 14. Jos kuningas on lähdössä taisteluun toista kuningasta vastaan, niin kai hän ensin istuutuu harkitsemaan, pystyykö hän kymmenellätuhannella miehellä kohtaamaan vihollisen, joka on tulossa kahdenkymmenentuhannen miehen voimalla. Me olemme valtava joukko, teitä on tänään. Tulkaa mukaan taistelemaan. Varustetaan sellainen rintama, että todella monilta, monilta tuhoutuu nuo pienet ja isommat demonit. Pikku demonit lähtee helposti liikkeelle, mutta isompien kanssa tekee monta kertaa tiukkaa. No sitten kysyn, että jos tulet mukaan, kuinka vahvoja me olemme yhdessä. Tänään me todellakin otamme esille sen, miten vain Jeesus voi meitä vapauttaa. En tiedä, kuinka pitkälle tuo Saatanan kuristus olisi voinut mennä omalla kohdallani, mutta heti kun osasin, ymmärsin sanoa "Jeesus", se joutui väistymään.

Matteus 12:29. Kuuntele, miten tänään tapahtuu vapauttaminen. Jeesus itse kysyy, kuinka kukaan voi tunkeutua väkevän miehen taloon ja ryöstää hänen tavaroitaan, ellei ensin sido häntä. Vasta sitten hän voi ryöstää talon ja tavarat. Ja Jeesus sanoo: Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan. Joka ei minun kanssani kokoa, se todellakin hajottaa.

Mikä on tuo vahva mies? Mistä Jeesus tässä puhuu? Kuka pitää sitoa? Saatana. Vahva mies on Paholainen. Ja me tiedämme sen, miten Paholainen pitää tällä tavalla ihmistä sidottuna. Ihminen, joka on sidottu Paholaiseen kiinni, se pidetään irti Jumalasta. Se on se tarkoitus tänäänkin. Irti Jumalasta, sidottuna Paholaiseen. Paavali sanoo, että meidän tulee toimia aivan samalla tavalla kuten Jeesuskin toimi. Ja Jeesus itse pyytää meiltä, sinulta, tätä samaa. Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät. Meidän todellakin kuuluu sitoa, hyökätä vastaan - ei ihmistä vastaan, joka on Saatanan sitoma, vaan sitä Paholaista vastaan, joka on todella tämän ihmisen käytettävissä.

Me tiedämme helposti, että Paholainen luulee olevansa tänäänkin niskan päällä. Niin kuin Eeva-Liisa puhui, joku pelkää jo koko aihetta, ettei vaan ole niin pelottavia nämä asiat ja taistelut. Mutta mitä saan lukea, Hesekiel 12. Kuuntele, miten Paholainen tietää nytkin sinun ajatuksesi, millä asenteella olet tänään tulossa rukoukseen. Hesekiel 28. Sinä olet täydellisistä täydellisin, täynnä viisautta, itse kauneus. Näin nimitetään, määritellään Paholainen. Täynnä viisautta. Hän on täynnä viisautta. Hän tietää sinun elämästäsi niin paljon, että me emme tule sitä aina ajatelleeksi.

Tärkein kysymys itselleni on aina silloin, kun kamppailen näiden voimien kanssa, että mikä on se voima, jolla me vapaudumme tai vapautamme Paholaisen otteesta. Mitä etua meille siitä on, että itse vapautuu tai vapauttaa jonkun toisen ihmisen Paholaisen otteesta. Kun me vapaudumme Saatanan otteesta, siinä on muutamia tärkeitä periaatteita tätäkin iltaa varten. Ensimmäinen tärkein on se, että Jumala on meidän puolellamme. Jumala on meidän puolellamme. Hän puolustaa juuri tuossa hyökkäystilanteessa. Psalmi 81. Ei kukaan korkeuksissa ole Herran vertainen. Ei kukaan, ei mikään, ei ikinä, ei koskaan tule olemaan. Ja Paholainen on valheen isä. Silloin jos me puhumme totuutta, Paholainen joutuu häpeään, koska kaikki tulee todella hänenkin silmiensä edessä. Hän tulee näkemään lopulta Jumalan suuruuden.

Koko ajan puhun niin kuin tämä Raamattu puhuu. En ole hyökkäämässä sinua enkä ketään muitakaan vastaan. Joka ikinen jae, jonka olen tänään ottanut ja jolla me todella taistelemme, ne on Raamattuun kirjoitettu.

Toisen Korinttolaiskirjeen 2. luku. Jottei Saatana pääsisi meistä voitolle. Hänen juonensa me kyllä tiedämme. Jos me toimimme tuon Jeesuksen esimerkin mukaisesti, tuossa vapauttamistilanteessa me toimimme - ainakin itse toimin aika pitkälti samalla tavalla kuin siinä tilanteessa, jossa rukoilen parantumista.

Kuunnelkaa, miten Jeesus auttaa sairasta ihmistä, mitä hän tekee.

Luukas 4. Jeesus kumartui hänen ylleen ja käski kuumetta, ja se lähti hänestä. Jeesus käski kuumetta ja se lähti hänestä. Ajattele sitä, että tänään rukoustilanteessa meidän, todellakin meidän sanamme riittävät käskemään tuota Paholaista, että me sidomme. Kun me sidomme, meidän sanamme riittävät sitomaan nuo Paholaisen voimat tuossa ihmisessä. Olen nähnyt tällaisia vapauttamistilanteita, joissa ihminen menee aivan kuin solmuun, koska hänessä sidotaan niitä demonisia voimia. Ne sidotaan, niiden käsketään lähteä, ja me toimimme sillä mielettömällä auktoriteetilla, mitä Jeesus meille on.

Matteus 17. Jeesus käski ankarin sanoin pahan hengen poistua, ja se lähti.

Markus 1. Jeesus käski henkeä ankarin sanoin: Vaiti! Lähde hänestä! Huutomerkit perässä elikä Jeesus on todella kaikella voimalla, äänellä ja auktoriteetilla käskenyt ja se lähti.

Se tilanne, että demonit alkavat puhua; ne alkavat tuoda itseään esille, tai että ymmärrät, että tässä on todellakin taustalla demoniset voimat ja se rusikoiminen, mikä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Se on todellakin Jumalan työ, niin että meidän silmämme avautuvat ja korvamme kuulevat.

Mielenkiintoista on se, että se rakkaus on asenne. Kun katson teitä ystäviä edessäni, näen paljon kasvoja, teillä on - silmät tuikkii ja sydän on täynnä innostusta ja rakkautta ja uskoa ja luottamusta. Se on todella, tuo rakkauden yhteydenvoima on jotakin, johon Paholainen ei pääse käsiksi, koska ei osaa toimia rakkaudessa, ei osaa toimia niin, että pääsisi tavalla tai toisella käsiksi meihin silloin, kun meillä on tuo rakkaus vaikuttavana voimana.

Hyökkäysten täytyy tulla. Jeesus oli niiden kohteena. Uskovat ihmiset ovat niiden kohteena. Pahat ihmiset ovat niiden kohteena, ja hyvät ihmiset ovat niiden kohteena.

Apostolien teot 10:38. Te olette kuulleet Jeesuksesta, nasaretilaisesta, jonka Jumala voiteli Pyhällä Hengellä ja voimalla ja paransi kaikki, jotka olivat joutuneet Paholaisen valtaan.

Otan tänään näin paljon esimerkkiä siitä, että on kysymys parantumisesta, vapauttamisesta. On kysymys kokonaan uudesta elämästä juuri sen takia, että me haluamme tänään todella auttaa, vapauttaa nekin, jotka ovat vuodesta, vuosikymmenestä toiseen kantaneet jotakin niin suurta taakkaa, minkä Paholainen on niskaasi laittanut. Tuo mieletön auktoriteetti, jota Jeesus meille antaa, se on - mistä se on peräisin? Miksi me olemme tänään näin vahvoilla; miksi itse olet tänään? Saat todella luottaa siihen, että jotakin suurta tulee tapahtumaan sinunkin kohdallasi.

Kuuntele Heprealaiskirje 2. Siten hän, Jeesus, kykeni kuolemallaan riistämään vallan kuoleman valtiaalta, Saatanalta, ja päästämään vapaiksi kaikki, jotka kuoleman pelosta olivat koko ikänsä olleet orjina. Niitä, jotka uskovat, seuraavat ne merkit, että me vapaudumme Paholaisen kaikesta pahaa aiheuttavasta voimasta. Paholainen ei ole turhan takia saanut tuota nimitystä: paholainen, paholainen. Ja miksi Jeesus teki niin paljon työtä, että Hän halusi vapauttaa ihmisiä. Hän ei ole tänäänkään liikkeellä ilman, että Hän haluaa vapauttaa ja hoitaa ja auttaa ja vahvistaa sinua.

Tehdään niin, että laitetaan silmät kiinni. Lähdetään hyökkäämään kaikella kalustolla Paholaisen voimia vastaan ja kiitetään siitä, että Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan.

Herra me kiitämme siitä, että Sinä Jeesus otat tämän koko tilanteen ja tilaisuuden nyt hallintavaltaasi. Herra tule Sinä ja katso meidän sydämeen, katso meidän ruumiiseen, katso meidän henkeen ja sieluun. Ja Herra Sinä näet täällä niitä, jotka ovat väärällä tavalla sitoutuneet johonkin sellaiseen, mikä tulee Saatanalta. Herra, me haluamme tunnustaa tuon yhteyden Paholaisen kanssa.

Mietipä hiljaa, pidä silmät kiinni ja tunnusta Jeesuksen kasvojen edessä, minkälaiset tekijät sinun elämässäsi pitäisi Jeesuksen verellä puhdistaa. Herra pyhällä verelläsi puhdista, Pyhällä Hengelläsi täytä. Herra, me käsketään kaikkea sitä saastaa, mikä meidän elämään on kertynyt, me halutaan sitoa se Jeesuksen nimessä ja sovintoveressä. Me halutaan sitoa se paha; ne sairaudet, jotka on peräisin saatanallisesta voimasta tai läheisyydestä. Herra, me käsketään niiden lähteä Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan nimessä.

Ja nyt mä pyydän oikein erityisesti katsomaan sellaisiin sairauksiin, missä olet pitkään käyttänyt lääkkeitä ja ne lääkkeet on ikään kuin sumentanut sen tietoisuuden, että Saatana on päässyt tunkeutumaan sinun sisääsi. Lääkkeet on yksi tapa, jota Paholainen käyttää, jotta pääsee todella sinun sisimpääsi, henkeen, sieluun ja ruumiiseen.

Herra me katsotaan niihin, jotka ovat omalla elämäntavallaan, riippuvuuksillaan ja syömisillään, juomisillaan avanneet tuon kanavan Saatanan voimia vastaan, että tervetuloa Saatana. Täällä on yksi ruumis, saat tehdä mitä haluat minulle.

Ja Herra me nyt sidotaan kaikki nuo riippuvuudet ja kaikki ne tekijät, jotka aiheuttaa, tuhoaa ruumista, ajattelutapaa ja sitä, että ihminen loittonee kaiken aikaa Jumalasta. Herra, me käsketään niitä sairauden henkiä, joita täällä moni kantaa mukanaan. Ei pelkästään selkäsairauden henkeä, vaan syövän henkeä ja kipujen henkiä ja demonisia voimia, jotka on saanut tuon sairauden alun ja joka etenee, etenee ilman, että ymmärrät, mistä se on tullut. Me sidotaan kaikki ne sairauden henget, mitkä on tässä kirkkosalissa. Jeesuksen nimessä me käsketään niitten lähteä.

Ja me kiitetään Herra siitä, että Sinulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

Herra anna kokea nyt se vapautuminen, että se sairauden henki poistuu, se lähtee pois sinusta, Jeesuksen nimessä. Jeesuksen nimessä. Herra me käsketään niitä sairauden henkiä pois. Niin kuin Jeesus Sinä tiesit, että tavallinen sairaus voi olla peräisin saatanallisesta hengestä.

Herra me käsketään myöskin niitä pelon henkiä ja masennuksen henkiä ja epävarmuuden henkiä ja kaikkia henkiä, jotka sitoo meitä ihmisenä. Jeesuksen nimessä me sidotaan niitä, me käsketään niitten lähteä. Me ei säälitä niitä, me ei voivotella niitten kanssa. Me ei paijata niitä, vaan me käsketään niitä Jeesuksen nimessä: häipykää, poistukaa, jättäkää joka ikinen ihminen rauhaan, joka niistä kärsii. Jeesuksen tähden, Pyhän Hengen voimalla ja Jeesuksen rakkaudella.

Herra me nähdään, täällä on monia, jotka elää toistensa kanssa ristiriidassa sen takia, että Saatana syöttää sinun päähäsi ajatuksia. Sellaisia ajatuksia missä, joka kylvää ristiriitaa kahden tai useamman ihmisen välille. Jeesuksen nimessä Herra me sidotaan kaikki nuo ristiriitaa aiheuttavat henget, kaikki vihan henget, kaikki ne, missä tuhotaan toista ihmistä, kaikki ne sanat, jossa käytetään Saatanan syöttämää valhetta. Jeesuksen nimessä Herra me sidotaan nuo henget ja me käsketään niitten lähteä.

Herra kiitos siitä, että Pyhän Henkesi kautta Sinä olet ainoa, joka voi puhdistaa meidät kaikesta ristiriidasta, aggressiivisuudesta ja sairaudesta ja Paholaisen vaikutuksesta ja heikkouden hengistä.

Ja Herra täällä tänäänkin on joku jolla on - joka on niin kauan - kolmekymmentä vuotta sinun ruumistasi on rusikoinut todelliset kivut. Pelkkää kärsimystä kolmekymmentä vuotta. Nyt me sidotaan tällaisia kivun henkiä ja niitten me käsketään lähteä. Ja kuinka moni täällä todella rypee voimattomuudessa, ilottomuudessa; oma hengenelämä on kuin kalpea varjo siitä, mitä se voisi olla, ja Raamattuun on niin vaikea tarttua. Ei viitsi lukea sanaakaan Raamatusta. Herra me sidotaan tällaisia laiskuuden henkiä, jotka tuhoaa ihmisen hengenelämää. Jeesuksen nimessä käsketään niitten lähteä.

Täällä on monilla Saatana syöttänyt päähän ne ajatukset, että usko Jumalaan ei ole enää niin suuri asia, kuin mitä se todellisuudessa on, että yhteys Jumalaan vie ikuiseen elämään. Yhteys Saatanaan, mihin se vie sinut. Herra, me rohkeasti kysytään ja me halutaan vapauttaa ne, jotka Kristus haluaa vapauttaa. Jeesuksen nimen tähden.

Täällä on joku, jonka läheinen on nyt parastaikaa sairaalakunnossa juomisen takia. Jeesuksen nimessä Herra me todella sidotaan kaikkia riippuvuuden henkiä.

Jonkun sormet on joka ikinen päivä kiinni tietokonenappuloissa ja pornokanavilla. Herra me sidotaan kaikki nämä saastaiset henget ja me käsketään niitten lähteä.

Täällä on moni, joka tukehduttaa itsensä lääkkeillä. On oikein pakkomielle, mitä Saatana vierestä hymyillen katselee, että pitää työntää kourakaupalla lääkkeitä suuhun. Jeesuksen nimessä Herra me vapautetaan, me kerta kaikkiaan me rukoillaan se voima vapautua kaikesta siitä, mikä on tullut; pakkomielle työntää suusta sisään ruokaa ja lääkkeitä ja kaikkea saastaa. Jeesuksen nimessä Herra me nyt rohkeasti kuunnellaan, mitä valhetta Paholainen työntää sinun päähäsi.

Täällä on joku, joka jatkuvasti kärsii. Tarkoitat hyvää ja joku toinen todella kääntää sen valheeksi. Kuka se on se toinen ääni? Se on saatanallinen voima, joka on kuin käärmeen pää ja yrittää murtaa sinut ihmisenä. Jeesuksen nimessä Herra vapauta Sinä Pyhän Henkesi kautta.

Täällä on joku, jonka kotiin joku nuori kantaa kaiken aikaa tällaista saatanallista törkyä. Pahoja kuvia, ja todella koko koti on täyttynyt tällaisella Paholaisen roinalla. Joku tosiaan kokee aivan kuin olisi jollakin tavalla myrkytetty, on niin paha olo, että Jeesuksen nimessä Herra me rukoillaan, että vapauta Sinä pahoista hengistä. Me rukoillaan kaikesta sydämestä, että Jeesus-rakas, auta meitä sitomaan nämä henget. Jeesus-rakas, Sinun nimesi kirkastamiseksi. Herra me todella sidotaan kaikki se saatanallinen paha. Pyhä Henki tule ja kosketa nyt jokaista päästä varpaisiin. Jeesus, Sinun nimesi kautta me käsketään kaiken tuon pahan lähteä meistä.

Pidä silmät kiinni, sydän auki, tunnusta Jumalan edessä se, mikä sitoo sinua pahuuteen. Ole rohkea ja tunnusta se. Jeesus on täällä keskellämme ja Hän näkee ja kuulee. Ole rohkea, pidä silmät kiinni ja todella kaikesta sydämestä sanoudu itse irti siitä, mihin Saatana on sinua vienyt. Samalla Oskar laulaa, mutta jatka sinä rukousta. Pidä kiinni silmät ja uppoudu Jeesuksen läsnäoloon. Se vapautuminen todella tapahtuu hengen, sielun ja ruumiin alueella. Jumala on suuri. Voiko kukaan, kukaan rakastaa tätä kurjaa maailmaa. Jumala vapauttaa juuri sinut. Silmät kiinni, sydän auki ja Oskar jatkaa.

---

Sanoen sydämesi syvyyksistä, että oma kallis rakas Jeesus. Oma kallis rakas Jeesus. Tässä on minun elämäni tällaisena kuin se on. Ei vain voi sille mitään, että on niin paljon painetta[?], paineita ja kipuja ja on monta kertaa epätoivoa. Herra, tässä on minun elämäni. Haluan antaa itseni Sinun käteesi. Haluan luottaa siihen, että Jumala rakastaa minuakin. Herra pyhällä verelläsi puhdista, Pyhällä Hengelläsi meidät täytä. Kiitos, Jeesus. Meistä jokainen kelpaa Sinulle. Anna meille anteeksi, jos jotakin on pahaa, mutta me ei ymmärretä ja josta me ei päästä irti. Jeesus tässä on minun elämäni. Ohjaa ja johdata eteenpäin. Tee rohkeaksi ja taistelemaan kaikkea pahaa vastaan. Oma kallis rakas Jeesus, tule meihin, vaikuta meidän kautta ja rakasta Sinä meitä. Aamen.

---

Silloin kun aloitin tällaista hengellistä työtä niin, meni aika pitkän aikaa, että jouduin niin monta kertaa todistelemaan, että tämä työ, mitä teen, on Jumalasta; että olen Jumalan asialla, ja haluan antaa tähän itsestäni niin paljon kuin irti lähtee. Joskus tuntui erikoiselta; joku kysyi, että oletko edes uskossa, milloin olet tullut uskoon ja minkälainen tuo sinun uskosi oikein on. Kaikki nämä, kohta 27 vuotta olen opiskellut tätä Raamattua. Olen halunnut löytää sieltä niitä eväitä, mitä Jumala on antanut ja tähän rukoustyöhön laittanut. Teidän monien kanssa ollaan kuljettu pitkä tie ja haluan jatkaa niin kauan kuin Jumala sen tarkoittaa. Tulkaa mukaan ystävät tähän työhön. Tulkaa rukoilemaan. Tulkaa luottamaan siihen, että tämä on Jumalan juttu. Tulkaa kannustamaan silloin, kun itse on heikoilla - ja tulkaa todellakin rohkaisemaan silloin, kun on pikkaisen väsynyt ja kiireinen.
__________________

Viesti kopioitu tuolta
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12634  Ma 27 Tou 2013, 19:32 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 28.2.2013 klo 22.36 kirjoitti:
Viimeinen kirkkoilta Kalliossa 24.2.2013 oli ihmeellistä Pyhän Hengen juhlaa.

Onpa viestini kirjoittamisesta jo kauan! Mutta yksi asia ei ole unohtunut; silmiini porautunut kuva ja minuun tarttunut Pyhän Hengen virta.

Silloin sunnuntai-iltana 24.2.2013 näen, kuinka Pirkko kurkottautuu rukoilemaan jonkun miehen puolesta harras ilme kasvoillaan, niin nöyränä ja aitona. Pyhä Henki alkaa virrata minuunkin, tunnen sen koko ajan autellessani ihmisiä. Toisilla on jalat kuin hyytelöä eivätkä he pääse pitkään aikaan kävelemään. Sain todistaa sitä omin silmin, sellaista ei voi näytellä. Yksi rukousavustajista seisoi alttarin vieressä kädet avoimina ottaessaan virtaavaa Pyhää Henkeä vastaan... Seisoin hänen vierellään ja tiesin hänen tuntevan saman minkä itsekin, ihanan Pyhän Hengen voiman.

Myöhemmin illalla rukousavustajienkin puolesta rukoiltiin ja kolme heistä makasi lattialla ja nauroi sydämensä pohjasta. Tiesin, mitä se tarkoitti. Suurta Pyhän Hengen juhlaa. Suomen yli on pyyhkäisemässä kova herätyksen aalto, eikä kukaan voi pysäyttää Jumalaa._________________

Viesti kopioitu täältä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12629  Su 15 Syy 2013, 22:22 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pyykinpesua riittää. Onko tämä oikea vai väärä ketju, olen rukoillut ja kysynyt Jumalaltakin. Eilen mieleeni tuli, että Pirkko on puolustautunut syytöksiä vastaan juuri Radio Dein ohjelmissa, jotka on linkitetty tähän ketjuun.

Tällainen kirjoittaminen on vaan raskasta, en millään jaksaisi tätä. Mutta olen saanut aamusivuni kirjoitettua ja voin kirjoittaa niin paljon kuin sielu sietää, kymmenykseni Jumalalle.

Pirkkoa on kehdattu syyttää niin monesta asiasta, esimerkiksi ahneudesta. Aloin käydä hänen rukousilloissaan vuonna 2002, ja aina vain olin saamassa kirkkoilloista jotain itselleni, vuodesta toiseen. Saamapuolella olin koko ajan, enemmän saamassa kuin antamassa. Kukaan ei ryöstänyt tai vaatinut antamaan kolehteja; jokainen antoi sen, minkä halusi antaa, tai ei antanut ollenkaan. Se vain harmittaa, että sairastuttuani homeasunnossa vuonna 2008 aloin heivata kirkkoiltojakin. Ihan päinvastoin olisi pitänyt tehdä Saatanan alkaessa pilata kaiken. Mutta yhteys säilyi ja alkoi vahvistua sairaudesta huolimatta. Lapseni kasvaessa omatuntoni oli kolkutellut, että minunkin pitäisi auttaa rukousilloissa, etten olisi vain saamassa, käydessäni niissä kuitenkin. Olin oppinut rukousilloissa tuntemaan monia ihmisiä, siellä oli aina mukava käydä. Rankkaa oli se, että kuolema alkoi korjata viljaa. Lyhyessä ajassa meni Pirkon mies, sitten Katri. Vihollinen nosti jo silloin päätään. Rukousillassa, jossa Pirkko kertoi Katrin kuolleen, yksi nainen huusi koko ajan solvaavia viestejä eteenpäin. Yrittäessäni hillitä häntä sain solvauksia niskaani. Katri ei ollut enää järjestystä ylläpitämässä. Katrin kuolema olikin se viimeinen niitti, jonka jälkeen tarjouduin avustajaksi. Jo seuraavana kertana vein päällysvaatteeni sakastiin, ja sain oman avustajan lappuni. Kaikki oli tuttua ennestään, olin tottunut jo kaikkeen; alttarin edessä jonottaviin ihmisiin jonotettuani lukuisia kertoja esirukoukseen itsekin, öljyllä voiteluun ja sielunhoitoon osallistuttuani niihin itsekin. Kaikki oli harmonista ja luonnollista ja soljui omalla painollaan.

Syksyllä 2012 vihollinen nosti uudestaan päätään. Kirkossa oli kesän jälkeen ensimmäinen rukousilta, vieraina GOD-TV:n Tom-Inge Aas ja hänen vaimonsa, jotka istuivat edessäni. Jo heti kirkkoillan alkaessa salin täytti hirveä karjumisen ääni, joka raikui kaikkialle. Kirkon takaosassa oli mies, joka päästi niin hirveää huutoa, että vieraatkin olivat kauhuissaan. Kerroin heille käyneeni jo kymmenen vuotta näissä kirkkoilloissa eikä koskaan ole ollut sellaista. Juuri sinä iltana Tom-Inge Aas kertoi GOD-TV:n ja Rukousystävien tulevasta yhteistyöstä, jota sielunvihollinen ei katsonut suopeasti. Avustajiakin oli paljon vähemmän kuin normaalisti, pistin merkille. Kateus nosti päätään.

Tuosta ei kulunut enää puolta vuottakaan seuraavan massiivisen hyökkäyksen koittaessa MOT:n toimittajien astuessa kirkkoon kuin sudet raatelemaan kamerat asusteisiinsa piilotettuina. Isku oli niin kova ja vääristelevä, että suurin osa Pirkon tulevista rukousilloista peruttiin.

Pirkon miehen kuolemasta ei ollut vasta kuin kaksi vuotta, mutta raatelijat eivät suruaikaa kunnioittaneet. Pirkon ystävät ja läheiset joutuivat seuraamaan kuvottavaa hyökkäystä, jonka on täytynyt koetella äidinkin terveyttä. Kuka välittää, ketä sattuu, ellei juuri äitiä.

Mediaan työnnettiin toinen toistaan mielikuvituksellisempia syytöksiä. Että Pirkko on kiukkuisena polkenut jalkaa, vaatinut ja temmannut toista käsipuolesta... Kenestä ihmeessä tässä kerrotaan, kun Pirkko ei saa kirkon takahuoneessa edes ääntään kohoamaan? Jonkun on puheensorinan keskeltä rummutettava, että olkaa nyt hiljaa, Pirkolla on asiaa. Huomasin, ettei ilman mikrofonia hänen äänensä kuulu minnekään.

o o o

Kirjoitin edellistä iltapäivään, jonka jälkeen pidin taukoa. Mielessäni on niin paljon kaikenlaista, josta pitäisi kirjoittaa, mutten jaksa enkä voi änkeä kaikkea yhteen kirjoitukseen.

Muistan hyvin ensimmäisen rukousillan avustajana - ja muistaakseni vieläkin paremmin otin esiin tuolloin kirjoittamani aamusivut. Olin astunut metroon hyvissä ajoin ehtiäkseni kirkkoon ajoissa. Olisin halunnut matkustaa rauhassa ja keskittyä, mutta vastapäätä minua istuutui mies, joka oli aivan tillin tallin. Puhuessaan hänen suustaan pirskahteli sylki ja lopulta hän alkoi kätelläkin minua. Ajattelin, että tuo tästä vielä puuttuikin ja pelkäsin koko illan menevän pilalle. Mutta mies alkoi kertoa kovasta elämästään, että oli ollut vankilassa. Vähän myöhemmin hän sanoi menevänsä kotiin ampumaan itsensä, että hänellä on siellä Makarov, ettei hän kestä enää. Olin kertonut miehelle jo kirkkoilloista ja ehdottanut, että hänkin tulisi joskus mukaan, mutta kuultuani hänen suunnitelmistaan pyysin häntä heti kanssani kirkkoon. Ihme kyllä mies suostui, vaikka kävely olikin huteraa. Kävellessämme ylämäkeä kohti kirkkoa mies kertoi rankasta elämästään enemmänkin. Ilmeni, että hän oli vanhaa körttisukua ja että hänellä oli aikuinen tytärkin. Hän oli ollut matkalla kotiin ampumaan itsensä kohdatessaan minut, niin hän kertoi. Mies tuli kanssani kirkkoon, ja toivottavasti voi vielä tänäkin päivänä hyvin.

Kului kaksi ohikiitävää vuotta. On sunnuntai 24.2.2013. Olen herännyt hyvissä ajoin ja kirjoittelen aamusivuja normaalisti. Jo kirjoittamisen loppupuolella ja sen jälkeen pohdin Pirkon viettämää merkkipäivää, jonka tarkka ajankohta piti penkoa vuoden takaisista kirjoituksista. Aloin kirjoittaa korttia, jossa on kauniita ruusuja ja Jeesuksen sanat: "Minä olen hyvä paimen. Minä tunnen lampaani ja ne tuntevat minut, niin kuin Isä tuntee minut ja minä Isän. Minä panen henkeni alttiiksi lampaiden puolesta." (Joh. 10:14-15.) - Harmitti vaan, että sotkin kortin ja tussikin levisi. Mutta onneksi oli vielä toinen samanlainen kortti, jota aloin Pirkolle kirjoittaa. Sitten mieleeni tuli, olisiko jotain kirjaa häntä tukemaan ja aloin tutkia kirjahyllyä. Törmäsin lopulta pieneen kirjaseen: "Mitä teet kun tunnet tulleesi väärinkohdelluksi?" Selasin kirjaa ja se alkoi kiinnostaa minuakin. Voisin antaa sen Pirkolle luettavaksi, mutta haluaisin kirjasen takaisin ja lukea sen itsekin. Vai mitä jos en antaisikaan koko kirjaa enkä veisi sitä ollenkaan, aloin jossitella. Mutta Jumala sanoi minulle ainakin kahteen kertaan, että minun on annettava se kirja.

Rukousillan alkaessa annoin Pirkolle kortin ja yritin näyttää kirjaakin, mutta hänellä on kiire. Rukousillan loputtua avustajien kahvitilaisuudessa nousen tuolistani ja esittelen kirjaa Pirkolle, jolloin hän sanoo, ettei tunne kirjoittajaa ja että hänellä on niin paljon noita kirjoja. Kerron Jumalan kahteen kertaan sanoneen, että minun on annettava tämä kirja hänelle. Muttei Pirkko tunne itseään väärinkohdelluksi, MOT:n raukkamainen isku on vasta tulossa. - Istun sitten takaisin paikalleni, jolloin yksi avustajista on kiinnostunut kirjasta ja haluaa lainata sen. Sovimme, että hän tuo kirjan takaisin kevään rukousiltoihin, joita ei tule, koska ne perutaan. Kirja jää avustajalle, josta en tiedä edes nimeä. Ihmeellisesti vain Jumala tiesi jo etukäteen kaiken, tulossa olevan kovempaakin kovemman hyökkäyksen, jossa halusi Pirkkoa tukea.


_________________

Viesti kopioitu täältä


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Pe 17 Hel 2017, 23:49, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12630  Ti 17 Syy 2013, 2:09 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Takki tyhjeni kirjoittaessani ja viilatessani edellistä. Enpä vaan tiennyt, mihin joutuisin ryhtyessäni rukousavustajaksi pari vuotta sitten. Sitä ennen haaveilin jo vuosia, että voisin rukousilloissa heijastaa laulujen sanoja screenille ja laulaa itse mukana. Rakastan hengellisiä lauluja - se olisi ollut kevyttä ja virvoittavaa avustustyötä. Mutta siihen minua ei tarvittu kuin vasta viimeisenä iltana, jolloin tehtävää hoitanutta avustajaa ei näkynyt kirkossa. Sain pikakoulutuksen ja olin valmiina hommaan. Sitten kirkkoillan jo alettua kyseinen avustaja tulikin vähän myöhässä paikalle, jolloin päätin siirtyä tehtävään, johon Pirkko oli alun perin osoittanut eli auttamaan ihmisiä alttarin eteen. Sitä päätöstä en ikinä kadu... Se oli niin ihmeellinen Pyhän Hengen ilta, jonka Jumala järjesti näkemään, niin kuin kaiken muunkin.

Sen jälkeen Jumala on järjestänyt minut taistelemaan - eikä paluuta menneeseen ole. Minusta on tullut ulkokultaisen kirkon vihollinen kertoessani, mitä mieltä siitä olen. Minua ei voi ostaa kirjoittamaan mitään katteetonta enkä voi asettaa Pirkkoa vastuuseen siitä, mitä omana itsenäni kirjoittelen. En voi enkä halua rajoittaa itseäni kirjoittajana, sillä se olisi teeskentelyä enkä edes pystyisi siihen; käytän koko tunneskaalaa, sopii se tahi ei. Tällaiseksi Luoja on minut luonut, ei voi mitään. Enkä ole niin tyhmä, että poistelisin kirjoituksiani ja näkemyksiäni raukkamaisen vastapuolenkin pitäessä kiinni omistaan tai ängettyään niitä lehdistöön, jossa ne säilyvät mittaamattoman ajan. Se kaikki on historiaa ja kertoo siitä, mitä on tapahtunut. Eikä minulla ole Kallion kirkkoon enää mitään asiaa niin kuin ei monella muullakaan. Vasta Pirkon astuessa remmiin voin tulla ylistyslippua heiluttamaan. Rukousavustajana jäin kaipaamaan juuri sitä, että olisi ollut enemmän omaa aikaa ylistää Jumalaa. Olenkin ostanut organzakangasta ommellakseni ylistyslipun tai pari itse. Myös kotona tai luonnossa voi ylistää Jumalaa; Herramme ja Luojamme on kaikkialla läsnä.Praise in Motion - Oh the Deep Love of Jesus_________________

Viesti kopioitu täältä


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Pe 17 Hel 2017, 23:50, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12631  La 13 Syy 2014, 22:55 (GMT+3)  Aihe: Korruptio kukkii poliisivaltiossa Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 13.9.2014 klo 2.34 kirjoitti:
MTV: Käräjäoikeus jäädytti saarnaajan varoja yli miljoonan

Vainon edetessä piti avata omat arkistot, jotka ovat onneksi tallella eikä jossain kaatopaikalla niin kuin Saatana olisi halunnut. Piti oikein tutkia, minkälainen "petos" poliisissa on onnistuttu värkkäämään.

Seurakuntalaisessa oli niin osuva kommentti:

Lainaus:
Poliisin ja käräjäoikeuden toiminta loukkaa lahjoittajia. Niin kauan kuin Jalovaaran työn taloudelliset tukijat ovat tyytyväisiä rahoille saamaansa vastineeseen, asia ei kuulu kenellekään ulkopuoliselle, vähiten poliisille.

Jutussa on kyse puhtaasta vainosta, syrjinnästä vakaumuksen perusteella, kiihottamisesta ja yllyttämisestä.

Onpa melkoinen palkka odotettavissa Isän Kädestä kiihottajille. Tuli palaa...

Jukka Ryhänen | 12.09.2014 15:32


Helsingin poliisissa on seottu täysin. Tutkinnanjohtaja Hannu Männikkö sanoo Ilta-Sanomien uutisessa:

Lainaus:
- Kyse on vasta epäilystä. Jos henkilö on rikoksella hyötynyt taloudellisesti, niin silloin tehdään turvaamistoimi rikoshyödyn takaisinsaannin turvaamiseksi.

Anna mun nauraa. Ei kai poliisi voi tulla vetämään välistä; varat pitäisi palauttaa lahjoittajille, jotka ovat koko ajan tienneet, mihin rahat ovat menneet!

Mitä ihmeen vainoa tämä tämmöinen oikein on? Poliisista itsestään pitäisi tehdä rikosilmoitus!Minulla on tallessa Rukousystävä-lehden ensimmäinen numero vuodelta 2002, jonka tilisiirrossa on viitetekstinä:

"Pirkko Jalovaaran rukoustyön tukemiseen. Kiitos lahjastasi!"

Tallessa on myös Rukousystävä-lehti 4/2003, jonka saatetekstiä aiemmasta kiusaamisesta olen esitellytkin jo. Ohesta löytyy pdf-tiedostokin, jonka lopussa tilisiirrossa lukee:

"Haluan olla tukemassa Pirkko Jalovaaran rukous- ja evankelioimistyötä"Tilisiirtolomakkeen teksti on pysynyt kaikkina näinä vuosina samana, paitsi Rukousystävä-lehdestä 2/2012 alkaen on tullut yksi sana lisää:

"Haluan säännöllisesti olla tukemassa Pirkko Jalovaaran rukous- ja evankelioimistyötä"Mitään väärinkäsitystä ei ole syntynyt lehden takakannestakaan, jossa on ollut teksti "Pirkon työn tukeminen" tai pyydetty tukemaan Rukousystävien työtä.

Ala-arvoiseksi on poliisin touhu mennyt, Suomesta on tullut oikea poliisivaltio. Ihmiset, joiden pitäisi palvella oikeutta, ovatkin näitä, joista Jeesus sanoo:

"He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia." - Matt. 7:15


Seurakuntalaisesta tämäkin mielipide:

Lainaus:
Esko Helenius jo sanoikin sen mitä aioin: kerättyjä varoja ei saa käyttää palkkakuluihin vaan siihen tarkoitukseen mihin ne on kerätty.

En ota kantaa Jalovaaran syyllisyyteen, koska asia on kesken, mutta Jukka Ryhäsen kommenttia ihmettelen. Mistä sinä voit jo nyt tietää onko rahat käytetty siihen mihin ne on kerätty? Juuri sitähän nyt tutkitaan.

Vakuustakavarikko tarkoittaa sitä, että epäilty ei voi siirtää rahoja muualle. Ne on siis jäädytetty. Jos syyte menee läpi, laittomasti kerätty raha tuomitaan valtiolle menetetyksi. Jos syyte hylätään, takavarikko puretaan.

Juhani Ketomäki | 13.09.2014 10:11


Jumal'auta! Se vasta petos on, jos poliisi takavarikoi ihmisten osoittamat varat Pirkko Jalovaaran rukoustyölle ja siirtää ne kommunistisen valtion kassaan! Se on petosten petos ja suomettumisen huippu maassa, joka liitettiin valtiopetoksella Euroopan unioniin, joka on johtanut Suomen taloudelliseen katastrofiin. Rikosten teillä valtionkassaa yritetään paikata varastamalla toisten rahaa, jopa rukoustyöhön tarkoitettua!

Kun luterilainen kirkkomme repii kirkollisveroa jopa yrityksiltä ja yhteisöiltä ja käyttää tuloistaan vain alle 2 % hyväntekeväisyyteen, niin Pirkko Jalovaaran Rukousystävä-yhdistyksen käytettyä hyväntekeväisyyteen 6,5 % poliisi aloittaa siitä rikostutkinnan!

Pirkkoa kohdellaan kuin suuren luokan rikollista, jolle määrätään vakuustakavarikko, josta Helsingin poliisin tutkinnanjohtaja Hannu Männikkö on kailottanut eri tiedotusvälineille. Mutta kun oli kyse valelääkäristä, joka vaarantaa ihmisten henkiä, sitä ei viitsitty tutkia eikä tutkinnanjohtaja Hannu Männikköä kiinnostanut poliisin laiminlyönti jälkikäteenkään. Se jos mikä kertoo poliisin puolueellisuudesta ja korruptoituneisuudesta, että Suomi on ajautunut poliisivaltioksi, jossa poliisi voi tuhota kenet vaan, jopa rikosten uhritkin.
__________________

Viesti kopioitu: täältä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 11118  Su 23 Mar 2014, 4:22 (GMT+3)  Aihe: Susia ja raatelijoita lammastenvaatteissa - Wolves and savages in sheep's clothing Vastaa lainaamalla viestiä

Näitä ovat jo pitkään olleet Seppo Juntunen, Janne Villa ja muut lakeijoineen ja hovinarreineen, yhtä hurahtaneita valtaansa kuin joku Putin, mutta jatkossa kirkkoiltojen ja kirjojen suosio taitaa jäädä aika vähäiseksi. Vainoon hurahtaneilla herroilla kohde ei ole vain Pirkko Jalovaara; nainen jota lyödään matalaksi, vaan myös Jeesus hänen takanaan.

Kärsiessäni monenmoisista sairauksista yhtään päivää ei jätetä kirjoitusharjoituksia väliin, vaikka tekisi miten tiukkaa tahansa, niin kauan kuin henki pihisee.

Seppo Juntusesta ja Janne Villastakin on vielä vaikka kuinka paljon kirjoitettavaa ja kommentoitavaa, eikä mitään hatusta vedettyä, vaan mitä itse ovat suustaan päästelleet.

Henkistä väkivaltaa se on Seppo Juntusen ja Janne Villankin toiminta Pirkko Jalovaaraa vainotessaan.

Vaan nyt hyvää yötä, Jeesus myötä...--------------------------
Title in English added.


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Pe 17 Hel 2017, 22:06, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 11120  Su 23 Mar 2014, 15:36 (GMT+3)  Aihe: Re: Susia ja raatelijoita lammastenvaatteissa Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 23.11.2014 klo 3.22 kirjoitti:
Näitä ovat jo pitkään olleet Seppo Juntunen, Janne Villa ja muut lakeijoineen ja hovinarreineen, yhtä hurahtaneita valtaansa kuin joku Putin, mutta jatkossa kirkkoiltojen ja kirjojen suosio taitaa jäädä aika vähäiseksi. Vainoon hurahtaneilla herroilla kohde ei ole vain Pirkko Jalovaara; nainen jota lyödään matalaksi, vaan myös Jeesus hänen takanaan.

Kärsiessäni monenmoisista sairauksista yhtään päivää ei jätetä kirjoitusharjoituksia väliin, vaikka tekisi miten tiukkaa tahansa, niin kauan kuin henki pihisee.

Seppo Juntusesta ja Janne Villastakin on vielä vaikka kuinka paljon kirjoitettavaa ja kommentoitavaa, eikä mitään hatusta vedettyä, vaan mitä itse ovat suustaan päästelleet.

Henkistä väkivaltaa se on Seppo Juntusen ja Janne Villankin toiminta Pirkko Jalovaaraa vainotessaan.

Huomaatteko muuten mitään erikoista tässä Janne Villan kirjoittamassa artikkelissa Seppo Juntusesta vuonna 2003 Kirkko & kaupunki -lehdessä?

Oikeastaan siinä on kylvetty jo kaikki se, mikä vuosien varrella on vain pahentunut, jatkanut kasvamistaan ja tuottanut myrkkysatoaan. Minua se tökkäsi silmään jo lukiessani lehteä vuonna 2003 ja laitoin talteen jutun, joka on tuossa nyt skannattuna pdf-tiedostoksi ja löytyypä se tekstitiedostoonkin oikoluettuna.

Disinformaatio. Tuosta se alkoi. Seppo omi kaiken kunnian itselleen, vaikka Pirkko veti ihmisiä paikalle. Janne Villa nielaisi syötin kuin Suomi aikoinaan Katynin ja Hatynin ja kirjoitti Sepon kollegan vain yhdellä virkkeellä ulos jutustaan. Kuitenkin Sepon ja Pirkon teiden erkaantumisen jälkeen Pirkko veti kirkot täyteen ja Sepon illat olivat tyhjiä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 11122  Su 23 Mar 2014, 17:36 (GMT+3)  Aihe: Re: Susia ja raatelijoita lammastenvaatteissa Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 23.11.2014 klo 14.36 kirjoitti:
Admin 23.11.2014 klo 3.22 kirjoitti:
Näitä ovat jo pitkään olleet Seppo Juntunen, Janne Villa ja muut lakeijoineen ja hovinarreineen, yhtä hurahtaneita valtaansa kuin joku Putin, mutta jatkossa kirkkoiltojen ja kirjojen suosio taitaa jäädä aika vähäiseksi. Vainoon hurahtaneilla herroilla kohde ei ole vain Pirkko Jalovaara; nainen jota lyödään matalaksi, vaan myös Jeesus hänen takanaan.

Kärsiessäni monenmoisista sairauksista yhtään päivää ei jätetä kirjoitusharjoituksia väliin, vaikka tekisi miten tiukkaa tahansa, niin kauan kuin henki pihisee.

Seppo Juntusesta ja Janne Villastakin on vielä vaikka kuinka paljon kirjoitettavaa ja kommentoitavaa, eikä mitään hatusta vedettyä, vaan mitä itse ovat suustaan päästelleet.

Henkistä väkivaltaa se on Seppo Juntusen ja Janne Villankin toiminta Pirkko Jalovaaraa vainotessaan.

Huomaatteko muuten mitään erikoista tässä Janne Villan kirjoittamassa artikkelissa Seppo Juntusesta vuonna 2003 Kirkko & kaupunki -lehdessä?

Oikeastaan siinä on kylvetty jo kaikki se, mikä vuosien varrella on vain pahentunut, jatkanut kasvamistaan ja tuottanut myrkkysatoaan. Minua se tökkäsi silmään jo lukiessani lehteä vuonna 2003 ja laitoin talteen jutun, joka on tuossa nyt skannattuna pdf-tiedostoksi ja löytyypä se tekstitiedostoonkin oikoluettuna.

Disinformaatio. Tuosta se alkoi. Seppo omi kaiken kunnian itselleen, vaikka Pirkko veti ihmisiä paikalle. Janne Villa nielaisi syötin kuin Suomi aikoinaan Katynin ja Hatynin ja kirjoitti Sepon kollegan vain yhdellä virkkeellä ulos jutustaan. Kuitenkin Sepon ja Pirkon teiden erkaantumisen jälkeen Pirkko veti kirkot täyteen ja Sepon illat olivat tyhjiä.


Jäin ihmettelemään eilen Rukouspalvelulta saamaani sähköpostia, jota en välittäisi enää saada. Arkistothan löytyvät myös netistä, ja Juntuselta oli aika lapsellista ja typerää poistella palvelimelta kuukausikirjeitä ja muitakaan todisteita, jotka on visusti arkistoituna netissä. Kannattaisi mieluummin tarkistella, onko puheet yhtäpitäviä arkistojen kanssa.

Kuukausikirjeessään 4/2014 Juntunen kehuu taas, kuinka löysi hyvän juristin, joka hahmotti nopeasti, mistä kaikessa oli kyse ja laati viisaan puolustuksen. Ainakin itseäni kalvaa epäilys, ettei sen enempää juristi kuin oikeudentuomaritkaan olleet tutustuneet Web.archive.orgin lahjomattomiin arkistoihin... Armo kävi oikeudesta Sepon vetäessä tämän tästä muiden päitä lankulle, jonka ovat saaneet tuta esimerkiksi Leo Meller ja Pirkko Jalovaara ja jossa ei sääliä tunneta. Vastustaahan Seppo kaikkea hengellistä väkivaltaa, johon vain hänellä itsellään on oikeus laajan ja oikeaoppisen hovinsa kanssa.

Kuukausikirjeen lopussa Seppo mainostaa Rukouspalvelun uutta keräyslupaa, jota ei käytetä palkkamenojen maksamiseen. Kuitenkin kun Seppo on koko ajan kehunut saaneensa keskivertopapin palkkaa, herää kysymys, mistä varoista se on saatu. Mistä varoista jatkossa maksetaan hänen palkkansa, jos ei keräysvaroista? Vai kattaako Juntunen menonsa eläkkeellä ollessaan jo siinä iässä. Joka tapauksessa systeemi on nurja, ansaitseehan työmies Jeesuksen mukaan palkkansa. Lähdetäänkö tässä Pirkkoa vainotakseen linjalle, jossa hengellisen työn tekijät ovat huonommassa asemassa kuin taiteilijat eivätkä ansaitsisi eläkettäkään. Se olisi ajattelematonta ja typerää perässä tulevia nuorempia evankelistoja kohtaan, joiden pitäisi elääkin jollain. Poliisihallituksen nuivat virkamiehet simputtavat ja ovat kateellisia jokaisesta kolikosta joka kylvetään hengelliseen työhön. He ovat pienipalkkaisia virkamiehiä eikä Suomessa saisi kukaan lahjoittaa mitään. Äkkiä rahankeräysten valvonta tuollaiselta kitsaalta, kiusaavalta taholta pois.

Tuhdin pakettinsa lopuksi Seppo mainostaa vielä Janne Villan kirjaa, jota voi tilata Rukouspalvelusta ja että se on vaikuttava puheenvuoro suomalaisessa kirkkohistoriassa. Jumal'auta, että on otsaa! Janne Villa ja Seppo Juntunen käyttävät kirjaa juuri siihen tarkoitukseen, mitä vastaan se on luotu. Lyövät toisia päähän kirjalla, jonka nimi on Hengellinen väkivalta! Tosi näppärää ja vähemmän mukavaa esimerkiksi Pirkolle, joka on otettu yhdeksi kirjan uhriksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12721  Ti 10 Hel 2015, 6:05 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Viesti Pirkko Jalovaaran ystäville.

Message to Pirkko Jalovaara's friends.


Lainaus:
My heart is deeply saddened by the events of offense in regards to Pirkko Jalovaara. Beloved of God and lover of God. I am afraid for those involved in falsely persecuting her. The reason being is God Himself. The best definition I have heard about the wrath of God is: “the full weight of God being directed at that which is trying to harm His beloved”. There is indeed an attempt to harm His beloved Pirkko.

I have always been impressed by the tenacity, strength, commitment, steadfastness, and deep love of country, heritage, and family that all Finns show and more importantly live. The only country to defeat Russia even though the Finns where so greatly outnumbered. Paying back war debts by having married couples send in their gold wedding bands. Standing for what is right and just. Living by fulfilling their honor-holding themselves to their promises.

Find the woman, Pirkko who was was not just willing, but by God asking, left her profession without hesitation to follow her call to serve others. Would you be brave enough to do this?

Find the man who moves away from God. How can you know this? Look for the fruit of the Spirit found in Galatians 5:22-23. If you are moving towards God you will move in love, joy, peace, patience, kindness, goodness, faithfulness, gentleness, and self-control. If you are moving away from God you will move in ….enmity, strife, jealousy, fits of anger, rivalries, dissentions, divisions, envy. Find this man who moves in jealousy, anger, and malicious accusations and you will find a man moving away from God in an effort to harm one of God’s beloved-Pirkko. Pray for him to move the other direction away from God’s wrath and towards God’s heart. “If we live by the Spirit, let us also walk by the Spirit. Let us not become conceited, provoking one another, envying one another.” (Galatians 5:25-26)

Find the woman, Pirkko, who unceasingly prayed for thousands and thousands of Finns and other Nations. Who through the hand of God in her life, brought miraculous healings. If you are one of these such people, rise up and tell people-write people-tell her accusers who she really is; a great woman of God. Tell them all how you have been blessed. This is a worship and a praise to the One who worked these miracles through Pirkko- it’s to God and all He does for us-a debt we cannot pay as it is given freely. Honor also the one who said “YES” to God-Pirkko.

Find the man who says he is so good, he never crosses the path of Satan. Who indeed never does cross paths with Satan for he is merely following behind him on the same path! The one who is the accuser of the brethren like Satan, writing all kinds of articles in the religious world about people such as Pirkko. Take these letters back to the author. The voice of Satan does not belong in Church nor any Holy place.

Find the woman simply blessed beyond belief, sharing inspiration, the word of other wise people of God, peace, hope, joy through books, TV, radio and meetings. You will find a beloved of God-Pirkko

Find the man jealous of this who lashes out in anger and enmity and you will find a man possessed by his own human will and not the will of God. He probably became jealous by working along side Pirkko. This is a teacher who will fall. Tell him so before he falls too far, lest he drag more souls away from God.

Find the woman in whom the power of god is released through her. She will give it freely and to all-usually staying to the very end to make sure all have received. Remember the times she did this for you because of her deep love for God. Write, speak, and tell others of the great things you have received.

Find the man who downplays the great and miraculous work God does through others in some vain attempt to lesson the reality of God’s action through these faithful people. Look at him, you will not see much work of the power of God through him. More often, you’ll see a desire to spread disbelief in the powers of God. It’s just jealousy. Tell him what it says in 1 Corinthians 4:20-”the Kingdom of God does not consist in talk, but in power”.

Find the woman who continues doing God’s great work even in the great loss of her husband. The woman God continues to hold and give strength throughout even greater loss. This great anointing can never be taken by any man or woman.

Find the man who is truly a coward and seeks to destroy the widow. He moves against the heart and the will of God. Come to the aid of the widow as we are charged and bring peace instead of destruction, for he dishonors the husband who dearly loved and protected his wife from such scoundrels. Send this wolf in church clothing away.

Find the woman who continues to speak peace, love, and servitude to all those she has been commissioned to serve in spite of any present adversity. The peace and love of God remains the gift she gives. Seek this heart yourself and turn away from the judgmental dried out voices that have long forgotten the sweetness of the Lord’s voice in their own lives.

Find the man who rallies more accusers of the brethren around him and makes them “more a child of Hell than himself” (Matthew 23). Those converts to his cause need help to see the ways they are being dragged into being an opponent of God without their own awareness. Write, call, email and help them in their blindness that they may see and be saved.

The time is now. I have the utmost faith the people of Finland can see the heart of a person touched by the very hand of God in Pirkko and tell everyone you know how her life has been used to transform yourself and so many others. I also have the utmost faith that the people of Finland can see the heart of the great deceiver and what he has done to God’s chosen one. It is time to say to him “NO MORE. GET BEHIND ME SATAN FOR YOU MOVE IN THE WAYS OF MAN AND NOT OF GOD!!!!!!”

In Christ.


Lou Orimo, USA


Lainaus:
Sydämeni on syvästi surullinen hyökkäyksistä Pirkko Jalovaaraa kohtaan. Jumalan rakastama ja Jumalan rakastaja. Pelkään niiden puolesta, jotka valheellisesti vainoavat häntä. Syynä on Jumala Itse. Paras määritelmä, jonka olen kuullut Jumalan vihasta, on: "koko Jumalan paino suunnattuna siihen, joka yrittää vahingoittaa Hänen rakkaitaan". On todellakin yritystä vahingoittaa Hänen rakastamaansa Pirkkoa.

Olen aina ollut vaikuttunut sitkeydestä, lujuudesta, sitoutumisesta, päättäväisyydestä, ja syvästä rakkaudesta maahan, perintöön, ja perheeseen, jota kaikki suomalaiset osoittavat ja vielä tärkeämmin, elävät. Ainoa maa, joka kukisti Venäjän, vaikka suomalaiset olivat niin alakynnessä. Sotavelkojen maksaminen avioparien kultaisia vihkisormuksia lähettämällä. Seisominen sen takana, mikä on oikeaa ja oikeudenmukaista. Eläminen täyttämällä kunniansa - pitämällä lupauksensa.

Etsi nainen, Pirkko, joka ei ollut vain halukas, vaan Jumalan pyytäessä jätti ammattinsa ilman epäröintiä seuratakseen kutsumustaan palvella muita. Olisitko tarpeeksi rohkea tekemään tämän?

Etsi mies, joka liikkuu Jumalasta poispäin. Miten voit tietää tämän? Katso Hengen hedelmistä, joka löytyy Galatalaiskirjeestä 5:22-23. Jos kuljet kohti Jumalaa, liikut rakkaudessa, ilossa, rauhassa, kärsivällisyydessä, ystävällisyydestä, hyvyydessä, uskollisuudessa, lempeydessä ja itsehillinnässä. Jos liikut Jumalasta poispäin, siirryt vihamielisyyteen, riitaan, kateuteen, vihanpuuskiin, vastakkainasetteluun, erimielisyyteen, hajaannukseen, kateuteen. Etsi tämä mies, joka liikkuu kateudessa, vihassa ja väärissä syytöksissä ja löydät miehen, joka liikkuu Jumalasta pois pyrkimyksenään vahingoittaa yhtä Jumalan rakastamaa - Pirkkoa. Rukoile häntä liikkumaan toiseen suuntaan Jumalan vihasta poispäin kohti Jumalan sydäntä. "Jos me elämme Hengestä, kulkekaamme myös Hengessä. Älkäämme tulko omahyväisiksi, provosoiko toisiamme, kadehtiko toisiamme." (Galatalaiskirje 5:25-26)

Etsi nainen, Pirkko, joka rukoillut lakkaamatta tuhansien ja tuhansien suomalaisten ja muiden kansojen puolesta. Joka tuonut Jumalan käden kautta elämässään ihmeellisiä parantumisia. Jos olet yksi näistä ihmisistä, nouse ylös ja kerro ihmisille - kirjoita ihmisille - kerro hänen syyttäjilleen, kuka hän todella on; suuri Jumalan nainen. Kerro heille kaikki, kuinka sinua on siunattu. Tämä on palvontaa ja ylistystä Hänelle, joka työsti näitä ihmeitä Pirkon kautta - se on Jumalalle ja kaikille, mitä Hän tekee meille - velka, jota emme voi maksaa, sillä se on annettu ilmaiseksi. Kunnioita myös sitä, joka sanoi "KYLLÄ" Jumalan Pirkolle.

Etsi mies, joka sanoo olevansa niin hyvä, ettei hän koskaan ylitä Saatanan polkuja. Joka ei todellakaan koskaan ylitä Saatanan polkuja, sillä hän vain seuraa tämän takana samalla tiellä! Yksi, joka on veljien syyttäjä niin kuin Saatana, kirjoittamassa kaikenlaisia artikkeleita uskonnollisessa maailmassa ihmisistä kuten Pirkko. Vie nämä kirjeet kirjoittajalle takaisin. Saatanan äänen ei pidä kuulua Kirkkoon eikä mihinkään Pyhään paikkaan.

Etsi nainen, jota yksinkertaisesti siunattu käsittämättömästi, jakaen inspiraatiota, toisten Jumalan viisaiden ihmisten sanaa, rauhaa, toivoa, iloa kirjojen, TV:n, radion ja kokousten välityksellä. Löydät rakastetun Jumalan Pirkon.

Etsi tämä mustasukkainen mies, joka suomii vihassa ja vihamielisyydessä, ja löydät miehen hallusta hänen oman tahtonsa eikä Jumalan tahtoa. Hän luultavasti tuli kateelliseksi työskennellessään Pirkon kanssa. Tämä on opettaja, joka tulee kaatumaan. Kerro hänelle ennen kuin hän kaatuu liian kauas, ettei hän vetäisi enempää sieluja pois Jumalan luota.

Etsi nainen, jonka kautta Jumalan voima vapautuu. Hän antaa sen vapaasti ja kaikille - yleensä loppuun asti viipyen varmistaakseen, että kaikki ovat saaneet. Muista ne kerrat, jolloin hän teki tämän sinulle syvästä rakkaudestaan Jumalaan. Kirjoita, puhu ja kerro toisille hienoista asioista, joita olet saanut.

Etsi mies, joka vähättelee suurta ja ihmeellistä työtä, jota Jumala tekee toisten välityksellä, yrittäessään turhaan kouluttaa Jumalan toiminnan todellisuutta näiden uskollisten ihmisten kautta. Katso häneen, et näe paljon Jumalan voiman työtä hänen kauttaan. Useammin näet halua levittää epäuskoa Jumalan voimaan. Se on vain kateutta. Kerro hänelle mitä 1. Korinttilaiskirjeen 4:20:ssä sanotaan: "Jumalan valtakunta ei perustu puheeseen, vaan voimaan".

Etsi nainen, joka jatkaa Jumalan hienon työn tekemistä, jopa miehensä suuren menetyksen jälkeen. Jumalan nainen jatkaa tehtävässään ja antaa voimaa jopa suuremmissa menetyksissä. Tätä hienoa voitelua ei voi yksikään mies tai nainen ottaa pois.

Etsi mies, joka on todella pelkuri ja pyrkii tuhoamaan lesken. Hän toimii Jumalan sydäntä ja tahtoa vastaan. Tule lesken tueksi, kun meitä kuormitetaan ja tuo rauhaa tuhon sijaan, sillä hän häpäisee aviomiehen, joka hellästi rakasti ja suojeli vaimoaan sellaisilta konnilta. Lähetä tämä susi kirkon vaatteissa pois.

Etsi nainen, joka jatkaa puhumista rauhasta, rakkaudesta, ja palvelee kaikkia, joita hänet on kutsuttu palvelemaan huolimatta mistään esillä olevasta vastoinkäymisestä. Jumalan rauha ja rakkaus pysyy lahjana, jonka hän antaa. Etsi tätä sydäntä itsessäsi ja käänny pois tuomitsevuuden kuivuneista äänistä, jotka ovat pitkään unohtaneet Herran suloisen äänen omassa elämässään.

Etsi mies, joka haalii ympärilleen enemmän veljiensä syyttäjiä ja tekee heidät "enemmän Helvetin lapsiksi kuin itsensä" (Matteus 23). Nämä hänen aiheuttamansa käännynnäiset tarvitsevat apua nähdäkseen keinot, miten heidät on vedetty Jumalaa vastaan ilman omaa tietoisuuttaan. Kirjoita, soita, lähetä sähköpostia ja auta heitä sokeudessaan, että he näkevät ja pelastuvat.

Aika on nyt. Minulla on äärimmäinen usko, että Suomen ihmiset voi nähdä henkilön sydämeen, jota Jumalan Käsi Pirkossa on koskettanut, ja kerrot kaikille mitä tiedät, kuinka hänen elämäänsä on käytetty muuttamaan sinua ja monia muita. Minulla on myös äärimmäinen usko, että Suomen ihmiset näkevät suuren petturin sydämeen ja mitä hän on tehnyt Jumalan valitulle. On aika sanoa hänelle: "EI ENÄÄ. MENE TAAKSENI SAATANA, SILLÄ KULJET IHMISTEN TEITÄ ETKÄ JUMALAN!"

Kristuksessa.

Lou Orimo, USA--------------------------
Viesti kopioitu täältä
Original here
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12633  Ke 18 Hel 2015, 4:27 (GMT+3)  Aihe: Re: Tapaus Pirkko Jalovaara. Mistä kaikki alkoi? Tekijät vainon taustalla. Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 16.2.2015 klo 23.47 kirjoitti:
Admin 16.2.2015 klo 11.19 kirjoitti:
Herännyt sairaana, kipeänä, väsyneenä. Yrittänyt nukkua lisää.

Tuollainen otsikko alkoi muotoutua mielessäni.

Kirjoitettava aamusivuihin.

Joka yö seurannut ja odottanut asian edistymistä.

Palaillaan.

Ehtoosivuistani tänään:

Lainaus:
Yritin nukkua lisää. Sitten mielessäni alkoi muotoutua otsikko: "Tapaus Pirkko Jalovaara. Mistä kaikki alkoi?" Menin tietokoneelle kirjoittamaan otsikon talteen, lisäten perään vielä: "Tekijät vainon taustalla." Loin sen uudeksi aiheekseen Sanasinkoon kello 11.19 lyhyen viestin kera. Sitten palasin takaisin sänkyyn ja sain idean siitä, miten ketjun työstäisin. Kopioisin siihen kaikki asiaan liittyvät tärkeimmät viestit muista ketjuista, jotka sijoittuvat aikajärjestyksessä alkuun ennen aamupäivällä kirjoittamaani viestiä.

Siitä on tulossa pitkä rupeama ryhtyessäni tuohon. Jaettava kai useampaan kertaan, paljon kopioimisen ja linkkien rakentamisen ollessa hidasta puuhaa, että kaikki menee oikein.

Ensimmäinen viestikin on jo katsottuna; lienee tämä, johon kävin päivittämässä toimivat linkitkin.

Moni asia etenee tuskastuttavan hitaasti, mikä on toisaalta hyvä juttu saadakseni puolikuntoisena enemmän työskentelyaikaa. Oli päätös mikä tahansa, aion työstää sitä, kun on kerran tilattu kirjoittamaan.

Ollessani Rukousystävien avustajana vuosina 2011-2013 näin niin paljon kaikkea. Tunsin lähes omantunnontuskaa siitä, että kaikki paljastui silmieni edessä eivätkä toiset tienneet osaavani kirjoittaa kaikesta. Mutta se oli henkilökohtainen juttuni enkä ollut tullut mukaan kytätäkseni tai haavoittaakseni ketään. Olin osa harrasta joukkoa, mutta näin kuin reportteri kaiken. Siellä alttarireliefissäkin oli pieni reikä, josta saattoi nähdä kirkkosalin puolelle suntion kuullessakin kaiken. Kulmauksessa oli ovi, josta pääsi sakastin puolelle, jota minäkin opin käyttämään. Monet rukousillat päättyivät ihanaan tunnelmaan Pyhän Hengen ollessa vahvasti läsnä, mutta kirkkoiltojen jälkeen kirkko kumisi tyhjyyttään kävellessäni käytävää pitkin ulos. Pirkko teki koko ajan ahkerasti töitä; olin seurannut sitä jo kymmenen vuoden ajan enkä olisi lähtenytkään mukaan, jos olisin huomannut jotain mätää jossain._________________

Viesti kopioitu täältä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12635  La 18 Hel 2017, 1:16 (GMT+3)  Aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"A nation of sheep will beget a government of wolves." — Edward R. Murrow
Lampaiden kansakunnasta polveutuu susien hallitus. - Edward R. MurrowPoliisihallituksen ryhdyttyä hengellisen työn raatelijaksi jotain kommenttia siitäkin.

Poliisi: Hädänalaiset saivat miljoonasta eurosta vain 72 000 euroa

Lainaus:
Poliisihallituksen mukaan vaikuttaa siltä, että yhdistyksen toiminta on tarkoituksellisesti pyritty pitämään suppean henkilöryhmän käsissä. Poliisihallituksen mukaan yhdistys ei ole koskaan tarjonnut mahdollisuutta liittyä siihen.

- Näin toteutettuna kokonaisuus vaikuttaa enemmänkin elinkeinon harjoittamiselta kuin yleishyödylliseltä toiminnalta, Poliisihallitus toteaa tutkintapyynnössään.

Jalovaara ja yhdistyksen hallinnosta vastaava helsinkiläismies ovat kiistäneet syyllistyneensä rikokseen.


Minua oksettaa tuo jatkuva nassutus hädänalaisista vauraassa länsimaassa, niin kuin Suomi olisi joku kehitysmaa nälänhätineen ja nälkäkuolemineen, joista kerron muun muassa täällä. Ongelman ollessa ihan jossain muualla, mikäpä sen sopivampaa kuin laittaa yksi nainen koko maailman vääryydestä vastuuseen ja näyttämään vanhoillisilla rahankeräyslaeilla suuren luokan roistolta.

Niin se Marko-Oskari Lehtonenkin jauhaa edellä paskaa siteeratessaan Poliisihallitusta:

"Näin toteutettuna kokonaisuus vaikuttaa enemmänkin elinkeinon harjoittamiselta kuin yleishyödylliseltä toiminnalta."

Jos teillä olisi vähääkään ymmärrystä asiasta, josta esitätte mielipiteitänne, tajuaisitte, ettei kukaan järjissään oleva hankkisi elantoaan auto-onnettomuuden jälkeen selkävammaisena kyykkimällä vuodesta toiseen satoja kertoja kirkon alttarilla ylös ja alas rukoilemiensa ihmisten edessä!

Voin vakuuttaa pitkällä silminnäkijän kokemuksellani, että rahanahneet ihmiset hankkivat elantonsa paljon helpommalla tavalla kuin tuolla, mitä vuosien ajan omin silmin kirkossa näin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Admin
ylläpitäjä


Liittynyt: 31 Tam 2007
Viestejä: 10832

Linkki viestiinViesti 12711  Ma 03 Huh 2017, 23:49 (GMT+3)  Aihe: "Hänet luettiin rikollisten joukkoon." - Mark. 15:28 Vastaa lainaamalla viestiä

Admin 28.3.2017 kirjoitti:
Maanantain vastaisena yönä tutkin vähän Radio Dein tilannetta ja huomasin siellä monen asian muuttuneen. Kaikki Rukousystävien ohjelmat olivat häipyneet arkistosta, jota ei ollut enää ollenkaan. Rukousystävien ohjelmia, joissa Pirkko ei ole päässyt enää ääneen, voi kuunnella Radiot.fi:n arkistosta kuukauden ajan.

Kävin läpi myös Dein Poimintoja ohjelma-arkistosta, johon oli listattu pitkä liuta esiintyjiä Radio Dein viettäessä juhlavuottaan 20-vuotisella taipaleellaan. Etsin ja etsin, mutta yksi puuttui joukosta; se, josta Jumala oli sanonut minulle, että tämä on pyhä.

En ollut kirjoittanut sitä talteen pureskellessani asiaa, voiko joku ihminen todellakin olla pyhä päinvastoin kuin itse ajattelen. Mutta se tuli nyt alkuvuonna niin selvästi ja on painostanut kakaisemaan suustani ulos.

"Pirkko on pyhä", uskokaa tai älkää, mitä kuulin.


Tämä jäi vähän kesken ja jatkoa on piisannut. Vaikka kirjasin edelle alkuvuonna Herralta saadut sanat niin kuin ne tulivat, se ei tarkoita mitään sairasta henkilöpalvontaa, johon en pystyisi edes enkä suosittele kenellekään. Palvomaan ketään ihmistä. Mutten siedä mitään vääryyttäkään, niin kuin tuolla kirjoitan.

Ja kuitenkin vääryys on tapahtunut, luettuani siitä lehdestä. Oltuani kaikesta lukemastani vielä pöyristynyt, Jumala toi mieleeni kello 17.47 tämän raamatunkohdan:

Lainaus:
Vielä minä näin auringon alla: oli oikeuspaikka -- ja siellä vääryys, oli tuomioistuin -- ja sielläkin vääryys. [Saarn. 3:16]


Ihmeellisellä tavalla Jumala on ohjannut minua silminnäkijäksi kaikkeen enkä voi kuin kertoa siitä, mitä olen omin silmin nähnyt. Kaikki alkoi siitä, kun Pirkko astui Pahan varpaille pitämällä loistavan puheen Kallion kirkossa, jonka olen purkanut jo tekstimuotoon ja joku voisi kääntää englanniksikin.

Tiedänpä vaan, ettei kukaan pystyisi omassa voimassaan kaikkeen tähän, mitä näin:

Admin 27.5.2013 klo 19.32 kirjoitti:
Admin 28.2.2013 klo 22.36 kirjoitti:
Viimeinen kirkkoilta Kalliossa 24.2.2013 oli ihmeellistä Pyhän Hengen juhlaa.

Onpa viestini kirjoittamisesta jo kauan! Mutta yksi asia ei ole unohtunut; silmiini porautunut kuva ja minuun tarttunut Pyhän Hengen virta.

Silloin sunnuntai-iltana 24.2.2013 näen, kuinka Pirkko kurkottautuu rukoilemaan jonkun miehen puolesta harras ilme kasvoillaan, niin nöyränä ja aitona. Pyhä Henki alkaa virrata minuunkin, tunnen sen koko ajan autellessani ihmisiä. Toisilla on jalat kuin hyytelöä eivätkä he pääse pitkään aikaan kävelemään. Sain todistaa sitä omin silmin, sellaista ei voi näytellä. Yksi rukousavustajista seisoi alttarin vieressä kädet avoimina ottaessaan virtaavaa Pyhää Henkeä vastaan... Seisoin hänen vierellään ja tiesin hänen tuntevan saman minkä itsekin, ihanan Pyhän Hengen voiman.

Myöhemmin illalla rukousavustajienkin puolesta rukoiltiin ja kolme heistä makasi lattialla ja nauroi sydämensä pohjasta. Tiesin, mitä se tarkoitti. Suurta Pyhän Hengen juhlaa. Suomen yli on pyyhkäisemässä kova herätyksen aalto, eikä kukaan voi pysäyttää Jumalaa._________________

Viesti kopioitu täältä


Lukemista pääsiäiseksi yli kaksituhatta vuotta sitten tapahtuneesta vääryydestä:

Mark. 15:1-47


_____________

Kopioitu täältä
Copied from here
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Sanasinko Foorumin päävalikko -> Uskonelämä Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Muuta tekstin kokoa: - -

Takaisin ylös


Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign


Powered by
phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, Päivittänyt, Lurttinen www.phpbbsuomi.com